Evde Egzersiz Haberleri

Kardiyo nedir, ne işe yarar? Evde kardiyo yapmak için en pratik egzersizler ve başlangıç hareketleri

Kardiyo spor yapanlar için önemli egzersiz türlerinden biridir. Hem sağlıklı ve estetik bir bedene sahip olmak hem de fazla kilolardan kurtulmak için düzenli spor alışkanlığı edinilmesi şarttır. Kardiyo egzersizleri ile fazla yağlarınızdan kurtularak istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca hayatın her alanında sportif bir bedenle daha aktif yaşayabilirsiniz. Kardiyo ile günlük rutinlerin ve masa başı işlerin olumsuz etkilerinin önüne geçebilirsiniz.

Haber 10-04-2023 14:52

Lunge hareketi nedir, nasıl yapılır? Lunge egzersizi hangi kasları çalıştırır, ne işe yarar?

Sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürebilmek için spor yapmak her zaman vazgeçilmez kurallardan biridir. Yeterli miktarda fiziksel aktivite ile hem kalori yakarak kilo verebilir hem de vücudunuzu geliştirerek istediğiniz duruşa sahip olabilirsiniz. Fiziksel aktivite ve kas gelişimi için pek çok profesyonel sporcu lunge egzersizini çalışma programlarında bulundurur. Vücuttaki birçok kası çalıştırmasıyla etkili bir hareket olan lunge doğru uygulandığında bedeninizde sağlıklı sonuçlar yaratır.

Haber 31-03-2023 17:17

Ev tipi kondisyon bisikletinin faydaları nelerdir, ne işe yarar? Kondisyon bisikleti hangi kasları çalıştırır, ne kadar zamanda zayıflatır?

Düzenli spor yapmak vücut için olumlu bir uğraştır. Spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorsanız evde spor yapmak da etkili bir çözüm olabilir. Uygun ortamları bulamıyorsanız ya da soğuk havalarda dışarıda egzersiz yapmak istemiyorsanız evde egzersiz yapmak daha kolaydır. Evinizin konforunda spor yaparken pek çok insanın tercih ettiği kondisyon bisikletini kullanabilirsiniz. Ev tipi kondisyon bisikleti ne işe yarar?

Haber 31-03-2023 17:17

Evde spor yapmak isteyenler için temel egzersiz hareketleri nelerdir? Evde spor nasıl yapılır, nelere dikkat etmek gerekir?

Evde spor yapmak için ihtiyacınız olan tek şey kendinize ait biraz alan ve belirli egzersizler için kullanabileceğiniz birkaç temel ekipman. Bu ekipmanlar bir yoga matı, direnç bantları, halterler, kettlebell'ler ve egzersiz topları gibi olabilir. Evde spor yapmanın avantajlarından biri zamandan ve mekândan bağımsızlık sağlamasıdır. Dilediğiniz saatte istediğiniz yerde spor yapabilirsiniz. Evde spor yapmak spor salonuna gitme gerekliliği olmadığı için uzun süreli zaman ve para tasarrufu sağlar.

Haber 28-03-2023 17:40

Evde Egzersiz

Evde Egzersiz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evde Egzersiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde yapılabilecek en etkili egzersiz spor hareketleri nelerdir? Evde spor yapmak için en kolay hareketler ve egzersiz önerileri

Spora başlamaya karar veren insanların aklında bazı soru işaretleri oluşabilir. Bunlardan biri de evde ve spor salonunda çalışmanın farklarıdır. Eğer yoğun bir tempoda yaşıyorsanız spor salonuna gitmeden ev ortamında yeterince egzersiz yapabilirsiniz. Hafif egzersizlerle ve kısa süreli çalışmalarla spor yapma alışkanlığı kazanmanız kolaylaşır. Devamında uzman desteği de alarak hem sağlığınızı korur hem de formda bir bedene sahip olabilirsiniz. Evde yapılabilecek en etkili hareketler nelerdir?

Haber 03-03-2023 17:35

En hızlı ve etkili bel inceltme egzersizleri nelerdir? Evde kolay bir şekilde yapabileceğiniz bel inceltme hareketleri önerileri

Her insan sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak ister. Bunun için dengeli beslenme, verimli bir uyku ve tabii ki spor ilk sıralarda akla gelir. Formda bir vücut için etkili egzersiz programları oluşturarak çalışmak önemlidir. Bölgesel vücut çalışmaları da bu programların önemli bir kısmını oluşturur. Bel çevresi için etkili bel inceltme egzersizlerini uygulayarak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Peki, simit bölgesini inceltmek için hangi egzersizler yapılabilir?

Haber 03-03-2023 17:34