YURTHABER

Kapat

Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü Çalışanları, Veda Yemeğinde Buluştu

Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, emekli olan arkadaşlarının veda yemeğinde bir araya...

Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü Çalışanları, Veda Yemeğinde Buluştu

Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, emekli olan arkadaşlarının veda yemeğinde bir araya geldi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarından Selahattin Sezgin, uzun yıllar süren iş yaşamına emekliye ayrılarak son verdi. Sezgin için veda yemeği düzenlendi. Akşam düzenlenen veda yemeği, kurum çalışanlarını buluşturdu. Yemeğe Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, kurum personeli ve eşleri katıldı. Oldukça duygusal anların da yaşandığı buluşmada İlçe Müdürü Şenyürek, emekliye ayrılan Selahattin Sezgin'e Teşekkür Belgesi vererek yeni yaşamına uğurladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat