Theo Kalyoncu Haberleri

Fedon Kalyoncu Bodrum ile ilgili çıkan haberlere isyan etti: 'Gel ben seni 500 TL'ye...'

Bodrum deyince akla gelen ilk isimlerden biri de Fedon Kalyoncu oluyor. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerle sohbet eden Fedon, Bodrum'un pahalı olmasıyla ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi.

Magazin 2024-06-16 15:50:28
ele

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu 'Karısını üzen adam değildir dedi... Ardından bomba itiraf geldi

Ünlü şarkıcı Fedon, katıldığı bir programda 2. kez evlendiği Eda Kalyoncu hakkında açıklamalarda bulundu. Fedon'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-03-08 17:21:53

HKÜ’de Gaziantep’in Düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü anma programı düzenlendi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi’de gerçekleştirilen anma programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Yurthaber 2023-12-26 10:09:10

Gaziantep gastronomisinin tanınırlığı Slowfood ile artırılacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün öncülüğünde başlatılan projede bir araya gelen akademisyen ve sektör temsilcileri, Gaziantep gastronomisinin dünyadaki tanınırlığını arttırmayı ve daha sağlıklı bireyler yetişmesini amaçlıyor.

Yurthaber 2023-12-05 10:48:42

Kira sorununa ‘devrim’ gibi sistem! Yeni model geliştirildi: 6 adımda tüm detayları anlattı

Fahiş kira bedelleri yüzünden ev sahibi ile kiracı kavgaları büyürken GYODER geliştirdiği yeni modelle soruna çözüm üretti. Bu yeni model için ‘devrim gibi sistem’ yorumunu yapan GYODER Başkanı Kalyoncu, 5 ilçe belediyesi ile görüştüklerini duyurarak, 6 adımda tüm merak edilen detayları anlattı.

Finans 09-10-23 08:16

Eski Bakan Lütfi Elvan, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu

Eski Bakan Lütfi Elvan, Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, “Devlet Planlama Teşkilatı’ndaki kariyerinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Kalkınma Bakanlığı, TBMM Bütçe ve Planlama Komisyonu Başkanlığı ve son olarak da Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunmuş böylesine kıymetli ve başarılı bir ismin ailemize katılmasından dolayı son derece memnunum" açıklamasını yaptı.

Finans 27-09-23 11:30

Malazgirt 1071 filmi konusu nedir? Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti filmi oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Malazgirt 1071 filmi ile ilgili araştırmalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Cengiz Coşkun ve Haluk Piyes'in başrolü paylaştığı filmin yönetmenliğini Bilal Kalyoncu ve Özgür Bakar yapıyor. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Malazgirt 1071 filmi konusu nedir? Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti filmi oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 26-08-23 19:47

Şarkıcı Fedon'un oğlu Theo'yu görenler şoke oldu! Benzerlikleri ağızları açık bıraktı! 'Hangisi Fedon?'

Taverna müziğinin sevilen ismi Fedon ile oğlu Theo Kalyoncu'nun fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Sevilen şarkıcının oğlu Theo Kalyoncu'yu görenler kısa süreli bir şok yaşadı. 76 yaşındaki şarkıcı Fedon sosyal medya hesabından oğlu ile çekildikleri fotoğrafları paylaştı. Yaşı ilerledikçe babasının kopyası olan Theo'yu görenler ise inanamadı.

Magazin 01-08-23 13:03

Herkes Pendikspor'u konuşacak! Süper Lig'in yeni ekibi yıldız futbolcu Theo Walcott transferini bitiriyor

Süper Lig'in en yeni ekiplerinden Pendikspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer temaslarına da devam ediyor. İstanbul ekibi listenin başına yıldız oyuncu Theo Walcott'u aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 22-06-23 22:55

Cipiyle dere yatağına yuvarlandı! Tam kurtuldum derken... Korkunç olay

Korkunç olay Muğla'nın Dalaman ilçesinde meydana geldi. Furkan Kalyoncu isimli şahıs, cipinin kontrolünü kaybetti ve aracıyla dere yatağına yuvarlandı. Kaza sonrası aracından çıkmaya çalışan talihsiz adamın üzerine kaya parçası yuvarlandı. Furkan Kalyoncu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 06-12-22 20:09

Fedon'un eşi Eda Kalyoncu kimdir? Fedon’un eşi ve evliliğine dair sarf ettiği sözler olay olmuştu!

Fedon'un eşi Eda Kalyoncu ünlü şarkıcının bugün Kanal D'de yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler'in 57. bölümünün konuğu olması sebebiyle merak konusu oldu. Fedon; Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen şarkılarını seslendirecek. Fedon, 2018'de (evliliklerinin 50. yılında) ilişkileri üzerine çok konuşulan ifadeler kullanmıştı. Peki, Eda Kalyoncu kimdir? İşte Fedon'un eşi Eda Kalyoncu hakkında merak edilenler...

Magazin 12-11-22 15:20

Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu kimdir, kaç yaşında? Fedon ile oğlu Theo'yu yan yana görenlar ayırt edemiyor!

Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu, ünlü şarkıcının bugün Kanal D'de yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler'in 57. bölümünün konuğu olması sebebiyle merak konusu oldu. Dostluk Şarkısı, Aşığınım, Gel Artık gibi seslendirdiği parçalarla bilinen Fedon; Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu kimdir, kaç yaşında? İşte babasına benzerliğiyle dikkat çeken Theo Kalyoncu hakkında bilgiler!

Magazin 12-11-22 14:59

Kalyon Holding, Türkiye’nin geleceğine nefes oluyor

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu: - "Dikeceğimiz bu yeni 50 bin fidanla birlikte ise yıl sonunda 10 milyon 317 bin 420 ağaç dikmiş olacağız. Özellikle, ülkemizin akciğerleri konumunda olan Kazdağları bölgesine dikilecek on binlerce fidanla bu eşsiz doğal zenginliği gelecek nesillerimize taşımaya katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 14-10-22 11:08

Başarılı milli sporcular, subay öğretmen olmak için eğitim alıyor

Sporculuk hayatında birçok başarıya imza atan kick boks sporcuları Zeliha Doğan ve Nagihan Kalyoncu ile atlet Hüseyin Can, Milli Savunma Üniversitesinde aldıkları eğitimin ardından subay öğretmen olarak geleceğin askerlerini yetiştirecek - Nagihan Kalyoncu: "Hedefim geleceğin askerlerini eğitmek ve yetiştirmek, Uzak Doğu sporlarını onlara sevdirmek. Sportif hedefim ise gerek Askeri Dünya Oyunları gerek Avrupa ve dünya şampiyonalarında milli marşımızı söyletmek"

Yurthaber 02-08-22 11:14

Türkiye'nin 5G yolculuğu İstanbul Havalimanı'ndan başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bizim için önemli olan bu teknolojiyi sadece kullanan bir ülke olmak değil, yerli ve milli imkanlarla bu teknolojinin üretiminde yer almaktır" - Kalyon Holding ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu: - "(Sistemlerimizi) Bundan sonra 5G altyapısı sayesinde çok daha mükemmel bir noktaya taşıyacağız. Türkiye'nin 5G yolculuğu İstanbul Havalimanı'ndan başlıyor olacak"

Yurthaber 29-07-22 14:48

Takla atan otomobilde ağır yaralanmıştı! Genç Eray 14 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Korkunç kaza Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelmişti. 25 yaşındaki Eray Kalyoncu takla atan arabadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Genç Eray, 14 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Haber 17-07-22 01:43

Kalyoncu ne demek? Kalyoncu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kalyoncu, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Kalyoncu kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:32

Türk ve yabancı öğrenciler birbirlerine mutfak kültürlerini öğretiyor

Gaziantep'teki Hasan Kalyoncu Üniversitesinde kurulan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde bir araya gelen Türk ve yabancı öğrenciler, kendi yemeklerini tanıtma ve diğer kültürlerin lezzetlerini öğrenme fırsatı buluyor - Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Furkan Baltacı: - "Öğrencilerimizin kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri bir ortak alan arayışıyla gastronomiyi kullanmak istedik"

Yurthaber 18-05-22 11:12

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu paylaştı: Ve Fedon denize düştü

Yaşamını Bodrum'da sürdüren, yaz aylarında uzun bir süre güneşlenerek bronz tene sahip olan taverna müziğinin efsane isimlerinden Fedon Kalyoncu, klasik haline gelen sezon açılışını yaptı. Denize atlarken çekilen videosunu paylaşan ünlü şarkıcı "Ve Fedon denize düştü" dedi.

Magazin 27-04-22 20:34

Fedon'dan kötü haber geldi! Ameliyata alındı

Ünlü şarkıcı Fedon'dan kötü haber geldi. Türkiye'nin en sevilen müzisyenlerinden biri olan Fedon Kalyoncu, ameliyat oldu. Fedon'un hastalığını ise Onur Akay duyurdu.

Magazin 06-04-22 07:41

Cannes'da düzenlenen MIPIM 2022'de İstanbul Çadırı açıldı

Türkiye'nin yatırım fırsatlarını anlatacağı İstanbul Çadırı'nda, yatırım bedeli 10 milyar doların üstündeki projeler yatırımcılara sunuluyor - GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu: - "Dünya Spor Şehri geliştiriliyor. Arkasında çok güçlü bir geliştirici kadro var. Şu anda 3 ülke ile görüşüyorlar. Bu projenin geliştiricileri bizimle buluşmak için İstanbul Çadırına geldiler, randevu talep ettiler. İlk defa Türkiye'yi gündemlerine getirdiler"

Yurthaber 15-03-22 18:04

Avustralya'da kaybolan Belçikalı turist için büyük ödül! Bilgi verene 500 bin dolar verilecek

Belçikalı, 18 yaşındaki turist Theo Hayez, Avustralya'nın Yeni Güney Galler (NSW) eyaletinde 31 Mayıs 2019'da kaybolmuştu. Eyalet polisi yaptığı açıklamada, kayıp turistin bulunmasını sağlayacak bilgiye, 500 bin Avustralya doları ödül verileceği açıkladı.

Haber 23-02-22 08:43

Ünlü iş adamı Ahmet Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. İş insanı Ahmet Kalyoncu için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

Finans 04-02-22 15:52

Türk balı geçen yıl 55 ülkede sofralarda yer buldu

Türkiye'den geçen yıl yaklaşık 30 milyon 498 bin 600 dolarlık bal ihracatı yapıldı - DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu: - "Geçen yıl Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan orman yangınlarından çam balı üretiminin olumsuz etkilenmesine rağmen ihracat yılının artışla kapanması sevindirici"

Yurthaber 26-01-22 11:03

Piyasadakileri beğenmedi, kendi bıçağını üretti! Şimdi yurt dışından bile sipariş alıyor

Rize'de iş makinesi operatörü olarak çalışırken bıçakların kesmemesinden şikayet eden ve kendi bıçaklarını üretmeye başlayan İbrahim Kalyoncu, şimdi ürettiği bıçaklar sayesinde yurt dışından bile taleple karşılaşıyor. Özel tasarım bıçakların kılıflarını ise eşi Melek Kalyoncu hazırlıyor.

Haber 09-12-21 10:23

Trabzon'dan Afrika ülkelerine yapılan ihracat yüzde 83 arttı

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu: - "Afrika ülkelerine en fazla ihracatı gerçekleştirilen ürünler fındık, savunma sanayi ürünleri, taşıt yedek parçası ve makine olarak sıralandı"

Yurthaber 21-10-21 11:54

Cezaevinde aldığı kursla kendi işinin patronu oldu

Ceza infaz kurumunda kaldığı süreçte unlu mamuller ve pastacılık kursuna katılan Murat Kalyoncu, tahliyesinden sonra devletin sağladığı hibeyle memleketi Sinop'ta pastane açtı - Kalyoncu, üçüncü şubesini açtığı pastanesinde, 8'i kendisi gibi eski hükümlü 40 kişiye istihdam sağlıyor

Yurthaber 16-10-21 11:35

Trabzon'dan 9 ayda 123 ülkeye 807,5 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu: - "Trabzon'dan dünyanın önde gelen ihracat pazarları olan Çin Halk Cumhuriyeti'ne ihracatta yüzde 86, ABD'ye ihracatta yüzde 45 ve Japonya'ya ihracatta yüzde 277 artış yaşandı"

Yurthaber 05-10-21 13:55

Doğu Karadeniz'den 8 ayda 54,5 milyon dolarlık alabalık ihraç edildi

Rusya Federasyonu, Vietnam ve Japonya, alabalık ihracatından en çok gelir elde edilen ülkeler oldu - Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Saffet Kalyoncu: - "Yurt dışı piyasalardan son yıllarda büyük beğeni alan bölgemizde yetişen alabalığın ihracatı yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi"

Yurthaber 21-09-21 11:55

Fedon'un oğlunu görenler inanamadı! Hangisi Fedon?

Taverna müziğinin efsane ismi Fedon'un oğlu Theo Kalyoncu ile verdiği poz sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin oğlunu görenler "Hangisi Fedon?" yorumunda bulundu.

Magazin 31-08-21 11:22

Bozkurt'ta iş yeri zarar gören esnaf için konteyner dükkan alanı oluşturuldu

İlçe esnaflarından Ahmet Kalyoncu: - "Eski iş yerlerindeki çalışmalar bitene kadar burada bir faaliyet olur, canlılık olur. O konteyneri düşünenlerden Allah bin kere razı olsun"

Yurthaber 31-08-21 11:08

Son Dakika: MHP'li vekillerin içinde olduğu araç kaza yaptı

Son dakika haberine göre TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde otomobilin bariyerlere çarpması sonucu MHP milletvekilleri Hasan Kalyoncu ile Yaşar Karadağ yaralandı.

Haber 31-05-21 11:10

Kalyon Holding'in SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı

Yarışmada Caner Bilgin ve Begüm Yılmaz Bilgin'in "Vaha" isimli projesi birincilik ödülüne layık görüldü - Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu: - "Karapınar Güneş Enerjisi Santrali, tamamlandığında 3,5 milyon adet panelle 1.000 megavat üretim kapasitesine sahip olacak. 2 bin 600 futbol sahası genişliğinde bir alana yayılacak ve Türkiye'nin uzaydan görülebilen ilk yapısı olacak. Ülkemizin toplam enerji üretiminde güneş enerjisinin payını yüzde 20 artıracak"

Yurthaber 08-04-21 13:18

Hep Yek 2 filmi nerede çekildi? İşte Hep Yek 2 filminin oyuncuları

Yönetmenliğini Orçun Benli'nin üstlendiği; Şükrü Üçpınar, Orçun Benli, Bilal Kalyoncu gibi isimlerin ise senaristliğini yaptığı Hep Yek 2 filminin çekim yeri ve oyuncuları vatandaşlar tarafından araştırılıp sorgulanıyor. Peki Hep Yek 2 filmi nerede çekildi? İşte Hep Yek 2 filminin oyuncuları...

Magazin 04-04-21 15:05

HKÜ’de Yapay zeka kütüphanesi konuşuldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Google Developer Student Clubs (DSC) öğrenci topluluğu, Youtube üzerinden çevrimiçi düzenlediği ve dört gün süren Mixed Kampı’nda, Google tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu "Yapay Zekâ Kütüphanesi’ni” konuştu.Tensorflow ekosisteminin konuşulduğu programa, Global AI Hub Şirketinde yapay zeka üzerine çalışmalar yapan Eğitmen Ömer Cengiz katılarak, anlama, algılama, oluşturma ve keşfetme için yaygın olarak kullanılan Tensorlow sistemini anlattı.

Yurthaber 02-04-21 16:38

Rektör Dereli’ye öğrencilerden Teknofest’e özel forma

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’21 için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Dynamic Öğrenci Topluluğu, TEKNOFEST yarışmaları motivasyonu ve destekleri için yarışmaya özel olarak yaptırdıkları formayı Rektör Prof.

Yurthaber 02-04-21 15:52

Rektör Dereli’den öğrencilere İstiklal Marşı teşekkürü

İstiklal Marşı bilincini kalbinde yaşayan ve yaşatan öğrencileri, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof.

Yurthaber 02-04-21 14:47

Rektör Dereli’den öğrencilere İstiklal Marşı teşekkürü

İstiklal Marşı bilincini kalbinde yaşayan ve yaşatan öğrencileri, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof.

Yurthaber 02-04-21 14:47

Rektör Dereli gençlerle birlikte açık havada kitap okudu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 57’nci Kütüphane Haftası kapsamında "Açık Havada Okuyorum" etkinliği gerçekleştirdi.

Yurthaber 02-04-21 10:33

HKÜ’de salgın sürecindeki eğitim konuşuldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Eğitimde Dijitalleşme Süreci ve Materyal Geliştirme Webinarı”na konuşmacı olarak Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Üyesi Prof.

Yurthaber 01-04-21 15:15

GAÜN’de kütüphaneler haftası etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Türk Kütüphaneciler Derneği Gaziantep Şubesi tarafından 57’inci Kütüphane Haftası nedeniyle seminer gerçekleştirildi.GAÜN Cep Sineması’nda 2 oturum şeklinde düzenlenen seminere, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, SANKO Üniversitesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi kütüphaneleri çalışanları katıldı.

Yurthaber 01-04-21 12:22

Gaziantep modeli ile “Afet farkındalık eğitimi” protokolü imzalandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İslami Bilimler ve Teknoloji Üniversitesi, SANKO Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi iş birliğinde “2021 Afet Eğitim Yılı” kapsamında “Afet Farkındalık Eğitimi” için protokol imza töreni düzenlendi.

Yurthaber 01-04-21 10:58

HKÜ’de polisiye yazar buluşması

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi’nin düzenlediği Webinar serisinin altıncı çevrimiçi yayın konuğu, "Film Noir: Sinemada Polisiye" üzerine söyleşi yapan Türkiye Polisiye Yazarları Birliği Kurucu Başkanı Algan Sezgintüredi oldu.

Yurthaber 01-04-21 09:51

HKÜ’de kitap ödüllü bulmaca yarışması

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Mütercim Asım Kütüphanesi tarafından 57’inci Kütüphane Haftası kapsamında, “Kitap Ödüllü Bulmaca” adlı yarışma düzenlendi.

Yurthaber 29-03-21 17:22

HKÜ’den Dijital İletişim Müzesi atağı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi, iletişim tarihine ve kültürüne ışık tutmak, bilimsel çalışmalara kaynak oluşturabilmek amacıyla kurduğu "İletişim Müzesi’ni" dijital ortama da taşıyacak.Raflarda, çekmecelerde unutulan, tarihe tanıklık etmiş; radyo, fotoğraf makinesi, kamera, pikap, plak, makara bant gibi nadide iletişim araçlarını İletişim Müzesi’ne bağışlayan koleksiyoncuların katkılarıyla kurulan müze, müzeciliği çağın getirdiği teknolojik iletişim biçimlerine ve araçlarına adapte ederek, örnek bir çalışmaya imza atacak."Müzemizi web platformunda hayata geçirmeyi hedeflemekteyiz"Dijital dönüşüme hizmet verecek müze hakkında bilgiler veren HKÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Başkanı Prof.

Yurthaber 27-03-21 15:08

Gaziantep’te “Fikri ve Sinai Mülkiyet Hukuku” konulu webinar

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesinin düzenlediği Webinar serisinin beşinci çevrimiçi yayın konuğu, “İletişim Alanında Fikri ve Sinai Mülkiyet Hukuku’nun Önemi” üzerine söyleşi yapan Avukat Dr.

Yurthaber 25-03-21 10:50

Çevrimiçi down senromu farkındalık semineri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doç.

Yurthaber 24-03-21 17:46

“Ses’sis Zamanlar Fotoğraf Sergisi” ziyaretçilerine kapısını açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi iş birliğinde “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla “Ses’sis Zamanlar Fotoğraf Sergisi Açılış Töreni” düzenlendi.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi iş birliğinde Fotoğraf Sanatçısı Özlem Acaroğlu’nun su konulu “Ses’sis Zamanlar Fotoğraf Sergisi” Gaziantep Sanat Merkezi’nde düzenlenen açılış töreniyle ziyaretçilerine kapısını açtı.

Yurthaber 23-03-21 12:48

HKÜ ve İKA, TRC1 bölgesi turizminin görsel hafızasını oluşturacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) arasında, TRC1 Bölgesindeki (Gaziantep, Kilis, Adıyaman) turizm destinasyonları ve değerlerinin ulusal ve ulusal düzeyde tanıtımına katkı sağlayacak görsel içeriklerin üretilmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.İki kurum arasında imzalanan protokolün imzalarını; HKÜ Rektörü Prof.

Yurthaber 17-03-21 12:39