Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan mücadele 2-2 sona ererken, maça Çağatay Şahan'ın uzatma dakikalarında vermediği penaltı kararı damga vurdu.
Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar pozisyonda ''kural hatası'' var yorumlarına rağmen Twitter adresinden, ''Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş. 2 penaltısı verilmemiş. Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez. Sonuca etkisi yok'' yorumunu yaptı.
Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına da tepki gösteren Çakar, ''Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır'' ifadelerini kullandı.
İşte Ahmet Çakar'ın Hacıosmanoğlu'na kullandığı ifadeler;
Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır.
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) October 28, 2015
Türkiyede 6222 sayılı yasadan dolayı ceza almış biri olarak savcılara soruyorum.Trabzon başkanının açıklamaları 6222 yi ihlal değil midir ?
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) October 29, 2015
Tamam hakem Trabzonspor un 2 penaltısını vermedi ama attığı ilk gol ise uyduruk bir faul ve ofsayt.Bunun bedeli hakemi stadtan çıkartmamakmı
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) October 29, 2015
Yıllarca Aziz Yıldırım hakem odası bastı (basmadığı halde) diye eleştirdik.Şimdi ise İHO hakemi rehin alın talimatını canlı yayında verdi
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) October 29, 2015
Trabzonda ki rehine hakem olayı kabul edilemez.Yazık cok yazık.Bir hakem ne kadar hata yaparsa yapsın REHİN alınamaz
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) October 29, 2015
İHO nun rehin alın talimatı,azmettirme..eski mesleğime döneceğim açıklaması ise ( muhtemelen silahlı eylem ya da darp) açık bir tehdittir
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) October 29, 2015