YURTHABER

Aksaray
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aksaray Belediyesi esnaflara maske ve eldiven dağıttı

Aksaray Belediyesi, korona virüs (Covid 19) salgınına karşı çarşı merkezindeki esnaflara maske ve eldiven dağıttı.Çin’den tüm dünyaya yayılan ve Türkiye’de de görülen korona virüsüne karşı önleyici tedbirlerini almayı sürdüren Aksaray Belediyesi, çarşı merkezinde bulunan esnafları uyarıp maske ve eldiven dağıttı.

Aksaray Belediyesi esnaflara maske ve eldiven dağıttı

Aksaray Belediyesi, korona virüs (Covid 19) salgınına karşı çarşı merkezindeki esnaflara maske ve eldiven dağıttı.
Çin’den tüm dünyaya yayılan ve Türkiye’de de görülen korona virüsüne karşı önleyici tedbirlerini almayı sürdüren Aksaray Belediyesi, çarşı merkezinde bulunan esnafları uyarıp maske ve eldiven dağıttı. Esnaflara sosyal mesafe konusunda daha dikkatli olmaya davet eden belediye ekipleri, virüsün yayılım etkisinden bahsederek alınacak tedbirlerle büyük felaketlerin önlenebileceğini hatırlattı. Belediye görevlileri, çarşı merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in hediyesi olan içerisinde maske ve eldiven bulunan olan çantaları esnaflara dağıttı. Esnaflar ise kendilerine sunulan hizmetten dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.
“Alacağımız tedbirler, virüse karşı en etkili korunma yöntemidir” diyen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ülke olarak önemli bir süreçten geçtiğimizi hatırlattı ve “Millet olarak herkes üzerine düşeni yapmalı. 65 yaş üstü büyüklerimiz ve 20 yaş altı gençlerimize sokağa çıkmamalarını, risk grubunda ve kronik rahatsızlığı bulunanlar vatandaşlarımıza da evde kalmaları çağrısını yeniliyoruz. Aksaraylı hemşehrilerimden isteğim devletimizin önlem amaçlı aldığı kurallara uymanız ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamanızdır” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi esnaflara maske ve eldiven dağıttı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler