Zeytinyağı Haberleri

Sofralardan eksik olmuyorlar! TZOB Başkanı en çok hile yapılan 4 ürünü açıkladı

Gıdada fahiş artışlar sonrası vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlere yönelirlem TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar taklit ve tağşiş konusunda uyardı. Bayraktar en çok hile yapılan 4 ürünü sıralarken, "Ramazan ayının içinde olduğumuz bugünlerde taklit ve tağşişli gıda ürünlerine karşı denetimler sıklaşmalı ve kesilen cezalar caydırıcı olmalıdır" dedi.

Finans 19-03-2024 12:22

Ucuza toplayıp aroma ve boya katıp satıyorlarmış! 250 litre ele geçirildi

Eskişehir’de sahte zeytinyağı üreten şahıs İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Haber 15-02-2024 15:08

Kilosu 259 liradan satılan doğal şifa kaynağı! Cildi neme doyurup parlatıyor, saçta kepek ve dökülmeyi engelliyor

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde üretilen zeytinyağı sabununun şifa kaynağı olduğu kaydedildi. Sabunculuğun baba mesleği olduğunu anlatan Cem Canpolat, zeytinyağı sabununun faydalarının saymakla bitmediğini söyledi.

Kadin 13-02-2024 10:45

Hile uyarısı geldi: 250 liranın altında satılıyorsa dikkat edin! Sahte raporlarla...

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, son günlerde hakiki zeytinyağı adı altında litresi 80-100 TL civarında satılan karışım zeytinyağlarına karşı vatandaşları uyardı. Çondur, “Litresi 250 TL’nin altındaki yağlardan şüphe duyulmalı. Hileli yağ en basit fiyatından anlaşılır. Aynı zamanda bu tağşiş yağlar uzun vadede kanser yapıcı etkiye sahip” dedi.

Finans 11-02-2024 09:08

Diğer Haber Etiketleri

beslenme Güzellik uzmanı Hamal Kardiyolog Oyuncu hindistan cevizi yağı ananas armut badem yağı bal domates yumurta Hindistan cevizi karabiber incir limon nane patates pekmez sarımsak sirke soğan süt tarçın zencefil turşu vazelin zeytin zerdeçal kolesterol saç dökülmesi Canan Karatay ilaç Sebze buz Cinsel sorunlar hafıza Viagra kalp hastalıkları su hastalık uyku yaşlanma karşıtı krem Bakteri işsizlik testosteron Güneş saç bakımı Akciğer‎ Karaciğer‎ Göz Esra Erol Jennifer Lopez Kına Aydın Balıkesir Bursa Eskişehir Mersin Edremit sindirim sistemi kuru şampuan cilt bakımı Ben Affleck oje Türk kahvesi TZOB kış banyo temizlik detoks uçucu yağ fabrika Marilyn Monroe Coğrafi işaret sabun makyaj çörek otu yağı gelin damat peeling Saç boyası tuz evlilik tırnak tırnak bakımı maske tiktok alzheimer Bağışıklık Sistemi diyabet felç hazımsızlık işitme kaybı kabızlık kalp krizi kanser kısırlık nasır obezite öksürük pandemi sağırlık soğuk algınlığı Silifke alara cilt cinsel performans bağırsak bulasik deterjani faydaları nelerdir esra erol canlı esra erol canlı yayın erkan erkek fiyat gür güzellik genç ibni sina ilik iltihap hile ayak araştırma elma sirkesi edremit körfezi kanola yağı isim işitme jlo kalp damar hastalıkları yumurta akı yaş yaşında mon nasır nasıl geçer nasır tedavisi mikrop rapor saç saç bakım maskesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç maskesi safra taşı risk şişkinlik sahte sevgilisi şifa temizlemek sızma zeytinyağı tarif kadın kulak çubuğu pahalı organik üretim ürün usta uyarı uzman tırnak beyazlatma tırnak kesimi toz hangi zeytinyağı daha iyi söyledi yüz felci yüz yıkama zarar zehir zeytinyağı faydaları eo zeytinyağının faydaları saç çıkarma yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde hücreler saç çıkaran yağlar tırnak törpüsü soğuk sıkım ne demek ayak nasırına ne iyi gelir evde

Zeytinyağı

Zeytinyağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeytinyağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Orijinal zeytinyağı nasıl anlaşılır?

Zeytinyağı hem sağlıklı oluşu hem de muhteşem tadıyla sofraların vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesi. Bu nedenle hem salatalarda, hem kahvaltılarda hem de yemeklerde sıklıkla kullanılıyor. Ancak zeytinyağından maksimum verimi alabilmek ve güvenle tüketebilmek için zeytinyağının orijinal olmasına dikkat etmek gerekir. Peki, orijinal zeytinyağı nasıl anlaşılır? İşte 5 pratik testle zeytinyağının gerçek olup olmadığını öğrenme yöntemleri...

Yemek 08-02-2024 10:55

Vücudu tamir eden karışım: Kahvaltıda ekmek banıp yiyin! Hastalıklardan eser bırakmaz

Kış aylarının ortalarına geldiğimiz şu günlerde hastalıklar etkisini göstermeye devam ediyor. Son günlerde artan viral salgın hastalıklardan sonra birçok kişi faydalı besin ve doğal kür araştırmasına girişti. Faydaları saymakla bitmeyen zeytinyağı ile yapılan vücudu tamir eden kür tarifi bin bir hastalığa şifa oluyor.

Haber 29-01-2024 07:52

Bir kaşık yerseniz öksürük size uğramıyor! Hem yetişkinlerde hem de çocuklarda etki gösteriyor! Ciğerleri tertemiz yapan karışım

Kış aylarında sıkça karşılaşılan öksürük sorununa karşı doğanın bize sunduğu mucizelerden faydalanmak gerekiyor. Bu karışımı sadece bir kaşık alıp yediğinizde öksürük size uğramıyor. Hem yetişkinlerde hem de çocuklarda etkili olan bu karışım, ciğerleri adeta tertemiz yapıyor.

Kadin 16-01-2024 10:23

Mutfaktaki tehlike! Zeytinyağı fiyatları arttı, sosyal medyada gören evde denemeye başladı... Uzmanlar uyarıyor: Üzülerek söylüyorum ki...

Zeytinyağı fiyatlarındaki artış sonrası 'tehlike' mutfağa girdi. Sosyal medyada yayılan görüntüleri izleyerek evde saflık analizi yapanların sayısı her geçen gün artarken, uzmanlardan uyarı geldi. Çukurova Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Serkan Selli ile öğretim görevlisi Onur Sevindik, zeytinyağında hilelerin anlaşılmasının bu yöntemlerle mümkün olmadığını belirterek, tek yapılması gerekenin ne olduğunu açıkladı.

Yemek 14-01-2024 11:15

180 bin ton bekleniyordu! Bakan Yumaklı'dan zeytin hasadı açıklaması: Üretimimiz tüketimimize yeter vaziyette

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu yıl 180 bin ton civarında olması beklenen zeytinyağı üretimin, stoklar göz önünde bulundurulmasa dahi iç tüketimi karşılayabilecek düzeyde olduğunu belirterek, vatandaşların spekülasyonlara itibar etmemesini istedi.

Haber 08-12-2023 14:55

Kırılgan ve zayıf tırnaklara son! Güçlü tırnaklar için 7 etkili yöntem

Kırılgan ve zayıf tırnaklar pek çok kişinin ortak sorunudur. Güçlü ve sağlıklı tırnaklara sahip olmak için dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor. Güçlü tırnaklar için 7 etkili yöntemi sizin için derledik. Bu yöntemler, tırnak sağlığınızı destekleyerek, kırılganlık sorununu geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı ve güçlü tırnaklar için bu doğal önerileri değerlendirebilirsiniz.

Kadin 03-12-2023 10:42

Şişkinlik ve kabızlığa son: Bağırsak dostu 5 besin!

Sağlıklı bir sindirim sistemi, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Doğru beslenme bağırsak sağlığını olumlu yönde etkileyebilir. Şişkinlik ve kabızlık gibi sindirim problemleri, günlük yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilmektedir. Ancak, bağırsak dostu besinlerle doğru bir diyet, bu rahatsızlıkları hafifletebilir. İşte bağırsak sağlığı için önemli 5 besin...

Kadin 19-11-2023 12:10

Zeytinyağında vahim tablo! Raflara 3 katı fiyatla çıktı: Litresi 600 lirayı görebilir…

Geçen yıl 74 lira olarak açıklanan zeytinyağı alım fiyatı bu sezon 295 liraya yükseldi. Raflarda ise 1 litresi 400 liraya yaklaşan fiyatlarla satılmaya başlandı. 5 litre fiyatları ise cep yakacak cinsten, 2500 TL’ye alıcıya sunuluyor. Sektör temsilcileri fiyatların 600 liraya ulaşabileceğini söylüyor.

Finans 15-11-2023 09:07

Bu karışım tam bir şifa kaynağı! Ne öksürük ne de mikrop kalıyor

Kış aylarının gelmesiyle beraber artan hastalıklara karşı doğal çözüm yolları aranıyor. Özellikle çocuklar için tavsiye edilen bu karışım öksürük ve mikrobu söküp atıyor.

Kadin 11-11-2023 10:53

Esra Erol programında söyledikleri şaşkına çevirdi! Eski aşkına böyle seslendi: Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim, ne yapayım seni?

Esra Erol zeytinyağı işi yaptığı adama gönlünü kaptıran Kevser Hanım'ı programında ağırladı. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı." sözleri ile gündem olan Kevser Hanım, yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Kevser Hanım, Günay Bey'in zeytinlerini toplattığı Serkan Bey'e sert çıktı. İşte Esra Erol'da programına damga vuran o olay...

Magazin 08-11-2023 10:19

Tozsuz bir eve sahip olmanın sırrı! Bu karışım ile eviniz uzun süre temiz kalacak

Temiz bir ev, hepimizin arzuladığı bir şeydir. Ancak evin sık sık tozlanması ev temizliğini zorlaştırabiliyor. Evinizin mis gibi kokmasını ve uzun süre temiz kalmasını istiyorsanız hem maliyetsiz hem de pratik bir çözüm bulunuyor. Tozun evinizi istila etmesini engelleyen pratik ve etkili bir karışımın detayları haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:47

Sağlıklı ve güçlü tırnakların sırrı! Uzun ve bakımlı tırnaklar için mutlaka deneyin

Sağlıklı ve güçlü tırnaklar, güzellik rutininin önemli bir parçasıdır. Uzun ve bakımlı tırnaklar sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda genel sağlık ve özgüvenin de bir yansımasıdır. Sağlıklı tırnaklarınızın sırrı, düzenli bakım ve doğru beslenme ile elde edilir. Uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlayacak bazı etkili ipuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 20-10-2023 10:06

Zeytinyağı fiyatları artmaya devam etti: Bakanlık yeni karar aldı: Süresiz yasak getirildi

Dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yönelik 1 Kasım 2023 tarihinde sonlanması öngörülen ilave tedbirler süre verilmeden uzatıldı.

Finans 18-10-2023 09:21

Prof. Dr. Canan Karatay üstüne basa basa önerdi: Kabızlığı bıçak gibi kesiyor! En doğal ilaç

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye'de kabızlık pandemisi olduğunu dile getiren Canan Karatay, bu soruna karşı hızlı etki gösteren en doğal besini açıkladı.

Haber 24-09-2023 09:05

Her sabah aç karnına içildiğinde karaciğerdeki tüm zehri dışarı atıyor! Cildi tertemiz yapıyor

Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan karaciğer, temizlenmediğinde ve toksinlerden arındırılmadığında hayatı tehdit eden birçok sağlık problemine sebep verebiliyor. Her sabah aç karnına bir kaşık içeceğiniz bu karışım hem karaciğerinizi temizliyor hem de cildinizi güzelleştiriyor.

Kadin 07-09-2023 09:33

Hem sağlıklı hem lezzetli beslenmek isteyenlere en iyi sızma zeytinyağı önerileri

"Mutfakta zeytinyağı olmadan yapamam." diyorsanız doğru yerdesiniz! Bir araya getirdiğimiz soğuk sıkım yağlardan organik olanlara, tek bahçe mahsulünden üretilenlerden kalite ödülü alan seçeneklere kadar en iyi sızma zeytinyağı listemizi inceleyerek damak tadınıza uygun ürünü kolayca bulabilirsiniz. Haydi, başlıyoruz!

Yemek 23-08-2023 14:35

Zeytinyağı fiyatları için Bakanlık’tan yeni açıklama! ‘İhracat kısıtlaması’ kararı alınmıştı: ‘İç piyasada yükselmiş fiyatları geri çekecektir…’

Ticaret Bakanlığı'nca, "Bolluk döneminde zeytinyağı ihracatımızın katma değerli ve yüksek fiyatlı olmasından memnuniyet duyarız. Ancak iç tüketimde vatandaşımızın yüksek fiyatla mağdur edilmesine de göz yummayız. Nitekim varili ve dökme zeytinyağının ihracatını kısıtlama kararımız, kısa sürede iç piyasadaki yükselmiş fiyatları geriye çekecektir" açıklaması yapıldı.

Finans 05-08-2023 13:26

26 yıl sonra yeniden! Resmi Gazete'de yayımlandı: Zeytinyağı ihracatına fon kesintisi

Destekleme ve Fiyat İstikrar Fonu Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar 19 Temmuz 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, zeytinyağı ihracatında, kg başına 20 cent Destekleme ve Fiyat İstikrar Fonu kesintisi yapılacak.

Finans 19-07-2023 08:55

İbn-i Sina bin yıl önce önerdi! Kanseri önlüyor, solunum yolu hastalıklarını tedavi ediyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. İbn-i Sina'nın yıllar önce reçetesini verdiği 2 malzemeleri karışım her derde deva oluyor.

Haber 06-07-2023 16:45

Zeytinyağı nasıl yazılır? Zeytinyağı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde bazı kelimeler farklı iki ya da üç kelimenin bir araya gelmesi ile oluşur. Türkçenin zengin kelime hazinesinin bir nedeni de bu durumdur. Ancak bu tür birleşik türdeki kelimelerin yazımında sık olarak hataya düşülür. Farklı kelimelerin bir araya gelmesi ile oluşan bu tür kelimeler bazı kurallara göre ayrı bazı kurallara göre ise ayrı olarak yazılmalıdır.

Egitim 29-05-2023 18:58

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in genç görünümünü sağlayan 4 alışkanlığı! Hem saçında hem de cildinde kullanıyor...

Jennifer Lopez, 53 yaşında olmasına rağmen cazibesini ve güzelliğini tamamen korumayı başarabilen ünlülerden. Başarılı şarkılarının yanı sıra Ben Affleck'le olan evliliği ile de gündem oluyor. Jennifer Lopez genç görünmesini sağlayan 4 alışkanlığıyla mutlu bir hayatı ve yüksek cazibeyi garantiliyor.

Kadin 26-05-2023 15:15

Sağlıklı sanılıyor ama kolesterol seviyelerini mahvediyor! Kardiyolog riske karşı uyardı

Sinsice ilerleyen ve birçok kişinin hasta olduğunu fark ettirmeyen kolesterol, kalp krizi ve felç gibi çok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Kolesterolün oluşmasına yol açan en önemli etkenlerin yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam olduğu biliniyor. Bir kardiyolog kolesterol riskini artıran sağlıklı olduğunu düşündüğümüz o gıda hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 09-05-2023 17:14

Zeytinyağının saça faydaları nelerdir, zeytinyağı saç maskesi nasıl yapılır? Zeytinyağı saça nasıl uygulanır, dökülen saça zeytinyağı iyi gelir mi?

Zeytinyağı, zeytin meyvesinin sıkılmasıyla elde edilen doğal bir yağdır. Akdeniz ülkeleri, özellikle de İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde geniş bir şekilde kullanılmaktadır. Zeytinyağı içerdiği tekli doymamış yağ asitleri sayesinde kalp sağlığına faydalıdır. Bu yağ asitleri kötü kolesterolü azaltarak kalp hastalığı riskini azaltır. Ayrıca antioksidanlar ve anti-enflamatuar bileşenler içerdiği için vücutta iltihaplanmayı azaltır ve kanser riskini azaltır.

Haber 08-05-2023 12:01

Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Zeytini sakın bu şekilde yemeyin... Kısırlık riski var

Prof. Dr. Canan Karatay, hastalıklar ve sağlıklı beslenme hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oluyor. Sağlıklı yaşamak için paketli gıdalardan uzak durulması gerektiğini vurgulayan Karatay, yaptığı açıklamada kahvaltıda oldukça sevilerek tüketilen zeytinlerin yanlış tüketiminin kısırlığa yol açabileceğini belirtti.

Haber 02-05-2023 09:08

Sadece 2 malzeme ile dökülen saçlarınızı geri kazanın! Saç çıkartan maske tarifi

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunlarından. Saç dökülmesine erken müdahale edilmemesi kelleşmelere neden olabiliyor. Genetik saç dökülmesine evde çözüm bulmak zor olsa da normal saç dökülmeleri için etkili sonuçlar alabilirsiniz. Saç çıkartan maske tarifi arıyorsanız aşağıda yer alan tarif saçlarınızı gürleşmesini sağlayabilir.

Kadin 26-04-2023 15:50

Marilyn Monroe'nun zamansız güzellik sırları! Genç görünmek için...

Marilyn Monroe, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde güzellik denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor. Döneminde dünyanın en güzel kadınlarından olan Marilyn Monroe'nun gergin cildi ve etkileyici bakışları için uyguladığı çeşitli güzellik sırları bulunuyor. İşte Marilyn Monroe'nun şaşırtan cilt bakımı ve güzellik sırları...

Kadin 24-04-2023 16:06

Zeytinyağının faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Zeytinyağı nelere iyi gelir, aç karnına zeytinyağı içmenin faydaları nelerdir?

Zeytinyağı Akdeniz mutfağı için önemli bir bileşendir. Hem sağlık açısından hem de lezzeti açısından değerli olan zeytinyağı aynı zamanda birçok kültürde ritüel ve sembolik öneme sahiptir. Geleneksel olarak zeytin ağaçlarına "yaşam ağacı" denir ve zeytin dalı barışın sembolü olarak kabul edilir. Zeytinyağı birçok yemek tarifinde kullanılan ve sağlıklı bir diyetin önemli bir bileşenidir.

Haber 10-04-2023 11:05

Güzellik uzmanının kırışıklıkları silip süpüren yaşlanma karşıtı bakımı! Bu doğal yağ botoks etkisi yaratıyor

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için en etkili çözümün botoks olduğu düşünülüyor. Botoksa olan ilgi arttıkça botoks etkisi yaratan doğal çözümler için yapılan araştırmalar da artıyor. Bir güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı güzellik bakımını anlatarak botoks etkisi yaratan ve en pahalı kremlerden bile daha iyi sonuç sağlayan yağı açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:50

Edremit zeytinyağı Avrupa Birliği nezdinde tescil edildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde üretilen coğrafi işaret tescilli zeytinyağı, Avrupa Birliği (AB) nezdinde de tescil edildi.

Yurthaber 24-03-2023 15:10

'Kimse bana işsizlikten söz etmesin' diyerek isyan etti! 'Aylık 24 bin liraya hamal, 30 bin liraya usta bulamıyorum'

Aydın’ın Koçarlı ilçesine bağlı Kırsal Boydere köyü yakınlarında zeytinyağı fabrikası işletmecisi Mehmet Cemal Şengün, işsizlik söylemlerine inanmadığını söyleyerek, günlüğü 800 TL’ye hamal, 1000 TL’ye de fabrikada çalışacak işçi bulamadıklarını belirtti. Şengün, "Kimse bana işsizlikten söz etmesin. Bir çuval zeytin yaklaşık 500 TL dağlardaki zeytinler toplanmadı. Aylık 30 bin liraya yakın para teklif ediyoruz yine de çalışacak adam bulamıyoruz. En büyük sorun çalışacak kişi olmaması" dedi.

Finans 23-03-2023 11:40

Zeytinyağındaki korkutan tehlike! Bir damlası bile...

Zeytinyağı sağlık için en faydalı besinler sıralamasında başlarda yer alıyor. Fakat zeytinyağı satın alınırken hileli olup olmadığına mutlaka dikkat etmek gerekiyor. Zeytinyağı hileliyse bir damlası bile zararlı olabiliyor.

Haber 11-03-2023 00:05

Damat ve gelini şaşırtan takı! Piyasa değeri 600 liradan başlıyor

Bursa'da bir düğünde yaşanan olay hem gelinle damadı hem de düğüne gelen misafirleri güldürdü. Damadın arkadaşları şaka niyetiyle takı olarak 5 litrelik zeytinyağı taktı. Komik dakikaların yaşanmasının ardından genç çift takılarıyla hatıra pozu verdi. Takılan yağın piyasa değerinin ise 600 liradan başladığı belirtildi.

Haber 07-03-2023 23:23

Sağlık dolu ve lezzetli yemekler için en iyi zeytinyağı çeşitleri 2023

Türk mutfağının vazgeçilmezi olan zeytinyağı, aynı zamanda en sağlıklı besinlerden biri. Hem tadı ve kokusuyla eşsiz yemeklere imza atan hem faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz en iyi zeytinyağı markalarını sizler için araştırdık.

Yemek 01-03-2023 16:33

Ortadoğulu kadınların şaşırtan güzellik sırları! Genç ve parlak bir cilt için...

Güzellik sırları ve bakımları ülkeden ülkeye değişim gösteriyor. Kadınlar daha bakımlı ve sağlıklı görünen saç ve cilt için çeşitli yöntemler uyguluyor. Güzellikleriyle bilinen Ortadoğulu kadınların da doğal malzemeler kullanarak yaptıkları şaşırtan güzellik sırları bulunuyor.

Kadin 28-02-2023 14:41

Temizlemek isterken sağlığınızdan olmayın! Bu hata yüz felcine neden olabilir

Kulaklarımız hassas organlarımız arasında yer alıyor. Kulaklarda biriken kirlerin kötü görünümünü gidermek için kulak çubuğuna başvuruluyor. Ancak kulak çubuğunun yanlış kullanımları sağlığa büyük ölçüde zarar veriyor. Uzmanlar kulak çubuğunun yüz felcine neden olabileceğini belirtiyor.

Haber 31-01-2023 09:04

Sadece 2 malzeme ile dökülen saçlarınızı geri getirin! Saçlarınızı gürleştirecek maske tarifi

Saç dökülmeleri hem kadın hem de erkeklerin ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmeleri nedeniyle artan kellikleri önlemek için doğru bakım uygulamalarını tercih etmek gerekiyor. Her evde bulunan iki malzeme ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar gürleştirebilirsiniz.

Kadin 30-01-2023 11:20

Zeytinyağı işletmeleri için yeni karar: Bakan Kurum duyurdu

Zeytinyağı İşletmelerinin 2 Fazlı Üretime Geçişi Genelgesi” yayımlandı. Türkiye genelinde yer alan ve 3 fazlı üretim yapan zeytinyağı işletmelerinin 15 Eylül 2023 tarihine kadar 2 fazlı sistemlere geçişi zorunlu hale getirildi. Bakan Kurum, konuya ilişkin, "Zeytinyağı üretimi sonucu oluşan çevre kirliliğinin önüne geçmek için yeni bir genelge hazırladık ve imzaladık, hem kirlilik yükü azalacak hem su tüketimi en aza inecek" dedi.

Finans 25-01-2023 15:23

Ayak nasırının kökünü kurutuyor! Her evde bulunuyor

Nasır özellikle kış aylarında kapalı ayakkabı kullanımının artmasıyla birlikte daha fazla görülmeye başlıyor. Yürürken bile rahatsızlık veren nasırlar yaşam kalitesinin düşmesine sebep oluyor. Evde nasırları geçirmek için çözüm önerileri aranıyor. Her mutfakta bulunan malzemeler nasırların kökünü kurutabiliyor.

Haber 24-01-2023 10:22

Mersin Silifke'de 28 bin ton zeytinyağı üretimi bekleniyor

Mersin'in Silifke ilçesinde hasadı süren zeytinden 28 bin ton yağ üretilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 22-12-2022 13:13

Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Cinsel performans için Viagra'dan daha etkili! Cinsel sorunları çözen doğal ilaç

Cinsel sorunlar toplumda oldukça büyük problemlere neden olmaktadır. Bu sorunların konuşulmaması ve kulaktan dolma bilgilerle çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulanması cinsel sorunların çok daha büyük bir problem olmasına neden olmaktadır. Araştırmalar her evde bulunan şifa kaynağının cinsel performansı yaygın olarak kullanılan ilaçlardan daha fazla artırabileceğini buldu.

Haber 21-12-2022 15:14

Acı çekmenize gerek yok! İstenmeyen tüylerinizi doğal olarak yok edecek çözümler

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için doğal çözümler bulunuyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümleri arıyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-12-2022 09:29

Yüzyıllardır kullanılıyor! Zeytinyağının içine katılan birkaç damla şifa dağıtıyor

Doğal kaynakların vücut için fayda sağladığını düşünenler çeşitli karışımlar yaparak birçok hastalığı önlediklerini ve iyileştirdiklerini belirtiyorlar. Yüzyıllardır kullanılan bazı mucizevi karışımlar faydaları sayesinde günümüzde de kullanılıyor. Bu karışımlar arasında bulunan zeytinyağı limon ikilisinin faydaları duyanları şaşırtıyor.

Haber 07-12-2022 14:18

Prof. Dr. Canan Karatay Türkiye'nin gizli pandemisidir Başta kanser olmak üzere tüm hastalıkların temeli

Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalar ile sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam hakkında önerilerde bulunuyor. Doğal beslenmenin hastalıklar üzerindeki etkisini her seferinde belirten Karatay'ın açıklamaları gündem yaratıyor. Yaptığı röportajda kabızlığı "Türkiye'nin gizli pandemisidir" diyerek açıklayan Karatay, kabızlık sorununun birçok hastalığa yol açtığını vurguladı.

Haber 25-11-2022 09:12

Balıkesir'in körfez ilçelerinde zeytinyağında yüksek verim sevinci

Bölgede geçen yıla oranla zeytinyağı üretiminde iki kat artış bekleniyor.

Yurthaber 21-11-2022 12:42

Fiyatları bir yılda yüzde 100 arttı! Üreticilerden önemli uyarı geldi: 'Sakın ziyan etmeyin'

Adana'nın Kozan ilçesinde yağlık ve sofralık zeytin hasadının başlamasıyla birlikte zeytinyağı fabrikalarında binbir emekle toplanan zeytinlerin yağ yolculuğu başladı. Bu yıl fiyatı ve verimi artan zeytinyağının litresi 80-100 TL arasında satılıyor. Zeytin yağı üreticileri, fiyatların yüzde yüz arttığını, elinde olanlara seslenerek 'sakın ziyan etmesinler.' dedi.

Finans 15-11-2022 16:45