Humanitarian Relief Foundation Haberleri

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül!

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

Haber 2024-04-17 12:12:00

İletişim Başkanı Altun'dan ödül töreninde Gazze açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Altun yaptığı açıklamada, "Tüm insanlığın önünde büyük bir barbarlık, büyük bir gaddarlık, büyük bir zulüm yaşanıyor." sözleriyle İsrail'e tepki gösterdi.

Haber 2023-11-05 22:02:11

Emre Kurttepeli joined The Mehmet Zorlu Foundation Entrepreneurship Summit as a Speaker

Emre Kurttepeli; Mehmet Zorlu Foundation (MZV), which is organized every year, attended to the activity of the 21st Century Competencies Training Program as a speaker.

Finans 2023-07-06 12:47:19

Diyarbakırlı öğrencilerin projesi 116 ülkeden bin 290 takım içinde ilk 10’da

The Earth Foundation tarafından düzenlenen The Earth Prize, bu yıl 116 farklı ülkeden bin 290 takımın katılımıyla, çevresel sorunlar için hazırlanan projeler arasında başarılı 10 projeyi seçerek finalistlerini belirledi.

Yurthaber 2023-03-24 14:08:53

Enkaz altında kalan Atsu için Gana hükümetine çağrı!

Yaşanan depremde enkaz altında kalan isimlerden olan Atakaş Hataysporlu Christian Atsu'nun durumu ülkesinde yakından takip ediliyor. İnsan hakları ve yardım kuruluşu olarak ülkede hizmet veren Crime Check Foundation, Gana hükümetinin Christian Atsu için kurtarma çalışmalarına katılması yönünde çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Spor 12-02-23 20:54

Dünyanın dört bir yanından gelen gönüllülerle birlikte Hatay’da arama kurtarma çalışmalarında! İngiliz gönüllü: Hiçbir şey bununla kıyaslanamaz

Global Relief Trust adlı yardım kuruluşunda çalışan Atiqur Rahman, 74 İngiliz vatandaşı da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen 1000 gönüllü ile birlikte Hatay’daki arama kurtarma çalışmalarına katıldı. İngiliz yardım görevlisi Atiqur Rahman felaketin boyutlarına dair açıklamalarda bulundu.

Trend 07-02-23 09:34

Humanitarian Film Festival ödülleri verildi

TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı: - "Türkiye'nin kamu yayıncısı olarak bizler de insanı merkeze alan yayınlarımız, yapımlarımız ve etkinliklerimizle yok sayılanların, görmezden gelinenlerin dünyadaki sesi soluğu olmak için çaba sarf ediyoruz." - "TRT ortak yapım destekleri vasıtasıyla uluslararası alanda pek çok nitelikli eserin ortaya çıkmasına öncülük ediyoruz. 2021 yılında festivallerde aldığımız 107 ödül, bu konudaki gayretlerimizi artırmamız konusunda bizi cesaretlendiriyor"

Yurthaber 28-05-22 10:15

LUNA COİN SON DURUM! Luna coin neden düşüyor? Luna coin nedir? Luna coin kaç TL oldu?

Luna coin gündemde yer alıyor. En büyük sabit coinlerden birisi olan Luna Coin de kripto para piyasasındaki sorundan etkilendi. TerraUSD (UST) sabaha karşı 3.30 civarında Bitcoin 30.000 doların altını gördü. TerraLabs Kurucu ortaklarından Do Kwon Luna Foundation Guard sabit coinin değerini 1 dolara yükseltebilmek için 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satışı gerçekleştirdi, ancak beklenen olmadı ve bir yükseliş yaşanmadı. Peki, Luna coin nedir, neden düşüyor? İşte detaylar!

Finans 13-05-22 09:14

2021'de internette çocuk istismarı görüntüleri büyük ölçüde arttı

İnternet güvenliği alanında çalışma yapan Internet Watch Foundation araştırmalarına göre, Covid kısıtlamaları döneminde, çocukların online cinsel istismarını gösteren görüntülerde büyük artış oldu.

Haber 13-01-22 13:16

Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü'ne aday gösterildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘City Mayors Foundation’ tarafından düzenlenen ‘World Mayor’, ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü'ne aday gösterildi. Yavaş yaptığı açıklamada, "Türkiye'de tek, Asya'da 4 aday belediye başkanından biri olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Haber 30-03-21 12:09

ŞURKAV ve CARE Türkiye Temsilciliği arasında eşgüdüm protokolü imzalandı

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) ile Coopetive For Assistance And Relief (CARE) Türkiye Temsilciliği arasında, Şanlıurfa’da yaşayan sosyal ve ekonomik açıdan dezavantajlı insanların ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine sığınmış kimselerin yaşadıkları topluma entegrasyonunu sağlamaya yönelik çeşitli faaliyetler yürütülmesini hedefleyen eşgüdüm protokolü imzalandı.Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen protokole, ŞURKAV adına Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya ile CARE Türkiye Temsilcisi Sherine Hassan İbrahim imza attı.

Yurthaber 16-02-21 14:53

ŞURKAV ve CARE Türkiye Temsilciliği arasında eşgüdüm protokolü imzalandı

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) ile Coopetive For Assistance And Relief (CARE) Türkiye Temsilciliği arasında, Şanlıurfa’da yaşayan sosyal ve ekonomik açıdan dezavantajlı insanların ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine sığınmış kimselerin yaşadıkları topluma entegrasyonunu sağlamaya yönelik çeşitli faaliyetler yürütülmesini hedefleyen eşgüdüm protokolü imzalandı.Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen protokole, ŞURKAV adına Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya ile CARE Türkiye Temsilcisi Sherine Hassan İbrahim imza attı.

Yurthaber 16-02-21 14:53

Şanlıurfa’ya 5 buçuk milyon liralık destek

Şanlıurfa Valiliği ile Assocation for Aid And Relief (AAR) Japan Derneği arasında, Şanlıurfa’da yaşayan geçici koruma, uluslararası koruma başvuru aşamasında veya mülteci statüsündeki çocuklar ile Türk vatandaşı engelli bireyler ile ailelerin desteklenmesine yönelik 5 buçuk milyon lira bütçeli yardım faaliyeti için protokol imzalandı.Valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol töreninde, Şanlıurfa Vali Vekili Metin Esen ile AAR Japan Derneği Türkiye Temsilcisi Yoshifumi Kagehira imza attı.

Yurthaber 14-01-21 17:15

Kuzey Kore'nin sergilediği yeni 'dev' balistik füze hakkında bilinenler

Kuzey Kore'nin askeri bir geçitle sergilediği yeni "dev" balistik füze, ülkenin askeri kapasitesi konusunda tecrübeli uzmanları dahi şaşırttı. Kitle imha silahları uzmanı ve One Earth Future Foundation tarafından yürütülen Açık Nükleer Ağlar (ONN) programının başkan yardımcısı Melissa Hanham, yeni silah hakkında açık kaynaklardan sahip olunan bilgileri BBC için değerlendirdi.

Haber 12-10-20 13:24

Control için “Foundation” genişlemesi PS4 ve PC’ye çıktı

Control “Yılın Aksiyon Oyunu” (İnteraktif Sanatlar ve Bilimler Akademisi D.I.C.E. Ödülleri) ve geliştirici Remedy Entertainment, Plc. Eleştirmenlerin Seçim Ödülü (37. Yıl Golden Joystick’s) kazananına ilk genişlemesi “Foundation” ile daha fazla doğaüstü heyecan ekledi.

Haber 27-03-20 15:08

CARE’den Şanlıurfa’ya destek

Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu-Cooperative for Assistance and Relief Everywhere International-(CARE) Türkiye Temsilciliği arasında, Suriyelilere yönelik faaliyetlerde etkin ve verimli işbirliği temin etmeyi amaçlayan protokol, Vali Abdullah Erin huzurunda imzalandı.Valilik toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürü Fatih Işık, CARE Türkiye Temsilcisi Sherine Ibrahim ve Care Türkiye Temsilciliği Proje Koordinatörleri katıldı.

Yurthaber 05-02-20 09:50

Emre Kurttepeli joined The Mehmet Zorlu Foundation Entrepreneurship Summit as a Speaker.

Emre Kurttepeli; Mehmet Zorlu Foundation (MZV), which is organized every year, attended to the activity of the 21st Century Competencies Training Program as a speaker.

Finans 31-01-20 14:39

There are Many Entrepreneurs but Few Opportunities in the Internet Business

The Turkish portal Mynet has 2,5 million registered e-mail users. Emre Kurttepeli who is the owner of Mynet and the Chairman of Turkish Internet Foundation says, “Many web sites selected advertisements as the unique revenue item.

Finans 31-01-20 14:25

‘Korsanlar BM’nin Bilgisayar Sunucularına Sızdı’ 

Associated Press (AP) ve The New Humanitarian haber ajanslarının elde ettiği bilgiye göre Birleşmiş Milletler’in (BM) Cenevre’de bulunan onlarca bilgisayar sunucusuna bilgisayar korsanları tarafından sızıldı

Haber 29-01-20 20:04

Şanlıurfa’ya 28 milyon liralık fon

Şanlıurfa Valiliği ile Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu (Cooperative for Assistance and Relief Everywhere International (CARE İnternational) Türkiye Temsilciliği arasında, Şanlıurfa ili sınırları dahilinde geçici koruma statüsündeki sığınmacılar, mülteciler ve Suriye’deki çatışmalardan etkilenen kişilere yönelik insani yardım ve kalkınma yardımı faaliyetlerinin ifa ve eşgüdümüne dair, 28 milyon TL tutarında fon aktarmayı öngören işbirliği protokolü imzalandı.Valilik makamında gerçekleştirilen protokolü, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile CARE Türkiye Temsilcisi Salah Hamwi imzaladı."Önemli bir destek"CARE İnternational ile imzaladıkları işbirliği protokolünden büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 2017 yılı sonunda da CARE İnternational ile bir işbirliği protokolü imzaladıklarını hatırlatarak, “O dönemden bu yana devam eden uyguladığımız projeler vardı.

Finans 14-01-20 17:08

Güvenli enerjinin anahtarı blockchain uygulamaları

Energy Web Foundation Temsilcisi Arslan: - "Herkesin parçası olduğu bir blockchain platformuyla güvenli enerji sistemi oluşturulabilir" - "Türkiye yetenekli genç nüfusunu kullanarak bu alanlarda kısa zamanda ilk uygulamaları gerçekleştirebilir ve yenilenebilir enerji devrimine liderlik yapabilir" - "Yerli enerji kapasitemizi artırabilmek için yenilenebilir enerji finansmanına çözümler geliştiriyoruz"

Finans 18-12-19 11:19

Şarika Uluslararası Ödülü adaylık son başvuru tarihi uzatıldı

Bu sene 4’üncüsü düzenlenen ve kazananın 136 bin dolar ödül alacağı Şarika Uluslararası Ödülü (SIARA) için adaylık süresinin tarihi 31 Aralık’a kadar uzatıldı.Şarika merkezli küresel insani yardım kuruluşu Big Heart Foundation (TBHF) ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ortaklığı ile bu sene 4’üncüsü düzenlenen ve kazananın 136 bin dolar ödül alacağı Şarika Uluslararası Ödülü (SIARA) için adaylık süresinin 31 Aralık’a kadar uzatıldığı açıklandı.

Haber 18-12-19 10:51

Foundation (Vakıf) dizisinin çekimleri başladı

Apple TV+ platformunda izleyiciyle buluşacak olan Isaac Asimov'un klasik bilim kurgu serisi Foundation (Vakıf) dizisinin çekimleri sessiz sedasız başladı. Dizinin İzlanda’daki setinden bir kare sosyal medyaya sızdı.

Trend 02-12-19 14:06

Raed Al Saleh, the chairman of White Helmets: “James was neither our founder nor our trainer”

Raed Al Saleh, the chairman of the White Helmets, known to the world public for humanitarian activities in the Syrian civil war, spoke to Demiroren News Agency.

Haber 19-11-19 12:50

Tasarım Mucitleri Ateşböceği Öğrenim Birimi çocuklar için etkinliklere başladı

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), Lloyd's Register Foundation (LRF) desteğiyle hayata geçirdiği Tasarım Mucitleri Ateşböceği Öğrenim Birimi, Anadolu’nun dört bir yanındaki çocuklarla buluşmak için etkinliklere başladı.

Finans 13-11-19 12:12

Şarika Uluslararası Ödülü’nün adaylık kapsamı değişti

Bu sene 4’üncüsü düzenlenen ve kazananın 136 bin dolar ödül alacağı Şarika Uluslararası Ödülü (SIARA) için adaylık süresi 17 Aralık’a kadar devam ettiği açıklandı.Şarika merkezli küresel insani yardım kuruluşu Big Heart Foundation (TBHF) ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ortaklığı ile bu sene 4’üncüsü düzenlenen ve kazananın 136 bin dolar ödül alacağı Şarika Uluslararası Ödülü (SIARA) için adaylık süresinin 17 Aralık’a kadar devam edeceğini açıklandı.

Haber 11-11-19 09:46

Apple TV+'ın Foundation dizisinin başrolleri Lee Pace ve Jared Harris oldu

Isaac Asimov'un Foundation'ın diziye uyarlanıyor. Apple TV+ yapımında başrol oyuncuları Lee Pace ve Jared Harris olarak açıklandı.

Trend 23-10-19 17:44

Dünya İnsani Eylem Forumu

Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Naci Yorulmaz: - "Bilgi birikimlerimizi, tecrübelerimizi, en iyi uygulamalarımızı farklı bağlamlarda paylaştık. Etkileşimler ve paylaşımlar sayesinde ortak bir anlayışa ulaşacağız ve insani yardım çalışanları olarak ortak eylemlere imza atacağız. Bu, aslında zorlu bir yolculuk, insani yardım ekosistemi için daha etkili bir ortam yaratmaya çalışıyoruz" - Islamic Relief Worldwide Uluslararası Avukatlık Direktörü Shahin Ashraf: - "Kalkınma, insan hakları, özgürlük, adalet ve onur en değerli ilkelerimiz. Kaybettiğimiz meslektaşlarımızı bu ilkeler uğruna kaybettik. Bütün insani yardım çalışanları, uluslararası hukuku uygun olarak korunmadan faydalanmalıdır"

Haber 16-10-19 11:28

Stars Of Science, en iyi 8 kaşifini seçti

Qatar Foundation eğlenceli eğitim realite TV programı Stars of Science, kapsamlı seçmeler sonucunda ’En İyi Arap Kaşifleri’ başlıklı yarışması sona yaklaşırken en iyi 8 kaşifini seçti.Qatar Foundation eğlenceli eğitim realite TV programı Stars of Science, kapsamlı seçmeler sonucunda ’En İyi Arap Kaşifleri’ başlıklı yarışması sona yaklaşırken en iyi 8 kaşifini seçtiğini duyurdu.

Haber 07-10-19 15:50

Şehzadeler Belediyesi çevre gönüllülerine teşekkür etti

Şehzadeler Belediyesi, çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Dünya Temizlik Günü’ etkinliğinin Manisa ayağını organize eden Let’s Do It Foundation Manisa Direktörü Minel Rüzgar’a teşekkür belgesi verdi.

Yurthaber 26-09-19 12:06

Hong Kong’un iş insanları İstanbul’da iş dünyası ile bir araya geldi

THE Better Hong Kong Foundation üyesi 30’a yakın iş insanı 5 günlük Türkiye ziyaretinde Türk iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek yatırım fırsatlarını inceledi.

Finans 25-09-19 16:59

ABD Başkan yardımcısı Pence’den İran’a Suudi Arabistan mesajı

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Suudi Arabistan’ın petrol sahalarına yapılan saldırılardan İran’ı sorumlu tutarak gerekmesi halinde müttefiklerini savunmaktan çekinmediklerini söyledi.ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, başkent Washington’da The Heritage Foundation tarafından düzenlenen bir etkinlikte İran’a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Haber 17-09-19 20:25

Soros: Trump yönetiminin Çin politikalarını başarılı buluyorum

Milyarder yatırımcı ve Open Society Foundation Başkanı George Soros, ABD’in Çin’e yönelik politikalarının ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin en büyük, belki de tek, başarısı olduğunu söyledi.

Finans 10-09-19 17:42

İhlas Vakfı bu bayram da kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

‘Kamu Yararına Çalışan Vakıf’ statüsü çerçevesinde bu sene de yurt içi ve yurt dışında vekâleten kurban kesim ve dağıtım organizasyonları yapan İhlas Vakfı, garip ve yetimlerin duasını aldı.İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdikleri kurban kesim ve dağıtım organizasyonları hakkında basın açıklaması yaptı.İhlas Vakfı Başkanı Akalın, hayırseverlerin bağışladığı kurban vekâletlerini yurt içinde İhlas Vakfı yurtlarının bulunduğu şehirler ile Afyon’da; Yurt dışında ise Somali, Sudan, Çad, Uganda, Gazze, Filipinler ve Afganistan’da umumi vekil olan arkadaşlarımızın vekâlet sahiplerinin isimlerini tek tek okuyarak, kesim için kasaba verilen vekaletin ardından, tekbirlerle ve Bismillahi Allahuekber nidaları ile kesimlerin yapıldığını ve bu ülkelerdeki ihtiyaç sahibi on binlerce Müslümanın yüzünü güldürdüklerini söyledi.Akalın, Afrika’nın fakir ve yoksul ülkelerinden Çad’ da iki bölgede "Assocıatıon Pour L’aıde Des Enfants Orphelıns" derneği temsilcisi Ömer Sultan ile İhlas Vakfı temsilcileri Osman Gül, Galip Bilecen, Ahmet Şentürk ve Ahmet Faruk Alpaslan’ın gözetiminde kurbanların kesildiğini belirtti.Uganda’da "Social Humanitarian Aid Delivery" Derneği işbirliği ve dernek yöneticisi Kasım Balonde ile İhlas Vakfı yetkilisi Muammer Gül ve Hakan Sakarya’nın sorumluluğunda kurbanların kesildiğini açıkladı.Kara kıta Afrika’nın yüzölçümü olarak en büyük ülkesi konumundaki Sudan’ın başkenti Hartum’da "Wagfıa Organızatıon For Orphans Care" derneği ile birlikte dernek yetkilisi Müştak Saygın, İhlas Vakfı yetkilileri Veysel Gümüş ve Fatih Dikmen eşliğinde kurbanların kesildiğini kaydetti.Kuraklık, iç savaş, yokluk, yoksulluk ve yoksunluğun en çok hissedildiği Afrika’nın en yardıma muhtaç ülkesi Somali’de kurbanların "Ikhlas Welfare Foundatıon" yetkilisi Ahmet Ali ile vakıf yetkilisi Âdem Gültekin ve Hakkı Okur nezaretinde kesildiğini ifade etti.Yıllardır süren iç savaş ve terör sebebiyle yokluk ve yoksulluğun hat safhada olduğu Afganistan’ın kuzeyinde Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Türkistan bölgesinde ise Yupekyol Foundatıon başkan yardımcısı Abdulhakim Mahdum’un nezaretinde dini vecibelere uygun olarak kurbanların kesildiğini belirtti.İki milyona yakın insanın kuşatma altında yaşadığı Gazze’de İslam Cemiyeti Derneği yetkilisi Ayesh Syam tarafından organize edilen kesimlerden sonra elde edilen etler Gazzelilere dağıtıldı.Filipinler’in Zamboanga, Manika ve Lapakan bölgelerinde Türk Dünyası Koordinatörü Numan Aydoğan Ünal koordinesinde kurban kesimi yapılarak buradaki fakirlere dağıtıldığını açıkladı.Kurban etleri daha önce tespit edilen fakirlere ulaştırıldıAkalın, kesimlerde elde edilen etlerin paketlenerek daha önceden o beldenin muhtarları tarafından tespit edilen fakirlere dağıtıldığını ve hayırseverlerle birlikte on binlerce garibin dualarını aldıklarını, yurt içinde ise öğrenci yurtlarında barınan öğrencilere sarf edilmek üzere yurtlara gönderildiğini ifade etti.Kurban videoları whatsapp ile bağışçılara gönderilmeye başladıAkalın dini vecibelere uygun olarak yapılan kesimlerin video kayıtlarının kurban bağışı yapan tüm hayırseverlere Whatsapp üzerinden göndermeye başladıklarının altını çizdi.Akalın son olarak İhlas Vakfı’na güvenerek kurban, adak, nafile ve akikalarını vekâlet yoluyla bağışlayan bütün hayırseverlere teşekkür ederek, milletimizin ve İslam âleminin Kurban bayramlarını tebrik etti.

Haber 12-08-19 16:56

Ülkemizdeki Vikipedi Yasağı AİHM'e Gidiyor!

Wikimedia Foundation, Türkiye'deki Vikipedi yasağını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıyor.

Trend 24-05-19 15:51

Yüz aileye Ramazan kolisi dağıtıldı

Sadakataşı Derneği Genel Başkanlığı tarafından Adıyaman’da, bulunan 100 aileye Ramazan kolisi yardımında bulunuldu.Sadakataşı Derneği Genel Başkanlığı ve Almanya İslamic Relief Derneği tarafından ortaklaşa yapılan yardım çalışmaları kapsamında Türkiye genelinde 2 bin Adıyaman’da da 100 aileye erzakların yer aldığı Ramazan Kolisi verildi.

Yurthaber 17-05-19 19:00

Sivil toplum kuruluşlarından ramazan yardımı

Yedi Başak İnsani Yardım ve İslami Relief dernekleri Gaziantep'te 1100 aileye gıda yardımında bulundu

Yurthaber 07-05-19 15:36

Sivil toplum kuruluşlarından ramazan yardımı

Yedi Başak İnsani Yardım ve İslami Relief dernekleri Gaziantep'te 1100 aileye gıda yardımında bulundu

Haber 07-05-19 15:34

Dünyaca ünlü Filistinli öğretmen Türkiye’ye geliyor

Filistin mülteci kampında büyüyen ve 2016 yılında Varkey Foundation tarafından verilen Küresel Öğretmen Ödülü’nü alan Filistin’den Hanan Al-Hroub, Türkiye’ye geliyor.1.5 milyon öğretmen, 20 milyona yakın öğrenci ve 40 milyonu aşan velisiyle Türkiye’de her hane için en önemli sosyal çözüm alanlarından biri olan eğitim, 4-11 Mayıs tarihleri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

Haber 27-04-19 11:18

Emine Erdoğan’a Dünya İnsaniyet Forumu'ndan ‘Fark Yaratan’ ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a dünyadaki insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı Dünya İnsaniyet Forumu’nca (World Humanitarian Forum) ‘Changemaker’ (Fark Yaratan) ödülü takdim edildi.    “İNSANİ YARDIMLAR KARŞILIKSIZDIR”    Emine Erdoğan, ödül töreninde davetlilere hitaben yaptığı konuşmada dünya barışı ve yardımlaşma konusunda mesajlar vererek, Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyanın en cömert ülkelerinden biri olduğuna dikkati çekti.

Haber 17-04-19 19:40

Emine Erdoğan’a Dünya İnsaniyet Forumu'ndan ‘Fark Yaratan’ ödülü 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a dünyadaki insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı Dünya İnsaniyet Forumu’nca (World Humanitarian Forum) ‘Changemaker’ (Fark Yaratan) ödülü takdim edildi.  “İNSANİ YARDIMLAR KARŞILIKSIZDIR”  Emine Erdoğan, ödül töreninde davetlilere hitaben yaptığı konuşmada dünya barışı ve yardımlaşma konusunda mesajlar vererek, Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyanın en cömert ülkelerinden biri olduğuna dikkati çekti.

Haber 17-04-19 19:25

DHA DIŞ - Emine Erdoğan’a Dünya İnsaniyet Forumu'ndan ‘Fark Yaratan’ ödülü 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a dünyadaki insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı Dünya İnsaniyet Forumu’nca (World Humanitarian Forum) ‘Changemaker’ (Fark Yaratan) ödülü takdim edildi.  “İNSANİ YARDIMLAR KARŞILIKSIZDIR”  Emine Erdoğan, ödül töreninde davetlilere hitaben yaptığı konuşmada dünya barışı ve yardımlaşma konusunda mesajlar vererek, Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyanın en cömert ülkelerinden biri olduğuna dikkati çekti.

Haber 17-04-19 19:20

Emine Erdoğan’a Changemaker ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a, World Humanitarian Forum (Dünya İnsani Forumu) tarafından Changemaker (Farkındalık Oluşturanlar) ödülü verildi.

Haber 17-04-19 18:58

ABD Eski NATO Büyükelçisi: ‘S-400’ler NATO’ya İhanet’

Washington’da Turkish Heritage Foundation adlı düşünce kuruluşunun düzenlediği “Atlantik Ötesi İlişkiler” panelinde ABD’nin eski NATO Büyükelçisi Nicholas Burns, “Türkiye’nin S-400 satın alması Nato’ya ihanet” dedi

Haber 10-04-19 18:18

Maltepe Üniversitesi'nde akreditasyon eğitimi

ALMANYA merkezli uluslararası akreditasyon kuruluşu The Foundation for International Business Administration Accreditation'dan (FIBAA) Uzman Lars Weber, Maltepe Üniversitesi'nde bir günlük eğitim verdi.

Haber 23-02-19 11:18

Maltepe Üniversitesi'nde akreditasyon eğitimi

ALMANYA merkezli uluslararası akreditasyon kuruluşu The Foundation for International Business Administration Accreditation'dan (FIBAA) Uzman Lars Weber, Maltepe Üniversitesi'nde bir günlük eğitim verdi.

Haber 23-02-19 10:40

Ankara'da Japon Filmleri Festivali başlıyor

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği ve The Japan Foundation işbirliğiyle Başkentte "15. Ankara Japon Filmleri Festivali" başlıyor.

Trend 20-02-19 16:17

Türk bilim kadını Özkan’a çevre ödülü verildi

Türk bilim kadını Profesör Doktor Mihri Özkan’a çevre dostu yenilenebilir enerji alanında yaptığı çalışmalardan ötürü ABD’nin Los Angeles şehrinde ödül verildi.Her yıl düzenlenen ve alanlarında olağanüstü başarı göstermiş 5 bilim insanına verilen Humanitarian Star Awards (İnsanlık Yıldızı Ödülleri) sahipleri buldu.

Haber 01-02-19 12:25

Esenyurt'ta mülteci ruh sağlığı merkezi açıldı

AB Sivil Koruma ve İnsani Yardım Operasyonları Türkiye Bölge İletişim Yetkilisi Mathias Eick: - "AB olarak bu tür merkezlerin açılmasını önceliğimiz haline getirdik ve fon sağladık. AB İnsani Yardım Ofisi olarak, Relief International'ı, bu tip merkezler açması için destekledik" - Sağlık Bakanlığı SIHHAT Projesi İstanbul Koordinatörü Dr. Yavuz Han: - ''SIHHAT kapsamında, Türk halkına ne yapılıyorsa mültecilere de aynı uygulamayı yapacak bir sistem kurmaya çalışılıyor'' - Relief International Türkiye Direktörü Andrea Patterson: - ''Çok ağır insanı krizin yaşandığı bir dönemde, Suriyelilere yönelik böyle bir hizmeti sağladığı için Türkiye'ye ve Türk hükümetine özellikle teşekkür ediyoruz''

Haber 31-01-19 16:18