Kovboy Haberleri

Çorum'un kovboyu olarak biliniyor! Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen "Çorum'un kovboyu" olarak bilinen 69 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Sefer Karakaş, giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuarlar nedeniyle dikkat çekiyor. Karakaş, giyim tarzının farklı olması nedeniyle gittiği her yerde büyük ilgi gördüğünü belirtti. İl il tarihi ve turistik yerleri gezdiğini söyleyen Karakaş, "Halkla sohbet ediyorum, kahvelere gidiyorum. Oralarda anılarımı anlatıyorum ve yaşlıların anılarını dinliyorum. Böyle bir gezi tutkunluğum var." dedi.

Haber 24-11-2023 15:02

ABD’de şaşkına çeviren anlar! Otoyolda kovboy ile inek arasındaki kovalamacanın görüntüleri büyük ilgi gördü

ABD’nin Michigan eyaletindeki eyaletler arası yolda çiftlikten kaçan bir inek ile onu yakalamaya çalışan at üstündeki kovboy arasında kovalamaca yaşandı.

Haber 24-05-2023 10:06

Böyle doğum günü daha önce görülmedi! “Annemin 80. doğum gününde seksi kovboylar tuttum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan 80 yaşındaki Barbara için kızı Katie Ingram ilginç bir doğum günü partisi düzenledi. Hastalığı nedeniyle bir yaşlı bakım evinde kalan Barbara için kızı Katie, 80. doğum gününe özel olarak kovboy kostümlü dansçılar ayarladı. Yaşlı kadınların arasında dans eden kovboylar ortaya eğlenceli görüntüler çıkarttı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-03-2023 08:52

Kovboy

Kovboy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kovboy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.