Selcuk Seymen Haberleri

Milli bilardocu Seymen Özbaş, 21 yaş altında Avrupa şampiyonu oldu

İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda 21 yaş altı kategorisinde mücadele eden milli sporcu Seymen Özbaş, altın madalya kazandı.

Spor 2024-04-01 23:28:17

Cem Seymen siyasete atılıyor! 'Telefonunu çıkar göster' diye suçlanan gençler için adayım diyerek duyurdu

14 Mayıs seçimleri için adaylık başvurusunda bulunan isimlere gazeteci Cem Seymen de eklendi. Seymen “Kafeler, lokantalar dolu, herkesin keyfi yerinde” deyip, yolsuzluk, hırsızlık, rant düzenini saklayana karşı durmak için adayım" diyerek CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber 2023-03-29 12:05:13

Portekiz'den gelen gurbetçiden Bakan Koca'ya sevgi gösterisi! 2023'ün ilk dakikalarında renkli anlar kameralara böyle yansıdı

Yeni yıla girilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'daki hastaneleri ziyaret etti. Yeni yılın ilk bebeklerini gören Bakan Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ndeki ziyaretini tamamlarken Portekiz'in Lizbon kentinden bir gurbetçi ile yaşadığı diyalog dikkat çekti. Gurbetçi Abdülkadir Geylani Seymen, Koca'ya sarıldıktan sonra ikisi birlikte fotoğraf çektirdi.

Haber 2023-01-01 10:09:03

Cem Seymen Hıncal Uluç'un Defne Joy Foster hakkındaki o sözlerini hatırlatıp ekledi: Bir kibir anıtının derin zalimliği...

83 yaşında hayatını kaybeden Türk basınının usta isimlerinden gazeteci ve televizyoncu Hıncal Uluç, vefatının ardından sosyal medyada gündem oldu. Defne Joy Foster hakkında 'Su testisi su yolunda kırılır' diyen Uluç'un o sözleri tekrar gündem olurken, ünlü gazeteci Cem Seymen, yaptığı paylaşımda, Uluç için, "Bir kibir anıtının derin zalimliği..." ifadesini kullandı. Pek çok ünlü isim Hıncal Uluç'un vefatının ardından Defne Joy Foster'ı paylaşarak, tepkilerini gösterdi.

Magazin 2022-11-21 16:46:58

Bodrum mandalinasının yeşilken kullanımını yaygınlaştırmak için hasat etkinliği düzenlendi

Etkinliğe, müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli, oyuncu Ali Poyrazoğlu, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk ile televizyon programcısı Cem Seymen de katıldı

Yurthaber 27-08-22 21:45

Düzce ve Kocaeli'de balıkçılar vira bismillah demek için gün sayıyor

Av yasağının 1 Eylül'de bitmesiyle denize açılacak balıkçılar, tekne ve ağlarını yeni sezona hazırlama çalışmalarında sona yaklaştı - Balıkçı Birol Seymen: - "Teknemizde 25 kişiyiz. Yaklaşık 7,5 ay denizde kalacağız. Kazançlarımız olduğu zaman yaşadığımız zorlukları da unutuyor, mutlu oluyoruz"

Haber 18-08-22 11:19

İBB Başkanı İmamoğlu, Silivri'ye bağlı Seymen köyünü ziyaret etti

İBB Başkanı İmamoğlu, Silivri'ye bağlı Seymen köyünü ziyaret etti

Yurthaber 15-06-22 20:35

Oyuncu, spor yorumcusu ve yazarlarından silahlı kutlamaya hayır çağrısı

Oyuncu Seymen Aydın, spor yorumcusu Ulaş Özdemir ve spor yazarları Aksal Yavuz ile Erdal Hoş, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında havaya silah sıkılmamasını istedi

Yurthaber 27-04-22 11:26

Kaç nesil onunla büyüdü! Cin Ali'nin çizeri Selçuk Seymen hayatını kaybetti

Çocuk kitapları Cin Ali serisine hayat veren illüstratör Selçuk Seymen hayatını kaybetti.

Magazin 18-08-21 12:22

Kadına şiddeti önleyerek sosyal medyada gündem olan Derya Evren kimdir?

Sosyal medyada yayınlanan bir video ile gündeme gelen Derya Evren, bugünün en çok konuşulan isimlerinden biri. DHS muhabirleri Derya Evren ve İsmail Hakkı Seymen yolda ilerlerken, bir kadının bıçak zoruyla bir erkek tarafından taksiye bindirildiğini görerek olaya müdahale etti. Bu müdahaleden sonra ise İsmail Hakkı Seymen video çekerek olayı haberleştirdi. Derya Evren, saldırganın elinden bıçağı alarak, olayı polislere bildirdi.

Haber 01-07-21 13:38

LÖSEV’den OMÜ’ye teşekkür sertifikası

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ), geçmişten bugüne kadar Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) verdiği destek ve katkılar, teşekkür sertifikasıyla taltif edildi.Verilen desteğin simgesi olan teşekkür sertifikasını, OMÜ Rektörlüğünü ziyaret eden LÖSEV Samsun Şube Sorumlusu Aycan Seymen ve beraberindeki Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Akyol, Rektör Prof.

Yurthaber 10-03-21 16:35

İBB Silivri Katı Atık Merkezi, zehir akıtıyor

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Silivri’nin Seymen Katı Atık Tesisi’nden Kula deresine çöp sızıntı sularının akıtıldığı Bakanlık tarafından tespit edildi.

Haber 08-03-21 10:10

Gölcük’ten yardım tırları yola çıktı

Gölcük Hayrat İnsani Yardım Derneği, ilçe genelinde hayırseverlerden temin ettiği 2 tır dolusu gıda yardımlarını Suriye’ye dualarla uğurladı.Gölcük Hayrat İnsani Yardım Derneği Temsilcisi Resul Beyazıt ve yönetimi tarafından düzenlenen uğurlama törenine, Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmit Temsilcisi Şükrü Çakır ve yönetimi ile dernek üyeleri katıldı."Sessiz kalmadık"İlçe halkının Suriye’deki vatandaşlar için sessiz kalmadığını ifade eden Beyazıt, " ’Komşun açken tok yatan bizden değildir’ sözü üzerine bizlerde Suriye’de açlık sınırındaki vatandaşlarımız için sessiz kalmadık ve Gölcük’ten 2 tır gıda yardımı topladık.

Yurthaber 02-03-21 12:42

Silahla vurulan şahıs akaryakıt istasyonuna sığındı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde silahla vurulması sonucu yaralanan şahıs, aracıyla benzin istasyonuna giderek yardım istedi.Olay, Başiskele ilçesi Seymen Mahallesi Mahmut Çavuş Caddesi’nde meydana geldi.

Haber 18-01-21 19:23

Kuşadası’nda İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Kuşadası İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Aydın Bölgesel Temsil Kurulu(BTK)’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, ATRO Başkanı Ozan Sayın, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Başkanı Barış Tarım ve ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan katıldı.Kuşadası ilçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda ilçedeki güncel gelişmeler görüşülürken, mevcut uygulamalar gözden geçirilip, gerçekleştirilmek üzere çeşitli kararlar alındı.

Yurthaber 14-01-21 09:23

Atatürk’ün Ankara’ya gelişi Mamak’ta kutlandı

Mamak Belediyesi Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi’nin 101’inci yıl dönümünü etkinliklerle kutladı.Kutlamalar kapsamında, Mamak Belediyesi Halk Oyunları Seymen Ekibi mahallelerde gösteriler yaptı.

Yurthaber 28-12-20 11:29

Bekçilerin yanında durup maske takmayan arkadaşına ceza yazdırdı

İzmit'te ismi öğrenilemeyen kişi, aynı araçta seyahat ettiği arkadaşı Seymen Duman'ı maske takmadığı için kontrol noktasındaki bekçilere şikayet ederek, ceza yazılmasını istedi. Duman'a 900 TL idari ceza kesilirken, arkadaşı, "50 kere uyardım ben bu kardeşimi dinlemiyor. Ben de, 'Polis çevirmesi görürsem şikayet edeceğim' dedim, şikayet ettim" dedi.

Haber 12-12-20 16:44

Kuşadası’nda ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Kuşadası ilçe koordinasyon toplantısı Kuşadası Ticaret Odası’nın (KUTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, ATRO Başkanı Ozan Sayın, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Başkanı Barış Tarım ve ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan katıldı.Toplantıda ilçedeki güncel gelişmeler görüşülürken, ayrıca mevcut uygulamalar gözden geçirilip, gerçekleştirilmek üzere çeşitli kararlar alındı.

Yurthaber 04-12-20 15:07

Tekirdağ’da minibüs ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, kaza Marmaraereğlisi-Çorlu yolu üzerinde Seymen Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Haber 15-11-20 13:23

Kazayağı kırışıklıkları nasıl tedavi edilir?

KBB Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ozan Seymen Sezen, ilerleyen yaşla birlikte bireylerde istenmeyen görünüme yol açan kazayağı kırışıklıklarının tedavisi hakkında önemli bilgiler verdi.

Kadin 06-11-20 13:08

Başiskele’ye daha güvenli ve estetik yollar

Başiskele Belediyesi, üst yapı çalışmaları ile ilçeye konforlu, güvenli ve estetik yollar kazandırıyor.Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların günlük hayatta sıklıkla kullandıkları yolların bakım onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, son olarak Seymen Mahallesi Sinanoğlu Sokak’ın parke yol çalışmalarını hummalı bir şekilde çalışarak tamamladı.

Yurthaber 12-10-20 17:54

Kocaeli’de 11 aracın karıştığı zincirleme kaza güvenlik kameralarına yansıdı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 11 aracın karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Kaza, saat 16.00 sıralarında Kocaeli’nin Başiskele D-130 karayolu Seymen mevki İzmit istikametinde meydana geldi.

Haber 04-09-20 12:23

Hisseli satışlara dikkat

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, belediye başkanlığı tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen Seymen, Önerler ve Şahpaz mahallelerinde tarla vasıflı araziler üzerinde, arsa özelliği taşımayan tarımsal arazilerin tacirler tarafından hisse satışlarının yapılarak, vatandaşların kandırıldığını belirtti.Bir arazinin arsa niteliği taşıyabilmesi için öncelikle imar planları içerisinde yapılaşmaya uygun bir vasıfta yer alması gerektiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, devamında ise 3194 sayılı İmar Kanunu, ilgili mevzuat hükümleri ve imar planı plan notları gereğince bölünme şartlarına göre ifraz işlemi, Belediye Encümen kararı ve Kadastro Müdürlüğü’nün onayına istinaden Tapu Müdürlüğü’nde yapılan işlemler ile tamamlanması gerektiğini ifade etti.“Vatandaşlar dikkatli olmalı”Arsa niteliği taşımayan tarla vasıflı araziler üzerinde, tacirler tarafından çizilmiş ve herhangi bir geçerliliği olmayan krokiler üzerinden sanki arsa vasıflı araziler imiş gibi yapılan satışlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerin son dönemde büyük artış gösterdiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Çolpan, konu hakkında vatandaşların çok dikkatli olmasını ve alacakları herhangi bir hisse veya taşınmaz hakkında satış işleminden önce Çorlu Belediyesi’nin ilgili müdürlüklerinden bilgi edinilmesi gerektiğini belirtti.Kaçak yapılar yıkılıyorBaşkan Yardımcısı Çolpan ayrıca, tarımsal arazi niteliğindeki hisseli bu taşınmazlar üzerine kaçak olarak yapılan yapılar ile yapı kayıt belgesi almış ancak belgesi iptal olmuş yapılar hakkında, Belediye Başkanlığı’nca 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 32.

Yurthaber 25-08-20 12:19

Hisseli satışlara dikkat

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, belediye başkanlığı tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen Seymen, Önerler ve Şahpaz mahallelerinde tarla vasıflı araziler üzerinde, arsa özelliği taşımayan tarımsal arazilerin tacirler tarafından hisse satışlarının yapılarak, vatandaşların kandırıldığını belirtti.Bir arazinin arsa niteliği taşıyabilmesi için öncelikle imar planları içerisinde yapılaşmaya uygun bir vasıfta yer alması gerektiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, devamında ise 3194 sayılı İmar Kanunu, ilgili mevzuat hükümleri ve imar planı plan notları gereğince bölünme şartlarına göre ifraz işlemi, Belediye Encümen kararı ve Kadastro Müdürlüğü’nün onayına istinaden Tapu Müdürlüğü’nde yapılan işlemler ile tamamlanması gerektiğini ifade etti.“Vatandaşlar dikkatli olmalı”Arsa niteliği taşımayan tarla vasıflı araziler üzerinde, tacirler tarafından çizilmiş ve herhangi bir geçerliliği olmayan krokiler üzerinden sanki arsa vasıflı araziler imiş gibi yapılan satışlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerin son dönemde büyük artış gösterdiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Çolpan, konu hakkında vatandaşların çok dikkatli olmasını ve alacakları herhangi bir hisse veya taşınmaz hakkında satış işleminden önce Çorlu Belediyesi’nin ilgili müdürlüklerinden bilgi edinilmesi gerektiğini belirtti.Kaçak yapılar yıkılıyorBaşkan Yardımcısı Çolpan ayrıca, tarımsal arazi niteliğindeki hisseli bu taşınmazlar üzerine kaçak olarak yapılan yapılar ile yapı kayıt belgesi almış ancak belgesi iptal olmuş yapılar hakkında, Belediye Başkanlığı’nca 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 32.

Yurthaber 25-08-20 12:19

Çorlu Belediyesinden hazineye dev tahsis

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Çorlu Belediyesi Meclis Üyelerinin oybirliği ile alınan karar doğrultusunda yaklaşık 45 dönümlük arazinin Milli Savunma Bakanlığına tahsis edilmek üzere hazineye devredildiğini açıkladı.Konuyla ilgili konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Seymen Mahallemizde yer alan ve mülkiyeti Çorlu Belediyesi’ne ait olan 105 bin metrekarelik alanın 44 bin 883 metrekarelik kısmı Milli Savunma Bakanlığı’ndan gelen talebi Ağustos ayı olağan meclis toplantımızda değerli meclis üyelerimizle görüşerek karara bağladık.

Yurthaber 19-08-20 17:54

FETÖ'nün suikast timi cezasız kalmadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunup 2 polisi şehit eden darbeciler, yargılanma sürecinde her şeyi inkar etse de dava dosyasında yer alan deliller ve tanıkların söyledikleri hainliklerini ortaya koydu - Suikast girişimini planlayan ve yöneten, davanın iki numaralı sanığı eski tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ile yerdeki suikast timini yöneten Özel Kuvvetler üyesi eski binbaşı Şükrü Seymen ve FETÖ'nün "Çiğli üs imamı" olarak anılan "Paşa" lakaplı eski astsubay başçavuş Zekeriya Kuzu'nun da aralarında bulunduğu 31 sanığa 4'er ve 3 sanığa birer defa ağırlaştırılmış müebbet, 6 sanığa ise müebbet hapis cezası verildi

Yurthaber 14-07-20 11:21

FETÖ'nün suikast timi cezasız kalmadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunup 2 polisi şehit eden darbeciler, yargılanma sürecinde her şeyi inkar etse de dava dosyasında yer alan deliller ve tanıkların söyledikleri hainliklerini ortaya koydu - Suikast girişimini planlayan ve yöneten, davanın iki numaralı sanığı eski tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ile yerdeki suikast timini yöneten Özel Kuvvetler üyesi eski binbaşı Şükrü Seymen ve FETÖ'nün "Çiğli üs imamı" olarak anılan "Paşa" lakaplı eski astsubay başçavuş Zekeriya Kuzu'nun da aralarında bulunduğu 31 sanığa 4'er ve 3 sanığa birer defa ağırlaştırılmış müebbet, 6 sanığa ise müebbet hapis cezası verildi

Yurthaber 14-07-20 11:21

Yaz aylarında terleme sorununu botoks ile çözün!

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte, terleme sorunu olan kişilerin kabusu da başladı. Peki bu sorundan kurtulmak için neler yapılabilir? Bu problemin kalıcı bir çözümü var mıdır? KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ozan Seymen Sezen, konu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Kadin 19-06-20 00:46

Kuşadası’nda turizm sezonu için alınacak tedbirler belirlendi

Kuşadası’nda kaymakamlık, belediye başkanlığı ve meslek kuruluşları normalleşme sürecinde uygulanacak tedbirleri ve turizm sezonuna hazırlığı ele alan bir toplantı gerçekleştirdi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Kuşadası Karakol Komutanı Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten ve Davutlar Esnaf Odası Başkanı Kamil Güler katıldı.

Yurthaber 03-06-20 13:51

İkinci Şans nerede çekildi? İkinci Şans filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerde oynadığı İkinci Şans filmi bu akşam Fox TV'de ekrana geliyor. 2016 yılında vizyona giren romantik filmi İkinci Şans birbirinden taban tabana zıt iki yalnız insanın yollarının kesişmesini konu alıyor. Asmalı Konak’ta canlandırdıkları Seymen ve Bahar karakterleri ile hafızalara kazınan Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay yıllar sonra yeniden bu filmde buluştu. Peki İkinci Şans konusu ne ve oyuncuları kimler?

Magazin 20-05-20 20:16

Çorlu’da dezenfekte çalışmaları sürüyor

Yeni tip korona virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında ilçe genelinde bir dizi tedbir uygulayarak bu tedbirleri hayata geçiren ve dezenfekte işlemleri yürüten Çorlu Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.Alipaşa, Hürriyet, Esentepe, Seymen, Şahpaz, ve Yenice mahalleleri ile Çorlu Belediyesi Kapalı Pazaryerinde dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştiren ekipler ilçe genelince çalışmalarını yürütüyor.Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Normalleşme sürecine uyum sağlarken ilaçlama çalışmalarımız da kesintisiz devam ediyor.

Yurthaber 18-05-20 14:17

Pes dedirtti! 10 bin lira ceza yazsanız da vazgeçmem

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri, otomobilinin teknik özelliklerinde değişiklik yapan 20 yaşındaki Melih Seymen'e bin TL ceza kesti. Seymen, polis ekiplerine "Bin lira değil, 10 bin lira ceza yesem vazgeçmem" dedi.

Haber 28-04-20 11:43

Yeni koronavirüs (COVID-19) hakkında bilmeniz gerekenler

Covid-19 küresel salgını, dünyanın her yerini etkisi altına aldı. Bu günlerde günlük hayatımızla beraber, dünyadaki ekonomik ve sosyal sistemler de salgına göre şekillenmeye devam ediyor. Konu hakkında KBB - Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ozan Seymen SEZEN bilgiler verdi

Haber 15-04-20 12:23

Avukat Aydın Seymen’e göz yaşlarıyla veda

Balıkesir Barosu avukatı ve Yırcalı Şirketler grubunun Hukuk Müşaviri Av.Aydın Seymen geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.Yırcalı şirketler grubu Hukuk Müşaviri Av.

Yurthaber 23-02-20 18:20

Kuşadası’nda acil durum senaryoları hazırlanıyor

Kuşadası Kaymakamlığı’nda ilçede yaşanabilecek afetlere karşı hazırlıklı olma amacıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda olası bir afet öncesi alınması gereken önlemler ile sonrasında yapılacak çalışmalarla ilgili konular masaya yatırıldı.Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve Afet Koordinasyon Başkanı Özgün Limoncu ile Özel Kalem Müdürü Ömer Cevat Göğez’inde yer aldığı toplantıya Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karagöz, Sahil Güvenlik Komutanı Cihan Seymen, kurum amirleri ve arama kurtarma ekiplerinin temsilcileri de katıldı.

Yurthaber 11-02-20 13:36

Kuşadası’nda acil durum senaryoları hazırlanıyor

Kuşadası Kaymakamlığı’nda ilçede yaşanabilecek afetlere karşı hazırlıklı olma amacıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda olası bir afet öncesi alınması gereken önlemler ile sonrasında yapılacak çalışmalarla ilgili konular masaya yatırıldı.Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve Afet Koordinasyon Başkanı Özgün Limoncu ile Özel Kalem Müdürü Ömer Cevat Göğez’inde yer aldığı toplantıya Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karagöz, Sahil Güvenlik Komutanı Cihan Seymen, kurum amirleri ve arama kurtarma ekiplerinin temsilcileri de katıldı.

Yurthaber 11-02-20 13:36

Pencereden sarkan çocuğu kurtarmıştı... Samsun'un kahraman kuryesine tebrik yağıyor

Samsun'da geçen yıl ikizi 1,5 yaşındaki Eymen Aygün'ün birinci kattan düşüp yaralandığı olayda, pencereden sarkan Seymen Aygün'ü aydınlatma direğine çıkarak kurtaran motosikletli kurye Metin Duman'a (29), müşterilerinin yanı sıra, arkadaşları da 'kahraman kurye' diye sesleniyor.

Haber 05-02-20 09:05

Depremin gönüllü arama kurtarmacıları yaşadıklarını anlattı

Bilecik İHH Arama Kurtarma Başkanı Mustafa Söğütlü: - "Yemek dağıtımı sırasında bir ablamız 'Sürekli İHH'ye yardım yapardım, İHH'nin bir gün bize yardıma geleceğini hiç ummamıştım' dedi. Bu işi Allah rızası için yapıyoruz, yardıma muhtaç ne kadar insan varsa, onlara ulaşınca mutlu oluyoruz" - Gönüllü Serhat Seymen: - "Enkaz aramasında kimi arkadaşımız baca açtı, bir arkadaşımız enkaza girdi, molozları zincir usulüyle dışarıya taşıdık"

Haber 02-02-20 11:11

Türkiye estetik konusunda marka

KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ozan Seymen Sezen, Türkiye'nin estetik alanındaki başarılarından bahsederek çeşitli yorumlar yaptı.

Kadin 23-01-20 11:48

Yeni çehre için en konforlu yol: Estetik Dolgu

KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ozan Seymen Sezen, "Estetik Dolgu" konusunun detayları hakkında ilgi çeken detayları paylaştı.

Kadin 30-12-19 13:40

Seymenler 27 Aralık ruhunu yaşatmaya devam ediyor

Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan: - "Ankaralıların 'Kızılca Gün' dediği tarihi günde, köylerden, kasabalardan gelen binlerce Seymen ve halk, Mustafa Kemal Atatürk'ü Dikmen sırtlarında bağrına bastı" - "Ankara Kulübünün temel görevi, Seymenlik kültürünü yaşatmaktır. Dernek, Atatürk'ün,'Seymenlik geleneğini yaşatın, 27 Aralık ruhunu yaşatın' talimatıyla kuruldu"

Yurthaber 26-12-19 11:07

6 bin saman balyası kül oldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen yangında çiftlik garajında bulunan 6 bin saman balyası kül oldu.Olay ilçeye bağlı Seymen Mahallesinde meydana geldi.

Haber 18-12-19 13:02

Bolu’da lise pansiyonunda gıda zehirlenmesi şüphesi

Bolu’da, İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 7 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye götürüldü.Edinilen bilgiye göre, Tabaklar Mahallesi Seymen Sokak üzerine bulunan İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 7 öğrenci, akşam saatlerinde mide bulantısı ve kusma şikayetiyle rahatsızlandı.

Haber 17-12-19 21:15

Dünya kültürel zenginliğinin peşinde bir beyaz yakalı

Çalıştığı işinden kalan günlerini dünyayı gezmeye ayıran Seymen Bozaslan, gezip gördüğü yerleri fotoğraflayıp farklı mecralarda meraklılarına anlatıyor - Gezgin Seymen Bozaslan: - "Yaklaşık 14-15 yıldır düzenli bir şekilde geziyorum. Normalde yılda 3-5 defa gezerken son 4-5 yıldır yılda 30 seyahat yapıyorum. Bunların bir kısmı yurt dışı, bir kısmı yurt içi oluyor" - "Gittiğim yerleri gezdim, gördüm, yedim, içtim, deneyimledim ve bunları anlatmaya çalıştım insanlara. Anlatırken de bir blog sayfası açtım. Ondan sonra gazete ve dergilerde yazmaya başladım" - "Son bir-bir buçuk yıldır Almanya'nın köylerini geziyorum. Almanya'nın Avusturya sınırındaki kasabaları ve o bölgede yaşayan insanlarla konuştuğum zaman gerçek Alman temeline iniyorsunuz" - "54 ülke dolaştım. Bazı yerlere 4-5 defa gittiğim oldu, toplam 250'den fazla şehir görmüş olabilirim. Türkiye'de de 81 ilin hepsini gezdim diyemem ama hepsinin il sınırında bulundum, çoğu yerini de görmüşümdür" - "İlginç hayat hikayelerinin olduğu 71 insanı topladım. Daha da bulabilirim, Türkiye gerçekten çok zengin. Yılda 20 bin kilometre sadece kara yolu yolculuğu yapıyorum, yaklaşık 100 saati de uçakta geçiriyorum"

Magazin 05-12-19 11:04

Pencereden düşen çocuk yaralandı, ikizi son anda kurtarıldı (2)

  KAHRAMAN KURYE O ANLARI ANLATTI Samsun'da ikizi 1,5 yaşındaki Eymen Aygün’ün birinci kattan düşüp yaralandığı olayda, pencereden sarkan Seymen Aygün’ü aydınlatma direğine çıkarak kurtaran motosikletli kurye Metin Duman, o anları anlattı.

Haber 30-11-19 15:49

Pencereden aşağı düşen çocuk yaralandı, ikizi son anda kurtarıldı-2(motosikletli kurye o anları anlattı)

  KAHRAMAN KURYE O ANLARI ANLATTI Samsun'da ikizi 1,5 yaşındaki Eymen Aygün’ün birinci kattan düşüp yaralandığı olayda, pencereden sarkan Seymen Aygün’ü aydınlatma direğine çıkarak kurtaran motosikletli kurye Metin Duman, o anları anlattı.

Haber 30-11-19 15:38

Pencereden düşen çocuk yaralandı, ikizi son anda kurtarıldı (2)

KAHRAMAN KURYE O ANLARI ANLATTI Samsun'da ikizi 1,5 yaşındaki Eymen Aygün’ün birinci kattan düşüp yaralandığı olayda, pencereden sarkan Seymen Aygün’ü aydınlatma direğine çıkarak kurtaran motosikletli kurye Metin Duman, o anları anlattı.

Haber 30-11-19 14:37

DARBE GİRİŞİMİNİN FAİLLERİ CEZASIZ KALMADI: Suikast timinin başındaki isimlerden Şükrü Seymen

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında binbaşı rütbesinde olan Şükrü Seymen'in Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunan ekibi yerde komuta ettiği belirlendi - Seymen, yargılandığı davada 4 kez kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi

Haber 19-11-19 11:07

İnfaz Koruma Memurlarına ‘Stresle baş etme ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi

Niğde’de Açık ve kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında çalışan İnfaz Koruma Memurlarına stresle baş etme konulu seminer verildi.Niğde Ticaret Odasında düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Kapalı ve Açık ceza infaz kurumunda görevli Psikolog Leman Akkurt, Stres ve stresle baş etme teknikleri, iletişim hataları ve beden dili konularında bilgi verdi.Akkurt, Stres ve stresle baş etme teknikleri, iletişim hataları, beden dili konularında farkındalık kazanılması, mesleki doyumun artırılması ve yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik sunum yaptı.Seminere Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Seymen, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Osman Yağcı, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ramazan Fidanoğlu, Denetimli serbestlik Müdürü Ömer Taşcı ve adliye personeli katıldı.

Yurthaber 31-10-19 16:23