Zerrin Nisanci Haberleri

Darülaceze'de tedavi görmüştü... Zerrin Özer aylar sonra ortaya çıktı! Yürümekte zorlandı

Geçtiğimiz yıl omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü. Tedavisinin ardından çıkardığı 'Basit Numaralar’ şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Özer aylar sonra ortaya çıktı. Bir arkadaşının nikahına katılan ünlü ismin yürümekte zorlandığı görüldü.

Kulis 2024-05-16 11:24:04

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 2024-03-21 09:36:45

Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra Darülaceze'de yatmıştı! Sanatçının eski eşi Alper Önal, sanatçının tedavi sürecini anlattı

Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'in Darülaceze'ye gitme kararı aldığını ancak ona evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.

Magazin 2024-02-24 17:04:02

'Odasına kapandı, kimseyle görüşmek istemiyor' denmişti... Zerrin Özer Darülaceze'den ayrıldı ama...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın ziyareti sonra yürüme problemi yaşadığı söylenen Zerrin Özer açıklama yaparak son durumunu anlattı.

Magazin 2023-12-01 09:11:10

Darülaceze'de tedavi altındaydı! Zerrin Özer'den üzen haber...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Özer'i ziyaret ettiği ünlü şarkıcı hakkında üzen bir iddia gündem oldu.

Magazin 30-11-23 15:15

Rezidanstaki kaza Türkiye'yi kahretmiş, küçük Eymen cipin altında kalarak ölmüştü! Hala Akça'ya hapis cezası

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara, halasının kullandığı cipin altında kalarak hayatını kaybetmişti. Aracı kullanan hala Zerrin Akça'nın sanık olarak yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Akça için bilinçli taksirle ölüme neden olma suçundan hapis cezası verdi.

Haber 30-11-23 14:37

Zerrin Özer'in Darülaceze’de tedavi altına alındığı iddia edilmişti! İsyan etti

(Borderline) kişilik bozukluğu hastalığı bulunan Zerrin Özer'in doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze’de tedavi altına alındığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 24-11-23 15:38

Zerrin Özer'e Darülaceze’de özel oda tahsis edildi

"Kıymetli dostlarım mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" diyerek herkesi şaşırtan Zerrin Özer hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi. İki gün önce hastalığı nüksedince harekete geçen Özer, Darülaceze'de kalıyor.

Magazin 24-11-23 09:28

Usta oyuncu Zerrin Sümer 8 ay önce evlenmiş! 22 yıllık sevgili itirafı

İlk evliliği ihanet yüzünden biten 78 yaşındaki usta oyuncu Zerrin Sümer itirafıyla gündem oldu. Ömer dizisinde yer alan Sümer, 22 yıldır gözlerden uzak aşk yaşayarak birlikte kaldığı sevgilisiyle 8 ay önce evlendiğini itiraf etti.

Magazin 07-11-23 10:04

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 22 Eylül 2023 Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında saat 16:00'da ekrana gelecek olan bölümde belli oldu. Faika, Zerrin, İsmail, Eren ve Büşra arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Kazanan yarışmacısı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? İşte detaylar...

Magazin 22-09-23 19:49

YÜZ YILLIK MUCİZE FİNAL bölümü izle! Star Tv Yüz Yıllık Mucize dizisi finalde ne olacak, nasıl bitiyor? İşte 13. bölüm fragmanı!

Yüz Yıllık Mucize dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. Erken final kararı alan dizi 13. bölümü ile sonlanacak. Yüz Yıllık Mucize'nin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Star Tv Yüz Yıllık Mucize dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-23 19:29

Sokak ortasında katledilmişti! Mahkemede kan donduran sözler: 'Benzin döküp yakmaya çalıştı, bıçak zoruyla tecavüz etti'

Antalya'nın Kepez ilçesinde eski eşi Ayşegül Şimşek'i (33) bıçaklayarak öldüren Erhan Onur Eldemir (40) hakkında ilk duruşmada mütalaa veren savcı, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi. Mahkemede tanık olarak dinlenen Şimşek'in ablası Zerrin Çelik'in sözleri ise kan dondurdu. Kardeşinin sanık hakkında kendisine anlattıklarını aktaran Çelik, "Üzerine benzin döküp yakmaya çalıştığını, kendisini zorla içeri sokarak kapıyı kilitlediğini ve bıçak zoruyla tecavüz ettiğini bana anlattı" dedi.

Haber 14-06-23 10:55

ÖMER SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 21. bölüm fragmanı!

Ömer dizisi sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Barış Falay, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür gibi oyuncuların yer aldığı dizi her pazartesi akşamları yayınlanıyor. 21. bölümü ile sezon finali yapacak dizinin nasıl biteceği ise merak konusu oldu. Peki, Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 12-06-23 20:09

Yalı Çapkını'nın Zerrin'i Toprak Sağlam'dan şaşırtan açıklama! ''Kızını neden metres yapıyorsun...''

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Buçe Buse Kahraman'ın hayat verdiği Pelin karakterinin annesi Zerrin karakterini canlandıran Toprak Sağlam, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Ünlü isim çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 07-06-23 17:31

Zerrin Özer'i kızdırdılar! Cem Yılmaz gelince röportaj yarıda kesildi olanlar oldu

Müziğe yeniden dönen şarkıcı Zerrin Özer, ödül törenine katıldı. Zerrin Özer, kendisiyle röportaj yapan muhabirlerin komedyen Cem Yılmaz'ın geldiğini öğrenince sohbeti yarıda kesmelerine sinirlendi. Özer, Yılmaz'a dönüp "Siz geliyorsunuz diye röportajı yarıda kestiler" dedi.

Magazin 06-06-23 14:28

Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Yüz Yıllık Mucize dizisi ile ilgili gelişmeler dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin hangi gün ekrana geldiği de ayrıca merak edildi. Kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi isimleri bulunduran sevilen yapımın final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Magazin 25-05-23 19:30

Ömer dizisinin Zerrin'i Aybike Turan'dan olay itiraf! Maymun taklidi ile işi kaptı

Ömer dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle adından söz ettiren Aybike Turan bir YouTube programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce Maymun taklidiyle 50 bölümlük iş aldığını söyleyen ünlü oyuncunun itirafı; Alican Yücesoy, Barış Kıralioğlu, Yeliz Kuvancı'yı kahkahaya boğdu.

Magazin 21-05-23 09:06

Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bugün var mı? Birkan Sokulu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize bitiyor mu? Star Tv yayın akışı

Yüz Yıllık Mucize dizisi ile ilgili gelişmeler dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin hangi gün ekrana geldiği de ayrıca merak edildi. Kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi isimleri bulunduran sevilen yapımın final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bugün var mı? Birkan Sokulu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize bitiyor mu? İşte 18 Mayıs Star Tv yayın akışı...

Magazin 18-05-23 19:29

Erol Köse'nin Behzat Ç'li Muharrem İnce göndermesi olay oldu! Yıllar önceki görüntüyü öyle bir ti'ye aldı ki...

Ünlü müzik yapımcısı Erol Köse'nin paylaşımı olay oldu. 1980'de Zerrin Özer'in 'Seni Seviyorum' albümünde yer alan 'Gönül' şarkısına ilişkin bir görüntüde dans eden adamın Behzat Ç dizisinde sert bir polisi canlandıran Erdal Beşikçioğlu olduğu öne sürüldü. Sosyal medya hesabında bu görüntüye yer veren Erol Köse'nin Muharrem İnce göndermesi takipçilerini şaşırttı.

Magazin 23-04-23 11:43

Aşk-ı Memnu'nun Aynur'u son hali ile şaşırttı! Siz Firdevs Yöreoğlu'nun küçümsediği Aynur'u bir de şimdi görün

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Aynur karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Zerrin Nişancı'yı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Firdevs Yöreoğlu'nun 'Domestik babaanne' olarak tanımladığı Aynur Önal, dizi boyunca çile üstüne çile çekti. Sosyal medya kullanıcıları Aşk-ı Memnu'nun üzerinden geçen yaklaşık 13 yıla karşın, neredeyse hiç değişmeyen Zerrin Nişancı'ya övgülerini dile getirdi.

Magazin 19-04-23 15:31

Zerrin Özer Bıktım artık beni yaftalamanızdan diyerek sır gibi sakladığı hastalığını açıkladı

Kısa süre önce "müziği bıraktım" açıklaması yapıp, sonra yeniden sahneye çıkan Zerrin Özer, uzun süredir mücadele ettiği hastalığını açıklayarak isyan etti. Gelen mesajlardan bıkan usta isim "Bıktım artık beni yaftalamanızdan" dedi.

Magazin 14-04-23 15:04

Yüz Yıllık Mucize'nin Süreyya'sı Zerrin Tekindor'un oğlu da çok ünlü çıktı! 'Babasının kopyası'

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Matmazel karakteriyle hafızalarımıza kazınan Zerrin Tekindor şimdilerde başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Zerrin Tekindor'un özel hayatı da merak edildi. Tekindor'un eski eşi ve oğlu da çok ünlü çıktı.

Magazin 07-04-23 08:39

Böylesi hiç görülmemişti! Yüz Yıllık Mucize'de genç Süreyya'yı oynayan Cemre Gümeli'yi görenler hayret ediyor

Yüz Yıllık Mucize dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Geçmişe dönüşlerin yapıldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya karakterinin gençliği, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Zerrin Tekindor ile benzerliği oldukça fazla olan genç Süreyya'yı Cemre Gümeli canlandırıyor.

Magazin 30-03-23 23:24

Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin uyarla mı yoksa özgün bir hikaye mi olduğu merak edildi. Dizi, başrolü paylaşan Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Necip Memili ve Zerrin Tekindor gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Peki Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 30-03-23 20:00

Yüz Yıllık Mucize'de Süreyya'nın gençliğini kim oynuyor? Cemre Gümeli kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Yüz Yıllık Mucize'de Süreyya'nın gençliğini kimin oynadığı merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize'de Sürreyya karakterine Zerrin Tekindor hayat veriyor. Süreyya'nın gençliğini ise Cemre Gümeli canlandırıyor. Peki, Cemre Gümeli kimdir, kaç yaşındadır? İşte Cemre Gümeli hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-03-23 15:55

Okulu kana bulamıştı! Mahkemedeki sözleri şoke etti: 'Yarı çıplak fotoğraf atıyordu, beni çıldırtıyorsun yazmıştı'

Samsun'da annesi Zerrin Büyük'ü (49) tabancayla başından vurup öldüren, yanındaki erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi ağır yaralayan A.A.Ö. (17), bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan A.A.Ö.'nin sözleri herkesi şoke etti. A.A.Ö., "Annemin Bilgin ile ilişkisi vardı. Yarı çıplak fotoğraflarını ona atıyordu. Telefonunda görmüştüm, Bilgin de ona, 'Beni çıldırtıyorsun' yazmıştı. Fotoğraflarını arkadaşlarım görmüştü, utanıyor ve sokağa çıkmaya çekiniyordum" dedi. İşte detaylar...

Haber 23-03-23 17:50

Ömer 6. Bölüm tek parça İZLE! Star Tv Ömer 6. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Ömer, yayınladığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, her pazartesi izleyicilerle buluşuyor. Dizinin kadrosunda Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Zerrin Sümer ve Merve Dizdar gibi oyuncular bulunuyor. Ömer dizisinin 6. bölümü izleyiciler tarafından merak edildi.

Magazin 27-02-23 15:45

Yüzüne ütü basmaya çalışmış! Vahşette korkunç detaylar... Eşarpla boğup boğazından bıçaklayarak katletmişti! 'Enişte koş babam anneme bir şey yaptı'

Denizli'de meydana gelen kan donduran kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. 41 yaşındaki S.U. 21 yıllık eşi 38 yaşındaki Ummuhan Zerrin Uygun'u önce eşarbıyla boğmuş, sonra da boğazından bıçaklayıp katletmişti. Tutuklanan S.U.'nun geçen sene de eşinin yüzüne ütü basmak istediği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Haber 25-01-23 18:45

Denizli'de vahşet! Karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, sonra bıçakla boğazını kesti

Kan donduran olay Denizli’de meydana geldi. S.U. ile eşi Ummuhan Zerrin Uygun arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma sonrası gözü dönmüş koca iki çocuğunun annesi olan karısını önce eşarpla boğmaya çalıştı, sonra yanındaki bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Haber 24-01-23 21:34

Zerrin Tekindor yeni diziyle ekrana dönüyor!

Zerrin Tekindor Hilal Saral'ın yeni dizisi "Ab-ı Hayat"la anlaştı. OGM Pictures’ın 'Yalı Çapkını', 'Çöp Adam' ve 'Ömer'in ardından Star için çekeceği “Ab- ı Hayat” dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu.

Magazin 16-01-23 17:06

Yeşilçam'ın 'Ateşli Dilber'i Zerrin Egeliler değişimiyle şaşırttı! 'Çıplaklıktan nefret ettim' demişti

Yeşilçam'da 1970'li yıllarda başlayan seks furyasının sembol ismi Zerrin Egeliler, şimdilerde 73 yaşında. Güzelliğiyle bir döneme damga vuran usta oyuncu, değişimiyle çok şaşırttı.

Magazin 14-01-23 11:28

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır filtresiz haliyle sosyal medyada gündem oldu!

Star TV'de dün ilk bölümü ile ekrana gelen Ömer dizisi sosyal medyada oldukça konuşuluyor. İlk bölümden izleyicilerin beğenisini toplayan dizide Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Zerrin Sümer başrollerde yer alıyor. Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır'ın dizideki filtresiz hali Twitter'da gündem oldu. Yüzündeki kırışıklıkların filtresiz verilmesi izleyiciler tarafından oldukça hoş karşılandı. Güzel oyuncuya ' Gökçe de bizdenmiş' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 10-01-23 11:54

Ömer dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada gündem oldu! Barış Falay imam, Selahattin Paşalı müezzin rolünde

Star TV'nin yeni dizisi Ömer ekrana gelen ilk bölümüyle gündem oldu. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer'in başrollerde oynadığı Ömer dizisine Ekşi Sözlük ve Twitter'da yorum yağdı. Barış Falay'ın imamlık yapan Reşat karakterine hayat verdiği dizide, müezzin Ömer ile terk ettiği mahallesine yıllar sonra geri dönen Gamze'nin aşkları anlatılıyor. Ömer'in senaryo ve dini içerik uzmanlığını ise Emre Dorman üstleniyor.

Magazin 10-01-23 00:30

Şehidin annesinin oğluna son sözü yürekleri dağladı 'Bugün düğünümüz var' Yaptığı paylaşım...

Şehit Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz'un cenazesi ailesi ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede yürek yakan anlar da yaşandı. Anne Zerrin Yavuz, oğlunun tabutuna sarılıp "Bugün düğünümüz var oğlum. Seninle gurur duyuyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan şehit Tunahan Yavuz’dan geriye sosyal medya hesabından paylaştığı acı mesajı kaldı.

Haber 16-12-22 15:31

Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Yorumlar çığ gibi geldi

65 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü. Mezarlığın içinde oturup şarkı söylediği anları yayınlayan ünlü şarkıcıya sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Selda Bağcan'ın 'Sana Geldim Can Hüseyin Merhaba' adlı 'Kerbela Ağıdı'nı seslendiren Özer'e yorum yağdı.

Magazin 16-12-22 11:03

GELİNİM MUTFAKTA FİNAL SONUCU: 2 Aralık 2022 Gelinim Mutfakta kim elendi? Elenen yarışmacı ve haftanın birincisi...

Gelinim Mutfakta programından elenen yarışmacı ve haftanın birincisi, 2 Aralık 2022 Cuma günü merak konusu oldu. Saat 13.00'te Kanal D'de ekrana gelen yarışmada Merve, Yeşim, Hatice ve Zerrin arasından bir isim birinci olacak ve bu hafta da bir yarışmacı elenerek hayallerine veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 2 Aralık 2022 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Magazin 02-12-22 15:27

Akşener'le öğretmeni arasından dikkat çeken 'cumhurbaşkanı' konuşması: Hocam buraya girmesek...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Validebağ Huzurevi'nde kalan ortaokul öğretmeni Zerrin Köksal'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Köksal, Akşener'den övgü dolu sözlerle bahsederek, "İYİ Partiyi kurarak da çok güzel başarılara ulaşacak inşallah. İstikbalin reis-i cumhuru, başbakanı." dedi. Bu sözlerin ardından Akşener'in, "Hocam buraya girmesek" sözleri dikkat çekti.

Haber 26-11-22 16:19

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreni yapıldı

Törende, Altın Portakal sahibi oyuncular Perihan Savaş ile Erkan Can'a "Onur Ödülü", Zerrin Tekindor'a ise "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" verildi - Bu yıl ilk kez düzenlenen Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması’nda da ödüller sahiplerini buldu - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Hem ülkemizin hem de şehirlerimizin uluslararası rekabeti açısından bu tarz festivaller büyük bir önem arz etmektedir"

Yurthaber 01-10-22 22:42

Türkiye'nin Oscar'ı Altın Portakal, 59. kez sinemaseverleri ağırlayacak

Antalya Altın Portakal Film Festivali, yarın sanatçıların klasik otomobillerle halkı selamladığı geleneksel kortej geçişiyle başlayacak - Sunuculuğunu Nefise Karatay ile Yekta Kopan'ın yapacağı açılış töreninde, "Onur Ödülü" oyuncular Perihan Savaş ve Erkan Can, "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de Zerrin Tekindor'a verilecek

Yurthaber 30-09-22 12:24

Müziği bıraktım demişti! Zerrin Özer'den yeni karar: Çok kızmayın

Müziği bıraktığını "Mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" cümleleriyle açıklayan Zerrin Özer dayamadı. Geçtiğimiz haziran ayında bu kararı alan Özer sahnelere dönmeye karar verdiğini duyurdu.

Magazin 22-09-22 13:46

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde onur ödülü alacaklar açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Festival Başkanı Muhittin Böcek: - "Onur ödüllerimizin sahipleri Perihan Savaş ve Erkan Can'a, 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü alacak olan Zerrin Tekindor'a sanat dolu nice yıllar diliyorum" - "Sanatçılarımızın halkımızla buluştuğu ve salgın nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız geleneksel kortejimizi yeniden düzenliyoruz"

Yurthaber 15-09-22 14:42

Müziği bıraktığını söyleyen Zerrin Özer geri döndü! Cemevinde klip çekti

Geçtiğimiz Haziran ayında kendi iradesiyle müziği bıraktığını söyleyen Zerrin Özer, geri döndü. 64 yaşındaki ünlü sanatçı, Alevi toplumuna yapılan saldırılara karşı Şahkulu Dergahı Cemevi’nde yönetmen Cumali Çöp’ün eşliğinde, 20 kişilik ekiple belgesel tadında bir klip hazırladı.

Magazin 11-08-22 20:49

Arkadaşlarına ve yaşına aldırmadı! Parkinsonu boksla yeniyor: Yüzde 90 iyileşme kaydetti

Antalya'da yaşayan 67 yaşındaki emekli öğretmen Zerrin Tombuloğlu, 2 yıl önce yakalandığı Parkinson hastalığının ilerlemesini önlemek için 3 ay önce boksa başladı. Arkadaşlarının dalga geçmelerine ve yaşına aldırmayan Tombuloğlu, yüzde 80-90 oranında iyileşme kaydetti. Tombuloğlu, "Benim bir arkadaşım da bu hastalığı yaşıyor. Hiçbir spor aktivitesi yoktu. Şu an o tekerlekli sandalyede. Boks bu hastalığı iyileştiren bir spor dalı" dedi.

Haber 20-07-22 11:26

Yine aynı yöntem! Dolandırıcıların tuzağına böyle düştü, bankada para bitince kurtuldu

Profesörler, doktorlar, mühendisler, ünlüler... Dolandırıcıların tuzağına düşen isimlere bir yenisi daha eklendi. Yıldız Teknik Üniversitesinde de görev yapan Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara önce 12 bin dolar, ardından da 75 bin TL kaptırdı. Tüm parasını vermek üzereyken banka şubesinde para bitmesi üzerine kurtulan Bayrakdar, başına geleni sonradan anladı.

Haber 13-07-22 07:26

Lösemili ve diyabetli çocuklar hastanedeki palyaçolu kermeste moral depoladı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zerrin Orbak: - "Çocuklar hastanede yattığı sürece el sanatlarıyla meşgul oluyor. Bu etkinliklerle çocuklar hem moral buluyor hem de tedavilerinin gelişimine olumlu katkı sağlanıyor"

Yurthaber 28-06-22 12:07

Zerrin Özer'den hayranlarına kötü haber! Müziği bıraktığını açıkladı

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, müzik hayatını noktaladığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Zerrin Özer, "Mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" dedi.

Magazin 22-06-22 23:59

Disney Plus, ikinci Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda'yı açıkladı! İşte konusu ve oyuncuları

Disney Plus'ın Kaçış'ın ardından ikinci yerli dizisi olan 'Dünyayla Benim Aramda'dan ilk kareler geldi. Başrollerini Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri de sürüyor.

Magazin 09-06-22 21:11

Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor'un eski eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlü oyuncuymuş...

Yıllar geçmesine rağmen hafızalardan silinmeyen ve sosyal medyada halen gündem olmaya devam eden Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'in öğretmeni Matmazel rolüne hayat veren Zerrin Tekindor'un eski eşi bakın kim çıktı.

Magazin 24-05-22 23:12

Annesini Zerrin Tekindor'u Cannes'da yalnız bırakmadı! İşte Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğulları Hira

George Miller’in yönettiği, Tilda Swinton ve Idris Alba’nın başrol oynadığı “Three Thousand Years of Longing” filminde rol alan Zerrin Tekindor, filmin prömiyeri için Cannes Film Festivali’ndeydi. Ünlü oyuncunun oğlu Hira Tekindor da annesini yalnız bırakmadı.

Magazin 24-05-22 09:55