Boncuk Yılmaz Haberleri Ve Son Dakika Boncuk Yılmaz Haberleri

Boncuk Yılmaz Haberleri Ve Son Dakika Boncuk Yılmaz Haberleri

1981 doğumlu olan Boncuk Yılmaz Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan sanatçı, o dönem tren ile yaptığı seyahati sırasında Ahmet Uluçay ile tanışır. Böylece yazar ve yönetmen olan Uluçay ile birlikte 2004 senesinde Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak isimli filmi yaparlar. Yılmaz’ın oyunculuğa girişini sağlayan bu filmde bulunan Nihal karakteri ile Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü’nü alır. Bu filmdeki başarısının ardından Sıla, Kızlar Yurdu ve Haneler gibi pek çok yapımda yer alır. Boncuk Yılmaz, 2017 yılında gündem olan Çukur dizisinde de rol almıştır. 2013 senesinde meslektaşı olan Fethi Kantarca ile evlenen oyuncunun bir çocuğu vardır.

Boncuk Yılmaz Haberleri

Zeytin Ağacı dizisine bomba transfer! Diyar rolüyle kadroya dahil oldu

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. Netflix'in sevilen dizisine flaş bir isim dahil oldu. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Boncuk Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizide yeni oyuncu "Diyar" rolüne can verecek.

Magazin 22-07-2023 16:10

Muhteşem oyuncuları ve senaryosuyla herkesi ekrana kitleyen Zeytin Ağacı'ndan kıyafet önerileri

Zeytin Ağacı dizisi sadece sürükleyici hikâyesiyle değil, karakterlerin kombinleriyle de çok konuşuluyor. Birçok izleyiciye ilham olan başrol oyuncularının giydiği parçalar, şimdiden en çok araştırılanlar arasına girdi bile. Eğer siz de Zeytin Ağacı dizisinde giyilen kıyafetlere alternatif parçalar arıyorsanız bir araya getirdiğimiz önerilere mutlaka göz atmalısınız. İşte birbirinden şık modeller!

Magazin 29-09-2022 15:47

Çukur'un Saadet'i Boncuk Yılmaz'ın hayatı trende değişti

Gösteri dünyasında gördüğümüz ünlü isimlerin perde arkasındaki keşfedilme hikayelerini biliyor musunuz?

Magazin 12-12-2018 10:18

Boncuk Yılmaz

Boncuk Yılmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Boncuk Yılmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.