Gassal Haberleri

Ölüleri yıkayan kadın gassal: Bu iş herkese nasip olmaz, çok şükür

İşleri gereği hüzün ve gözyaşı dolu bir ortamda çalışan gassal imamlar, pandemi döneminde büyük zorluklarla mücadele verdi. Hastalığın oluşturduğu can kayıpları ile bire bir temas halinde bulunan Eskişehir Şehir Hastanesi’nde görevli gassal imamlar, yaşadıkları psikolojik zorlukları anlattı. Kadın gassal imamı Şükriye Ayhan, ''Bu iş herkese nasip olmaz. Çok şükür, Elhamdülillah Allah bize nasip etti. Biz hem görevimizi yapıyoruz, hem de ibadetimizi yapıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Haber 26-11-2022 10:44

Gassaldan morgda cenazeyle skandal paylaşım! 'Görevimizin başındayız'

Afyonkarahisar Şuhut Devlet Hastanesi’nde gassal olarak görev yapan Refik Sayar, morgda cenaze ile ‘görevimizin başındayız’ şeklinde sosyal medyadan paylaşım yaptı. Gassalın yaptığı fotoğraf paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden olurken olayla ilgili idari inceleme başlatıldı. İşte tepki çeken o paylaşım!

Haber 07-03-2022 15:37

Yılda binlerce ölü yıkıyorlar! ''Cenazenin bana zararı yok ahiretim için çalışıyorum''

Antalya Büyükşehir Belediyesi Uncalı Kent Mezarlığı'nda görev yapan 11 kadın gassal (ölü yıkayıcı), yılda 10 bine yakın cenaze yıkayıp, temizleyerek kefenliyor. Kadın hocalar, kiminin ismini bile bilmediği ya da duyduklarında korktukları mesleği severek yapıyor.

Haber 05-03-2021 09:26

Diğer Haber Etiketleri

Gassal

Gassal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gassal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.