Ayse Sozen Usluer Haberleri

86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen yeniden aday adayı oldu! Kazanırsa 6. dönemine girecek

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Eskişehir’de hareketli saatler yaşandı. Partide aday adaylığı başvuru süresi dolarken, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeniden aday olmak için başvuruda bulundu. CHP eski milletvekili Gaye Usluer de aday adaylığını açıkladı.

Haber 2023-12-06 09:05:07

Genel seçim sonrası ittifak bozulmuştu... İYİ Parti ve CHP'li vekiller arasında 'Siz olmasaydınız kazanırdık' tartışması! 'CHP çalışmadı dersem...'

Türk siyaseti iki seçimi geride bıraktı. Seçim Cumhur İttifakı'nın üstünlüğüyle noktalandıktan sonra CHP ile İYİ Parti arasındaki tartışmalar daha da alevlendi. Yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağı tartışılırken CHP'li Gaye Usluer ile İYİ Partili Turhan Çömez canlı yayında tartıştı.

Haber 2023-08-14 08:43:57

En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları ile Show TV yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, yayınlandığı her dönemde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kadrosunda Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer, Ayten Erman ve Reha Yurdakul gibi usta isimleri bulunduran filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

Magazin 2023-07-09 20:01:22

Muharrem İnce ile yola çıkmıştı, yuvaya döndü! Seçimlere günler kala kritik hamle: Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası yorumu dikkat çekti

CHP'den ayrılıp Memleket Partisi kurulurken Muharrem İnce ile yola çıkan Gaye Usluer, "yuvaya" döndü. Usluer'in seçime kısa süre kala gelen bu hamlenin yanı sıra, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası gazetecilere CHP'ye dönüşüyle ilgili yaptığı yorum da dikkat çekti.

Haber 2023-04-12 16:20:58

MasterChef Mertcan Usluer kimdir? Mertcan Usluer nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MasterChef Mertcan Usluer, 3 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan program nedeniyle günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Hünerlerini sergileyen yarışmacının yaptığı yemeği Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya tattı. Peki MasterChef Mertcan Usluer kimdir? Mertcan Usluer nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 03-07-22 21:36

Memleket Partisi'nde deprem! Gaye Usluer ve 5 kritik isim istifa etti: En büyük endişem...

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi'nde istifa depremi yaşanıyor. Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Usler'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, Usluer'le birlikte partide üst düzey görev alan 5 isim de görevi bıraktı.

Haber 20-06-22 15:47

Memleket Partisi Sözcüsü Usluer, gündemi değerlendirdi:

"Öğretmenlerin ücretli, sözleşmeli, kadrolu, uzman, başöğretmen gibi sınıflara ayrılması, çalışma barışını bozar"

Yurthaber 18-01-22 13:15

Memleket Partisi Sözcüsü Usluer: Enerjide yüzde 18 KDV sıfırlanmalıdır

Memleket Partisi Sözcüsü Usluer: "Enerjide yüzde 18 KDV sıfırlanmalıdır"

Yurthaber 10-01-22 18:08

En Büyük Şaban ne zaman ve nerede çekildi? En Büyük Şaban oyuncuları kimler?

Zaman zaman televizyon ekranlarında da yer alan En Büyük Şaban filminin başrollerinde Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer gibi usta oyuncular yer alıyor. En Büyük Şaban, Charlie Chaplin’in Şehir Işıkları isimli filminden uyarlandı.

Trend 09-01-22 18:32

En Büyük Şaban nerede çekildi? En Büyük Şaban konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Türk sinemasının en değerli oyuncularının başında gelen Kemal Sunal'ın rol aldığı En Büyük Şaban filmi 1983'ye beyazperdede yer aldı. Ünlü oyuncu ve yönetmen olan Kartal Tibet'in yönettiği En Büyük Şaban filminde Kemal Sunal ile birlikte Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer gibi oyuncular yer aldı.

Magazin 17-10-21 19:40

Memleket Partisi üç vekille Meclis'te!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılan Muharrem İnce, bir süredir hazırlıklarını yürüttüğü Memleket Partisi'ni dün itibariyle kurdu. CHP Parti Meclisi üyeliğinden istifa eden Gaye Usluer yeni partinin sözcüsü olurken, daha önce CHP’den ayrılan üç milletvekilinin katılımıyla parti, Meclis’te 3 sandalyelik temsile ulaştı. Meclis'teki parti sayısı 13'e yükseldi.

Haber 18-05-21 10:01

Gaye Usluer: CHP'den istifa eden eski milletvekili, Muharrem İnce'nin partisine mi katılacak?

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer partisinden istifa etti. Eski milletvekili Usluer, şu anda bir partiye katılma düşüncesi olmadığını söyledi. Ancak kulislerde Usluer'in, kuruluş dilekçesini 19 Mayıs'ta vermeyi planlayan Muharrem İnce'nin partisine katılabileceği konuşuluyor.

Haber 05-05-21 14:55

Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP’den istifa etti (Gaye Usluer kimdir?)

Eski CHP Eskişehir Milletvekilli ve PM Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 05-05-21 12:20

Tarkan Altın Madalyon filmi nerede ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu...

Tarkan filmlerinin devamı niteliğinde olan ‘Tarkan Altın Madalyon’ filmi oyuncuları arasında Kamran Usluer, Kartal Tibet, Eva Bender, Zeki Alasya, Birsen Ayda, Halit Akçatepe, Pakize Suda gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Trend 24-04-21 12:19

Prof. Dr. Usluer: Çok çabuk normalleşirsek ikinci dalga erken gelebilir

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gaye Usluer, "Eğer biz şu anki sonuçlara bakarak hızlı hızlı eski normale dönmeye çalışırsak ikinci dalga beklenenden daha erken gelebilir, birinci dalgadan çok daha şiddetli olabilir." dedi.

Haber 03-06-20 14:23
Yurthaber 03-06-20 13:07

Başkan Dinçer öğrencilerle buluştu

Her haftaya farklı bir okulda düzenlen bayrak törenleri ile başlayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu haftaya bayrak töreni için gittiği Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek okulunda başladı.Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Meclis üyeleri Cem Elibol ve Mustafa Topaçlı ile ziyaret ettiği Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek okulunda özel öğrencileri ve eğitim merkezi yöneticileri bir araya geldi.

Yurthaber 24-02-20 13:24

Emniyet Müdürü Kolcu, özel çocuklarla canlı müzik eşliğinde oynadı

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel eğitime gereksinim duyan çocuk ve ailelerini destekleme, engellilerin sosyal hayata katılımını geliştirerek, erişilebilirliğin sağlanmasını artırmak ve toplumda engellilik bilincinin olumlu bir süreçte ele alınması amacıyla Yerli Malı Haftası kutlama programı düzenlendi.Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek Okulunda düzenlenen programda, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile özel çocuklar, aileleri, okul yönetimi ve öğretmenler bir araya geldi.

Yurthaber 13-12-19 17:05

Bulduğu 14 bin TL'lik altın kolyeyi sahibine teslim etti

KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde, Elnur Mintaş'ın sokakta düşürdüğü 14 bin TL'lik altın kolyeyi bulan Hasan Hüseyin Usluer, polis merkezine gidip, teslim etti.

Haber 08-07-19 18:48

CHP PM Üyesi Usluer ve eski İl Başkanı Akman’dan Başkan Kurt’a ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, eski CHP Milletvekili ve CHP Parti Meclis Üyesi Prof.

Yurthaber 18-04-19 15:55

Muharrem İnce: Belediye başkanlığı seçimleri beka problemi olamaz (2)

İNCE, İZMİR'DE KONUŞTU CHP'li Muharrem İnce, partisinin Seferihisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka hitap etti. Mitinge, CHP İzmir milletvekillerinden Tacettin Bayır, Mehmet Ali Çelebi, Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer'in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Haber 22-03-19 20:45

Muharrem İnce: Belediye başkanlığı seçimleri beka problemi olamaz (2)

İNCE, İZMİR'DE KONUŞTU CHP'li Muharrem İnce, partisinin Seferihisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka hitap etti. Mitinge, CHP İzmir milletvekillerinden Tacettin Bayır, Mehmet Ali Çelebi, Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer'in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Haber 22-03-19 20:02

Nöbetçi antrenör sistemiyle sporda mazereti kaldırdılar

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor salonlarını 24 saat açık tutarak nöbetçi antrenörleri sayesinde herkesin dilediği zamanda spor yapmasına imkan sağlıyor - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu: - "Artık 'mesaideyim, okuldayım, eve geç geliyorum, hafta sonu ya da hafta içi programım var' gibi bahaneler yok. Uykudan biraz zaman ayırıp, gelip sporlarını yapsınlar" - Nöbetçi antrenör Mustafa Usluer: - "Salonlarımız neredeyse günün her saatinde kalabalık. Vatandaşlar günün her saatinde antrenör eşliğinde spor yapabiliyor"

Haber 01-02-19 11:11

CHP PM Üyesi Usluer’den seçim ittifakı değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis (PM) Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, 31 Mart yerel seçimlerinde partiler arasındaki ittifak konusuna değinerek, "Yerelde seçmenle ittifak yapabilirsiniz.

Yurthaber 02-11-18 18:15

2 Otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Kaza, Yeni Mahalle Kuruçay Kavşağı’nda meydana geldi.Alınan bilgiye göre, Ahmet Usluer idaresindeki 43 UV 984 plakalı otomobil ile Cemal Düzenli yönetimindeki 43 FZ 480 plakalı otomobil çarpıştı.Kazada, her iki ayrı araçta bulunan Oğuzcan Mardin ile Müzeyyen Usluer yaralandı.Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesinden sonra Tavşanlı Doç.

Yurthaber 30-10-18 10:35

Usluer: ‘Yargı Yoluna Gidilmesi Konuşulmadı Biz CHP’liyiz’

CHP’de yönetim değişikliği talebiyle parti içi muhalefeti örgütleyen Olağanüstü Kurultay Çağrı Heyeti’nin toplantısına ilişkin sözcü Gaye Usluer, izlenecek seçenekler arasında yargıya başvuruyu hiç konuşmadıklarını açıkladı

Haber 12-08-18 22:21

CHP'li Gaye Usluer: 630 imza veren delegemiz hala imzalarının arkasındalar 

CHP'li Gaye Usluer kurultay talebine ilişkin, "Olağanüstü kurultay talebi veren 630 delegeyi temsilen her ilden en az bir kişi olmak üzere yaklaşık 400 kişi bugün burada bir araya geldik.

Haber 12-08-18 20:34

CHP'li Gaye Usluer: 630 imza veren delegemiz hala imzalarının arkasındalar 

  CHP'li Gaye Usluer kurultay talebine ilişkin, "Olağanüstü kurultay talebi veren 630 delegeyi temsilen her ilden en az bir kişi olmak üzere yaklaşık 400 kişi bugün burada bir araya geldik.

Haber 12-08-18 20:00

CHP'li Gaye Usluer: 630 imza veren delegemiz hala imzalarının arkasındalar 

CHP'li Gaye Usluer kurultay talebine ilişkin, "Olağanüstü kurultay talebi veren 630 delegeyi temsilen her ilden en az bir kişi olmak üzere yaklaşık 400 kişi bugün burada bir araya geldik.

Haber 12-08-18 19:59

CHP'li muhaliflerin toplantısı

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer: - "630 delegenin imzası bir şekilde 600'ün altına düşürüldü. Delegelerimizin söylemlerinden görüyoruz ki hala imza veren 630 delegemiz imzalarının arkasındalar. Delegelerimiz, 630 imzanın gereğinin yerine getirilmesini istiyorlar" - "(Disiplin iddiaları) Olağanüstü kurultay talebi tüzüğün bize verdiği bir haktır. O hakkı tüzüğün öngördüğü biçimde kullandık. Buradan bir disiplin süreci çıkmaz"

Haber 12-08-18 19:59

Chp’li Muhalifler Toplandı

CHP’li muhaliflerden imza açıklaması geldi. Gaye Usluer, “Dilekçelerden henüz yanıt alamadığımız için 630 imza bir...

Yurthaber 12-08-18 19:36

CHP'li muhaliflerden son dakika kurultay açıklaması: 630 delege verdiği imzanın arkasında

Ankara'da toplanan CHP'li muhaliflerden son dakika açıklaması geldi. Milletvekili Gaye Usluer, imza veren 630 delegenin verdiği imzanın arkasında olduğunu söyledi.

Haber 12-08-18 19:17

CHP'li muhalifler: Amasız ve fakatsız olağanüstü kurultay kararı alınmalıdır

 - CHP PM Üyesi Gaye Usluer, Olağanüstü Kurultay talebine ilişkin çağrı heyeti adına yaptığı ortak açıklamada, "Olağanüstü Kurultay için toplanmış 630 delegenin imzası yok sayılmıştır.

Haber 06-08-18 18:29

CHP'li muhalifler: Amasız ve fakatsız olağanüstü kurultay kararı alınmalıdır

CHP PM Üyesi Gaye Usluer, Olağanüstü Kurultay talebine ilişkin çağrı heyeti adına yaptığı ortak açıklamada, "Olağanüstü Kurultay için toplanmış 630 delegenin imzası yok sayılmıştır.

Haber 06-08-18 18:28

Son dakika! CHP'de kurultay krizi! Art arda açıklamalar geliyor

CHP'den gelen bir son dakika açıklamasına göre; kurultay için yeterli imza toplanamadı. CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamayı eleştiren CHP'li Gaye Usluer ise "Biz 630 imzayı noterde kayıt altına alarak, Genel Merkez'e sunduk. Genel Merkezimiz sonradan imza veren kişilerden de karşı yönde imza toplamış olabilir" açıklamasını yaptı

Haber 03-08-18 13:20

CHP'li Usluer: Olağanüstü kurultay için 630 imza toplandı (2)

'630 İMZA TESLİM ETTİK' Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer ve beraberindeki milletvekilleri, olağanüstü kurultay talebiyle topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti.

Haber 02-08-18 19:09

CHP'li Usluer: Olağanüstü kurultay için 630 imza toplandı (2)

'630 İMZA TESLİM ETTİK' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ve beraberindeki milletvekilleri, olağanüstü kurultay talebiyle topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti.

Haber 02-08-18 19:08

CHP'li Usluer Olağanüstü kurultay için 630 imza toplandı -ek

'630 İMZA TESLİM ETTİK' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ve beraberindeki milletvekilleri, olağanüstü kurultay talebiyle topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti.

Haber 02-08-18 19:08

CHP'li Usluer: 630 imza topladık

CHP'li Gaye Usluer, parti içinde değişimden yana olan delegelerin, kurultay için gerekli imzaları "noter tasdikli" topladıklarını açıkladı.

Haber 02-08-18 18:37

Chp Pm Üyesi Gaye Usluer:bundan Sonraki Süreç Genel Merkezin Değerlendirme Süreci Olacak

CHP PM üyesi Gaye Usluer, "Bundan sonraki süreç Genel Merkezin değerlendirme süreci olacak. 45 gün...

Yurthaber 02-08-18 18:18

CHP'de olağanüstü kurultay için verilen imzalar

PM üyesi Gaye Usluer: "Dosyalar incelenmek üzere tek tek, belge belge incelenmek üzere yazı işlerine gönderildi. Bundan sonraki süreç normal işlemesi gereken resmi süreç olacak"

Haber 02-08-18 18:18

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar teslim edildi

PM üyesi Gaye Usluer: - "Toplam delege sayımız 1240. Dolayısıyla noter tasdikli imza sayımızın 621 olması gerekiyor. Noter tasdikli imza sayımız 630" - "Elimizde henüz bu belgeler yok. İmza vermiş olan delege arkadaşlarımız pazartesi akşamına kadar bizlere belgelerini ulaştırdıklarında bunlar da işleme alınacak" - "İsteğimiz CHP'nin siyasal ideolojik tutarlılık göstermesidir, isteğimiz yeni bir yönetim anlayışının devreye girmesidir ve isteğimiz bir kadro hareketinin Cumhuriyet Halk Partisinde başlamasıdır"

Haber 02-08-18 17:37

CHP'li Usluer: Olağanüstü kurultay için 630 imza toplandı (3)

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ve beraberindeki milletvekilleri, olağanüstü kurultay talebiyle topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti.

Haber 02-08-18 17:29

CHP'li Usluer: Olağanüstü kurultay için 630 imza toplandı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ve beraberindeki milletvekilleri, olağanüstü kurultay talebiyle topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti.

Haber 02-08-18 17:25

Chp’de Olağanüstü Kurultay İçin İmzalar Teslim Edildi

CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, "Noter tasdikli imza sayımız 630. Bugün tekrar noter kaydı...

Yurthaber 02-08-18 17:20

CHP'li Usluer: Olağanüstü kurultay için 630 imza toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ve beraberindeki milletvekilleri, olağanüstü kurultay talebiyle topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti.

Haber 02-08-18 17:19

Gaye Usluer'in açıklamasında dikkat çeken Atatürk ve AK Parti detayı

CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, muhalifler adına toplanan imzaları genel merkeze teslim etti. Gaye Usluer'in açıklamasında Atatürk ve AK Parti ile ilgili söylediği cümle dikkat çekti.

Haber 02-08-18 16:29

FLAŞ 

  DHA: CHP'li Gaye Usluer: "Bizim sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan beklentimiz imzaların takibini devam eden süre içerisinde olağanüstü kurultay sürecini bir an önce sayın Genel Başkanımız tarafından başlatılmasıdır.

Haber 02-08-18 16:20