Theo Kalyoncu Haberleri

Şarkıcı Fedon'un oğlu Theo'yu görenler şoke oldu! Benzerlikleri ağızları açık bıraktı! 'Hangisi Fedon?'

Taverna müziğinin sevilen ismi Fedon ile oğlu Theo Kalyoncu'nun fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Sevilen şarkıcının oğlu Theo Kalyoncu'yu görenler kısa süreli bir şok yaşadı. 76 yaşındaki şarkıcı Fedon sosyal medya hesabından oğlu ile çekildikleri fotoğrafları paylaştı. Yaşı ilerledikçe babasının kopyası olan Theo'yu görenler ise inanamadı.

Magazin 01-08-2023 13:03

Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu kimdir, kaç yaşında? Fedon ile oğlu Theo'yu yan yana görenlar ayırt edemiyor!

Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu, ünlü şarkıcının bugün Kanal D'de yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler'in 57. bölümünün konuğu olması sebebiyle merak konusu oldu. Dostluk Şarkısı, Aşığınım, Gel Artık gibi seslendirdiği parçalarla bilinen Fedon; Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu kimdir, kaç yaşında? İşte babasına benzerliğiyle dikkat çeken Theo Kalyoncu hakkında bilgiler!

Magazin 12-11-2022 14:59

Fedon'un oğlunu görenler inanamadı! Hangisi Fedon?

Taverna müziğinin efsane ismi Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu ile verdiği poz sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin oğlunu görenler "Hangisi Fedon?" yorumunda bulundu.

Magazin 31-08-2021 11:22

Diğer Haber Etiketleri