Attaque Au Sinai Haberleri

'Artık saklamak zor geliyor' diyerek hastalığını açıklamıştı! Işın Karaca peruksuz halini paylaştı

Açıklamaları, sosyal medya paylaşımları ve güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren Işın Karaca geçtiğimiz günlerde 'Artık saklamak zor geliyor' diyerek hastalığını açıklamıştı. Alopeci Universal (AU) adlı hastalıkla mücadele eden Karaca, saçkıranın son evresiyle savaştığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı şimdi de sahne öncesi hazırlık videosuyla gündem oldu.

Magazin 2023-07-29 09:54:45

Haiti’nin başkentinde çete şiddeti: 10 günde 209 ölü

Birleşmiş Milletler, Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te 10 günde 209 kişinin çete çatışmaları nedeniyle öldüğünü açıkladı.

Haber 2022-07-27 06:06:05

Altın metal mi, ametal mi? Altın (Au) elementi periyodik tabloda hangi gruptadır?

Aynı cins atomdan oluşan maddelere element denir. Elementler artan atom numaralarına yani proton ve elektron sayılarına ve sahip oldukları özelliklere göre periyodik tabloya yerleştirilmiştir. Altın metal mi, ametal mi? Altın periyodik tabloda hangi gruptadır?

Egitim 2022-07-15 14:24:05

Haiti'de çete savaşları dehşeti! Sokaklar ceset doldu, diri diri yakarak öldürdüler

Haiti’de 8 Temmuz’dan bu yana devam eden çete savaşlarında can kaybı her geçen gün artıyor. Başkent Port-au-Prince’de bir haftadır süren çete savaşlarında 89 kişinin hayatını kaybettiği, 74 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Öldürülenler arasında çok sayıda kişinin ise diri diri yakıldığı belirtilirken, çatışmadan kaçmak isteyenlerin de vurulduğu ve sokakların ceset dolduğu da kaydedildi.

Haber 2022-07-15 00:18:43

Au pair ne demek? Au pair birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Au pair birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Au pair birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:07

Çocuğun olmaz demişlerdi! Doğum anında ikinci vajinası olduğunu öğrendi

Bazı kadınlarda vajina, rahim ağzı ve rahim doğuştan iki adet olabiliyor. Normalin dışında olan bu durum muayenede öğreniliyor. İngiltere’de yaşan 42 yaşındaki Vic Au-Yeung doğum yaptığı sırada iki vajinası olduğunu öğrendi. Gençken yaşadığı birçok sorunun bu nedenle kaynaklandığını anladı...

Kadin 20-05-22 10:24

Au ne demek? Au kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Au kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Au ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:18

Haitili '400 Aptal' çetesi fidye için Türk vatandaşlarını kaçırdı! Büyükelçilik harekete geçti, Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi

Haiti'de '400 Aptal' anlamına gelen, en korkulan çetelerden biri olarak anılan '400 Mawazo' adlı grup aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu çok sayıda kişiyi kaçırdı. Ülkenin başkenti Port-au-Prince yakınlarında bir turist otobüsünü durduran silahlı çete kaçırdıkları kişiler için fidye istedi. Dominik'te bulunan Türk Büyükelçiliği olayın ardından harekete geçerken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da konuyla ilgili açıklama yaptı ve Haitili mevkidaşı ile görüştü.

Haber 09-05-22 17:46

Amerikalı Misyonerler Haiti’de Kaçırıldı

Aralarında çocukların da olduğu bir grup Amerikalı misyoner ve aile üyelerinin silahlı kişiler tarafından başkent Port-au-Prince yakınlarında kaçırıldığı belirtildi

Haber 17-10-21 14:20

ABD'ye geri dönmek için uçağa binmeye çalıştılar, kaos çıktı

ABD’nin Texas eyaletinden ülkelerine sınır dışı edilen yüzlerce Haitili, başkent Port-au-Prince’da bulunan havalimanına vardıkları tahliye uçağına yeniden binmeye çalışınca kaos çıktı.

Haber 23-09-21 13:13

Moise suikastı ile ilgili soruşturulmak isteniyordu! Haiti Başbakanı Henry, başsavcıyı görevden aldı

Haiti Başbakanı Ariel Henry, Devlet Başkanı Jovenel Moise'ye yönelik suikastla ilgili olarak kendisini soruşturmak isteyen Port-au-Prince Başsavcısı Bedford Claude'u görevden aldı.

Haber 15-09-21 09:09

Haiti'de 7,2 Büyüklüğünde Deprem

Haiti’de meydana gelen 7,2 büyüklüğünde bir deprem en az 29 kişinin ölümüne yol açtı. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGA) depremin merkez üssünün başkent Port-au-Prince’in 125 kilometre batısında olduğunu bildird

Haber 14-08-21 22:13

Haiti'de kaos! Ülkeden gelen fotoğraflar dehşete düşürdü, kanlar içinde sokak sokak gezdirdiler

Haiti Devlet Başkanı Jovenel Moise'nin vurularak öldürülmesinin ardından başkent Port-au-Prince'de çıkan silahlı çatışmaların ardından 15 Kolombiyalı ve iki Haiti doğumlu ABD vatandaşı yakalandı. Ülkede kaos hakim olurken iki hapishanede mahkumlar isyan çıkardı, pek çok mahkum kaçtı. Moise'nin öldürülmesinde kimin emir verdiği bilinmezken, sokaklarda artan gerilim gittikçe tırmanıyor. Öte yandan bugün paylaşılan görüntülerde iki paralı asker olduğu iddia edilen kişiler kanlar içinde bırakıldı.

Haber 10-07-21 13:40

Haiti Cumhurbaşkanı Jovenel Moise öldürüldü

Haiti Cumhurbaşkanı Jovenel Moise, başkent Port-au-Prince'te bulunan Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda öldürüldü.

Haber 07-07-21 13:38

Gaziantep’te “Fikri ve Sinai Mülkiyet Hukuku” konulu webinar

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesinin düzenlediği Webinar serisinin beşinci çevrimiçi yayın konuğu, “İletişim Alanında Fikri ve Sinai Mülkiyet Hukuku’nun Önemi” üzerine söyleşi yapan Avukat Dr.

Yurthaber 25-03-21 10:50

Haiti’de hapishaneden firar sırasında çıkan olayların bilançosu arttı

Haiti’nin başkenti Port Au Prince’deki bir hapishanede mahkumların Perşembe günü ayaklanma çıkararak firar ettiği sırada çıkan olaylarda ölü sayısı 25’e yükselirken, 400’den fazla mahkumun kaçtığı bildirildi.Haiti’nin başkenti Port Au Prince’ta bulunan Croix-des-Bouquets Hapishanesinde Perşembe günü mahkumların firar ettiği sırada çıkan olaylarda 1’i cezaevi müdürü olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber 27-02-21 12:54

Haiti’de hapishaneden firar: 8 ölü

Haiti’nin başkenti Port Au Prince’deki bir hapishaneden aralarında ülkenin en güçlü çete liderlerinden biri olan Arnel Joseph’in de bulunduğu bazı mahkumlar firar ederken, çıkan olaylarda 1’i cezaevi müdürü olmak üzere toplam 8 kişi öldü.Haiti’nin başkenti Port Au Prince’ta bulunan Croix-des-Bouquets Hapishanesinde dün mahkumların firar ettiği sırada çıkan olaylarda 1’i cezaevi müdürü olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti.

Haber 26-02-21 13:54

Muğla-Denizli karayolunda kaza: 1 yaralı

Muğla-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında sürçü ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden Muğla’ya seyir halinde olan 48 AU 835 plakalı araç sürücü Bilal İlter Gazeller Mahallesi Kurudere mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü demirlerine çarptı.112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine 112 ambulansı, polis trafik ekipleri ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı Gazeller Karakol ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 29-12-20 00:15

Kilis’te trafik kazası: 1 yaralı

Kilis’te, hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Doğan Güreş Paşa Mahallesi Mustafa Eren caddesi üzerinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 79 JN 0898 motosiklet M.K’nın kullandığı 79 AU 819 plakalı Peugeot marka hafif ticari araca çarptı.

Yurthaber 22-12-20 15:23

İranlı ünlü yönetmen Hüsrev Sinai koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

İranlı dünyaca ünlü yönetmen Hüsrev Sinai, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Magazin 01-08-20 21:48

Erciyes Üniversitesi Patent Portföyü Bir Tıkla Artık Elinizin Altında

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi yine bir ilki hayata geçirerek Erciyes Üniversitesi’ne ait olan patentleri, kategorize ederek bilginin sanayiye daha hızlı aktarılması adına interaktif bir kullanımla, herkesin rahatlıkla inceleyebileceği şekilde store.erciyestto.com’a taşıdı.Yapılan bu çalışma ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Recai Kılıç, Erciyes Üniversitesi’nin birçok sektöre katkı sağlayacak patentlerini ilgilenen herkesin istediği zaman inceleyip, bilgi alabileceği, interaktif bir platforma taşıdıklarını kaydederek; "Ülkelerin ekonomik ve teknolojik olarak kalkınmasında fikri ve sinai mülkiyet hakları en ön sıralarda gelmektedir.

Yurthaber 11-06-20 10:37

Au Yeung Wai, Wigan Athletic'i satın aldı

Hong Konglu iş adamı Au Yeung Wai, İngiltere Championship takımlarından Wigan Athletic'i satın aldı.

Spor 04-06-20 21:12

Yasağı dinlemedi canından oldu

Kilis’in Musabeyli ilçesinde devrilen traktörünün altında kalan 76 yaşındaki Şevket Kaya hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, dışarı çıkma kısıtlaması bulunan Şevket Kaya, 79 AU 638 plakalı traktörü ile yasağa rağmen Musabeyli ilçesine bağlı Aşağıkalecik Köyünde kendi arazisinde çift sürmeye gitti.

Yurthaber 24-04-20 13:06

Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İshakoğlu: “Türkiye hukuk devleti olmak istiyorsa kültür ve sanatta korsanı engellemelidir”

Kayseri Baro Başkanlığı’nın Meslek İçi Eğitim Programı kapsamında düzenlediği ‘Fikri ve sinai mülkiyet ceza hukuku’ seminerinde konuşan Yargıtay 19.

Yurthaber 14-03-20 12:38

Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İshakoğlu: “Türkiye hukuk devleti olmak istiyorsa kültür ve sanatta korsanı engellemelidir”

Kayseri Baro Başkanlığı’nın Meslek İçi Eğitim Programı kapsamında düzenlediği ‘Fikri ve sinai mülkiyet ceza hukuku’ seminerinde konuşan Yargıtay 19.

Yurthaber 14-03-20 12:37

Au Pair Kültürel Değişim Programı Amacına Hizmet Ediyor mu?

Her yıl yaklaşık 20 bin yabancı genç, Amerikalı ailelerin yanında kalıp au pair olarak çalışmak üzere özel vizeyle Amerika'ya geliyor. Peki bu programa katılanlar hayalini kurdukları kültürel deneyimi yaşama şansını bulabiliyorlar mı?

Haber 29-02-20 17:30

Bilecik’te kamyonetin bisiklete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı

Bilecik’te kamyonetin bisiklete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Stadyum Sokaktan Şehit Ayhan Ünver Caddesi istikametine dönüş yapan Samir Bayramov’in (21) kullandığı bisiklet ile Mükerrem Topal (33) kullandığı 11 AU 831 plaka ticari kamyonet çarpıştı.

Yurthaber 27-02-20 10:16

Karlı yolda kayan otomobil şarampole yuvarlandı

Adıyaman’ın Besni-Gölbaşı karayolunda seyir halindeki otomobil karlı yolda kayarak şarampole yuvarlandı.Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı istikametinden Besni istikametine gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen 06 AU 8288 plakalı otomobil kar yağışı ve buzlanmadan dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Yurthaber 14-02-20 12:40

Tırın otomobili biçtiği anının görüntüleri ortaya çıktı

Aydın’ın Söke ilçesinde, karşı şeride geçen tırın otomobile çarpması sonu bir Amerikalının hayatını kaybettiği, 2’si ağır 4 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.Söke-Milas karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında, Selahattin Gerçek’in kullandığı 35 AU 8245 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçerek Ahmet Anıl yönetimindeki 34 UC 6982 plakalı otomobile çarptı.

Haber 30-01-20 13:39

Kazada ağır yaralanan Amerikalı kurtarılmadı

Aydın’ın Söke ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Amerikalı, hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Selahattin Gerçek’in kullandığı 35 AU 8245 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Söke-Milas kara yolu huzurevi mevkiinde karşı şeride geçerek Ahmet Anıl yönetimindeki 34 UC 6982 plakalı otomobille çarpıştı.İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 29-01-20 16:32

Kazada ağır yaralanan Amerikalı kurtarılmadı

Aydın’ın Söke ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Amerikalı, hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Selahattin Gerçek’in kullandığı 35 AU 8245 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Söke-Milas kara yolu huzurevi mevkiinde karşı şeride geçerek Ahmet Anıl yönetimindeki 34 UC 6982 plakalı otomobille çarpıştı.İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 29-01-20 16:30

Söke’de tır otomobili biçti; 5 yaralı

Aydın’ın Söke ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Selahattin Gerçek’in kullandığı 35 AU 8245 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Söke-Milas kara yolu huzurevi mevkisinde karşı şeride geçerek Ahmet Anıl yönetimindeki 34 UC 6982 plakalı otomobille çarpıştı.İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Ekipler, otomobilde şoförle birlikte sıkışan 3 kişiyi güçlükle çıkardı.

Yurthaber 29-01-20 14:27

Sahibini kaybeden köpek üşüyünce otobüse sığındı

Antalya'da sahibini kaybeden ve sokakta kalan köpek, soğuk havada üşüyünce çözümü Varsak-Fakülte hattı arasında sefer yapan 07 AU 0180 plakalı halk otobüsüne sığınmakta buldu. Köpeği otobüste 1,5 saat boyunca misafir eden sürücü, sahibini bulabilmesi umuduyla sevimli köpeği Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi personeline teslim etti.

Haber 22-01-20 14:33

Üşüyen köpek yolcularla şehir turu attı

Antalya’da sahibini kaybeden ve soğuk havada üşüyen köpek, Varsak-Fakülte hattı arasında sefer yapan 07 AU 0180 plakalı halk otobüsüne sığındı.

Haber 22-01-20 13:17

Kırmızı ışıktan bekleyen minibüse arkadan tır çarptı; 2 yaralı

Bilecik’te kırmızı ışıkta bekleyen minibüse arkadan bir tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre; Gülümbe köyünden kent merkezine yolcu taşıyan Ömer Altun idaresindeki 11 AU 723 plakalı minibüs, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önündeki trafik ışıklarda durdu.

Haber 16-12-19 13:30

Sürücü adayı eğitim sürüşünde kaza geçirdi

Tokat’ta bir otomobilin, sürücü adayının kullandığı otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.Edinilen bilgiye göre; Tokat-Turhal Karayolu çevre yolu kavşağında kırmızı ışıkta duran sürücü adayı H.G (18) idaresindeki 60 TH 326 plakalı otomobile, H.Ç (29) idaresindeki 60 AU 844 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Yurthaber 12-12-19 17:24

Haiti'de öğretmenler Devlet Başkanının istifası için sokaklarda

Başkent Port-au-Prince'de protesto düzenleyen öğretmenler, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ön şartı olarak Devlet Başkanı Jovenel Moise'nin istifasını talep etti

Haber 22-10-19 16:33

Küresel kadın politikaları İstanbul’da tartışılacak

Altınbaş Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma Merkezi’nce (AU-TOKAMER) organize edilen, Altınbaş Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER), Sosyalist Enternasyonal Kadın Birimi (SIW) ve Woman TV destekleriyle düzenlenen 2.

Haber 16-10-19 09:30

Gaziantep’te trafik kazası: 1’i çocuk 5 yaralı

Hassa-İslahiye D850 karayolunun Yeşilyurt mevkisinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza; Teyfur G.’nin (27) idaresindeki 80 AU 940 plakalı otomobille dönülmesi yasak olan yerden kontrolsüz şekilde dönmek istemesi üzerine, arkadan gelen Yunus Emre Y.

Haber 08-10-19 08:20

Siirt’te minibüs devrildi: 1 ölü

Siirt’te minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Siirt-Eruh karayolunda Salih Demir’in kullandığı 56 AU 517 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak devrildi.

Haber 06-10-19 00:13

Batman’da ’Fikri Sinai ve Mülkiyet Hakları’ eğitimi verildi

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından desteklenen lisans ve lisansüstü öğrencileri ile akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen ’Fikri Sinai ve Mülkiyet Hakları’ eğitimi Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda verildi.Batman Üniversitesi öğretim üyeleri Dr.

Yurthaber 01-10-19 12:35

Haiti'de hükümet karşıtı eylemler

Başkent Port-au-Prince'deki gecekondu mahallesi Cite Soleil'de yüzlerce gösterici, polis özel harekat birimine ait bir karakolu basıp eşyalara ve mühimmata zarar verdi - Göstericiler, ABD şirketlerine ait araç kiralama bürosu ile kargo şubesini de kundakladı - Port-au-Prince'in güneyindeki sahil şehri Jacmel'de ise protestocular, bir mahkeme binasını ateşe verdi

Haber 27-09-19 23:56

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman’da, motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, İsmet Demir idaresindeki 02 HL 381 plakalı motosiklet ile Mehmet Tuna idaresindeki 02 AU 908 plakalı otomobil, Karapınar Caddesi Vali Konağı yakınlarında çarpıştı.

Yurthaber 17-09-19 17:06

Fikri ve Sinai mülkiyet hukuku semineri gerçekleşti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Akademisi tarafından düzenlenen, İstanbul Barosu Avukatlarından Nalan Çakır ve Berk Sürücü’nün konuşmacı olarak katıldığı Fikri Sınai Mülkiyet ve Marka Hukuku Seminer Programı gerçekleşti.Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen programda sunumlarını gerçekleştiren Av.

Yurthaber 14-09-19 12:05

14 Burda AVM’den, otomobil ve ATV kazanma fırsatı

Bolu 14 Burda AVM, düzenlediği kampanyayla ziyaretçilerine 1 adet otomobil ve 3 adet ATV kazanma fırsatını sunuyor.Bolu D-100 Karayolu Paşaköy mevkiinde Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 14 Burda AVM, 16 Eylül - 31 Aralık tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 100 lira ve üzerindeki alışverişlerde ziyaretçilerine 1 adet Toyota Hilux veya 3 adet Mondial AU 200 ATV’den birini kazanma şansını sunuyor.

Yurthaber 12-09-19 15:45

İkiz plakayla milyonluk soygun

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikadan ikiz plakalı araç ile 20 ton ağırlığında ve yaklaşık 1 milyon TL değerinde kumaş alan ancak adresine teslim etmeyerek kumaşları çaldığı öne sürülen şüpheliler jandarma ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgilere göre, 11 AU 411 çekici ve 55 BDR 07 dorse plakalı tıra Ergene’deki bir fabrikadan yüklenen ve Adapazarı’na teslim edilmesi istenen 1 milyon lira değerindeki kumaşın ortadan kaybolmasının ardından fabrika yöneticilerinin ihbarı ile harekete geçen jandarma kayıp kumaşların izini sürdü.

Haber 04-09-19 21:45

Seyir helindeki LPG’li araç alev aldı

Bursa’nın İznik ilçesinde seyir halindeki LPG’li otomobil alev aldı.Orhangazi-İznik kara yolunun Çakırca köyü girişinde meydana gelen olayda, D.B idaresindeki 77 AU 295 plakalı otomobil, bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı.

Haber 27-08-19 12:34

İzmir’deki taklit ürün operasyonunda büyük darbe

İzmir’in Bornova ilçesinde, ünlü markaların taklit ürünlerinin üretildiği belirlenen adreslere yönelik yapılan operasyonda, 12 bin 920 adet taklit terlik ve ayakkabı ele geçirildi.İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 6769 Kanun Numaralı Sinai Mülkiyet Kanununa Muhalefet suçu kapsamında, tespit ettikleri 13 adet iş yerinde taklit ürünlere yönelik operasyon yaptı.

Haber 05-07-19 15:58

Afrika Birliği, Sudan’ın üyeliğini askıya aldı

Afrika Birliği (AU), başkent Hartum’da protestoculara yönelik uygulanan şiddet nedeniyle Sudan’ın üyeliğini askıya aldı.Afrika Birliği (AU), Pazartesi günü başkent Hartum’da onlarca göstericinin oturma eylemi sırasında vurularak öldürülmesinin ardından Sudan’ın üyeliğini askıya aldı.

Haber 06-06-19 15:57