SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 Nba All Star Trt’den canlı yayınlanacak

Nba’in yıldızları sahne alıyor. 14 Şubat’ta TSİ sabaha karşı başlayacak 2015 Nba All Star organizasyonu Trt’den canlı olarak yayınlanacak.

2015 Nba All Star Trt’den canlı yayınlanacak

2015 Nba All Star organizasyonu bu gece yarısı başlıyor. Dünyada birçok ülkede naklen yayınlanacak bu dev organizasyon Türkiye’de Trt tarafından canlı yayınlanacak. New York’ta Madison Square Garden ve Barclays Center’da düzenlenecek ve 3 gün sürecek organizasyon, 14 Şubat gecesi TSİ 02:00’deki Ünlüler Maçı ile başlayacak. Nba yıldızlarının buluştuğu ve şovlarıyla adından günlerce söz ettiren All – Star etkinlikleri Pazar sabaha karşı oynanacak Nba All-Star maçıyla son bulacak.

All Star Hafta Sonu Ünlüler Maçıyla Başlayacak

14 Şubat TSİ 02.00’de oynanacak “Ünlüler Maçı” ile şov start alacak. New York Knicks’in yıldız oyuncusu Carmelo Anthony ve takımın ateşli taraflarından yönetmen Spike Lee Ünlüler Maçı’nda takımlara koçluk yapacak. Maçta Kevin Hart, Common, Nick Cannon, Allan Houston, Chris Mullin, Michael Rapaport, Kristen Ledlow, Abhishek Bachchan, Tina Charles gibi tanınmış isimler forma giyecek.

Aynı gün 04:00’te ise “Yükselen Yıldızlar Maçı” oynanacak. Eskiden çaylak ve ikinci sezonunu yaşayan oyuncuların karşı karşıya geldiği etkinlikte bu sene değişiklik yaşandı. Yeni format gereği bu sefer ABD’li ve uluslararası oyuncular karşı karşıya gelecek.

Golden State Warriors Yardımcı Antrenörü Alvin Gentry'nin antrenörlük yapacağı ABD Takımının kadrosu, gelecek vaat eden genç oyunculardan oluşuyor. Kadroda; Trey Burke (Utah Jazz), Kentavious Caldwell-Pope (Detroit Pistons), Michael Carter-Williams, Nerlens Noel (Philadelphia 76ers), Zach LaVine, Shabazz Muhammed (Minnesota Timberwolves), Victor Oladipo, Elfrid Payton (Orlando Magic), Mason Plumlee (Brooklyn Nets) ve Cody Zeller'dan (Charlotte Hornets) gibi oyuncular yer alacak.

Atlanta Hawks Yardımcı Antrenörü Kenny Atkinson'ın çalıştıracağı Dünya Takımı'nda ise Steven Adams (Oklahoma City Thunder), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Bojan Bogdanovic (Brooklyn Nets), Gorgui Dieng, Andrew Wiggins (Minnesota Timberwolves), Dante Exum, Rudy Gobert (Utah Jazz), Nikola Mirotic (Chicago Bulls), Kelly Olynyk (Boston Celtics) ve Dennis Schröder (Atlanta Hawks) gibi Avrupa’dan ve dünyanın çeşitli yerlerinden NBA’ye gelmiş oyuncular yer alacak.

Yarışmalar göz dolduruyor

Nba All Star hafta sonunun en renkli organizasyonları Cumartesi gecesi saat 03:00’te başlayacak. Yetenek, üç sayı ve smaç yarışmalarıyla birbirinden usta oyuncular hünerlerini sergileyecek.

Brooklyn’deki Barclays Center’da düzenlenecek yarışmaların ilki yetenek yarışması. Yetenek yarışmasında Houston Rockets’dan Patrick Beverley, Utah Jazz’den Trey Burke, Chicago Bulls’dan Jimmy Butler, Atlanta Hawks’tan Jeff Teague, Toronto Raptors’tan Kyle Lowry, Philadelphia 76ers’dan Michael Carter-Williams, Milwaukee Bucks’tan Brandon Knight ve Phoenix Suns’tan Isiah Thomas hünerlerini sergileyecek.

Üç sayı yarışmasında ise, üçlük çizgisinin gerisinden en çok sayı atan oyuncu şampiyon olacak. Ligin elit şutörlerinin şampiyonluk için mücadele edeceği yarışmada, San Antonio Spurs’ten Marco Belinelli, Cleveland Cavaliers’tan Kyrie Irving, Golden State Warriors’tan Stephen Curry ve Klay Thompson, Houston Rockets’dan James Harden, Atlanta Hawks’tan Kyle Korver, Portland Trail Blazers’tan Wesley Matthews ve Los Angles Clippers’dan J.J. Redick yer alacak.

All Star organizasyonlarının en çok merakla beklenen kısmı smaç yarışmasında ise, Milwaukee Bucks'tan Giannis Antetokounmpo, Orlando Magic'ten Victor Oladipo, Minnesota Timberwolves'tan Zach LaVine ve Brooklyn Nets'ten Mason Plumlee yeteneklerini ortaya koyacak.

Final All Star maçıyla yapılacak

Nba All Star hafta sonu organizasyonu Nba All Star maçıyla sona erecek. Kadroları halk oylamasıyla belirlenen, Doğu ve Batı konferansı oyuncularının karşı karşıya geleceği ma. 16 Şubat TSİ 03:30’da başlayacak ve Trt’den canlı yayınlanacak.

Nba All Star maçı kadroları şöyle:

All Star Doğu Konferansı Kadrosu:

John Wall, Washington Wizards

Kyle Lowry, Toronto Raptors

LeBron James, Cleveland Cavaliers

Carmelo Anthony, New York Knicks

Pau Gasol, Chicago Bulls

Dwyane Wade, Miami Heat

Jeff Teague, Atlanta Hawks

Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers

Jimmy Butler, Chicago Bulls

Paul Millsap, Atlanta Hawks

Al Horford, Atlanta Hawks

Chris Bosh, Miami Heat

All Star Batı Konferansı Kadrosu:

Stephen Curry, Golden State Warriors

Marc Gasol, Memphis Grizzlies

Chris Paul, Los Angeles Clippers

James Harden, Houston Rockets

Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder

Damian Lillard, Portland Trail Blazers

LaMarcus Aldridge, Portland Trail Blazers

Kevin Durant, Oklahoma City Thunder

Tim Duncan, San Antonio Spurs

Dirk Nowitzki, Dallas Mavericks

DeMarcus Cousins, Sacramento Kings 

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler