Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Samsunspor'un iyi bir takım olduğunu belirterek, "İnşallah 8. galibiyetimizle İstanbul'a döneriz." dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın deplasmanda Samsunspor'la karşılaşacak Galatasaray, özel bir uçakla bu ile hareket etti.
Havaalanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Samsunspor’un geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanından puan çıkardığını hatırlatarak, “İyi bir takım, zorlu bir deplasman. İnşallah iyi oynayan takım kazanır. İyi oynayanı alkışlayacağız. İnşallah galip geleceğiz..8. galibiyetimizle inşallah İstanbul'a dönen taraf biz oluruz.” şeklinde konuştu.
Fildişili futbolcu Emanuel Eboue’nin 21 Ocak-12 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası’na katılmak için Fildişi Milli Takımı’na davet edilmesi ve bunun sonucunda da Samsunspor’la yapacakları maçta forma giyemeyecek olmasının hatırlatılması üzerine Abdurrahim Albayrak, Fildişili futbolcunun Samsunspor maçı kadrosunda olmasını teknik direktör Fatih Terim’in de çok istediğini söyledi.
Albayrak, şöyle konuştu: “Özel uçak da ayarladım. Federasyon başkanlarına kadar ulaştık. Onlar da yurt dışında oynayan hiçbir futbolcularına izin vermemişler. Bize de izin veremeyeceklerini söylediler. Fatih Terim de çok istedi oynamasını. Hocamız onun yokluğunu bir türlü kapatacaktır.”
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Albayrak, birkaç futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. İki taraf için de Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin. Birkaç gün içinde konuyu sizlerle paylaşırız.” diye konuştu.
Bu arada Albayrak, Samsunspor maçını izlemesi için ses sanatçısı Coşkun Sabah'ı da davetlisi olarak Samsun'a götürdü.
Öte yandan sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan sarı –kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, Samsun’a giden kafilede şu futbolculara yer verdi:
"Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Hakan Balta, Tomas Ujfalusi, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Ayhan Akman, Engin Baytar, Emre Çolak, Johan Elmander, Milan Baros, Sercan Yıldırım.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz