Semih Kaya Haberleri

Mahkemede dikkat çeken anlar O para buraya gelecek... Seçil Erzan'a 'Kaydını tutmadın mı?' denilince... 'Banka tüm ajandalarımı aldı' yanıtı

Aralarında spor dünyasından Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera ve Selçuk İnan'ın da olduğu 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada 3. duruşma! Erzan "İlk fonu Semih Kaya'ya söyledim" derken "Sebebi benim çok özür dilerim ama bu para bende değil. Bunu Devlet bulabilir" ifadelerini kullandı. Gazeteci Kenan Taş da Kaya'nın 'matematik'li yanıtını ve Erzan'ın 'ajanda' sözlerini yazdı. Erzan'ın Kaya'ya sorduğu soru dikkat çekti.

Haber 15-01-2024 13:17

Rezan Epözdemir gündeme getirdi! Gürcistan detayı dikkat çekti: Seçil Erzan bakın ne yanıt verdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davası başlarken adliyede hareketli dakikalar yaşandı. Mahkeme salonu tıklım tıklım doldu. Erzan'a 4 milyon 100 dolar verip 3,5 milyon dolar geri aldığını öne süren eski futbolcu Semih Kaya adliyeye girerken görüntülendi. Bugünkü ikinci duruşmaya Buse Terim Bahçekapılı ile Volkan Bahçekapılı da katıldı. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken Erzan'a sorulan 'Gürcistan' sorusu dikkat çekti.

Magazin 12-01-2024 17:41

Seçil Erzan ile mesajlaşmasını ekrana gösterdi! Darp ve tehdit iddialarından sonra Semih Kaya sessizliğini bozdu: Beni oraya yem gibi çağırdı

Milyonlarca doların buhar olduğu fon dolandırıcılığında parasını kaptıran eski futbolculardan Semih Kaya'nın adı Seçil Erzan'ın darp ve tehdit iddialarıyla da gündeme gelmişti. İddiaların ardından sessizliğini bozan Kaya, Erzan'ın kendi odasında nasıl ikna ettiğini ilk kez açıkladı. Erzan ile Kaya arasındaki mesajlaşma ekrana yansırken Kaya ayrıca Erzan'ın evine gidip ne konuştuklarını anlattı, "Beni oraya yem gibi çağırdı" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 01-12-2023 11:13

Seçil Erzan 'yakamı kurtaramadım' demişti... Fon vurgununda mahkemeden Semih Kaya için zorla getirme kararı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fon vurgununda Seçil Erzan'ın yargılandığı davanın ara kararı ortaya çıktı. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi, Erzan'ın, "3 milyon dolar aldım. 5.7 milyon dolar ödedim. Beni tehdit edip zorla para aldı. Yakamı kurtaramadım" dediği Semih Kaya ve menajerini de arasında olduğu 12 kişi hakkında, zorla getirme kararı verdi. 12 isim Ocak ayındaki duruşmada 'tanık' sıfatıyla dinlenilecek.

Spor 01-12-2023 07:41

Semih Kaya

Semih Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semih Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dolandırıcılık davasında Semih Kaya, Seçil Erzan'ı suçladı! ''Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm''

Bankacı Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı kendisine verdiğini iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Toplamda bu fona 4 milyon 100 bin dolar verdiğini ifade eden Semih Kaya, toplamda Erzan'a saklamalı getirili fona yatırması için 4 milyon 100 bin dolar para verdiğini, Seçil Erzan'ın da kendisine 3 milyon 500 bin dolar parayı geri ödediğini, bunu fon getirisi olarak geri ödediğini, 530 bin dolar alacağının kaldığını söyledi.

Spor 28-11-2023 09:37

Eski Galatasaraylı yıldız Semih Kaya futbolu neden bıraktı? Semih Kaya kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Eski Galatasaraylı yıldız Semih Kaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda futbolu bıraktığını açıkladı. Son olarak geçen sezon Galatasaray'da oynayan ünlü futbolcu ve yaptığı açıklamanın detayları merak konusu oldu. Peki Semih Kaya futbolu neden bıraktı? Semih Kaya kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Spor 12-08-2022 16:02

Semih Kaya futbolu bıraktığını açıkladı

Semih Kaya futbolu bıraktığını açıkladı. Son olarak geçen sezon Galatasaray forması giyen 31 yaşındaki stoper, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile futbolseverlere veda etti.

Spor 12-08-2022 13:55

Semih Kaya profesyonel futbol kariyerini noktaladı

Semih Kaya profesyonel futbol kariyerini noktaladı

Yurthaber 12-08-2022 13:38

Andrea Pirlo'dan Semih Kaya'ya kanca!

Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo ilk transferini imza atmak üzere. Andrea Pirlo yönetimindeki Karagümrük, Galatasaray'ın kaptanlarından Semih Kaya ile anlaştı.

Spor 19-06-2022 14:37

Son dakika: Gaziantep FK-Galatasaray maçında ilginç an! Top ağlara giderken...

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Uzun süren sakatlığın ardından tekrar kadroya dönen Muslera ilk 11'de yer aldı. Maçın ilk yarısında ilginç bir an yaşandı. Gaziantep FK'nın şutu kaleye giderken Semih Kaya araya girdi. Topun ağlarla buluşmasına ramak kala Semih'in kritik müdahalesi golü önledi. Tecrübeli oyuncu sosyal medyada alkış topladı...

Spor 20-03-2022 16:41

Galatasaray'ın Barcelona eşleşmesi sonrası kafa tuttu! ''Gösterelim...''

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Semih Kaya, UEFA Avrupa Ligi kurası sonrası açıklamalarda bulundu. Barcelona eşleşmesi öncesi kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını söyleyen Semih Kaya, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid’e karşı, milli takım seviyelerinde Brezilya’ya karşı oynadım. Onlara seviyemizi gösterelim." dedi.

Spor 25-02-2022 17:04

Galatasaray'a transfer olan Semih Kaya kimdir, evli mi? Semih Kaya kaç yaşında ve nereli?

Galatasaray Semih Kaya transferini açıkladı. Galatasaray'ın sosyal medya hesabından Semih Kaya'nın transferiyle ilgili yapılan açıklamada, "Yuvana hoş geldin Semih Kaya!" ifadeleri yer aldı. Bunun ardından Sarı-Kırmızılı takımın yeni oyuncusu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Semih Kaya kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Spor 04-02-2022 00:41

Son dakika: Galatasaray iki transferi de açıkladı! Erick Pulgar ve Semih Kaya imzayı attı

Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Semih Kaya ve İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar'ı kadrosuna kattı.

Spor 03-02-2022 23:41

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da geriye dönüş sürüyor! Semih Kaya yuvaya döndü

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray, Yeni Malatyaspor'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Semih Kaya ile anlaştı.

Spor 03-02-2022 14:10

Son dakika Galatasaray haberleri: Taraftarlar sinirden fenalık geçirdi! Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Semih Kaya için tepki büyük...

Son dakika Galatasaray haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor forması giyen Semih Kaya ile yolların ayrıldığı açıklandı. 1.5 yıldır Yeni Malatyaspor forması giyen Semih Kaya böylece boş konuma düştü. Galatasaray'ın da yine eskiye dönüş hamlesi yaparak Gomis'ten sonra Semih Kaya'yı da kadrosuna katacağı iddia edildi. Taraftarlar bu haberin duyulmasının ardından adeta kazan kaldırdı. Sosyal medyada yönetime isyan eden sarı-kırmızılı taraftarlar Semih Kaya'ı istemiyor.

Spor 31-01-2022 14:39

Semih Kaya'dan kendilerine küfür edenlere çok sert tepki

Sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor'da tecrübeli stoper Semih Kaya ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maç esnasında tribünden edilen küfürlere tepki gösterdi. Semih Kaya, "Böyle zamanları, mağlup olmamızı mı bekliyorlar? Herkes ayağını denk alsın" dedi.

Spor 28-12-2020 09:39

Yeni Malatyasporlu Semih Kaya: Beşiktaş maçında puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum

Yeni Malatyasporlu Semih Kaya: "Beşiktaş maçında puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum""

Yurthaber 28-10-2020 19:34

Semih Kaya'nın hedefi Avrupa kupalarına gitmek

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi başarılı defans oyuncusu Semih Kaya, en büyük hedefinin Malatya ekibi ile Avrupa kupalarına gitmek olduğunu söyledi.

Spor 01-10-2020 13:53

Yeni Malatyaspor, Semih Kaya transferini resmen açıkladı

Yeni Malatyaspor, Semih Kaya'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Spor 29-09-2020 18:24

Adı Galatasaray ile anılan Semih Kaya için Göztepe iddiası

Süper Lig'de gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına başlayan Göztepe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kaleci dahil her bölgeye takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların milli stoper Semih Kaya ile ilgilendiği ifade edildi. Adı Galatasaray'la da anılan deneyimli oyuncu Spor Toto Süper Lig'de oynamaya sıcak bakıyor.

Spor 05-08-2020 14:53

Galatasaray; Arda Turan, Caner Erkin, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaştı!

Galatasaray; Arda Turan, Caner Erkin, Emre Çolak ve Semih Kaya ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 25-07-2020 18:06

Semih Kaya Sparta Prag'dan resmen ayrıldı

Sparta Prag, Semih Kaya'nın sözleşmesinin sona erdiğini ve bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilediklerini açıkladı.

Spor 13-07-2020 16:50

Semih Kaya'nın menajerinden Galatasaray'a açık kapı

Sparta Prag ile sözleşmesi 15 Temmuz'da bitecek olan Semih Kaya'nın adı yeniden eski kulübü Galatasaray ile anılmaya başladı. Konuyla ilgili konuşan 29 yaşındaki stoperin menajeri Güde Fazıl Özdemir, “Galatasaray ile henüz bir görüşmemiz olmadı ama Galatasaray Semih'in evi ve yetiştiği kulübü eğer bir teklif gelirse Semih bunu değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

Spor 03-07-2020 14:23

Galatasaray Semih Kaya'yı ikinci kez kiraladı

Galatasaray alt yapıdan yetişen milli futbolcu Semih Kaya'yı ikinci kez kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor 31-01-2020 15:20

Sparta Prag 4 - 0 Bohemians 1905

Sparta Prag, milli futbolcu Semih Kaya'nın da gol attığı maçta, evinde ağırladığı Bohemians 1905'i 4-0 yendi

Spor 26-10-2019 20:04

Semih Kaya yetmedi! İlk kez...

Çekya Birinci Futbol Ligi'nde Sparta Prag forması giyen Semih Kaya, Teplice ile 1-1 berabere kaldıkları maçta takımının golünü kaydetti.

Spor 21-10-2019 08:35

Semih Kaya 2 ay sonra sahaya çıktı

Çekya Ligi takımlarından Sparta Prag'da oynayan Semih Kaya, yaklaşık 2 ay sonra sahaya çıktı.

Spor 15-09-2019 19:32

Semih Kaya: Camia isterse Galatasaray'a seve seve dönerim

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, Fatih Terim dışındaki bir teknik direktörün şampiyonluk yarışındaki puan farkını eritemeyeceğini söyleyerek, "Fatih Terim’in bizim camiamızda olması, rakip takımlar için şanssızlık" dedi. Sparta Prag'dan kiralık olarak forma giyen Semih, camianın istemesi durumunda önümüzdeki sezon seve seve döneceğini belirtirken, Galatasaray’ın bir gün Şampiyonlar Ligi’ni kazanacağını da sözlerine ekledi.

Spor 28-05-2019 14:56

Semih Kaya ve Sinan Gümüş Malatyaspor maçının kadrosuna alınmadı

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Evkur Yeni Malatyaspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın kadrosu belli oldu.

Spor 24-04-2019 15:34

Galatasaray'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Feghouli ve Semih Kaya'nın adalelerinde orta derece zorlama ve kanama tespit edildi

Spor 17-04-2019 13:40

Galatasaray'da Feghouli ve Semih Kaya sakatlandı

Galatasaray'da çifte sakatlık! Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; Semih Kaya'nın sol üst arka adale grubunda, Feghouli’nin ise sol alt arka adale grubunda orta derece zorlanma ve kanama tespit edildiği belirtildi.

Spor 17-04-2019 13:36

Ozan Kabak'tan Semih Kaya'ya cevap

Galatasaray'ın defans oyuncusu Semih Kaya ile devre arasında Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın sosyal medyadan yaptığı konuşma dikkat çekti.

Spor 28-03-2019 22:46

Galatasaray'da 28 yaşına giren Semih Kaya'nın doğum günü kutlandı

28 yaşına giren Galatasaray'ın defans oyuncusu Semih Kaya'nın Akhisarspor maçı öncesinde doğum günü kutlandı.

Spor 24-02-2019 14:40

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray'da Semih Kaya, Fenerbahçe'nin Benfica maçı sonrasında yaptığı paylaşımı hedef aldı.

Spor 18-02-2019 07:31

Galatasaray yeni transferi için imza töreni düzenlendi

Galatasaray, devre arası transfer döneminde takıma katılan yeni oyuncuları için basın toplantısı düzenledi. Törende konuşan Başkan Mustafa Cengiz, “Transferler için insanüstü gayret sarf eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir yanlış varsa yönetim adına benim, başarı varsa hepimizindir” dedi.

Spor 12-02-2019 15:34

Galatasaray'ın Göztepe maçı kamp kadrosu belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yle karşılaşacak Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. Yeni transfer Semih Kaya da kadroda yer aldı.

Spor 25-01-2019 17:50

Semih Kaya resmen Galatasaray'da

Son dakika haberine göre; Galatasaray eski oyuncusu Semih Kaya'yı yeniden transfer etti. Kiralık olarak takıma katılan Semih Kaya, sezon sonuna kadar Galatasaray'dan 3 milyon 760 bin TL garanti ücret alacak.

Spor 21-01-2019 17:23

Semih Kaya, Galatasaray'a döndü

Son dakika haberine göre; Galatasaray, Sparta Prag'dan eski stoperi Semih Kaya'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor 18-01-2019 16:45

G.Saray stoperini buldu! Ozan'ın yerine...

Ozan Kabak’ı Stuttgart’a satan G.Saray bu oyuncunun yerini doldurmak için Semih Kaya’ya yöneldi. Son dakika bilgisine göre; Semih Kaya'yı geçen sezon 2 milyon Euro’ya Sparta Prag’a satan sarı-kırmızılılar eski oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak için görüşmelere başladı.

Spor 16-01-2019 17:39

Sparta Prag'ın Semih Kaya'yı göndermek istediği iddia edildi

Çekya basını, Sparta Prag'ın en çok kazananlarından biri olan Semih Kaya ile Tal Ben Haim'i ocak ayında elden çıkarmak istediğini yazdı.

Spor 08-01-2019 14:52

Çekya'da Semih Kaya fırtınası

Galatasaray'dan 2 milyon Euro karşlığında geçen sezon Çekya ekibi Sparta Prag'a transfer olan Semih Kaya bu sezonki performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Spor 17-09-2018 16:11

Sparta Prag Çekya Birinci Futbol Ligi'ne 4'te 4 yaparak başladı!

Milli futbolcu Semih Kaya'nın oynadığı Sparta Prag, bu sezon Çekya ligindeki 4 karşılaşmasını da kazandı. Semih'in son 3 karşılaşmada 90'ar dakika forma giydiği Sparta Prag, attığı 9 gole karşılık kalesinde sadece bir gol gördü.

Spor 13-08-2018 17:52

Galatasaray, Sabri ve Semih Kaya'yı istiyor

Galatasaray, UEFA'nın kadro kısıtlaması cezası vermesi halinde kadroya eski futbolcularını dahil edecek. Listedeki isimler Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya...

Spor 11-06-2018 21:59

Semih Kaya'nın Galatasaray'a dönme ihtimali var

Geçtiğimiz sezon Sparta Prag'a transfer olan Semih Kaya'nın, Galatasaray'a dönme ihtimali ortaya çıktı.

Spor 29-05-2018 09:14

Semih Kaya oynadı, Sparta Prag kazandı

Milli futbolcu Semih Kaya'nın ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Sparta Prag, konuk ettiği Jablonec'i 2-0 mağlup etti.

Spor 21-04-2018 13:15

Semih Kaya oynadı, Sparta Prag kazandı

Milli futbolcu Semih Kaya'nın ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Sparta Prag, konuk ettiği Jablonec'i 2-0 mağlup etti

Haber 21-04-2018 00:05

Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya G.Saray'a geri dönebilir!

Finansal Fair Play konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'da'da yönetim, Avrupa'dan men yaptırımını beklemiyor. Beklenen ceza ise kadro kısıtlaması. Bu durumda inanılmaz transferler yaşanabilir. Sabri, Emre Çolak ve Semih Kaya listede.

Spor 14-04-2018 09:09

Semih Kaya'nın teknik direktörü görevden alındı

Milli futbolcu Semih Kaya'nın forma giydiği Çek ekibi, teknik direktör Stramaccioni ile yollarını ayırdı

Haber 06-03-2018 14:58

Semih Kaya resmen Sparta Prag'ta

Sparta Prag, Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Semih Kaya'yla 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Spor 14-07-2017 14:10