Istanbul Toki Kura Sonucu Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı pistten kaldırıldı

İniş takımlarındaki arızadan dolayı İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı, İGA ekiplerinin çalışmaları sonucu pistten kaldırıldı.

Yurthaber 2024-05-09 07:45:24

İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı pistten kaldırıldı

İniş takımlarındaki arızadan dolayı İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı, İGA ekiplerinin çalışmaları sonucu pistten kaldırıldı.

Haber 2024-05-08 20:51:39

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2024-04-24 17:17:49

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 2024-04-14 07:12:19

İstanbul'da 'kimyasal madde' teyakkuzu! Kapağı açınca bir anda...

İstanbul Arnavutköy'de bir vatandaş yolda gördüğü bidonu kaldırıp kaldırıma bıraktı. Kapağını açtığı sırada içindeki sıvının köpürdüğünü görmesi üzerine derhal 112'yi aradı. 'Kimyasal madde' olduğu düşünülen sıvı ekipleri teyakkuza geçirirken maddenin ne olduğu yapılan araştırma sonucu ortaya çıktı.

Haber 12-04-24 13:17

Üsküdar’da motokuryeye saldırı! 5 yerinden bıçaklandı

İstanbul Üsküdar’da seyir halindeki motokurye ile yine seyir halinde olan iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda motokurye bıçaklanarak ağır yaralandı.

Haber 12-04-24 07:11

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

CANLI | ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE seçim sonuçları! İstanbul'un bu iki ilçesinde seçim sonuçları kritik: Üsküdar ve Ümraniye'de seçimi kim kazandı?

Sandıkların kapanmasıyla gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar ilçelerden gelecek seçim sonuçlarına da çevrildi. 31 Mart'ta Üsküdar ve Ümraniye'de seçim heyecanı yüksekti. AK Parti halihazırda yönettiği Üsküdar'da Hilmi Türkmen ve Ümraniye'de İsmet Yıldırım ile 'yola devam' dedi. CHP ise Üsküdar ve Ümraniye'yi kazanmak için Sinem Dedetaş ve Aykut Erdoğdu'yu aday gösterdi. Peki Üsküdar'da seçimi kim kazandı, Ümraniye'de seçim sonucu ne oldu?

Finans 31-03-24 18:44

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

Tuzla canlı seçim sonuçları! İstanbul Tuzla'da yerel seçimi Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

Tuzla'da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu en fazla takip edilen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 30-03-24 22:46

Hakan Bayrakçı SONAR’ın İstanbul anketi sonrası gelen tepkileri paylaştı: “Manipülasyon, satılmış, yalancı…”

İstanbul ile ilgili yapılan anketler arasında sonucu en çok merak edilen SONAR’ın anketi önceki gün yayınlandı. Ankette Ekrem İmamoğlu’nun önde olmasının ardından hem AK Parti cephesinden hem de CHP cephesinden dikkat çeken yorumlar geldi. Hakan Bayrakçı da bu yorumların ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

Haber 30-03-24 14:27

Şırnak’ta 5 TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapımı tamamlanan 5 adet TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak.

Yurthaber 20-03-24 14:20

Şişli'de elektrik panosunda meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı

Şişli'deki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi'nde elektrik panosunun patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

Yurthaber 20-03-24 14:04

Murat Kurum'dan canlı yayında dikkat çeken sözler: Anketi soracaksınız ama seçim sonucunu açıklayayım...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurum, "Birazdan soracaksınız anket sonucu ama ben size seçim sonucunu açıklayayım. 31 Mart'ta onlar ne derse desin ne yaparsa yapsın biz kazanacağız. Tüm İstanbul sevinecek, kaybeden kimse olmayacak." şeklinde konuştu.

Haber 13-03-24 00:01

Murat Kurum TOKİ mağdurlarının protestosunu destek sanıp 'Allah Razı Olsun' deyince sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum bugün Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada TOKİ mağdurları tarafından protesto edilen Kurum, protestoyu destek zannedip “Allah razı olsun” dedi.

Haber 04-03-24 08:03

Yer: Esenyurt! Minare kopup zemine düştü...

İstanbul Esenyurt'ta bir cami minaresinde güçlendirme çalışması yapıldığı esnada, halatın kopması sonucu minare bir binaya çarparak zemine düştü.

Haber 02-03-24 17:11

Anadolu Otoyolu'nda ağır tonajlı araçların karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde tır ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı, yolun İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Yurthaber 19-02-24 07:25

Bakan Yerlikaya: “İstanbul ve İzmir merkezli 9 ilde düzenlenen ‘KAFES-41’ operasyonunda örgüt üyesi 61 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve İzmir merkezli 9 ilde düzenlenen “KAFES-41” Operasyonu sonucu organize örgüt üyesi 61 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 16-02-24 08:26

Bu sonuçlar Bahçeli ve Özgür Özel'i kızdıracak! İYİ Parti ve DEM atak yaptı %10'u geçtiler

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul! Anket firmaları da tek tek anketlerini açıklamaya başladı. Metropoll firmasının yaptığı son ankette DEM Parti ve İYİ Parti'nin oy oranı şaşırttı! Bu ankete göre Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti, Bahçeli liderliğindeki MHP'yi geride bırakıyor. Bu sonuç İstanbul ve Ankara için de oldukça kritik.

Finans 12-02-24 13:06

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

SON DAKİKA: Kuralar çekildi! A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu... İşte ilk maçın tarihi

SON DAKİKA: UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kuraları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonucu A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu. B Ligi'nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İşte detaylar...

Spor 08-02-24 20:30

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısı girişiminin görüntüleri çıktı! Teröristler böyle vuruldu

İstanbul'da sıcak saatler... Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir." dedi. Öte yandan sıcak çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da acı haberi vererek yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 06-02-24 12:37

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-24 11:50

Dört adaylı ilk anket! DEM Parti aday çıkarırsa İmamoğlu, Kurum'u geçebiliyor mu? Yüzde 3'lere düştü...

Yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen yer tartışmasız İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Partilerin yoğun mesai harcadığı Megakent için gazeteci İsmail Saymaz dikkat çeken bir anket yayınladı. DEM Parti'nin aday çıkarması halinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun alacağı oy merak ediliyordu. İlk kez 4 adaylı yapılan ankette İmamoğlu, Kurum'un önünde yer aldı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 09:50

İstanbul'da güpegündüz soygun! İki poşet dolusu para taşıyan adamı görünce...

24 Ocak'ta İstanbul Zeytinburnu'nda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir kişi bankadan elinde 2 poşet dolusu parayla çıktı. Arabayla gelen iki kişi paralı adamı gasp etti. Vatandaşlar engellemek istese de başarılı olamadı. Ekiplerin çalışması sonucu 2 gaspçı yakalandı. Poşetlerde ise 5 milyon lira olduğu belirlendi.

Haber 27-01-24 12:26

TOKİ duyurdu! Detaylar belli oldu... 43 ilde konut ve iş yeri satışı

TOKİ başvuru 43 il için başladı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. İller arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de var. Satışlara ilişkin detayları açıklayan TOKİ, konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile, iş yerlerine de yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile sahip olunabileceğini duyurdu. İşte TOKİ'nin satışa sunduğu yerler ve başvuru detayları...

Finans 26-01-24 11:51

İBB anketinde fark açıldı! Bu kez Cumhur İttifakı seçmeni yorumu dikkat çekti: Türkiye geneli için böyle

Belediye başkan adaylarının büyük ölçüde açıklanmasıyla seçim anketleri de peş peşe gelmeye başladı. Sonucu en çok merak edilen illerden biri, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un yarışacağı İstanbul. Türkiye genelinde yapılan son ankette iki isim arasındaki fark ortaya çıktı. Hangi partinin daha başarılı olacağı şeklindeki soruda ise tablo değişti. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in Cumhur İttifakı seçmenine dair yorumu da dikkat çekti.

Haber 23-01-24 09:22

Son dakika | İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı! Liberya bayraklı yakıt tankeri arıza yaptı

Son dakika haberi: Liberya bayraklı yakıt tankerinin İstanbul Boğazı'nda geçerken arızalanması sonucu boğaz çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Haber 21-01-24 12:43

Yer İstanbul… Mühendisin şüpheli ölümünde yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul’un Şişli ilçesinde başına aldığı darbe sonucu evinde hayatını kaybeden mühendis Fatih Aksin'in (49) caddede yürürken fenalaşarak yere düşmesi sonucu yaralandığı belirlenmişti. Aksin'in yere düşerek yaralandıktan sonra evine gittiği anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 20-01-24 16:04

3 çocuğunun annesi Ceylan Kılıç'ı vahşice katledip intihar süsü veren kocaya müebbet hapis! Kanlı saç ve deri parçaları detayı: Kendini as, sen asmazsan ben seni öldürürüm

İstanbul Esenyurt'ta 2022 yılında yaşanan kan donduran vahşette 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu Kılıç'ı katledip cinayet süsü verenin cani kocası olduğu ortaya çıkmıştı. Müebbet hapis cezası alan koca hakkında Ceylan Kılıç'ın babası, "Kızıma, 'kendini as, asmazsan ben seni öldürürüm' deyip uyurken kafasından aşağı kaynar su dökmüş. Bize kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar." dedi.

Haber 11-01-24 10:11

İstanbul uçağında sır olay! Havalimanına indikten sonra şok üstüne şok yaşadılar: Binlerce euro kayıp, dikkat çeken 'Mısır' detayı...

Almanya'dan Türkiye'ye gelen gurbetçi aileler hayatlarının şokunu yaşadı. İstanbul uçağından inmelerinin ardından aileler valizlerinin yanlış barkod sonucu Mısır'a gittiğini öğrendi. Aileler günler sonra valizlerine kavuşurken içlerinde bulunan binlerce euronun olmadığını fark etti. Valizi kaybolan Murat Gök, "450 yolcu içinde iki tane para taşıyan el bagajının kaybolması bence tesadüf olamaz" dedi.

Haber 08-01-24 20:13

Programda ortalık bir anda gerildi! Sunucu bağlanmak isteyen kişiyi söyledi, İmamoğlu tepki gösterdi: Yanlış yapıyorsunuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de gündemi değerlendirdi. Hükümetin konut projelerini eleştiren İmamoğlu'na TOKİ Başkanı Ömer Bulut programa katılarak yanıt vermek istedi. Sunucu Senem Toluay Ilgaz format gereği bağlayamayacaklarını ancak daha sonra kendilerini ağırlayabileceklerini ifade etti. Bu anons karşısında sinirlenen İmamoğlu, "Benim muhatabın TOKİ değil" dedi ve Ilgaz'a tepki göstererek, "Doğru bir yayıncılık politikası değil" ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-23 23:08

SON DAKİKA | Sakarya'da katliam gibi kaza, 10 kişi hayatını kaybetti! İstanbul yönündeki ulaşım durdu, acı fotoğraflar geldi: 'Yolun kenarında insanlar öyle yatıyordu'

Son dakika kaza haberi: Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi bir kaza oldu. Sakarya mevkisinde aralarında 7 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Acı olaydan ilk fotoğraflar da geldi. Vefat edenlerin bir kısmı kazadan sonra araçlardan inen yayalara başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Öte yandan kazadan yaralı olarak kurtulanlar katliam gibi kazada yaşananları anlattı.

Haber 28-12-23 08:34

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya... TOKİ 24 il için duyurdu: 229 arsa açık artırma ile satışa sunuldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) onlarca arsa için satış kararı aldı. Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da 229 arsa için açık artırma yöntemiyle satış yapılacağını duyurdu. Peki açık artırma hangi tarihte, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Finans 27-12-23 15:05

İş adamına İstanbul'da korkunç infaz! ATM'den para çekerken yaklaştı, tetiğe bastı... O anlar kamerada

İstanbul Pendik'te ATM'de para çekerken iş adamı Emrah Akyıldız'ın öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Akyıldız'a arkadan yaklaşan koyu giyimli, elinde beyaz poşet bulunan bir kişinin başına ateş ettikten sonra kaçtığı görüldü. Polis ekipler yaptıkları inceleme sonucu kimliğini tespit ettikleri katil zanlısını Samsun'da yakaladı.

Haber 27-12-23 09:23

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet ekranı

TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi arama motorlarında sorgulanıyor. TOKİ Tuzla kura çekimi 2+1 konutlar için çarşamba günü, 3+1 konutlar için perşembe günü canlı olarak yayınlandı. TOKİ Tuzla kura sonuçları, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak sorgulanabiliyor. İşte, TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...

Finans 15-12-23 08:19

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18

Kızının üzerine dolap kapağı düşmüştü! Özlem Ada Şahin'in ifadesi ortaya çıktı! 'Çocuğum travma yaşadığı için çöpe attım'

Berkay Şahin ile Özlem Ada Şahin, kızları Arya'nın üzerine yatak odasında bulunan dolap kapağının düşmesi sonucu yüzünden ve boynundan yaralanması hakkında mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada tanık olarak ifade veren Özlem Ada Şahin; "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.

Magazin 11-12-23 15:23

Son dakika: Gazeteci Nazlı Ilıcak yeniden cezaevine girdi!

2016 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle Cumhuriyet Savcısı Orhan Kapıcı’nın şikâyeti sonucu yargılanan gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada "iftira" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. 79 yaşındaki Ilıcak, cezanın istinafta onanmasının ardından bugün cezaevine girdi.

Haber 05-12-23 00:10

Son dakika: İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'ı fırtına vurdu! Deniz taştı, çatılar uçtu! Zeytinburnu'nda tanker karaya oturdu

Son dakika: Akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da hayatı olumsuz etkiledi. Bursa'da kuvvetli lodos nedeniyle ağaçlar yola devrildi, bazı binaların çatıları uçtu. İstanbul'da deniz trafiği dururken, Ortaköy gibi kıyı semtlerde dalgalar sonucu deniz suyu taştı. Zeytinburnu açıklarında ise ‘Kadriye Ana’ isimli kimyasal tanker gemisi karaya oturdu. Olay yerine gönderilen kurtarma ekipleri, mürettebatı kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 29-11-23 01:11

Son dakika | İstanbul ilk kara merhaba derken Şile'yi fırtına vurdu! Ağva'da Yeşilçay Deresi taştı, yollar göl oldu

Son dakika haberi: Yurdun birçok ilinde kar yağışı başlarken sabaha karşı İstanbul da mevsimin ilk karına 'merhaba' dedi! Çamlıca Tepesi beyaza büründü, Taksim Meydanı'nda kar etkili oldu. Mega kentin birçok noktasında beyaz örtünün kapladığı caddelerden dikkat çeken kareler de geldi. İstanbul'da diğer bir yandan ise fırtına etkili oluyor. Şile'de Yeşilçay Deresi'nin taşması sonucu işletmeleri su bastı.

Haber 19-11-23 08:19

AUZEF SINAV SONUÇLARI 2023: AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul Üniversitesi güz dönemi sınav sonucu sorgulama ekranı!

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde okuyan birçok öğrenci arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde uygulanan sınavların ardından gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 17-11-23 15:20

Yer: İstanbul! Çocuklar kavga etti, babalar birbirini vurdu

Beyoğlu Kulaksız’da yaşanan akılalmaz olayda, çocukların yaşadığı kavga ailelere yansıyınca akşam karşı karşıya gelen iki baba birbirine girdi. Kavga sonucu silahlarını çeken iki adam, birbirlerini bacaklarından vurdu. Olay sonrası yaşananlar kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, tedavileri sonrası şahısları gözaltına aldı.

Haber 15-11-23 12:15

İstanbul'da şehit olan polis memuru Lütfü Baykar memleketi Bitlis'te son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Maltepe'de görevi esnasında "dur" ihtarına uymayan sürücünün kullandığı hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 14-11-23 11:52

Maltepe'de görevi sırasında kamyonun çarptığı polis memuru Lütfü Baykar hastanede şehit oldu

İstanbul Valiliği, Maltepe'de görevi esnasında hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan polis memuru Lütfü Baykar'ın, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 13-11-23 07:33

Kamyon çarpması sonucu yaralanan polis memuru şehit oldu

İstanbul Maltepe'de denetim noktasında hafriyat kamyonu çarpması sonucu ağır yaralanan polis memuru Lütfü Baykar şehit oldu.

Haber 12-11-23 23:03