Müjgan Ferhan Şensoy Haberleri

2 ay önce anne olan Ferhan Şensoy'dan ilk paylaşım

Babası Ferhan Şensoy'un vefatından altı gün sonra kızını kucağına alarak anne olan Müjgan Ferhan Şensoy, Pera'nın yüzünü ilk kez gösterdi. Şensoy, "Pera tam 2 aydır dünyamızı aydınlatıyor. Hayatımın en zor ve en güzel anlarını aynı anda göğüsleyebildiysem senin sayende canım sevgilim Cem Öget... İyi ki bu yolculuğa beraber çıkmışız." ifadelerini kullandı.

Magazin 06-11-2021 10:13

Müjgan Ferhan Şensoy'dan yürek burkan paylaşım

Müjgan Ferhan Şensoy, hayatını kaybeden usta sanatçı ve tiyatrocu babası Ferhan Şensoy'u Instagram'da andı. Usta sanatçının vefatından bir hafta sonra anne olan Şensoy, sosyal medyada duygusal bir paylaşım daha yaptı.

Magazin 29-09-2021 23:36

Müjgan Ferhan Şensoy'dan babası Ferhan Şensoy için duygusal paylaşım

Müjgan Ferhan Şensoy, hayatını kaybeden usta sanatçı ve tiyatrocu babası Ferhan Şensoy'u Instagram'da andı. Usta sanatçının vefatından bir hafta sonra anne olan Şensoy, kardeşi Derya ve babasıyla çekilen fotoğrafını duygusal bir notla paylaştı.

Magazin 22-09-2021 21:10

Müjgan Ferhan Şensoy: Kızımız evlilik yıl dönümümüzde geldi

Geçtiğimiz hafta babası Ferhan Şensoy'un vefatıyla sarsılan Müjgan Ferhan Şensoy, 2 gün önce kızı Pera'yı kucağına alarak ilk kez annelik sevincini yaşadı. 6 Eylül 2018'de müzisyen Cem Öget ile nikah masasına oturan oyuncu, kızının evlilik yıl dönümününde dünyaya geldiğini duyurdu.

Magazin 08-09-2021 17:41

Diğer Haber Etiketleri

Müjgan Ferhan Şensoy

Müjgan Ferhan Şensoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Müjgan Ferhan Şensoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.