YURTHABER

Kapat

52 Yaşındaki Melahat Gökpınar Sandıklıspor’un En Ateşli Taraftarı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaşayan ve geçimini yaptığı ev ekmelerini satarak sağlayan 51 yaşındaki Melahat Gökpınar,...

52 Yaşındaki Melahat Gökpınar Sandıklıspor’un En Ateşli Taraftarı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaşayan ve geçimini yaptığı ev ekmelerini satarak sağlayan 51 yaşındaki Melahat Gökpınar, Spor Toto 3. ligde mücadele eden Sandıklıspor’a verdiği destek ile taraftarın gönlünde taht kurdu. Gökpınar, maçları izlerken en çok şikayetçi olduğu konun ise küfürlü tezahürat olduğunu belirterek, küfürün sahalara taşınmamasını istedi.

Sandıklı ilçesinde yaklaşık 20 yıldır ev ekmeği yapan Melahat Gökpınar günlük sattığı 300’e yakın ekmekle aile bütçesine destek olurken, hayattaki en büyük zevkinin ise tutku ile bağlı olduğu mor-beyazlı renklere sahip Sandıklıspor’un maçlarını izlemek olduğunu söyledi. Futbolu çok sevdiğini ve tuttuğu takımın dışında diğer takımlarında maçlarını izlediğini aktaran Gökpınar, takımın her zaman kazanması içi dua ettiğini ve dualarının Sandıklıspor’un futbolcuları ile olduğunu da kaydetti.

"SAHALARDA KÜFÜR EDİLMESİN"

Sahalarda en çok şikayet edilen küfür konusuna da değinen ve maç esnasında küfür etmenin çok kötü bir şey olduğunu anlatan Gökpınar, "Ben maçı izlemeye gidiyorum ama erkekler küfür ediyorlar. İster bir tane ister bin tane bayan olsun ben küfür edilmesine karşıyım. Alkışlayarak, bağırarak tezahürat yapsınlar. Hem alkışladıklarında takım daha iyi oynar. Küfür edildiğinde hem bizim takımımız hem de karşı takım gücenir, ayıp olur” diye konuştu.

Ev hanımlarına aile bütçelerine, eşlerine çalışarak destek olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan ateşli taraftar Gökpınar, “Tekne 4 kuplu, ikisinden sen, ikisinden de eşin tutacak. El işide olsa yapıp kocana katkıda bulunacaksın” diye konuştu.

Gökpınar, geçtiğimiz hafta oynan Sandıklıspor-Bergama Belediyespor maçına da gitmeyi ihmal etmeyerek, evde yaptığı ekmeklerle birlikte stadın yolu tutarak, hem ekmeklerini sattı, hem de tel örgüler dışından takımını destekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat