Pamir Dikdik Haberleri

Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin şaşırttı! Meğer Hülya Avşar ile kamera önünde öpüşmüş

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar'ın 653. bölümde izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu şu sıralar dizi nedeniyle tatlı bir telaş yaşıyor. Ünlü ismin geçmişte Hülya Avşar'ın klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 2023-11-17 12:15:50

Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yakışıklı oyuncu Arka Sokaklar kadrosunda!

Pamir Pekin, 18 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde Komiser Mehmet karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar'ın 653. bölümde izleyici karşısına çıkacak. Peki, Pamir Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin'in oynadığı diziler...

Magazin 2023-11-17 11:42:25

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son hali herkesi şaşırttı! Berk Oktay ve Eda Ece'yle fenomen dizide rol almıştı

Başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı İlişki Durumu Karışık dizisinde hayat verdiği Gülendam karakteriyle hafızalarımıza kazınan Aybike Esin Tumluer 2017 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olduğunu duyurmuştu. Adını da Atlas Karan olarak değiştiren ünlü ismin son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 2023-06-27 09:24:07

Türk beyin cerrahına uluslararası bir ödül daha!

Prof. Dr. M. Necmettin Pamir, Avrupa Beyin Cerrahisi Dernekleri Birliği’nin en büyük ödülünün sahibi oldu! Dünya Nörolojik Cerrahi Akademisi’nin ilk Türk Başkanı olan, dünyanın sayılı beyin cerrahlarından Prof. Dr. M. Necmettin Pamir, Nöroşirurji alanında Avrupa Beyin Cerrahisi Dernekleri Birliği’nin (EANS) en büyük ödülü kabul edilen “Üstün Hizmet Ödülü” nün sahibi oldu.

Haber 2022-11-09 22:11:21

Antakya Antik Hipodrom'da eğlence ve oyun mekanları bulundu

Kazı Başkanı Prof. Dr. Hatice Pamir: - "Yaptığımız kazılarda üzerlerinde işaretler bulunan oyun zarları, oyun taşları, kemikten yapılmış üflemeli bir çalgının ağız kısmı ve üzerlerinde isim yazılmış kırık çömlekler bulduk" - "Kazdığımız bu mekanlar da bir konut planı vermediği için biz onu bir eğlence mekanı, sporcuların belki boş vakitlerini geçirdikleri ya da gelen kişilerin eğlenecekleri bir mekan olduğu şeklinde yorumladık"

Yurthaber 29-09-22 12:29

Borsa İstanbul'da gong Kocaer Çelik için çaldı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun: - "Kocaer Çelik, Borsa'mızda bu yıl halka açılan 23. şirketimiz oldu. Böylece 2022'nin ilk yarısında 23 şirketin halka arzını gerçekleştirmiş olduk ve 10 milyar TL'nin üzerinde bir halka arz tutarına ulaştık" - QNB Finansinvest Genel Müdürü Pamir Karagöz: - "2022'nin en büyük halka arzını gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz"

Yurthaber 30-06-22 11:38

Cinsiyet değiştiren İlişki Durumu Karışık’ın Gülendam'ı Aybike Esin Tumluer’in son hali dudak uçuklattı

Başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı İlişki Durumu Karışık dizisinde Gülendam karakteriyle hafızalara kazınan Aybike Esin Tumluer geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncusunu son halleri takipçilerini şaşırttı.

Magazin 22-12-21 07:21

Oyuncu Pamir Pekin de yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, orman yangınlarının yaşandığı bölgeye gitti ve yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Magazin 06-08-21 02:07

Dört denizi geçen yelken sporcusu Tolga Pamir, İskenderun’a ulaştı

Dört denizi geçen yelken sporcusu Tolga Pamir, İskenderun’a ulaştı

Yurthaber 04-07-21 05:29

Kumar operasyonunda masanın altına gizlendi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir iş yerinde kumar oynadıkları ve Covid-19 tedbirlerini ihlal ettikleri belirlenen 4 kişiye toplam 12 bin 600 lira para cezası uygulandı.İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şehit Pamir Caddesi üzerinde bir işyerinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçerek iş yerine çevik kuvvet ekipleri ile baskın düzenledi.

Haber 23-12-20 11:35

SMA hastası Pamir bebek için taraftarlar harçlıklarını birleştirdi

SMA hastası Pamir bebek için taraftarlar harçlıklarını birleştirdi

Yurthaber 17-11-20 14:57

Bir Annenin Günahı ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Bir Annenin Günahı 1. bölümden yeni fragman yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'nın yayın tarihi belli oldu. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin'in başrollerde oynadığı Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölümden yeni fragman da yayınlandı. Peki Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlıyor? İşte Bir Annenin Günahı dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi.

Magazin 12-11-20 02:26

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan SMA hastası Pamir bebek için yardım kampanyası

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan SMA hastası Pamir bebek için yardım kampanyası

Yurthaber 11-11-20 21:55

Bir Annenin Günahı 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 05-11-20 02:55

Bir Annenin Günahı 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'ndan 2. fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 29-10-20 00:14

Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman yayınlandı! Bir Annenin Günahı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı'ndan ilk fragman yayınlandı. Bir Annenin Günahı'nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi konusu nedir? İşte Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman.

Magazin 21-10-20 23:11

Erciş’te ot yangını

Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen ot yangını, diğer ot yığınlarına sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Edinilen bilgiye göre yangın, Erciş ilçesine bağlı Ulu Pamir Mahallesinde meydana geldi.

Yurthaber 20-08-20 12:38

Kırgız Türkleri'nden depremzedelere yardım

AFGANİSTAN'ın Pamir Yaylası'ndan göç ederek 1982 yılında Van'ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir Mahallesi'ne yerleşen Kırgız Türkleri, Elazığ'da ki depremzedelere yardım gönderdi.

Haber 31-01-20 15:55

Kırgız Türkleri'nden depremzedelere yardım

AFGANİSTAN'ın Pamir Yaylası'ndan göç ederek 1982 yılında Van'ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir Mahallesi'ne yerleşen Kırgız Türkleri, Elazığ'daki depremzedelere yardım gönderdi.

Haber 31-01-20 14:47

Vali Kaymak başarısının sırrını açıkladı

Öğrencileri makamında ağırlayarak sorularını cevaplayan Samsun Valisi Osman Kaymak, başarısının sırrının, ‘çok ders çalışmak’ olduğunu söyledi.Vali Osman Kaymak, “Milli Mücadele’nin 100.Yılında 100.000 İmza Projesi” kapsamında Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulunda görev yapan öğretmenleri, velileri ve öğrencileri makamında kabul etti.

Haber 04-01-20 11:07

Yeni trend meslek DJ'lik için de eğitim şart

Son yıllarda tüm dünyada eğlence sektörünün popüler meslekleri arasında ilk sıralarda yer alan DJ'lik, kolay görünmesinin aksine ciddi ritm kulağı ve sosyal topluluklarla iyi ilişkiler gerektiriyor - Türkiye'nin ilk ses mühendislerinden Süden Pamir: - "Nota ve müzik bilgisi olmasa da DJ'lik için eğitim şart. Bir defa müzik tarihine çok ciddi hakim olmak gerekiyor. Çünkü her müzik türü, bir önceki müzik türünün üzerine geliyor. Dolayısıyla bu mesleği icra etmek için iyi bir müzik kültürüne sahip olmak lazım" - "DJ'likte işin içinde bir artistik yetenek, empati yeteneği, arkanızda biriktirdiğiniz bir müzikal kültür yatıyor olmalı. Bu tür destekleri olan kişiler, diğerleri arasından hızlı tırmanıyor. Ciddi rakamlar kazanıyor"

Haber 20-10-19 11:20

Van'daki Kırgız Türklerinden harekata destek

Afganistan'ın Pamir Yaylası'ndan göç ederek 1982 yılında Van'ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir köyüne yerleşen Kırgız Türkleri, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen 'Barış Pınarı Harekatı?na destek verdiklerini söyledi.

Haber 17-10-19 12:59

Van'daki Kırgız Türklerinden harekata destek

AFGANİSTAN'ın Pamir Yaylası'ndan göç ederek 1982 yılında Van'ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir köyüne yerleşen Kırgız Türkleri, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen 'Barış Pınarı Harekatı’na destek verdiklerini söyledi.

Haber 17-10-19 09:47

Pamir: Tercih edilen cari fazlanın ihracat artışıyla verilmesi

Temmuz ayında gerçekleşen cari fazla ile ilgili konuşan Ekonomist Can Pamir, cari fazlanın Türkiye ekonomisine bağlı olarak ithalattaki daralma sonucu gerçekleştiğini ve tercih edilenin  ise, "ihracat artışıyla verilen cari fazla" olduğunu vurguladı.

Finans 13-09-19 13:03

Atlı Jandarma ekibi Çeşme plajlarında göreve başladı

Çeşme’nin Pırlanta ve Altınkum Plajlarında atlı jandarma ekibi göreve başladı.Çeşme, bayram tatili nedeniyle 1 milyonu aşkın tatilciyi ağırlarken, Çeşme’nin ince kumu ve temiz denizi ile ünlü plajlarından olan Pırlanta ve Altınkum Plajlarında atlı jandarma ekipleri, önleyici kolluk görevi yapmaya başladı.Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkez Komutanlığından gelen, Aybüke, Aslanbey ve Pamir atlı üç at, birisi yedekte kalmak üzere iki binicisi ile birlikte Pırlanta ve Altınkum Plajlarında devriye görevi yapmaya başladı.

Yurthaber 12-08-19 18:10

Yaşlı adama çarptı, kartvizitini görgü tanıklarına bırakıp gitti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama çarpan otomobil sürücüsü kartvizitini olay yerindeki görgü tanıklarına bırakarak kaza yerinden uzaklaştı.Alınan bilgiye göre, Şehit Pamir Caddesinde yolun karşısına geçmek isteyen Mehmet Fevzi Tutak’a (77) 31 D 2226 plakalı otomobil çarptı.

Haber 02-08-19 15:26

Kırgızistan kökenli çifte Türk bayraklı düğün

AFGANİSTAN'ın Pamir Yaylası'ndan 1982'de Türkiye'ye göç eden Kırgız Türkleri'nden olan ve Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Muzaffer Erçetin (25), kendisi gibi Kırgızistan kökenli Aysel Asyalı (24) ile hayatını birleştirdi.

Haber 27-07-19 11:53

Kırgızistan kökenli çifte Türk bayraklı düğün

AFGANİSTAN'ın Pamir Yaylası'ndan 1982'de Türkiye'ye göç eden Kırgız Türkleri'nden olan ve Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Muzaffer Erçetin (25), kendisi gibi Kırgızistan kökenli Aysel Asyalı (24) ile hayatını birleştirdi.

Haber 27-07-19 10:25

İzmir sahillerine inen bu görüntüyle karşılaşıyor

İzmir İl Jandarma Komutanlığı At ve Köpek Eğitim Merkezinde eğitilen 'Aslanbey' ve 'Pamir' isimli atlar ile binicilerinden oluşan atlı jandarma timi Seferihisar, Selçuk ve Menderes ilçelerinde göreve başladı.

Trend 02-07-19 15:26

Mavi fularlılar Kırgız mahallesinde

Van yemek ve mutfak kültürünü gönüllü olarak tanıtan kadınlardan oluşan ‘Mavi Fularlılar’ grubu bu kez Erciş ilçesi Ulupamir mahallesini ziyaret ettiler.Geçmişte Van yemeklerini, Van kahvaltısını, Van’ın tescilli yemeklerinden keledoşu, çay kültürünü, Van’da Ramazan sofasını ve Van balığı pişirme çeşitlerini ulusal kanallarda tanıtan Mavi Fularlılar bu kez de Afganistan’ın Pamir yaylasından göç ederek Erciş’in Ulupamir mahallesine yerleşerek tarım ve hayvancılıkla uğraşan Kırgız Türklerini ziyaret ettiler.

Yurthaber 11-06-19 12:35

ABD’nin İran Yaptırımları Türkiye’yi Nasıl Etkiliyor?

ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarının Türkiye'ye ve küresel ekonomiye etkisini değerlendiren SİGMA Turkey'in enerji uzamanı Necdet Pamir Türkiye'nin çok ciddi ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalabileceğini belirtti. Pamir'e göre küresel ölçekte bir kriz de söz konusu

Haber 06-05-19 14:56

Kırgız Türkleri geleneklerini devam ettiriyor

Afganistan'ın Pamir Yaylası'ndan 1982 yılında Türkiye'ye göç eden Kırgız Türkleri, 30 yılı aşkın süredir Van'ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir Mahallesinde yaşamlarını sürdürüyor.

Haber 27-04-19 10:16

QNB Finans Varlık faaliyetlerine başladı

QNB Finansinvest Genel Müdürü Pamir Karagöz: - "QNB Finans Varlık, hem yurt içinde hem de yurt dışında kira sertifikası ihracı gerçekleştirebilecektir"

Haber 10-04-19 10:57

Roma dönemi mezarları gün yüzüne çıkarılıyor

Binlerce yıllık geçmişe sahip, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan Hatay'ın Altınözü ilçesinde bir kısmı toprak altında bulunan Roma dönemine ait nekropolde tarihe ışık tutacak kazı çalışmalarına başlandı - Girişinde, "Utançsızca yaşadı ve öldü" kaya mezarlarında ise "Ruhun esen kalsın", "Ruhu şad olsun" şeklinde yazıların yer aldığı nekropol, gün yüzüne çıkarılarak turizme kazandırılacak - MKÜ Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Pamir: - "Kaya mezar odalarının her birisinin önünde ölen kişilerin kimlikleriyle ilgili bilgiler var"

Haber 27-11-18 11:15

Muratpaşa’da iki park yenilendi

Muratpaşa Belediyesi, Üçgen Mahallesi’nde Seyit Ali Pamir ve Güzeloba Mahallesi’nde yer alan Örnekköy Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı.

Yurthaber 03-11-18 10:35

Pamir: Adil sistem için bordroluların vergi aralıkları açılmalı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 01-11-18 12:09

Kırgız Türkleri geleneklerini Yozgat'ta yaşatıyor

Afganistan'ın Pamir Yaylası'ndan 36 yıl önce göç ederek Van'ın Erciş ilçesi Ulupamir köyüne yerleşen Kırgız Türklerinden yaklaşık 50 aile, Yozgat'ın Yenifakılı ilçesine taşındı - TOKİ tarafından yaptırılan konutlara yerleşen Kırgızlar, çadır kurup at yetiştiriciliği yaparak deri işiyle uğraşıp kilim dokuyarak geleneklerini yaşatıyor

Haber 26-10-18 11:12

Pamir: Serbest ekonomiyi çok zorlamamak gerek

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 09-10-18 15:23

Pamir: ABD ve Almanya görüşmeleri piyasalara olumlu yansıdı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 28-09-18 10:02

Pamir: Piyasalar Fed’in kararından çok sinyallerine odaklandı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 26-09-18 10:54

Pamir: YEP'teki ilk izlenim harcama tarafındaki tasarruf

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 20-09-18 15:30

Pamir: MB elinden geleni yaptığını gösterdi

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 13-09-18 15:16

Pamir: Faiz artışı yüzde 4.0 puanın üstünde olursa kur üzerindeki etkisi büyür

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 13-09-18 11:39

Kırgız kültürü ekmek kapıları oldu

Afganistan'ın Pamir Yaylası'ndan 1982'de Van'ın Erciş ilçesine göç eden Kırgızlar, evlerinin bir bölümünde oluşturdukları atölyede ürettikleri geleneksel kıyafetleri satarak hem geçimlerini sağlıyor hem de kültürlerini yaşatıyor - Atölye sahibi Ahmet Aytaç: "Gelenek ve göreneklerimiz bizlere atalarımızdan miras. Yaptığımız iş sayesinde hem kültürümüzü yaşıyoruz hem de kendimize bir iş kapısı oluşturduk" - Mahalleyi ziyaret eden Buket Şengör: "Kırgızların gelenek ve göreneklerini yaşatma çabası takdire şayan. Kırgız kültürü adına aradığınız her şeyi bu mahallede bulabiliyorsunuz. Biz de zaten bu ortamı yerinde görmek için geldik ve geldiğimize de değdi"

Haber 05-09-18 11:25

Pamir: Enflasyon yılsonunda yüzde 20 düzeyine çıkabilir

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 03-09-18 12:22

Pamir: Kurdaki yükseliş bayram tatilinin birikmiş etkisi

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Öğretim Üyesi Dr.

Finans 29-08-18 13:08

Malazgirt Zaferi kutlamalarının renkli misafirleri: Kırgız Türkleri

Afganistan'ın Pamir Yaylası'ndan Van'ın Erciş ilçesine göç eden Kırgız Türklerinin yöresel yemekleri, kıl çadırları, geleneksel kıyafetleri ve ata sporları Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü kutlamalarına renk katıyor - Yaklaşık 400 dönümlük alanda yapılan kutlamalara katılan vatandaşlar, Kırgız Türklerinin yöresel yemeklerinin tadına bakarken, yöresel kıyafetleriyle fotoğraf çekebilmek için birbirleriyle yarışıyor

Haber 24-08-18 11:12

Türkiye’nin İran’a Doğalgaz Yaptırımı Uygulaması İmkansız mı?

TMMOB Petrol Mühendisleri Odası Eski Başkanı ve Sigma Turkey ekibinden Necdet Pamir, İran’a yönelik yaptırımlardan Türkiye’nin nasıl etkileneceği konusunu enerji sektörü boyutuyla değerlendirdi

Haber 10-08-18 13:46

Seyit Ali Pamir Parkı Yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi, 90’lı yıllarda yapılan Seyit Ali Pamir Parkı’nda revizyon çalışması başlattı.Antalya eski Belediye Başkanları’ndan...

Yurthaber 09-08-18 11:41