Aa Genel Muduru Senol Kazanci Haberleri

14 Mayıs akşamı yaptıkları açıklamalar çok konuşulmuştu! AA'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması: Tabii ki dava açacağız!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun gerçekleştiği 14 Mayıs akşamı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunmuştu. Belediye başkanlarının o açıklamaları tartışmaları beraberinde getirirken AA Genel Müdürü Serdar Karagöz, İmamoğlu'na dava açacaklarını vurgulayarak "'Manipülasyon yapıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz' diyorsa bu bizim itibarımıza yönelik bir saldırıdır, tabii ki dava açacağız" diye konuştu.

Haber 2023-05-30 08:21:42

SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP EKRANI 2023: 13. Cumhurbaşkanı kim olacak? 14 Mayıs seçim sonuçları AA ve ANKA verileri...

Seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri il il, ilçe ilçe yakından takip ediliyor. Türkiye dün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Saat 08:00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'da sona erdi. Oy sayım işlemlerine başlanmasının ardından AA ve ANKA'dan ilk sonuçlar aktarıldı. Bu kapsamda Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı kim olacak? sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. İşte AA ve ANKA'ya göre yayımlanan veriler....

Haber 2023-05-15 09:32:20

Anadolu Ajansı'dan seçim açıklaması: Tutanakları geliş sırasına göre hızlı bir şekilde iletiyoruz

Anadolu Ajansı (AA),Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ndeki veri akışına ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada "Tutanaklar arasında bir ayrım gözetmiyor, tutanakları geliş sırasına göre hızlı bir şekilde iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haber 2023-05-14 23:53:13

Son dakika | AK Parti'den son oy oranlarıyla ilgili açıklama! Hem TBMM hem cumhurbaşkanlığı tablosunda açık ara öndeyiz

Son dakika haberi: Tüm Türkiye sandıktan çıkacak sonuçları beklerken AK Parti'den son oy oranlarıyla ilgili açıklama geldi. AA verilerine göre sandıkların yüzde 70'ten fazlası açılırken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Hem TBMM tablosunda hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde açık ara öndeyiz" açıklamasında bulundu.

Haber 2023-05-14 21:55:33

'Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu' başladı

AA tarafından haber içeriklerinin telifinin korunması ve kamuoyunda bilinç oluşturulması amacıyla düzenlenen Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu'nun açılışı Genel Müdürlük'teki AAtölye'de yapıldı.

Haber 16-10-22 17:36

AA tarafından düzenlenen Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu başladı

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz: - "AA olarak sadece haber üreten ve haberi dağıtan bir kurum olarak kalmayacağız, haber üretiminin öncesindeki ve sonrasındaki süreçlerde de etik ilkelerden taviz vermeyerek bu işin hukuki zeminini oluşturmak üzere paydaşlarımızı bir araya getirmeye devam edeceğiz" - "Dijital platformların risk alarak haberi üreten basın emekçileri üzerinden kazandığı gelir çok daha yüksek. AA olarak habercilerimizin emeklerinin boşa gitmemesi için mücadele veriyoruz, AA Genel Müdürü olarak benim mücadelem de habercinin sahada büyük özverilerle, emek harcayarak ürettiği o içeriğin hakkını, basın emekçilerinin hakkını korumaktır" - "Sadece ajansımızın değil tüm basın emekçilerinin telif ve mülkiyet haklarını korumayı; abonemiz olsun ya da olmasın, ürünlerimizi kullananlar arasında haksız rekabeti gidermeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 14-10-22 14:52

Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu yarın AA Genel Müdürlüğünde düzenlenecek

"Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu" yarın AA Genel Müdürlüğünde düzenlenecek

Yurthaber 13-10-22 14:33

Katar basın heyeti AA'yı ziyaret etti

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Karagöz, iki haber ajansı arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı

Yurthaber 11-10-22 21:25

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, AA Editör Masası'na konuk oldu: (5)

"(0-14 yaş arası çocuklar için kan şekeri ölçüm cihazı) İlk etapta 6 bin cihaz temin edeceğiz ve dağıtacağız. Şu anda 2 yıllık temin süreciyle alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz" - "Genel Sağlık Sigortası'nı bu yıl içerisinde 9,2 milyon vatandaşımıza sağladık ve 3,3 milyar lira sigorta ödemesi yaptık"

Yurthaber 04-10-22 13:03

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru, Zaferin Askerleri Mehmetçik Sergisini gezdi

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru, "Zaferin Askerleri Mehmetçik Sergisi"ni gezdi

Yurthaber 25-08-22 19:29

DÜZELTME - Geleceğin 'kitap kurtları' bebek kütüphanelerinde buluşuyor başlıklı haberimizde Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü'nün soyadı sehven hatalı yazılmıştır. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Geleceğin "kitap kurtları" bebek kütüphanelerinde buluşuyor - Kültür ve Turizm Bakanlığınca okuma alışkanlığının küçük yaşta kazanılması için ülkenin çeşitli yerlerinde yerel yönetimlerle iş birliğiyle bebek kütüphaneleri kuruluyor - 0-36 aylık bebekler bez, dokun hisset, 3 boyutlu ve hareketli kitapların yer aldığı kütüphanelerde iyi bir okur olma yolunda ilk adımı atıyor

Yurthaber 25-06-22 12:03

30Altı İklim Zirvesi başladı

AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan: - "Bu yıl, iklim farkındalığının bu kadar artmasının nedenleri arasında geçen yıl yaşadığımız orman yangınları ve seller var çünkü iklim ile ilgili sorunlar insana temas ettiği anda farkındalık artıyor" - Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Enes Efendioğlu: - "Bakanlık olarak iklim farkındalığına dair bakış açısını gençlerle kurgulayabilmek, gençlerin ne düşündüğünü anlayabilmek için böyle bir etkinlik düzenledik"

Yurthaber 10-06-22 16:47

AA Haber Akademisi'nden savaş muhabirlerine Stres ve Travma Yönetimi Eğitimi

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz: - "Anadolu Ajansı yönetimi olarak savaş bölgelerinde zorlu şartlarda görev yapan muhabir arkadaşlarımızı, karşılaşabilecekleri her türlü zorluğa karşı psikolojik açıdan da desteklemeyi önemsiyoruz" - Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar: - "AA Haber Akademisi'nin verdiği bu eğitimin diğer kurumlara örnek olmasını çok dilerim. Bu tür meslek içi eğitimlerin ülkemizde haberciler için de yaygınlaştırılması fevkalade olumlu bir girişim"

Yurthaber 13-05-22 22:26

Anadolu Ajansı, 102'nci yaşında Ata'nın huzurunda

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz: - "Anadolu Ajansımız; Suriye iç savaşı, Kovid-19 pandemisi, Azerbaycan'ın Karabağ zaferi, Rusya-Ukrayna savaşı, Afrika'da yaşanan hadiseler ve her kıtada yaşanan çevre felaketleri başta olmak üzere son dönemlerde küresel çapta yaşanan tüm gelişmeleri dünyaya duyuran en önde gelen haber ajansı oldu"

Yurthaber 06-04-22 13:39

AA Genel Müdürü Karagöz, Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

AA Genel Müdürü Karagöz, Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Yurthaber 28-01-22 17:31

Anadolu Ajansından Milli Ağaçlandırma Gününe destek

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz: - "Milli Ağaçlandırma Günü 11 Kasım'ı özel bir bilinçlendirme, bir duyarlılık kampanyası olarak değerlendirmek lazım. Biz de ajansımızın bahçesine ajansımızı simgeleyen en doğru ağaç olduğunu düşündüğümüz için çınar ağacı diktik" - "Anadolu Ajansı olarak son dönemde hem çevre haberlerine ağırlık veriyoruz hem de ağaçlandırma kampanyalarına destek oluyoruz"

Yurthaber 11-11-21 15:51

Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, AA Genel Müdürü Karagöz'ü ziyaret etti

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz: "Mete'nin şampiyonluğu son 100 yılda olan önemli olaylardan birisi" - Mete Gazoz: "Başarı tek benimle olan bir şey değil. Arkamızda büyük bir ekip var. Ekip sayesinde başarı geldi" - Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin: "Ekip arkadaşlarımla 2013'te göreve başladım. Anadolu Ajansı başarılıyken de başarısızken de her anımızda yanımızda. Size destekleriniz için teşekkür ediyorum"

Yurthaber 04-10-21 18:17

Milli Savunma Bakanı Akar, AA Genel Müdürü Karagöz'ü kabul etti

Milli Savunma Bakanı Akar, AA Genel Müdürü Karagöz'ü kabul etti

Yurthaber 15-09-21 18:20

Kastamonu'daki sel felaketinde bir kişinin sele kapıldığı Çaydüzü köyünde 11 bina yıkıldı

Çaydüzü Köyü Muhtarı Yaşar Kumcu: - "Köyümüzün yarısı gitmiş halde. Altı ev, üç köy konağı, bir cami ve bir imam evi olmak üzere 11 adet yapı yıkıldı" - Köy sakini ve İnebolu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Veli Çelik: - "Zor bir bölgedeyiz biz. Kayalık ve tehlikeli eğimli olan bir yer olduğu için 15-16 günde ancak yolumuz açıldı. Devlet büyüklerimize, ilk önce İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey'e çok teşekkür ediyorum" - Selin köyde yol açtığı hasar AA ekibince drone ile görüntülendi

Yurthaber 31-08-21 11:24

Bursa Gazeteciler Cemiyetinin Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

AA muhabiri Sergen Sezgin, "Genel Fotoğraf" kategorisinde "Özgürlüğe Çırpamayan Kanatlar" fotoğrafıyla başarı ödülü aldı

Yurthaber 23-06-21 12:50

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal'dan AA Genel Müdürü Serdar Karagöz'e ziyaret

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal'dan AA Genel Müdürü Serdar Karagöz'e ziyaret

Yurthaber 03-06-21 11:44

AA Genel Müdürü Karagöz: Ajansımız sadece habercilik yapmakta ve kurumsal itibarını her şeyin üzerinde tutmaktadır

AA Genel Müdürü Karagöz: "Ajansımız sadece habercilik yapmakta ve kurumsal itibarını her şeyin üzerinde tutmaktadır"

Yurthaber 22-05-21 00:46

Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın iş akdi feshedildi

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğünce, bir basın toplantısında muhabir kriterleri ile basın-meslek ilke ve ahlakıyla uyuşmayacak şekilde soru soran muhabir Musab Turan'ın iş akdinin feshedildiği bildirildi.

Haber 21-05-21 22:13

Ramazan'ın ilk haftasında hava sıcaklıkları mevsim normallerine yükselecek

Ramazan ayının ilk haftasında hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yükseleceği öngörülüyor. AA muhabirinin, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, yarın ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Ordu, Sivas ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Haber 12-04-21 16:09

Kazakistan basın heyeti AA'yı ziyaret etti

AA Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu, Kazakistan ile medya alanındaki tecrübe paylaşımını artırmak ve diyaloğu daha da geliştirmek istediklerini söyledi - Kazinform Uluslararası Haber Ajansı Genel Müdürü Askar Umarov: - "AA, dünyadaki en büyük haber ajanslarından biri"

Yurthaber 05-04-21 13:52

Gümüş yükselir mi düşer mi? Gümüş fiyatları ile ilgili önemli değerlendirme! “Biden’ın adımları…”

Yatırım aracı arayışındaki vatandaşların bir kısmı tarafından gümüş yükselir mi düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Vadeli işlem ve emtia piyasaları uzmanı Zafer Ergezen AA muhabirine yaptığı açıklamalarda Joe Biden’ın ABD başkanlık seçimini kazanmasıyla beraber emtia piyasası için genel olarak pozitif bir beklentinin söz konusu olduğunu belirtti. Peki, gümüş fiyatları ne olur? İşte detaylar...

Finans 14-11-20 12:35

AA'nın Olağan Genel Kurul toplantısı tamamlandı

AA Türk Anonim Şirketi'nin 2018 ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, pandemi önlemleriyle gerçekleştirildi

Yurthaber 06-10-20 16:17

Aytemiz'de yakıt alışverişinde Maksimum kolaylık

İSTANBUL (AA) - Aytemiz, Türkiye İş Bankası'yla mobil ödeme platformu Maximum Mobil kullanıcıları için iş birliğine gitti. Maximum Mobil kullanıcıları, ilk kullanımda uygulamadaki "Araçta Öde" seçeneğinden araç plakalarını kaydettikten sonra uygulamadan bir mobil kod oluşturarak Aytemiz istasyonlarında araçlarından inmeden temassız olarak rahatça yakıt ödemelerini yapabilecek. - "Tüketici alışkanlıklarında ciddi bir değişim olduğunu gözlemliyoruz" Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, sektörde yapılan teknolojik iş birliklerinin önemini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Aytemiz olarak hepimizi etkileyen pandemi sürecinde sorumluluklarımızın bilincinde olarak, tüm faaliyetlerimizi yeni normale uygun hale getiriyor, yüksek teknolojiyi kullanıyor, müşterilerimizi dinleyerek yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyoruz.

Yurthaber 24-09-20 11:38

Anadolu Ajansı'nda büyük panik yaşanmıştı! Flaş gelişme

Ankara’da Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğüne elindeki baltayla girmeye çalışan Emre Öz, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için mahkeme kararıyla hastaneye sevk edildi.

Haber 10-09-20 18:27

AA Genel Müdürlüğünde baltalı saldırgan paniği!

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğüne baltayla girmeye çalışan saldırgan gözaltına alındı.

Haber 09-09-20 18:40

Ilısu Barajı mayıs ayında üretime başlıyor

Ilısu Barajı'nda mayısta enerji üretimine başlanacak. AA muhabirinin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden (DSİ) aldığı bilgiye göre, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) projesi kapsamında yapılan Ilısu Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde (HES) enerji üretimine başlama hazırlıkları yapılıyor.

Finans 19-04-20 16:15

DÜZELTME- Sur'daki terör olaylarında zarar gören vakıf eserlerinin tümü ağaya kaldırıldı haberimizin başlığında yer alan ağaya ifadesi ayağa olarak değiştirilmiştir Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Sur'daki terör olaylarında zarar gören vakıf eserlerinin tümü ayağa kaldırıldı - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2015 yılındaki terör olaylarında zarar gören vakıf kültür varlıklarından Hüsrev Paşa Cami ve Ermeni Protestan Kilisesi'nin de onarımı tamamlandı - Vakıflar Genel Müdür Vekili Burhan Ersoy: - "Terör saldırıları nedeniyle zarar görmüş Genel Müdürlüğümüz mülkiyetindeki tüm eserlerimizin restorasyonu tamamlanmıştır" - "Vakıf eserlerimizi korumak ve onları gelecek nesillere aktarmak için gayret etmeyi sürdürüyoruz”

Haber 25-01-20 15:25

AA Genel Müdürü Kazancı Mısır'da serbest bırakılan AA çalışanını kabul etti

AA Genel Müdürü Kazancı Mısır'da serbest bırakılan AA çalışanını kabul etti

Haber 22-01-20 17:03

AA: 'Mısır'da gözaltına alınan çalışanlarımızın tamamı serbest bırakıldı'

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı, Mısır'ın başkenti Kahire'deki ofiste 14 Ocak'ta gözaltına alınan tüm çalışanların serbest bırakıldığını açıkladı.

Haber 19-01-20 15:01

AA Genel Müdürü Kazancı: Mısır'da 14 Ocak'ta gözaltına alınan çalışanlarımızın tamamı serbest bırakıldı

AA Genel Müdürü Kazancı: "Mısır'da 14 Ocak'ta gözaltına alınan çalışanlarımızın tamamı serbest bırakıldı"

Haber 19-01-20 13:52

Son dakika: Mısır'da gözaltına alınan Anadolu Ajansı çalışanlarıyla ilgili yeni gelişme

Son dakika haberine göre Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Şenol Kazancı "Mısır'da 14 Ocak'ta gözaltına alınan çalışanlarımızın tamamı serbest bırakıldı" dedi.

Haber 19-01-20 13:29

AA Genel Müdürü Kazancı: Mısır'da gözaltına alınan 4 çalışanımızdan Hilmi Balcı serbest bırakıldı

AA Genel Müdürü Kazancı: "Mısır'da gözaltına alınan 4 çalışanımızdan Hilmi Balcı serbest bırakıldı"

Haber 16-01-20 21:45

Son dakika: AA Genel Müdürü Kazancı duyurdu! Hilmi Balcı serbest bırakıldı

Mısır'da önceki gün Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlenen polis baskını sırasında gözaltına alınan 4 çalışandan Türk vatandaşı Hilmi Balcı serbest bırakıldı.

Haber 16-01-20 21:33

BM'den Mısır'a AA çalışanlarını serbest bırakması çağrısı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric: - "Mısır uluslararası insan hakları anlaşmalarına üye bir ülke olarak, Evrensel İnsan Hakları Bildirgesi'nin 19'uncu maddesi gereği basının özgürce bilgi aktarmasını koruma sorumluluğu taşıyor. AA muhabirlerinin serbest bırakıldığını görmek istiyoruz"

Haber 16-01-20 21:10

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Gaye Coşkun: - "Olay özgür medyaya yapılmış bir engellemenin ötesinde basın tarihine düşmüş kara bir lekedir" - Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: - "Tam bir rezalet ve acziyettir"

Haber 16-01-20 20:30

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Öyken: "Mısır makamları, görevleri dünya barışına katkı sağlamak olan gazetecileri derhal serbest bırakmalı"

Yurthaber 16-01-20 18:52

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı: - "Burada vurgulanması gereken husus, gazetecilik faaliyetinin, özgür basının ağır bir saldırıya maruz kalması meselesidir" - "Ben gelinen noktada arkadaşlarımızın çok kısa bir süre içinde serbest bırakılacağını ümit ettiğimi söyleyebilirim"

Haber 16-01-20 17:42

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya: - "Mısır yetkilileri, dünya ajansları içinde en güçlü seslerden olan Anadolu Ajansından ve çalışanlarından özür dilemeli, provokatif adımlardan uzak durmalıdır"

Yurthaber 16-01-20 15:20

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici: - "Bu eylem demokrasiden uzak basın özgürlüğüne yönelik bir tacizdir. Dünya kamuoyu içerisinde önemli bir yere sahip olan ajansımız tüm dünyaya gerçek haberleri tüm şeffaflığıyla aktarmaktadır. Bunlardan rahatsız olan Mısır hükümetinin bu tutumu eminiz ki sonuçsuz kalacaktır. Basın ve ifade özgürlüğünün asla önüne geçemeyeceklerdir" - Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer: - "Zalim Sisi Mısır'ı işgal etti, bu ondan beklenen bir durumdu. AA çalışanlarının nereye götürüldüğü bile bilinmemektedir. Başlarına bir yaralanma veya sorun gelmeden bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz. AA veya diğer kuruluşlardaki arkadaşlarımız bizim kardeşimizdir. Buradan sesimizi yükseltiyor ve 'Sisi, gazetecileri lütfen serbest bırak' diyoruz"

Haber 16-01-20 14:51

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı: - Anadolu Ajansında çalışan gazetecilere yönelik Mısır emniyet güçleri tarafından yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz" - "Mısır polisi bu tutumuyla basın özgürlüğüne büyük bir darbe vurmuştur ve demokrasi konusunda da bir kez daha sınıfta kalmıştır"

Haber 16-01-20 14:14

AA Genel Müdürü Kazancı, Kahire ofisine baskını değerlendirdi ve çağrı yaptı:

"(Mısır polisinin AA'nın Kahire ofisine düzenlediği baskın) Biz en kısa süre içinde bu meselenin çözüleceğine olan inancımızı koruyoruz" - "Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere kabinenin neredeyse tüm üyeleri, siyasi parti genel başkanları, Meclis Başkanımız, vatandaşlarımızdan, gazeteci arkadaşlarımızdan çok yoğun bir destek gördük"

Haber 16-01-20 12:58

Türk-İş'ten Mısır'a AA çalışanlarını serbest bırakın çağrısı

Genel Başkan Ergün Atalay: "Basın mensuplarının gözaltına alınması basın özgürlüğüne açık bir müdahale olmakla beraber, uluslararası hukukun alenen ihlal edilmesidir"

Haber 16-01-20 12:47

Şenol Kazancı Anadolu Ajansı'nın basılmasıyla gelişmeleri canlı yayında anlattı!

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Şenol Kazancı, Mısır'ın başkenti Kahire'de AA ajansının basılmasıyla ilgili son gelişmeleri anlattı. Sürece ilişkin bilgiler veren Kazancı, Mısır tarafından sızdırılan haberdeki fotoğrafları ilk kez gösterdi. AA ofisinin bir hücre evi olarak isimlendirildiğini söyleyen Kazancı, Türk bayrağı fotoğrafının da bulunduğu karelerin basına servis edildiğini anlattı.

Haber 16-01-20 11:02

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: - "Bir an önce bu açık yanlıştan dönülmeli ve özür dilenmelidir"

Haber 16-01-20 00:40