E Devlet Askerlik Durum Belgesi Sorgulama Haberleri

Hac kura sorgulama nasıl yapılır? Hac durum sorgulama ve e-Devlet hac sorgulama

Hacca gitmek, İslam’ın 5 şartından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Hacca gitmek isteyen birçok kişi öncesinde hac başvurusu yapmakta ve hac kura çekilişine katılmaktadır. Bu kura çekilişi tamamlandıktan bir süre sonra ise sonuçlar belli olmaktadır. Peki, hac kura sorgulama nasıl yapılır, hac durum sorgulama ve e-Devlet hac sorgulama nedir?

Haber 2024-05-08 18:47:41

E-Devlet sertifika sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet'te sertifikaya nasıl bakılır?

Çeşitli alanlarda alınan eğitimler sonucunda kişiler sertifika almaya hak kazanırlar. Bu sertifikalar okul ya da iş başvuruları sırasında kullanılabilir ya da gerekebilir. Günümüzde resmî işlemlerin yapılabildiği internet üzerinden bu sertifikalara da ulaşılabilmektedir. Peki, e-Devlet sertifika sorgulama nasıl yapılır?

Haber 2024-05-08 01:43:51

Diploma sorgulama: e-Devlet diploma sorgulama nasıl yapılır?

Yüksek Öğretim Kurumu, olası sorunların ve sahtecilik gibi durumların önüne geçebilmek amacı ile e-Devlet kapısı aracılığı ile bir sistem hizmete sunmuştur. Bu sistem Mezun Sorgulama ve Doğrulama Sistemi’dir. Birçok resmî işlem gibi bu işlemler de e-Devlet kapısına giriş sağlayarak yapılabilmektedir.

Haber 2024-05-08 01:28:45

Kaza tespit tutanağı sorgulama nasıl yapılır? Kaza tespit tutanağını nereden görebilirim? E-Devlet kaza tespit tutanağı sorgulama

Kaza tespit tutanakları, trafikte meydana gelen kazaların nasıl olduğunu, araçlar üzerindeki hasarların tespitini ve kaza hakkında gerekli görülen detayları içerir. Peki, kaza tespit tutanağı sorgulama nasıl yapılır? Kaza tespit tutanağını nereden görebilirim? E-Devlet kaza tespit tutanağı sorgulama

Haber 2024-05-08 00:55:59

Diğer Haber Etiketleri

hac kura e devlet aç sertifika diploma kaza tespit tutanağı pasaport ilaç imar vergi levhası icra dosya sorgulama Danıştay TMO doğal gaz bordro e bordro e bordro e devlet e bordro sorgulama e bordro sistemi e bordro giriş emeklilik tarihi emeklilik yaşı e-devlet e devlet transkript Transkript belgesi dask poliçe sorgulama e devlet askerlik e devlet askerlik durum belgesi e devlet askerlik durum belgesi sorgulama e devlet tapu sorgulama e devlet tapu bilgileri sorgulama e devlet cimer cimer başvuru sorgulama e devlet e devletten ikametgah alma e devlet soy ağacı e devlet dava sorgulama e devlet sigorta sorgulama e devlet mezuniyet belgesi mezuniyet belgesi geçici mezuniyet belgesi ortaokul mezuniyet belgesi lise mezuniyet belgesi araç sigortası sorgulama emeklilik sorgulama emeklilik başvuru sorgulama emeklilik emeklilik başvuru takip emeklilik başvurusu emeklilik başvurusu nasıl yapılır emeklilik durumu emeklilik evrak takibi emeklilik şartları emeklilik takibi emeklilik takip Beyanname trafik cezası trafik cezası sorgulama trafik cezası sorgulama egm trafik cezası sorgulama plakadan e devlet trafik cezası sorgulama egm trafik cezası sorgulama IMEI ımeı garanti sorgulama ımeı sorgulama kodu seçmen sorgulama seçim Seçim 2024 görev sorgulama seçmen kağıdı bedelli askerlik son dakika sgk işe giriş bildirgesi ucuz askerlik borçlanması prim evde bakım maaşı edevlet doğum borçlanması resmi gazete evde bakım maaşı (engelli maaşı) evde bakım maaşı yatan iller kyk burs sonuclari kyk burs sonuçları açıklandı mı kyk burs sorgulama kyk burs sonuçları ne zaman açıklanıyor gsb diyanet kyk burs kyk burs açıklandı mı kyk burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak msb kyk açıklandı mı KYK kyk sonuclari

Pasaport sorgulama nedir, pasaport başvuru sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet pasaport başvuru durumu sorgulama

Yurt dışı seyahatleri, tatiller ve ziyaretler için gerekli olan pasaport, uluslararası alanda kabul gören önemli bir belgedir. Kişiler tarafından yapılan talep üzerine bu konuda yetkili olan kurumlar tarafından verilebilir. Başvurular ise direkt olarak kuruma şahsen başvuru yaparak ya da online işlemler aracılığı ile yapılabilir.

Haber 08-05-24 00:35

E-Devlet ilaç e-Reçete / Reçete Bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına devlet tarafından sunulan bir uygulama olan e-Devlet sistemi birçok resmî işlemin başlatılması, takip edilmesi ya da başvurusu için kullanılabilmektedir. Ayrıca birçok farklı devlet kurum ve kuruluşuna da bu sistem üzerinden ulaşılabilir. Peki, e-Devlet ilaç e-Reçete / Reçete Bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Haber 07-05-24 23:19

İmar sorgulama: İmar durumu sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet imar durum bilgisi sorgulama

Başta belediye sınırları gelmek üzere yakın alanların da dahil edildiği sınır imar olarak ifade edilir. İmar planları arsaların istendiği şekli ve de ne amaç ile kullanılacaklarını gösterir. Mevcut arsaların yapılanma şartları imar planında yer alır. Teknik şartlar da yine imar planlarında belirtilir.

Haber 07-05-24 21:55

E-Vergi levhası sorgulama: e-Vergi levhası nasıl sorgulanır? e-Devlet e-Vergi levhası sorgulama

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanma yetkisi bulunan vergi levhası, mükelleflerin ilgili takvim yılı içinde elde ettiği kazancı ve ödemekle yükümlü olduğu vergi miktarını gösteren resmî bir belgedir. Vergiye esas olan bedeli ve elde edilen kazanca karşılık olan oranı gösterir. Peki e-Vergi levhası nasıl sorgulanır? e-Devlet e-Vergi levhası sorgulama

Haber 07-05-24 03:32

İcra dosyası sorgulama nasıl yapılır? UYAP ve e-Devlet icra dosyası sorgulama

Borcu olan kişilere borçlarını borçlu oldukları kişilere ödemeleri için icra dosyası gönderilir. Bu dosyalar alacaklıların başvurduğu hukuk firmaları ya da avukatlar aracılığı ile düzenlenir ve resmî olarak hukuk yolu ile borçluya ulaştırılır. Düzenlenen ve gönderilen icra dosyaları çeşitli yollardan sorgulanabilir ve takip edilebilir.

Haber 07-05-24 00:30

Danıştay dosya sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet ve UYAP Danıştay dosya sorgulama

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda öngörülmüş olan yüksek mahkemelerden biri de Danıştay’dır. Anayasanın ilgili maddesine göre Danıştay, inceleme, danışma ve karar organı görevi görür. Yönetimin yargı yolu ile denetlenmesinde önemli bir görevi vardır ve oldukça etkindir.

Haber 06-05-24 22:57

TMO ödeme sorgulama nasıl yapılır? TMO e-Ödeme sorgulama

1938 yılında kurulan Türkiye Toprak Mahsulleri Ofisi, modern bir devlet geleneği olarak hububatlara direkt müdahale etme yapısına ve kapasitesine sahip bir kurumdur. Aslı görevlerinin başında çiftçiyi ve üretilen mahsulleri korumak ve tüm faaliyetlerini bu hedefe yönelik olarak icra etmektir.

Haber 06-05-24 21:26
TMO

Doğal gaz fatura sorgulama: Doğal gaz faturamı nasıl görürüm? e-Devlet doğal gaz faturası sorgulama

Doğal gaz fatura sorgulama işlemi yapabilmek için kullanılan birden fazla yöntem bulunmaktadır. Çeşitli yöntemler sayesinde doğal gaz faturasının tutarı veya ne zaman ödeneceği gibi bilgiler oldukça kolay bir şekilde öğrenilir. Peki, doğal gaz fatura sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet doğal gaz faturası sorgulama ve İGDAŞ fatura sorgulama

Haber 06-05-24 19:37

e-Devlet bordro sorgulama: e-Devlet'ten maaş bordrosu nasıl öğrenilir?

Bir çalışana aylık olarak ödenen ücretin detaylarını içeren maaş bordrosu iş yerlerinde düzenlenir. Çalışanın aylık geliri, avansları ve ödeme aldığı gün sayısı gibi bilgileri kapsayan maaş bordrosu elektronik ortamda da kayıt altına alınır. Dolayısıyla e-bordro sorgulama ve çıktı alma gibi işlemlerin yapılması için e-Devlet kullanıcı girişi tamamlanmalıdır. Ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti sekmesine geçiş yapılarak birkaç adımda maaş bordrosu detaylarına ulaşılabilir.

Finans 25-04-24 21:45

e-Devlet emeklilik sorgulama: e-Devlet'ten emeklilik sorgulaması nasıl yapılır?

Yasal olarak belirlenen emeklilik prim günü ve yaş şartı gibi koşulları karşılayan kişiler, emeklilik tarihi sorgulama işleminin nasıl yapıldığını keşfetmek ister. Nitekim günümüzde e-Devlet platformu sayesinde hangi tarihte emekli olunacağı kolaylıkla öğrenilebilir. Emeklilik tarihinin yaklaştığını düşünen veya kaç sene daha çalışırsa emekli olabileceğini merak eden vatandaşlar e-Devlet bünyesinde yer alan SGK Normal Şartlarda Ne Zaman Emekli Olabilirim? hizmetini kullanmalıdır.

Finans 22-04-24 18:56

e-Devlet transkript belgesi sorgulama: e-Devlet’ten transkript belgesi sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten transkript belgesi nasıl sorgulanır?

e-Devlet Kapısı, bünyesinde çeşitli kamusal özelliğe sahip kurumları barındıran elektronik bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform sayesinde kullanıcılar resmî kuruluşlarla alakalı işlemleri yerlerinden kalkmadan online olarak yapabilmektedir. Bu işlemlerden biri de e-Devlet sistemi üzerinden transkript belgesi sorgulama işlemidir. Peki, e-Devlet’ten transkript belgesi sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:51

e-Devlet DASK poliçe sorgulama: e-Devlet’ten DASK poliçe sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye, deprem açısından yüksek potansiyele sahip ülkelerden biri olarak bilinmektedir. Doğal afetler karşısında yaşanılan binalarda ortaya çıkan maddi kayıpları önlemenin yollarından biri Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmaktır. DASK olarak da bilinen bu sigorta ile ilgili poliçe sorgulama işlemi yapılarak detaylı bilgilere ulaşılabilmektedir. Günümüzde bu işlemler e-Devlet Kapısı uygulaması üzerinden de yapılabilmektedir. Peki, e-Devlet’ten DASK poliçe sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:49

e-Devlet afet ve acil durum toplanma alanı sorgulama: e-Devlet’ten afet ve acil durum toplanma alanı sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten afet ve acil durum toplanma alanı nasıl sorgulanır?

Afet ve acil durumlar karşısında insanların kendilerini güvenli hissedebilmeleri için toplanma alanlarına ihtiyaçları vardır. Ülkemiz özellikle doğal afetler arasında bulunan deprem açısından oldukça riskli bir bölgedir. Bu yüzden pek çok kişi doğal afetler karşısında toplanma alanlarının hangi bölgelerde olduğunu öğrenmek isteyebilir. Bu alanlar e-Devlet Kapısı üzerinden kolayca sorgulanabilir. Peki, e-Devlet’ten afet ve acil durum toplanma alanı sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:48

e-Devlet askerlik durum belgesi sorgulama: e-Devlet askerlik durum belgesi sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten askerlik durum belgesi nasıl sorgulanır?

İnsanların kamu hizmetlerinden kesintisiz ve güvenli bir biçimde faydalanabilmesi için e-Devlet Kapısı sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bu sistem aracılığıyla birçok kamusal kurumdan ve bu kurumların kullanıcılara sunduğu hizmetlerden hızlı bir şekilde yararlanılabilinmektedir. Bu hizmetlerden biri de Milli Savunma Bakanlığı tarafından sunulan askerlik durum belgesi sorgulama hizmetidir. Peki, e-Devlet askerlik durum belgesi sorgulama nasıl yapılır?

Haber 18-04-24 18:43

e-Devlet tapu sorgulama: e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir? e-Devlet tapu bilgileri sorgulama

Pek çok kişi için kamusal özellik taşıyan hizmetlerden kolay bir şekilde yararlanmak son derece önemli bir konudur. Bu noktada e-Devlet Kapısı (Elektronik Devlet) platformu devreye girmektedir. Bu platform sayesinde kamuyla ilgili işlemler çevrim içi olarak kesintisiz bir biçimde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de tapu sorgulama işlemidir. Peki, e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır ve e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir?

Haber 18-04-24 18:42

e-Devlet CİMER başvuru sorgulama: e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

e-Devlet Kapısı platformu sayesinde insanlar elektronik ortamda devlet aracılığı ile verilen kamu hizmetlerine kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilmektedir. Bu platform üzerinden bireyler kamuyla alakalı her türlü resmî işlemini online olarak hızlı bir şekilde yapabilmektedir. CİMER ile alakalı başvuru işlemleri de bu platform üzerinden gerçekleşebilmektedir. Peki, e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

Haber 18-04-24 18:39

e-Devlet’ten ikametgâh belgesi nasıl alınır? e-Devlet’ten ikametgâh nasıl çıkartılır?

e-Devlet Kapısı sistemi, insanların devletle alakalı hizmetlerden daha kolay faydalanabilmesi için kurulmuş olan bir elektronik platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform aracılığı ile pek çok resmî işlem dakikalar içerisinde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de ikametgâh belgesi almaktır. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh belgesi nasıl alınır ve nasıl çıkartılır?

Haber 15-04-24 18:34

e-Devlet soyağacı nasıl bakılır? E-Devlet soyağacı sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama

e-Devlet Kapısı sistemi ile birlikte birçok önemli resmî işlem, yetkili kurumlara gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden yapılabilmektedir. Bu sistem içerisinde birçok önemli hizmet mevcuttur. Bu hizmetlerden biri de İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan soyağacı sorgulama hizmetidir. Kişiler bu hizmet sayesinde soylarının hangi dönemlere dayandığını öğrenebilir. Peki, e-Devlet soyağacı nasıl bakılır ve soyağacı sorgulama nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:32

e-Devlet dava sorgulama: e-Devlet dava sorgulama nasıl yapılır?

Devlet ile alakalı işlemlerin yapılmasında büyük bir role sahip olan uygulamaların başında e-Devlet Kapısı sistemi gelmektedir. 2008 yılından bu yana insanlara hizmet sunan bu sistem içerisinde birçok önemli kamu hizmeti bulunmaktadır. Bu kamu hizmetlerinden biri de Adalet Bakanlığı hizmetidir. Bu hizmet üzerinden kolayca dava, mahkeme gibi kişileri yakından ilgilendiren önemli konular sorgulanabilmektedir. Peki, e-Devlet dava sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-04-24 19:23

e-Devlet sigorta sorgulama: e-Devlet üzerinden sigorta sorgulama nasıl yapılır?

Sigortalı bir işte çalışıldığında başta sağlık hizmetleri olmak üzere; emeklilik, yetim aylığı, anne olan kadınlar için doğum yardımı gibi birçok hizmetten kolaylıkla faydalanılabilmektedir. Bu noktada sigortalı çalışan kişiler için sigorta ile alakalı bilgilere ulaşması son derece önemlidir. İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte devletle alakalı birçok işlem e-Devlet Kapısı denilen sistem üzerinden yapılmaktadır. Peki, e-Devlet üzerinden sigorta sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-04-24 19:22

e-Devlet mezuniyet belgesi sorgulama: e-Devlet’ten mezuniyet belgesi nasıl alınır? Mezuniyet belgesi e-Devlet’ten alınır mı?

Gerek çalışma hayatına katılmak için gerekse askerlik gibi vatani bir görevi yerine getirebilmek için bazı evraklara ihtiyaç duyulabilmektedir. Mezuniyet belgesi de bu önemli evraklardan biridir. Günümüzde dijital dünyanın gelişmesiyle birçok işlem online olarak yapılabilmektedir. Mezuniyet belgesi sorgulama işlemi de e-Devlet aracılığıyla yapılabilen online işlemler arasında bulunmaktadır. Peki, e-Devlet mezuniyet belgesi sorgulama nasıl yapılır ve mezuniyet belgesi nasıl alınır?

Haber 11-04-24 19:22

Araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır? e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet trafik poliçe ve hasar bilgileri sorgulama

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte birçok işlem yetkili kurumlara gitmeden online bir şekilde yapılmaya başlamıştır. Bu işlemlerden biri de araç sigortası ve poliçe ile ilgili işlemlerdir. Araç sigortası, özel araba sahibi olan bireyleri son derece yakından ilgilendiren bir konudur. Her araç sahibinin zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması önemlidir. Peki, araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır ve e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-04-24 19:21

Emeklilik sorgulama: emeklilik başvuru sorgulama nasıl yapılır, emeklilik başvurusu nasıl sorgulanır? E-devlet emeklilik sorgulama

Emeklilik, bir kişinin çalışma hayatı boyunca biriktirdiği sosyal güvenlik primleri veya özel birikimleri sayesinde, belirli bir yaşa veya çalışma süresine ulaştığında belirli bir gelir almaya hak kazanmasıdır. Emekliliğin başvuru süreci ve başvuru sonrasında da başvuru sorgulama süreçleri bulunur. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun takibinde olan emeklilik süreçleri çeşitli yollardan takip edilebilir ve sorgulanabilir.

Finans 10-04-24 11:55

Beyanname sorgulama: Beyanname sorgulama nasıl ve nereden yapılır? e-Devlet beyanname sorgulama

Resmî bir işlem için ilgili ve yetkili kurum ya da kuruluşlara bildirge verilir. Bu bildirgeler beyanname olarak isimlendirilir. Beyanname, devlet dairelerindeki işlemler esnasında takip ve kontrollerin yapılabilmesini sağlayan bir belge türüdür. Peki, beyanname sorgulama nasıl ve nereden yapılır?

Haber 07-04-24 21:23

Trafik cezası sorgulama: Trafik cezası nasıl sorgulanır? E-Devlet trafik cezası sorgulama

Trafik cezaları araç kullanan kişilerin ya da araç sahiplerinin, kanunlar doğrultusunda belirlenmiş olan trafik kurallarını ihlal etmeleri sonucunda kesilen cezalardır. Bu cezaları taksitli, peşin, internet üzerinden olmak üzere farklı firmalar ve anlaşmalı bankalar üzerinden ödeme yöntemleri bulunur.

Haber 07-04-24 19:34

IMEI nedir, IMEI sorgulama nasıl yapılır? E-devlet IMEI sorgulama

Her mobil cihazın resmî satın alma işlemi sırasında kesilen faturada yer alan, aynı zamanda telefona ya da mobil cihaza ait kutuda yazan bazı bilgiler vardır. Bunlardan biri de her cihazda ayrı olarak bulunan IMEI numarasıdır. Bu numara her telefonda olmak zorundadır.

Haber 07-04-24 17:44

Seçmen sorgulama: Seçmen kaydımı nasıl öğrenirim? Seçmen kaydı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kaydı sorgulama

Gerek genel seçimlerde gerek ise yerel seçimlerde bireylerin oy kullanabilmesi için bu hakka sahip olması gerekmektedir. Oy kullanma hakkının olup olmadığını öğrenmenin en doğru yolu ise seçmen kaydı sorgulamaktır. Seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri hazırlanmaktadır. Bu listeler hazır hâle geldikten sonra çeşitli kanallar aracılığıyla sorgulama işlemi yapılabilmektedir.

Haber 31-03-24 05:40

Yerel seçimde oy kullanacaklar dikkat! Seçmene 'oltalama' uyarısı geldi!

Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitmeye hazırlanırken, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi vatandaşları "oltalama" riskine karşı uyardı. Yapılan açıklamada "Seçmen Kaydı Bilgilerini Doğrulama, Seçmen Kaydı Sorgulama veya Oy Kullanacağınız Sandık Değişti gibi başlıklarla e-Devlet Kapısı arayüzünü taklit ederek size ulaşan kişilere itibar etmemeniz önem arz etmektedir" denildi.

Haber 31-03-24 00:31

Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama: Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçim görevi sorgulama

Seçimlerde sandık başında bekleyen kişiler sandık gözlemcisi şeklinde tanımlanmaktadır. Sandık görevlisi olabilmek için ise öncelikle gerekli yerlere başvuruda bulunulması ve belli başlı bazı şartların yerine getirilmiş olması gerekir. Bu şartlara uygun olan ve başvurusu kabul görmüş kişiler ise sandık başında görev alabilmektedir. Bu noktada sandık görevlilerinin hangi seçim bölgesinde görev yapacakları önemlidir.

Haber 19-03-24 19:00

Seçmen kâğıdı nereden alınır? Seçmen kâğıdı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kâğıdı sorgulama

Seçmen kâğıdı, seçim dönemlerinde insanların nerede oy kullanacaklarını gösteren bir belgedir. Seçmen kâğıdı, seçmenlerin seçmen kütüğü kaydına göre belirlenmekte ve ikamet adreslerine ilçe seçim kurulları vasıtasıyla dağıtılmaktadır. Bireylerin nerede ve hangi sandıkta oy kullanacakları bilgisi ise Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmaktadır.

Haber 19-03-24 18:51

SON DAKİKA| Bedelli askerlik yerleri açıklandı! e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek

Son dakika haberi: Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı. Bedelli askerlik yerleri ve celp dönemleri belli oldu. Bu yıl bedelli askerlik yapacak yükümlüler, celp dönemleri ve birlik yerleri sonuçlarını e-devlet ve askerlik şubesinden öğrenebilecek.

Haber 25-01-24 10:42

SGK işe giriş bildirgesi nedir, nasıl alınır? E-Devlet işe giriş bildirgesi sorgulama ve görüntüleme

Çalışmakta olan ve emeklilik hakkı kazanan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, hangi meslek grubunda ya da hangi görevde olduklarına göre sigortalılık ve emeklilik durumlarını SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) aracılığı ile takip edebilirler. Sosyal Güvenlik Kurumu, işe giriş, işten çıkış, tazminat, emeklilik gibi çalışma hayatı ile ilgili işlemlerle ilgilenmektedir. Günümüzde ise SGK ile ilgili birçok işlem ya da başvuru da internet üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir.

Haber 05-01-24 13:11

Ucuz borçlanmada son günler! Asgari ücretle birlikte o da artacak... Bugün başvuru yapanlar 50 bin lira daha az ödeyecek

Yeni asgari ücret zammının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) yapılan hizmet borçlanmalarında prim maliyetleri yüzde 49 oranında artacak. Askerlik ve doğum borçlanmasında bugün başvuru yapanlar 50 bin lira daha az ödeyecek. SGK müdürlüklerinden ucuz borçlanma için başvurularda bugün son gün. Saat 17.00'den sonra ucuz borçlanma için işlemler yapılamayacak. Ancak e-devlet üzerinden başvurular 31 Aralık gece yarısına kadar devam edecek.

Finans 29-12-23 12:54

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ 15 ARALIK 2023! Evde bakım maaşı Aralık ayı ödemeleri ne zaman yatacak, bugün mü? SMS ve e-Devlet ile sorgulama!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Ödemeler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engellinin vasisi ya da bakımını yürüten kişi ya da ailesine yapılıyor. Aralık ayı 2023 evde bakım maaşı ödemeleri için gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, BAKIYE yazıp, 4747’e SMS göndererek bakiye takibi yapabiliyorlar. İşte detaylar...

Finans 15-12-23 13:10

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet ekranı

TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi arama motorlarında sorgulanıyor. TOKİ Tuzla kura çekimi 2+1 konutlar için çarşamba günü, 3+1 konutlar için perşembe günü canlı olarak yayınlandı. TOKİ Tuzla kura sonuçları, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak sorgulanabiliyor. İşte, TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...

Finans 15-12-23 08:19

KADINLARA 4000 TL DEVLET DESTEĞİ 2023: Kadınlara 4000 TL devlet desteği verilecek mi, E devlet ile yardım başvurusu doğru mu, şartları neler?

Kadınlara 4.000 TL devlet desteği verileceği iddia edildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri hakkında arama motorların sorgulama yapılıyor. Birçok kişi "Kadınlara 4000 TL devlet desteği verilecek mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, kadınlara 4000 TL devlet desteği verilecek iddiaları doğru mu, şartları neler, E devlet ile nasıl başvuru yapılır?

Finans 11-12-23 09:27

Emeklilikte kazanç tablosu! Asgari ücrete zam gelmeden SGK’nın yolunu tutun: Borçlanmada 50 bin liradan fazla artış

Emekli olmak için doğum, askerlik ve yurt dışı borçlanması yapacak olanlar için süre daralıyor. Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile Ocak ayından itibaren artacak olan borçlanma tutarında kazanç tablosu ortaya çıktı. E-Devlet üzerinden SGK’ya başvuru yapıldığı takdirde 50 bin liradan fazla para cebinizde kalabilir.

Finans 25-11-23 09:51

10 GB İNTERNET DESTEĞİ BAŞVURU EKRANI GSB E DEVLET: 10 GB internet desteği başvurusu nasıl, nereden yapılır? Gsbbiz.gsb.gov.tr başvuru sayfası

10 GB internet desteği başvurusunun nasıl ve nereden yapılacağı üniversite öğrencileri tarafından merak edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başvuru ekranını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Desteğin hangi GSM operatörlerinde geçerli olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır? 10 GB internet desteği başvurusu nereden gerçekleştirilir, şartları neler?

Finans 16-11-23 11:01

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 2023 KASIM: Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman ödenecek? Turkiye.gov.tr e Devlet ASHB destek ödemesi sorgulama

Evde bakım maaşı yatan iller listesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Bakan Göktaş, bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırmaya başladıklarını ifade etti. Peki, evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman ödenecek? İşte e Devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı...

Finans 13-11-23 11:11

KYK BURS SONUÇLARI E DEVLET TURKİYE.GOV.TR! GSB ile KYK burs sonuçları nasıl öğrenilir, nereden? Bakan Osman Aşkın Bak açıkladı

KYK burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapıldı. Bakan Bak, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçlarının erişime açıldığını belirtip 'Hepinize hayırlı olsun" ifadesine yer verdi. Peki, e Devlet GSB ile 2023 KYK burs sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 2023 KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 13-11-23 10:55

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET TURKİYE.GOV.TR: GSB ile KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları konusunda son dakika açıklaması yapılıp yapılmadığını merak eden kişiler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin TL'ye çıkardıklarını duyurmuştu. Peki, GSB ile KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte Turkiye.gov.tr e Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 06-11-23 10:08

HAC KURALARI İSİM LİSTESİ: Hac kura sonuçları 2024 açıklandı mı? T.C. kimlik no ile hac kura sonuçları öğrenme

Hac kura çekiliş sonuçları için heyecan giderek artıyor. Hac kuraları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 473 bin 65 kişinin katıldığı hac kuraları bugün gerçekleştirildi. Şimdi gözler kura sonuçları isim listesi ve sorgulama ekranında. Peki, hac kura sonuçları 2024 sonuçları açıklandı mı? İşte T.C. kimlik no ile e-Devlet hac kura sorgulama ekranı

Finans 03-11-23 00:11

HAC KURALARI 2024: Hac kura sonuçları açıklandı mı? Hac kura sonuç sırası ne demek? e-Devlet sorgulama!

Hac kuraları 2024 yılı çekilişi yoğun ilgi görüyor. Hacca gitmek isteyen vatandaşlar Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Hac kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Kura çekimi Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda bilgisayar ortamında ve noter huzurunda yapıldı. Peki, Hac kuraları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? İşte hac kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi açıklanma saati

Haber 03-11-23 00:07

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SONUÇ SORGULAMA: KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması GSB tarafından yapılacak, başvuru yapan kişiler T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sonucu öğrenebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarlarını açıkladı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte,Turkiye.gov.tr e-Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 01-11-23 07:59

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Askerlik yerleri açıklandı

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı açıklamada "Kasım/Aralık 2023 ve Ocak 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları belirlenmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlığın açıklaması sonrasında askerlik yerleri e-Devlet üzerinden erişime açıldı.

Haber 27-10-23 13:29
msb