Trt Tabii Nasil Uye Olunur Haberleri

MAHSUSA İZLE CANLI! TRT 1 dizisi Mahsusa'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1 yayın akışı

Mahsusa filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Baran Akbulut, Abdulbaki Çiftçi, Ali Ersan Duru'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. TRT'nin dijital platformu Tabii için çekilen dizi TRT 1 yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Dizi tarihi konusuyla dikkat çekiyor. Peki, TRT 1 dizisi Mahsusa'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1 yayın akışı

Magazin 2023-11-10 18:28:55

TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir? 7 Mayıs 2023 Tabii platformu giriş ekranı!

TRT Tabii ile ilgili araştırmalar bu uluslararası dijital platformun 7 Mayıs 2023 Pazar günü açılacak olması nedeniyle hız kazandı. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformunda çok sayıda dizi, toplamda 184 yeni bölüm ve 30'un üstünde proje bulunuyor. Peki, TRT Tabii nedir? TRT Tabii ücretli mi, nasıl izlenir?

Finans 2023-05-07 12:16:44

TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? TRT'den uluslararası dijital platform!

TRT Tabii uluslararası dijital platformu Netflix'e rakip olacak. Beykoz Kundura Fabrikası'nda tanıtıma gerçekleştirilen TRT'nin yeni dijital platformu ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi basında yer alan haberlerin ardından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, TRT Tabii ne kadar, ücretsiz mi? Tabii dijital platformu nedir, ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar...

Finans 2023-05-03 08:24:15

İspanya - Kosta Rika maçını sunan TRT Spikeri Cüneyt Ersan'a Beşiktaşlılar tepki gösteriyor! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...''

İspanya, Kosta Rika karşısında 7. golü bulduktan sonra TRT spikerinin, "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" söylemi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Liverpool-Beşiktaş maçının skoruna atıfta bulunduğu iddia edilen spiker için yüzlerce tweet atıldı.

Spor 2022-11-23 21:21:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT canlı yayınında soruları yanıtladı: (4)

"Bundan sonraki süreçte de başarılı operasyonlarını aynı şekilde istihbarat örgütümüz devam ettirecek" - "Şimdi bu hafta sonu mesela ben Ordu'ya gidiyorum. Ordu'da da şimdi herkesin beklentisi 'Acaba fındık fiyatları ne olacak'. Açıklayacağız tabii, işimiz o" - "Yıllık enflasyonda düşüşü önümüzdeki şubat ve mart ayı itibarıyla belirgin bir şekilde görmeye başlarız"

Yurthaber 26-07-22 00:35

Son Dakika: Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın fiyatlara etkisi ne olacak? Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle Karadeniz'de bulunan doğal gaz için bugün denize ilk boru indirme ve kaynak işlemleri gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli açıklamalarda bulunduğu törenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TRT Haber canlı yayında merak edilenleri yanıtladı. Bakan Dönmez, Karadeniz'de bulunan doğal gazın fiyatlara etkisiyle ilgili de önemli ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 13-06-22 21:46

Elektrik ve doğal gazda kademeli fatura dönemi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TRT payının ve enerji fonunun faturalara yansımayacağını açıklamıştı. Açıklamanın ardından 38 maddelik yeni yasa teklifi AK Parti tarafından geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Yeni düzenlemede, elektrik faturalarında kademeli sistem de öngörülüyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik faturalarında kademeli tarife uygulamasının devreye alınacağını ve benzer uygulamanın doğal gaz için de çalışıldığını belirtti.

Finans 23-11-21 13:52

TRT payı kalkıyor ama... Elektrikte kademeli fatura dönemi! Sınırı aşana yüksek fatura

TRT payının ve enerji fonunun faturalara yansımayacağını açıklayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik faturalarında kademeli sistemi devreye almak için düğmeye bastı. Meclis’e sunulan yeni teklifte, hanelerin gerekli enerji ihtiyaçlarının ortalaması kadar elektrik tüketimi için daha ucuz tarife belirleneceği gibi daha fazla elektrik tüketen aboneler için ise daha pahalı olacak şekilde yeni bir tarife belirlenecek.

Finans 18-11-21 08:54

Bakan Dönmez açıkladı! TRT payı kalkıyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2022 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerinde açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, TRT payının tarımsal sulama abone grubundan kaldırılmasına ilişkin hazırlık yaparak Meclis'e sunduklarını bildirdi.

Finans 02-11-21 08:16

TRT Akademi Söyleşileri'nde dizi sektörünün geleceği konuşuldu

TRT 1 Kanal Koordinatörü Cemil Yavuz: - "Hepimiz çevrim içi platformların içeriklerini izliyoruz, orayı takip ediyoruz ama gündüz kuşağı dediğimiz zaman televizyon işin içine giriyor. Tabii ki televizyonun da kendini yenilemesi gerekiyor" - Yapımcı Faruk Turgut: - "Televizyon dizilerine olan ilginin gün geçtikçe azaldığının farkındayız. Son dönemde özellikle çok özel dizilere seyirci geliyor. Devamlı olarak ekran karşısında kalmayan bir seyirciyle karşı karşıyayız, bu da televizyonun geleceği açısında bence bir risk. Televizyon yayıncılığının ağırlıklı olarak dijitale kayacağını düşünüyorum"

Magazin 19-12-19 20:36

Erdoğan'dan 'Libya'ya askerimiz gider mi?' sorusuna yanıt: Yönetimden davet gelmesi bizim için hak doğurur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT ortak yayınında sorulan "Libya'nın Birleşmiş Milletler tarafından tanınan meşru hükümeti eğer bir destek isterse Türkiye'den askerimiz Libya'ya gider mi?" şeklindeki soru üzerine, "Böylesine bir çağrı özellikle Türkiye'ye tabii ki bu hakkı tanır. Yani Libya halkından, yönetiminden böyle bir davet geldiği anda bu bizim için adeta bir hak doğurur" diye konuştu.

Haber 10-12-19 01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT ortak yayınında soruları yanıtladı:

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Aldığımız tedbirler ve uyguladığımız politikalarla hedefimiz, 2020-2022 Yeni Ekonomi Programı'nda da belirtildiği gibi enflasyonun kalıcı olarak düşük tek haneli seviyelere indirilmesidir. Bunu da yakalayacağız. 2020'de tek haneli enflasyon rakamına ulaşacağız. Faizde de yine aynı şekilde tek haneli rakama inşallah 2020'de geçiyoruz, geçeceğiz" - "Mustafa Yalçın kardeşimize Allah'tan şifalar dileyelim. Tabii burada orantısız güç kavramını işlerine geldiği yerlerde hep kullanıyorlar. Televizyon ekranlarında kadın, erkek hiç ayırt etmeksizin polislerin yerlerde onları nasıl sürüklediğini hep görüyoruz değil mi?" - "Genel olarak Avrupalı ülkelerin bu iki yüzlülüğü, hatta ben değiştirdim çok yüzlülüğü birçok alanda olduğu gibi polis şiddeti noktasında da karşımıza çıkıyor. Kendi coğrafyaları dışında herhangi bir yerde en ufak bir olayda ayağa kalkıyor, açıklamalar yapıyorlar, raporlar hazırlayıp parmak sallıyorlar. Bunların parmakları da meşhurdur zaten"

Haber 09-12-19 23:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT ortak yayınında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Türkiye Doğu Akdeniz'e kıyısı olan ülkelere bütün bunlara yönelik adilane paylaşım temelinde bir çağrı yapmış durumda. Hakkaniyeti temel alacak şekilde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi hariç, orayı buraya karıştırmayacağız, bölgede tüm kıyıdaş ülkelerle deniz yetki alanlarını sınırlandırmak için müzakerelere hazır olduğumuzu en başından beri vurguluyoruz. Bizim barışçı bir çözüme destek veren tutumumuz başından beri değişmedi, yine aynı yerdeyiz. Hakça bir çözüm için tüm ülkelere diyalog çağrımız sürmektedir" - "Devlet uygulamalarımızla kıta sahanlığı haklarımızın korunmasına devam edeceğiz. Ülkemizin diyaloğu ve görüşmeleri teşvik edici tutumunu sürdürürken, önümüzdeki dönemde hem kendi haklarımızı hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin haklarını koruyacağız. Tek taraflı adımlara izin vermeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" - "Bizim derdimiz düşman kazanmak değil, dost kazanmak. Düşman olanlar varsa onları da dost olmaya davet etmek. Derdimiz bu" - "Böylesine bir çağrı özellikle Türkiye'ye tabii ki bu hakkı tanır. Yani Libya halkından, yönetiminden böyle bir davet geldiği anda bu bizim için adeta bir hak doğurur" - "Hafter konusu aslında istiyorum ki Rusya ile münasebetlerde yeni bir Suriye doğurmasın ve ben inanıyorum ki Rusya da Hafter konusunda mevcut tezi gözden geçirecektir. Çünkü bunun legal bir yönü yok. İllegal birisi. Aynı şekilde yapılan destekler de zaten bu illegalite içerisinde sürdürülüyor"

Haber 09-12-19 23:01

Kültürel iktidar varsa, kültürel muhalefet de vardır

Aylık olarak yayınlanan Açık Medeniyet gazetesinin ekim sayısı, "Sahne dar, kimde kültürel iktidar?" konusunu irdeliyor - Yazar Alev Alatlı: - "Kültürel iktidar diye bir şey var tabii. Batı'nın günümüzdeki kültürel iktidarı bir vakıadır. Protestan reformundan başlatırsak, adamların asgari 500 yılda oluşturdukları kodları var. Olsun. Kültürel iktidar varsa, kültürel muhalefet de vardır. Mesele, muhalefetin kıymetini bilmek, değerlerine yılmadan, dejenere etmeden sahip çıkma meselesidir" - TRT Genel Müdürü İbrahim Eren: - "TRT 2 sadece bir kanal değil, TRT 2'yi daha geniş tabanlı bir platform, çok boyutlu, çok mecralı bir kültür sanat markası yapma hedefimiz var"

Haber 04-10-19 11:03

Enerji verimliliği yatırımları için faizler sübvanse edilsin talebi

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın: - "Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Japon Kalkınma Bankası, Fransız Kalkınma Ajansı, Dünya Bankası, Alman yatırım bankası KFW gibi kurumların fonları ile Halkbank, Ziraat Bank veya Vakıfbank üzerinden sanayicimize uzun vadeli, en az 2-3 yıl geri ödemesiz, düşük faizli veya gerekirse faizsiz finansman sağlanabilir" - "Ekonominin canlanmasını istiyorsak, ciddi manada bir kalkınma seferberliği de başlatmış olunur. Sadece faizlerin sübvanse edilmesi veya üstlenilmesi yeterli" - "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bir 'Bilinç Endeksi' çalışması yapıyoruz. Bu bilinç endeksi çalışmasıyla, sanayide, ulaşımda, tüm kurumlarda enerji verimliliği bilincini yerleştirip, endekse dönüştürüp gerekli yatırımların yapılması için desteğin verilmesi sağlanacak"

Finans 10-07-19 13:20

AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz milletimizle gönül bağımızı güçlendirdikçe CHP'nin giderek marjinalleşeceğine ve siyasetin denkleminden çıkacağına ben inanıyorum. İnşallah önümüzdeki seçimler CHP'nin devre dışı kalışının da miladı olacaktır" - "Milletimizin sandıktan çıkan iradesinin başımızın üzerinde yeri vardır. Eğer orada bir sıkıntı varsa bunun sorumlusunun sandık değil kendimiz olduğunu kabul etmeliyiz. Bizim anlayışımıza göre milletle inatlaşılmaz, millete tabi olunur" - "Sandıkta sıkıntı yaşamışsak, milletimizle olan gönül bağımızı sorgulamalı, nereyi eksik bıraktığımızı, nerede hata yaptığımızı tespit etmeliyiz. Tabii asıl olan bu muhasebeyi sandığa gitmeden yapmak ve eksikleri seçim günü gelmeden gidermektir"

Haber 29-01-19 15:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT canlı yayınında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) "(Balkanlar ziyareti öncesindeki suikast ihbarı) Biz bunlara alışığız. Bu, ilk aldığımız suikast ihbarı değil. Bundan önce de yine birçok yerlerle ilgili bu tür ihbarlar hep bize gelmiştir, gelir. Biz de tabii böyle bir ihbar olduğu zaman ihbar geldi, burayı iptal et, yok. Biz bir defa kader planına inanmışız" - "Ben inanıyorum ki benim milletim bu evladına, yanıltmadığı için yine sahip çıkacaktır. Çünkü bu defa yeni bir sistemle geleceğin Türkiye'sini çok daha farklı bir şekilde hem inşa hem de ihya edeceğiz" - "İstanbul 3'üncü Havalimanı'nın yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım"

Haber 24-05-18 02:11

DSİ Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapan tasarı TBMM'de (3)

Ziyaretçiler milli parklara ücret ödemeden giremeyecek. Bu yerlere ücret ödemeden giriş yaptığı tespit edilenlere, giriş ücretinin on katı tutarında idari para cezası verilecek - Orman yangınlarıyla mücadele eden araçların da trafikte geçiş üstünlüğü olacak - Bakanlar Kurulu, beş yıllık sürede bitmeyen büyük projelerde, bu süreyi bir defaya mahsus olmak üzere beş yıl uzatabilecek - TRT, özel televizyon kuruluşları ve radyolar, orman kaynaklarının usulsüz müdahalelere, tabii afetlere, orman yangınlarına karşı korunması konularında yayınlar yapmak zorunda olacak - Sulama Birliğinin amacına ulaşamayacağının tespit edilmesi durumunda birlik, DSİ'nin teklifi üzerine feshedilecek

Haber 14-03-18 14:25

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Askerimiz savaşı İslam ahlakına göre yapıyor (2)

ERBAŞ'A 'DELİKANLI NASIL OLUNUR' SORUSU Diyanet İşleri Başkanı Prof.

Haber 10-02-18 20:45

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Askerimiz savaşı İslam ahlakına göre yapıyor (2)

ERBAŞ'A 'DELİKANLI NASIL OLUNUR' SORUSU Diyanet İşleri Başkanı Prof.

Haber 10-02-18 19:23

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay: 'Abdullah Gül tabii ki gelecek'

Atalay, TRT Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber 11-08-14 22:51

TRT katkı payını kaldırabiliriz ama...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Başka bir fonun bulunması kaydıyla faturalarımızda ki TRT payını kaldırabiliriz. Bu payın ikamesi yapılmadan böyle bir kaynağın kesilmesini doğru bulmam" dedi

Haber 11-07-13 19:55

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik faturalarında TRT ve kayıp kaçak oranı katkı...

Yurthaber 11-07-13 18:31

‘Kayıp kaçak’ ve TRT payı kalkabilir

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ilgili yönetmelik dışında elektrik faturalarına yansıtılan fon/vergi gibi kalemlerin tamamen kaldırılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Finans 12-02-13 10:10

Bakan Yıldız, Trt Bütçesi Ve Bulunduğu Uçağın İndirilmesi İle İlgili Ortay Atılan İddiaları Yanıtladı

Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik faturalarından pay alan TRT’nin bütçesi ve geçtiğimiz...

Yurthaber 14-12-12 15:25