E Devlet Cimer Haberleri

A Milli Takımımızın, EURO 2024 öncesi geniş kadrosu açıklandı!

Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek EURO 2024'e katılacak Milli Takımımızın geniş kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Montella'nın yaptığı tercihler sonrası TFF resmi duyuruyu yaptı.

Spor 2024-05-24 20:26:37

Sinan Ateş cinayetinde Bahçeli'nin danışmanıyla ilgili çarpıcı detay! Olcay Kılavuz hakkında 'şüpheli' sıfatıyla işlem yapılmış

Her gelişmesi yakından takip edilen Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni bir detay daha gündeme geldi. Gazeteci İsmail Saymaz'ın açıklamasına göre Devlet Bahçeli'nin danışmanı olduğu belirtilen MHP'li Olcay Kılavuz hakkında da şüpheli sıfatıyla işlem yapıldı.

Haber 2024-05-24 15:23:10

Sınava girecek öğrenciler dikkat! LGS giriş belgeleri yayımlandı! LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı'nın için giriş belgelerini yayımladı. LGS 2024 için giriş yerleri MEB tarafından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ilan edildi. Peki, LGS giriş belgesi nereden alınır, sorgulama nasıl yapılır?

Haber 2024-05-24 14:30:08
lgs

Siparişlere yetişemeyince artırdı, yine de yetişemiyor! Yoğun talep var 'Bir alan bir daha alıyor' Tek sıkıntısı işçi bulmak

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Gülten Çelik, 7 yıl önce devlet desteği ile başladığı çilek üretiminde siparişlere yetişemeyince üretim alanını genişleterek 36 dönüme çıkardı. Girişimci kadın üretim kapasitesini arttırmalarına rağmen siparişlere yetişemediklerini söyledi. Daimi müşterileri olduğunu söyleyen Çelik "Bir alan bir daha alıyor" dedi. Öte yandan Çelik, işçi bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını da dile getirdi.

Kadin 2024-05-24 09:57:58

Trendyol ve Hepsiburada’ya yeni rakip! LC Waikiki online satış platformunu tanıttı: ‘Kârlılığımıza 1,5 puan ekliyor’

Yaklaşık üç yıl önce diğer pazar yerlerinden çıkış yapma kararı alan LC Waikiki, yeni online satış platformu ile pazara girerek Trendyol ve Hepsiburada’ya rakip oldu. E-Ticaret Genel Müdürü yeni online alışveriş platformu hakkında detayları açıklarken, şirket büyümesine ilişkin de bilgi verdi. “Pazar yerindeki markalarımız online tarafta kârlılığımıza 1,5 puan daha ekliyorlar” diyen Yiş, “Şirketin büyümesine ve kârlılığına katkı sunacak şekilde burayı büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullan

Finans 24-05-24 06:51

Barış Boyun soruşturmasında gözaltı sayısı arttı!

Barış Boyun soruşturmasında İtalya'da gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi. Yakalananlardan birinin Türk birinin de Arnavut uyruklu olduğu belirtildi.

Haber 23-05-24 14:50

Ek kaynak için Ankara'nın yolunu tutan belediye başkanlarına Bakan Özhaseki'den sert çıkış! 'Devlet bu yükü niye çeksin?'

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Belediye başkanları yeni dönem için çalışmalarını başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf tedbirlerini açıkladı. Bütçe yönetiminde sıkıntı yaşayan belediyeler ek kaynak için Ankara'nın yolunu tuttu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ek kaynak talep eden belediye başkanlarına sert çıktı.

Finans 23-05-24 11:33

Meksika başkan adayı Jorge Alvarez Maynez'in mitinginde korkunç kaza! 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı

Meksika'da yapılacak devlet başkanlığı seçimleri öncesinde Yurttaş Hareketi (MC) başkan adayı Jorge Alvarez Maynez'in katıldığı mitingte korkunç bir kaza meydana geldi. Sahnedeki dev ekranın devrilmesi ve sahnenin çatısının çökmesi sonucunda 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı. Kazanın ardından Maynez X'ten (Twitter) yaptığı paylaşımda, "İyiyim ve olup biteni takip etmek için devlet yetkilileriyle iletişim halindeyim" ifadelerini kullandı.

Trend 23-05-24 09:33

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber 23-05-24 06:44

Sürücüler dikkat! Artık kaleme kağıda gerek kalmayacak! e-Devlet'e 'kaza tutanağı' özelliği geldi

Trafik kazaları sonrasında doldurulan 'kaza tutanağı' için artık kaleme kağıda ihtiyaç kalmayacak. 'Kaza tutanağı' hizmeti artık e-Devlet uygulamasına geldi. Bundan sonra olası bir kaza durumunda sürücüler cep telefonundan e-Devlet uygulamasına girerek işlemlerini yapabilecek.

Manşet 22-05-24 20:58

Üst üste üçüncü hafta: ABD'de mortgage faizleri düşmeye devam etti

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e inerek, üst üste üçüncü haftada düşüş kaydetti. Aynı dönemde, 15 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı ise yüzde 6,61'den yüzde 6,42'ye indi.

Finans 22-05-24 16:24

Özgür Özel'e çok ağır ifadeler! MHP'liler ateş püskürdü: Botokslu Özgür, aşağılık müfteri, ikiyüzlü, sende omurga yok

Dün yaşanan atışma sonrası MHP genel başkan yardımcıları bugün CHP lideri Özgür Özel'i çok ağır sözlerle hedef aldı. Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesiyle iki parti arasında tansiyonun düşüp düşmeyeceği merak ediliyordu. Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, Özel için "CHP'nin başına geçirilen hadsiz, mürai, aşağılık müfteri, omurgasız, botokslu Özgür" gibi ifadeler kullandıkları çok sert açıklamalar yaptı.

Haber 22-05-24 11:30

BES ve OKS’de bir ilk! 1 trilyon lira seviyesini aştı: 2025’te devreye girecek, milyonlarca kişi dahil olacak…

Bireysel emeklilik sistemi (BES) ve otomatik katılım sisteminde (OKS) devlet katkısı dahil toplam fon büyüklüğü kurulduğu günden bu yana ilk defa 1 trilyon lirayı aşarken, katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı. Öte yandan BES’te kısmi ödeme uygulamasının yaz aylarından itibaren devreye alınacağı bildirildi. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) içinse 2025 yılı gündeme geldi, 30 milyona yakın kişinin sisteme dahil olabileceği belirtildi.

Finans 22-05-24 11:23
BES

‘Mülakatta torpil’ iddiası! CİMER’e iletildi, Valilik inceleme başlattı…

Mülakatta torpil iddiası ortalığı karıştırdı. Antalya Valiliği bünyesindeki Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi Müdür Vekili Nur Pelin İnanlı'nın teyzesinin kızını, 3'üncü Strateji Müdürü Elmas İlik'in öz kızını girdikleri mülakatla işe aldıkları iddia edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayet edilen konuyla ilgili Antalya Valiliği inceleme başlattı.

Haber 22-05-24 10:38

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber 22-05-24 09:11

Uzaktan-online muayene dönemi bugün başlıyor! E-nabız'dan muayane e-reçete'den ilaç... Ücretsiz mi? 10 günde şartı detayına dikkat!

Hastanelerde uzaktan muayene dönemi başlıyor. Hastalar artık hastaneye gitmeden görüntülü ve sesli şekilde muayene olabilecek. İlaç , hatta rapor bile yazdırabilecek. Hastane ve doktorun yükünü az da olsa azaltmak ve vatandaşla kolaylık sağlanması için yapılan düzenlemeyle e-nabız üzerinden muayene olan hastalara e-reçete üzerinden ilaç yazılacak. Peki uzaktan muayene için randevu nasıl alınacak? Online randevu ücretsiz mi? Herkes bu sorulara yanıt ararken; 10 gün şartı detayı ise dikkat çekti.

Manşet 22-05-24 06:51

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Bana 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler

'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik davada yeni gelişmeler yaşanıyor. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada, örgüt lideri Ayhan Bora Kaplan, "Bana da 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler, vermedim. Bu nasıl bir devlet, biz kime güveneceğiz?" dedi.

Haber 21-05-24 18:32

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad sosyal medyada gündem oldu! Meme kanserini yenmişti, 5 yıl sonra lösemiye yakalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu, söz konusu haber sosyal medyada gündem oldu. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esad'ın özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı belirtildi. Esad'ın 2018'de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019'da yendiği açıklanmıştı.

Haber 21-05-24 15:07

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

Son dakika | Ses getirecek 'Bay Zühtü' çıkışı! Bahçeli Mecliste esip gürledi: Bugün değilse ne zaman kapatılacak!

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazası hakkında Devlet Bahçeli ses getirecek bir çıkışa imza atarak "İran'ın başına gelen felaketin Allah korusun ama Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek gerçek niyetlerini az çok yorumlamış olmamızın sonucudur" diye konuştu. Bahçeli ayrıca HDP ve DEM Parti'yle ilgili tepkisini dile getirip "Bay Zühtü'nün gitmesinden sonra AYM'nin önüne geçen sanıyorum kalmamıştır" dedi.

Haber 21-05-24 10:59

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi... '5'e 1 dayak yerken' demişti, Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay yanıt...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrası tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'ın '5'e 1 dayak yerken' sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 08:23

Son dakika: MTV borcunu ödemeyenler dikkat! Kamu alacaklarında gecikme faizi yükseltildi: Karar Resmi Gazete'de

Son dakika haberi... MTV ve vergi dahil birçok amme alacağı için uygulanan gecikme zammı oranı için yeni bir karar alındı. Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları yükseltildi. Buna göre kamu alacaklarında gecikme faizi oranları her ay için ayrı uygulanmak üzere yüzde 3,5’ten yüzde 4,5’e çıkarıldı. Bugünden itibaren amme alacaklarda tecil faizi de yıllık yüzde 48 oldu.

Finans 21-05-24 07:18
MTV

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a gönderme! ''Takımın moralini bozdu''

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki derbide konuk olduğu Galatasaray'ı 10 kişi kaldığı müsabakada 1-0 yenen Fenerbahçe, son hafta öncesinde rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, taraftarlarını İstanbulspor mücadelesine davet edip Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu.

Spor 19-05-24 22:20

Hazine yarın tahvil ihalesi düzenleyecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek.

Finans 19-05-24 15:55

Öğretmenliği bıraktı, devlet desteğiyle iş kurdu: 'Yoğun talep var, getirisi çok yüksek'

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde öğretmenliği bırakıp devlet desteğiyle 10 tavşan ile işe başlayan girişimci 5 yıl içinde 78 kişinin tavşan üretim merkezi açmasını sağladı. Kasım Mesutoğlu, tavşana yoğun talep olduğunu ve getirisinin de yüksek olduğunu söyledi.

Finans 19-05-24 13:54

Borsa rekor kırıyor, yatırımcı sayısı artıyor

Bu hafta da rekor tazeleyen Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı da artmaya devam ediyor. Böylece pay senedi yatırımcı sayısı 8 milyon 570 bin 847 seviyesinden 8 milyon 614 bin 243'e çıktı.

Finans 19-05-24 12:09

O soru üzerine Devlet Bahçeli cep telefonundan açıp dinlettirdi! 'Bu sesi beğenmeyen var mı?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlüleri arasında bulunan Çetin Doğan'ın cezaevi çıkışındaki sözlerine ilişkin "Ben cezaevi müdürü olmuş olsaydım aftan yararlananların listesine bakar, 'Çetin Doğan, sen orada yoksun' diye geri içeri alırdım" dedi. Öte yandan Bahçeli, sevdiği şarkılar sorulması üzerine Hande Mehan'ın 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısını danışmanına cep telefonundan açtırarak, basın mensuplarıyla dinledi.

Haber 18-05-24 17:50

SON DAKİKA | MHP lideri Bahçeli 'kumpasçılarla işimiz olmaz' dedi, çok net konuştu: Başları ezilmeli

Son dakika: Partisinin Kızılcahamam Kampı'nda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Devlette FETÖvari yapılanma kuranlarla yolumuz kesişmez. Özellikle altını çiziyorum ki kumpasçılarla işimiz olamaz. Hiç kimse karanlık senaryolarla, gizli tanık ifadeleri ile üstlendiği görevi kötüye kullanarak barış ortamımızı zedelemeye kalkışmamalıdır. Bu kalkışmaya cüret edenlerin başı mutlaka ezilmelidir." dedi.

Haber 18-05-24 11:34

İkisi bir araya geldiğinde mucizevi bir ilaca dönüşüyor! Karaciğerdeki tüm zehri dışarı atıyor

Her sabah aç karnına zeytinyağının üzerine limon sıkıp içtiğinizde karaciğerinizdeki tüm zehri dışarı atabilir ve tertemiz bir cilde sahip olabilirsiniz. Zeytinyağındaki E vitamini ile limondaki sitrit asit birleştiğinde çok güçlü bir ilaç ortaya çıkar. Bu faydalı karışım vücudunuzdaki tüm toksinleri dışarı atar.

Kadin 18-05-24 08:44

Hazine haftaya 3 tahvil ihalesi, 2 doğrudan satış gerçekleştirecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 3 devlet tahvili ihalesi düzenleyecek. TLREF'e endeksli devlet tahvili ilk kez ihraç edilecek.

Finans 17-05-24 14:36

Fazla kilolu erkekler bu riskle karşı karşıya! Çağımızın vebası olarak artmakta

Dünyada evli çiftlerin yaklaşık yüzde 15'inin kısırlık problemi ile mücadele ettiğini belirten Prof. Dr. İsa Özbey, "Son yıllarda bu oran yüzde 35'e yaklaşmaktadır. Erkeklerde sperm sayısının giderek azaldığı tespit edilmiştir. Sperm sayısının azalmasında çevre kirliliği, GDO’lu gıdaların tüketiminin artması, sigara, alkol, ilaç kullanımlarının artması gibi faktörler sorumlu tutulmaktadır. Aşırı kilo ve obezite çağımızın vebası olarak giderek artmakta ve kısırlığa sebep olabilmektedir." dedi

Haber 17-05-24 11:45

Üç yılın ardından en yüksek seviye! Yabancılardan tarihin en güçlü ikinci DİBS alımı

Yurt dışında yerleşik kişiler, 10 Mayıs haftasında net 2 milyar 832,6 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi, 84,7 milyon dolarlık hisse senedi ve 17,6 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senedi aldı - Yabancıların DİBS stokları, Eylül 2021'den bu yana en yüksek seviyesine çıktı.

Finans 16-05-24 16:20

Putin Çin'de: 'Ticaret hacmimiz rekor kırdı'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Çin'le 2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı" açıklamasını yaptı. Rusya'nın Çin'e yönelik gıda ihracatının da 1,5 kat artarak 7,6 milyar dolara ulaştığını anlatan Putin, iki ülke arasında değeri 200 milyar doları aşan 80 projenin ortak geliştirildiğini söyledi.

Finans 16-05-24 12:57

A101'e Birkenstock terlikler geliyor! 16 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'de bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Onlarca kategorideki binlerce ürün avantajlı fiyatlarla a101 online özel broşüründe sizleri bekliyor. A101'in 16 Mayıs 2024 Perşembe tarihli aktüel ürünler kataloğunu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İhtiyacınıza en uygun ürünleri uygun fiyata almak için acele edin.

Haber 16-05-24 10:08

Putin, yakın müttefiki Savunma Bakanı Şoygu'yu neden görevden aldı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 5. dönemine başlamasının hemen ardından, kabinede bazı değişikliklere gitti. En önemli değişiklikse, 12 yıldır Savunma Bakanı olan Sergey Şoygu'yu görevden alarak yerine ekonomist Andrey Belousov'u ataması oldu. BBC Rusya editörü Steve Rosenberg, bu değişiklikleri yorumladı.

Yurthaber 16-05-24 09:53

Deprem bölgesi için yapılandırma kararı: 2 Aralık'a kadar süre var

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve mücbir sebep hali uzatılan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler, 2 Aralık 2024'e kadar yapılandırma başvurusunda bulunabilecek.

Finans 16-05-24 09:45

Genç kadınları aşağılayan jinekolog kadın doktorlar diyerek sosyal medyadan isyan etti! Kendinizi ezdirmeyin

TikTok'ta 'zehralit' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bazı jinekologların genç kadın hastalarına muayeneleri sırasında aşağılayıcı konuşmalar yaptığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Jinekolog muayenesinin kadınların en doğal hakkı olduğunu dile getiren Zehra gönderisine, "Kendinizi sakın ezdirmeyin bu sizin özel hayatınız bir devlet dairesi sayılan hastanede çalışan doktorun işi sizi aşağılamak değil sizi tedavi etmek" notunu ekledi.

Trend 16-05-24 07:59

Putin Çin'de: Rusya lideri ziyaretle ne mesaj vermek istiyor?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in iki gün sürecek olan Çin ziyareti başladı.

Yurthaber 16-05-24 07:53

Usta oyuncu Ayten Gökçer'e veda! Büyük aşkının yanına defnedildi

Sahnelerin ve beyazperdenin usta isimlerinden, devlet sanatçısı Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan Gökçer, bir süre önce kaybettiği ve büyük aşk duyduğu eşinin yanına defnedildi.

Magazin 15-05-24 14:57

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Ahmet Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye çağrı: 'Darbe ihtimali varsa...'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 3 emniyet görevlisi hakkındaki soruşturmaya ilişkin sözleriyle ilgili konuştu. Bahçeli'ye çağrıda bulunan Davutoğlu, "Sayın Erdoğan ile yeni görüştünüz, varsa bir darbe ihtimali ona söyleyin. Bilgi ve belgeleri devlet kurumları ile paylaşın" dedi.

Haber 15-05-24 13:59

Erdoğan'ı ziyaret eden Süleyman Soylu'dan 'komplo' çıkışı! Ankara'da Ayhan Bora Kaplan konuşulurken sürpriz görüşme

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde Ankara'da hareketli günler yaşanıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ile peş peşe görüşen, gece yarısı da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da ziyaret ettiği öne sürüldü. "Sürpriz" görüşmede geçtiği iddia edilen diyalog dikkat çekti.

Manşet 15-05-24 10:34

Arda Güler yedekten girip gol attı! Real Madrid, Deportivo Alaves'i farklı yendi

Arda Güler'in yedekten girip gol attığı maçta Real Madrid, Deportivo Alaves'i 5-0 mağlup etti. Arda böylece, bu sezon ligdeki toplam gol sayısını 4'e çıkardı.

Spor 15-05-24 00:46

Rusya Devlet Başkanı Putin yeni hükümeti onayladı

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisinin belirlediği bakanlar, güvenlik ve istihbarat kurumları başkanları ile Başbakan Mihail Mişustin'in sunduğu yeni kabine üyelerini onaylayan kararnameyi imzaladı.

Haber 14-05-24 22:58

Denizli Devlet Hastanesi’nde skandal olay! Zorla yoğun bakıma girdiler…

Denizli’deki devlet hastanesinde skandal bir olay yaşandı. Yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden hastanın yakınları, şifreli kapıyı zorla açarak içeriye girdi. Sağlık çalışanlarının 'beyaz kod' uyarısı vererek yardım istemesi üzerine güvenlik görevlileri yoğun bakıma gelip olaya müdahale etti. Diğer hastaların hayatını tehlikeye atan grup hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 14-05-24 13:18

OPEC verileri açıkladı! Günlük 48 bin varil azaldı

Küresel petrol talebinin bu yıl 2023'e kıyasla 2 milyon 250 bin varil artarak 104 milyon 460 bin varile yükseleceği tahmin ediliyor. Günlük petrol üretimi Nijerya'da 46 bin varil, Irak'ta 32 bin varil ve Venezuela'da 13 bin varil azaldı.

Finans 14-05-24 13:14

Ömer Bolat'tan ABD'ye mesaj: '100 milyar dolarlık hedef kolayca geçilebilir'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, ABD'li iş çevrelerini Türkiye'deki yatırım ve ticaret fırsatlarını değerlendirmeye davet ederek, 'ABD ve Türkiye'deki iş çevreleri ile birlikte fırsatları değerlendirebilirsek, devlet başkanlarımız tarafından belirlenen 100 milyar dolar ticaret hacmi hedefini kolaylıkla gerçeğe dönüştürebiliriz. Kararlı olmaya devam edersek, bu ulaşılabilir bir hedeftir.' dedi.

Finans 14-05-24 11:34

İngiltere'de işsizlik 2023 döneminden beri en yüksek seviyesinde: Yüzde 4,3'e yükseldi

İngiltere'de işsizlik ocak-mart döneminde yüzde 4,3'e yükseldi. Ülkede işsizlik, Mayıs-Temmuz 2023 döneminden beri en yüksek seviyesini gördü. İngiltere'de çalışanların ikramiyeler hariç tutulan düzenli maaşlarındaki yıllık artış bu dönemde yüzde 6, ikramiyeler dahil maaşlarda yüzde 5,7 olarak hesaplandı.

Finans 14-05-24 11:09