Palm Yağı Haberleri

Keyifle tüketiyoruz ama zararları inanılmaz! İç organları sinsice bitiriyor

Yediğimiz bazı yiyecekler sağlığımızı derinden etkileyerek birçok hastalığın oluşmasında önemli rol oynuyor. Zararlarını tahmin bile edemeyeceğimiz yiyecekler iç organların yağlanmasına sebep olarak kanser, diyabet, kalp krizi, felç gibi çok tehlikeli sağlık sorunlarına yol açıyor. Uzmanlar tüketilen zararlı yiyecekler hakkında bilinçli olmanız hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 06-01-2023 13:11

Ölümcül etiket oyunu: Bu yağı sakın yemeklerde kullanmayın

Bazı yağlar sağlık artışı sağlarken, diğerleri dikkatli kullanılmalıdır. Duymuş olabileceğiniz şeye rağmen, yağ kötü bir kelime değildir. Amerikan Kalp Derneği'ne (AHA) göre işlevleri arasında hücre büyümesine yardımcı olmak, organlarınızı korumak ve besin emiliminde rol oynamak vardır. Bedenlerimizin beta-karoten ile birlikte A, D, E ve K vitaminleri gibi yağda çözünen belirli besinleri emmek için yağlara ihtiyacı var. Bazı yağlar fayda sağlarken bazıları ise ölümcül zararlara sahiptir.

Haber 26-10-2022 16:12

Yediğimiz her şeyin içerisinde bulunuyor! Kalp hastalıklarına ve kansere davetiye çıkartıyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok tehlikeli hastalığın oluşmasına zemin oluşturuyor. Kanser, kolesterol, kalp hastalıklarına yakalanma riskini artıran yiyecekler bilinçsizce tüketiliyor. Bu hastalıklar için oldukça riskli görülen palm yağları yediğimiz çoğu yiyecekte bulunuyor. İşte içerisinde palm yağı olan yiyecekler...

Haber 13-10-2022 13:54

Palm Yağı

Palm Yağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Palm Yağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.