Dans Haberleri

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-2024 13:42

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 09-04-2024 12:49

Lüks spor arabanın üzerine çıkıp dans etti! Ne ön camı kaldı ne de tavanı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan paylaşılan bir dans performansına ait video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın lüks spor arabanın üzerine çıkarak dans etmeye başladı. O anlarda arabanın ön camının kırıldığı ve tavanının çöktüğü görüldü.

Trend 21-03-2024 11:33

İşe kabul edildiğini öğrenince otoparkta dans ederek kutladı! O dans performansı sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı

Yeni bir işe girdiğini öğrenen bir kadının tepkisi otoparktaki güvenlik kamerasında yansıdı. Yeni patronu kadının coşku dolu kutlamasını fark edip sosyal medyada paylaşınca görüntüler viral oldu.

Trend 16-03-2024 15:16

Müziğin ritmine kendisini fena kaptırdı! Sokak ortasında dans etmeye başladı... Dans performansına bir gören bir daha baktı

Geçtiğimiz yıl bir markette Mabel Matiz'in şarkısıyla dans eden emekli bir öğretmen sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Bu yıl aynı öğretmen bir kez daha sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Sokak müzisyeninin yanına giderek bir anda dans etmeye başlayan kadının performansı çok konuşuldu.

Trend 16-03-2024 07:48

Düğün dansı bir anda kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçıran gelinin dansı davetlileri şaşkına çevirdi... Milyonlarca izlenmeye ulaştı

TikTok'ta 'amandascheller' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın düğünde alkolü fazla kaçırıp kontrolünü kaybedince sosyal medyada viral oldu. TikTok'ta 2.4 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan görüntüleri genç kadın "Düğünü mahvettim" notuyla paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 12-03-2024 10:02

Kocasına yatak odasında yaptığı dansı paylaştı! Sosyal medyadan tepki yağdı... Yatak odası özeldir

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek tepkilere neden oldu. Bir kadının kocasına yatak odasında yaptığı dansı sosyal medyadan paylaşması kullanıcıları adeta ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntüleri eğlenceli bulurken diğer bir kısmı ise 'mahrem' diyerek eleştirdi.

Trend 09-02-2024 07:46

Hastane odasında dans videosu çekerken doktora yakalandı! Genç kadının utangaç tavrı sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyada ameliyatın öncesinde hastane odasında dans ettiği anları paylaşan bir kadın doktora yakalandı. Doktorun odaya girmesi üzerine "Çok üzgünüm" diyerek videoyu kapatan kadının hastane odasındaki dans performansı çok konuşuldu.

Trend 27-01-2024 07:53

Kimse duruma anlam veremedi! Topuklu ayakkabısıyla lüks marka otomobilin üzerine çıkıp dans etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının lüks marka bir otomobilin üzerine çıkarak dans ettiği anlar yer aldı. Yurt dışında çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 23-01-2024 07:33

İnci Taneleri'nin Dilber'i yeni dansıyla yine olay oldu! Hazar Ergüçlü'nun performansı çok konuşuldu

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri’nin yayınlanan yeni tanıtımında Dilber, bu kez ikinci bir dansçı ile kamera karşısına geçti. İlk fragmandaki pavyon sahnesi ile çok konuşulan Dilber karakterinden yeni dans şovu geldi.

Magazin 20-01-2024 10:41

Trafikte şoke eden görüntüler! Taksinin camından sarktı, alkol aldı ve dans etti

Bayrampaşa’da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Taksiye binen bir kişi, seyir halindeyken aracın camından sarkarak alkol aldı. Uzun süre bu şekilde yolculuk yapan ve sarhoş olduğu düşünülen müşteri, bir de dans ederek hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye attı. İlginç anlar kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 08-01-2024 11:30

Gelinlikle pazarda dolaşmıştı! TikTok fenomeni bu kez dans etti... Evli olan kocamdan ayrıldım karısı sevinsin

TikTok'ta 'mami.ekicii' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekti. TikTok'ta paylaşımları sayesinde fenomene dönüşene Ekici geçtiğimiz günlerde gelinlikle pazarda dolaşmıştı. Fenomen isim bu kez ise dans ederek "Evli olan kocamdan ayrıldım karısı sevinsin" dedi. O anlar sosyal medyada binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 20-12-2023 07:57

Sosyal medya onu 'Müdür Amca' olarak tanıyor! Müziği açtı, öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde dans etti... Her çarşamba eğlence yapıyorlar

İstanbul Maltepe'deki Altayçeşme İlkokulu'nun müdürünün öğrencileriyle birlikte dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmayı başarmıştı. Görüntüler veliler tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılınca Hasan Ali Bayrak, 'Müdür Amca' olarak tanınmaya başlandı. Bayrak sosyal medyada milyonlarca izlenen o anları ise, "Çocukların arasına girdim. Duygu dünyalarına farklı bir şekilde iştirak edebilmek için oynayabildiğim kadar oynadım" sözleriyle anlattı.

Trend 02-12-2023 08:15

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'yi kıskandıracak dans! Instagram hesabından paylaştı

İki sezondur Galatasaray'da top koşturan ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldızdan evlenme teklifi aldığını açıklamıştı. İkinci kez evlenmeye hazırlanan ünlü çift, düğünün yapılacağı yeri araştırıyordu. Öte yandan Wanda Nara'nın Instagram'dan yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 19-11-2023 19:12

Yıkım sırasında ilginç görüntüler! Binanın çatısında böyle dans etti

Adana'da 14 katlı binanın yıkımı sırasında bir işçinin tehlikeye aldırmadan çatıda dans etmesi görenleri şaşkına çevirdi. İlginç anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haber 07-11-2023 12:35

Türkiye'nin sevgisini kazandığı sırada üzücü haber gelmişti! Marketteki dans şovuyla viral olan Nimet hocayı görenler telefona sarıldı

Denizli'de bir markette müziği duyunca dayanamayıp dans hünerlerini sergilemeye başladı, bir anda tüm Türkiye'nin gönlüne girdi! Emekli öğretmen Nimet İyice'den bir süre sonra uzun süre haber alınamadı. Evine çilingirle girilen İyice'nin yakınları kayıp başvurusunda bulunmuştu. Nimet İyice ortaya çıktı, onu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 09-10-2023 12:27

Antalya'da Uluslararası Dans Festivali düzenlendi

Antalya'nın Finike ilçesinde düzenlenen "Uluslararası Dans Festivali"nde katılımcılar ülkelerinin halk oyunlarını sergiledi.

Yurthaber 06-10-2023 07:45

Barcelona Dance Award 2023'de büyük başarı! Özel Irmak Yazgan Bale Dans ve Müzik Kursu'na 5 Ödül

Barcelona Dance Award 2023'e katılan tek okul olarak öne çıkan Özel Irmak Yazgan Bale Dans ve Müzik Kursu yarışmadan 5 ödülle döndü.

Magazin 03-10-2023 11:20

Bülent Ersoy yine yerinde duramadı! Roman havası oynadı, gören bir daha baktı

Türk Sanat Müziği şarkıcısı Bülent Ersoy sahnede roman havası oynadı. Ünlü isim, dans performansı nedeniyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-10-2023 14:34

Düğündeki damat ve gelinin twerk atışması sosyal medyada gündem oldu! Davetliler büyük bir şaşkınlıkla izledi

Sosyal medyada kaydedilen bir düğüne ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Gelin ve damadın düğünlerine özel olarak hazırladıkları dans gösterisi davetliler ve sosyal medyanın beğenisini topladı. Gelin ve damadın dans kapışmasını anımsatan performansı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 21-09-2023 09:48

Düğününde geleneksel dansını yapmak isteyen damadın sakarlığı tuttu! Geline uçan tekme atıp yere düşürdü

Sosyal medyada paylaşılan bir düğün görüntüsünde damat geleneksel dansını yapmak için piste geçti. Ancak dans sırasında hiç hesaplamadığı bir şey yaşandı. Sandalyede oturan gelinin önünde dans eden damat ayak hareketlerini hesaplamayınca geline uçan tekme atıp yere düşürdü.

Trend 19-09-2023 10:47

Gelin ve damadın düğün dansı olay yarattı! Gelin alkolü fazla kaçırınca figürleri herkesi şaşırttı

Düğün töreni sırasında gelin alkolün etkisiyle müziğin ritmine kendisini kaptırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Natalie Sanders isimli gelin düğün dansını sosyal medyadan paylaşınca TikTok’ta viral olmayı başardı. Gelinin dansına sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 06-09-2023 11:41

Ashley Roberts minicik bikinisiyle dans edince... Neredeyse frikik veriyordu

2003’te kurulan, yıllar geçtikçe birer birer üyelerini kaybederek 2010 yılında tamamen dağılan The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts minik bikinisiyle dans edince olay oldu.

Magazin 03-09-2023 10:59

Savaşta hayatını kaybeden babalarının mezarı başında twerk yaptılar! Tepkiler gecikmedi... 5 yıla kadar hapis cezası

İsimleri açıklanmayan kız kardeşler Ukrayna'yı Vladimir Putin'in işgalci Rus ordusuna karşı savunurken öldürülen babalarının mezarını ziyaret ederken ilginç bir hareket yaptılar. Ülkede savaş kahramanı ilan edilerek diğer şehit askerlerin bulunduğu mezarlığa giden kız kardeşler babalarının mezarı başında twerk yaptı. O anları sosyal medyadan yayınlayınca tepkiler de gecikmedi.

Trend 30-08-2023 08:23

Uşak'ta Zafere Doğru Ezelden Ebede etkinliği düzenlendi

Uşak'ta, Büyük Taarruz'un 101. yılı dolayısıyla düzenlenen "Zafere Doğru Ezelden Ebede" etkinliği kapsamında konser verildi, dramatik dans gösterisi sahnelendi.

Yurthaber 29-08-2023 07:51

Türkiye onu marketteki dansıyla tanıdı! 15 gündür haber alınamıyordu: Nerede olduğunu taksici açıkladı

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den yakınları ve komşuları 15 gündür haber alamadı, ihbar üzerine evine girildi ancak İyice'nin evde olmadığı belirlendi. İletişim kurulamayan İyice'nin nerede olduğu bilinmeyince yakınları kayıp başvurusu yaptı. İyice’den sevindiren haber geldi ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

Haber 26-08-2023 12:06

Antalya'da dans festivali düzenlendi

Antalya Dans Festivali "Final Jam" kapsamında 12 ülkeden yaklaşık 500 sporcu hünerlerini sergiledi.

Yurthaber 22-08-2023 08:05

Ajda Pekkan'dan sonra o da yerinde duramadı! Bülent Ersoy'dan göbek dansı, gören bir daha baktı

Kalça kemiği iyileştikten sonra sahnede yaptığı danslarla gündemden düşmeyen Ajda Pekkan dans etmekten vazgeçmiyor. Ünlü şarkıcının ardından çok konuşulacak bir performans da Diva Bülent Ersoy'dan geldi. Türk Sanat Müziğinin sevilen ismi, sahnede yaptığı göbek dansıyla ortalığı yıkıp geçti.

Magazin 19-08-2023 14:00

Camide skandal görüntüler! Diyanet inceleme başlattı

Malatya’da bir camide çekildiği anlaşılan ve sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti. Diyanet İşleri Başkanlığı, sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülere ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Haber 17-08-2023 15:30

20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında "Woman By Aaron Vivancos" adlı eser sahnelendi.

Yurthaber 14-08-2023 08:06

İETT otobüsünde eğlence kamerada! Yol boyunca dans ettiler

Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında yolculuk yapan grup, dakikalarca şarkı söyleyip dans etti. Otobüsteki bazı yolcular grubun dansını şaşkınlıkla karşılarken, bazıları da eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan, otobüsün içerisindeki direkte de dans eden grubun eğlencesi kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 23-07-2023 11:42

Damat düğünde kayınpederiyle dans etmek istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı... Kucağına alıp ters döndürdü

Vietnam’da kaydedilen bir düğün töreninde damat kayınpederiyle dans etmek istedi. Ancak ikilinin dansı bir anda adeta akrobatik bir gösteriye dönüştü. Damat kayınpederinin şaşkınlık dolu bakışlarına aldırış etmeden onu kucağına alarak baş aşağı çevirdi. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 21-07-2023 09:50

Sosyal medyada bu dans performansı gündem yarattı! Figürleri bir gören bir daha baktı... “Kendilerinden geçmişler”

TikTok’tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Düğün davetlisi olan iki kişinin ilginç dans figürleri sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 05-07-2023 10:25

Festivalde şaşkına çeviren anlar! Dansçı figürlerinin dozunu kaçırınca sahneye çıkarttığı seyircinin kolunu kırdı

Brezilya’daki bir festival sırasında kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Dansçı Camila Silva, seyirciler arasından seçtiği ve kendisine dans figürleri sırasında eşlik etmesi için sahneye davet ettiği adamın kolunu kırdı. Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-06-2023 10:07

Adana’da bir kadın otomobilin tavanına çıkıp dans etti! Şaşkına çeviren anlar böyle görüntülendi

Denizli’de bir markette dans eden kadının ardından, bu kez de Adana’da otomobilin tavanına çıkıp dans eden kadın görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 16-06-2023 08:43

Markette yaptığı dans şovu gündem olmuştu... İşte yeni performansı! 'O şarkıyı duyunca kendimi tutamıyorum'

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette sevdiği şarkının çaldığını duyunca dans şovu yapan emekli öğretmen Nimet İyice, sosyal medyada gündem oldu. İyice'nin bir balerini andıran hareketleri ile sergilediği dans şovu milyonlarca kişi tarafından izlendi. Küçüklüğünden bu yana vazgeçemediği dans tutkusunu anlatan İyice, “Kimse beni bu konuda tutamaz. 'Gitme Buradan' şarkısını nerede duyarsam kendimi tutamıyorum. Dışarı çıkarken nerede duyarsam orada oynayacağım dedim" dedi.

Haber 13-06-2023 16:38

Sevdiği şarkıyı duyan yaşlı kadın, marketin ortasında dans şovu yaptı! Şaşkına çeviren anlar kamerada

Denizli’de görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Alışveriş yapmak için bir markete giren yaşlı kadın, sevdiği müziğin çaldığını duyunca reyonların arasını sahneye çevirdi. Çalışanların şaşkın bakışları arasında ceketini ve çantasını çıkarıp kenara koyan kadın, bir anda dans etmeye başladı. Bale yapan yaşlı kadın, gençlere taş çıkartan dans gösterisini ayaklarını yere paralel açarak bitirdi. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o renkli görüntüler...

Haber 12-06-2023 10:50

Dünyanın dört bir yanında dans eden fenomen İstanbul’a geldi! Figürleri sinirlendirilince ortalık bir anda karıştı

Sosyal medyada birbirinden ilginç dans figürlerini sergileyerek fenomene dönüşen Noel Robinson’un son adresi İstanbul oldu. İstanbul’da kalabalık bir grubun önünde dans eden Robinson’un figürleri bir vatandaşı sinirlendirdi. Robinson performansını sergilediği sırada İstanbul’da hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Trend 04-05-2023 09:10

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Muharrem İnce göndermesi damga vurdu! Gençler sordu, Kılıçdaroğlu beni bulaştırmayın dedi

14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin popülerleşen 'dans' videosuna gönderme yapılarak sorulan soruya yanıt verdi. Programın moderatörü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bu zor soru gerçekten Başkanım" yorumunda bulunurken, Kılıçdaroğlu'nun yanıtı dikkat çekti.

Haber 17-04-2023 08:44

Bu otomobil görenleri şaşkına çevirdi! Dans ediyor, zıplıyor...

Çinli bir otomobil üreticisinin tanıttığı dans eden otomobil şaşkına çevirdi. Edinilen bilgilere göre, söz konusu elektrikli otomobilin "sektörün küresel çapta en gelişmiş sistemi" olarak lanse edilen yeni süspansiyon sistemi sayesinde dans edebileceği, hatta üç tekerlek üzerinde gidebileceği, durduğu yerde sıçrayabileceği belirtiliyor.

Haber 14-04-2023 10:56

Dansıyla Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Cem Saygı milletvekili adaylığından çekildi

Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi'nden Zonguldak Milletvekili Adayı Cem Saygı'nın adaylıktan çekilmek için başvurusunu yaptığı öğrenildi.

Haber 13-04-2023 17:35

Sosyal medyada damga vuran dans! Memleket Partisi, adayıyla ilgili hemen harekete geçti

Memleket Partisi'nin Zonguldak'ta 5. sıradan aday gösterdiği Cem Saygı, dansı ile sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu dans videosu üzerine Memleket Partisi Genel Merkezi inceleme başlattı. Öte yandan Cem Saygı'nın adaylık listelerinin açıklanmasının ardından "Artık adayım hizmet için geliyorum." paylaşımı yaptığı öğrenildi.

Haber 10-04-2023 23:07

Görüntüler İstanbul'dan! Asker eğlencesi düzenleyen gençlerin ateşle dansı yürekleri ağza getirdi

Kağıthane’deki asker eğlencelerinde bazı gençler ellerine aldıkları meşalelerle yüksek sesli müzikler eşliğinde tehlikeli danslar yaptı. Yürekleri ağza getiren o anlar kameralara yansırken, bazı gençlerde motosikletle patinaj çekerek çevreye rahatsızlık verdi.

Haber 27-03-2023 14:58

Böyle doğum günü daha önce görülmedi! “Annemin 80. doğum gününde seksi kovboylar tuttum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan 80 yaşındaki Barbara için kızı Katie Ingram ilginç bir doğum günü partisi düzenledi. Hastalığı nedeniyle bir yaşlı bakım evinde kalan Barbara için kızı Katie, 80. doğum gününe özel olarak kovboy kostümlü dansçılar ayarladı. Yaşlı kadınların arasında dans eden kovboylar ortaya eğlenceli görüntüler çıkarttı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-03-2023 08:52

Belediye Başkanı'nın dansı sosyal medyada gündem oldu! Paylaşım yaparak tarihiyle açıkladı: Söz konusu bile olamaz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in 2019 yılındaki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında dans ettiği anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Büyükerşen Twitter hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu videonun 8 Mart 2019 tarihine ait olduğunu belirtirken deprem sonrası yaralar sarmaya çalışılırken bu gibi etkinliklerin bu süreçte yapılmasının söz konusu bile olamayacağını söyledi.

Haber 09-03-2023 15:24

56 yaşındaki Salma Hayek botokssuz doğal yaşlanmanın sırrını açıkladı! Sabahları asla yapmadığı önemli adım...

Salma Hayek, oyunculuğu ve Hollywood standartlarına uymayın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kadın oyunculara dayatılan güzellik baskılarından ayrı bir profil çizen Salma Hayek'in yaşlanma karşıtı sırları merak ediliyor. 56 yaşındaki Salma Hayek, doğal yaşlanmanın sırlarını paylaştı.

Kadin 05-03-2023 10:28

Rus kara kuvvetlerinin ikinci ismi! Rusya Kara Kuvvetleri Başkomutan yardımcısı Aleksander Matovnikov'un çıplak dans ettiği video sızdırıldı

Rusya Kara Kuvvetleri Başkomutan yardımcısı Korgeneral Alexander Matovnikov’un müzik eşliğinde çıplak bir şekilde dans ettiği anlara ait görüntüler ifşa edildi. 57 yaşındaki Korgeneral Matovnikov’un beline sardığı havluyu belirli aralıklarla açıp cinsel organını göstererek dans ettiği video kısa sürede dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 28-02-2023 08:20

TikTok fenomeni Melek Azad seksi dansıyla takipçilerini büyüledi! İzleyenler gözünü alamadı

Melek Azad video paylaşım sitesi TikTok'un fenomenlerinden biri. Dans akımlarına çektiği videolarla takipçi sayısını yükselten Azad, hem dansları hem de yaşı çok genç olmasına rağmen yaptırdığı çok sayıdaki estetik operasyonlarla da TikTok'un gündeminde yer alıyor. Vücut hatlarını komple ortaya çıkaracak şekilde giydiği kıyafetlerle videolar paylaşan Melek Azad'a '' Babasının gururu!'' gibi yorumlar geliyor.

Magazin 29-01-2023 19:19