French Tirnak Haberleri

French oje nedir, nasıl sürülür? French oje kaç gün dayanır?

Yıllardır en fazla tercih edilen, her yıl oje trendleri arasına mutlaka giren french oje, isteyenlerin evde kendinin de uygulayabileceği oldukça kolay ve klasik oje modellerinden biridir. Bu nedenle zamansızdır ve her zevke hitap eder. Peki french oje nedir, nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 18:51:11

Ünlü yönetmen William Friedkin 87 yaşında hayatını kaybetti

"The French Connection (Kanunun Kuvveti)" ve "The Exorcist (Şeytan)" filmlerinin Oscar ödüllü yönetmeni William Friedkin 87 yaşında hayatını kaybetti.

Trend 2023-08-08 15:48:26

Fiyatı düştü! Stanley Klasik French Press Termos kısa süreliğine indirimde

Kahve keyfinize yeni bir soluk getirecek Stanley klasikleri arasında yer alan french press kısa süreliğine indirimde. İster french press ister termos olarak kullanabileceğiniz ürün, özellikle açık hava etkinliklerinde en yakın arkadaşınız olacak. Bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 2023-06-05 14:47:56

Kahve nasıl hazırlanmalı? Kahve makineleriyle mi yoksa French pressle mi? İşte farklı kahve demleme yöntemleri

Birçok kişinin severek içtiği vazgeçilmez içeceği olan kahveler, iki farklı soruyu beraberinde getiriyor. "Kahve, makineyle mi yoksa French pressle mi demlenmeli?" Bu iki soru sizin de kafanızı karıştırıyorsa en iyi kahveyi nasıl yapabileceğinizi açığa kavuşturduk. Haydi, kahve demleme yöntemleri hakkında tüm bilgileri detaylı olarak inceleyelim.

Yemek 2023-04-21 15:19:46

Nişanı için yaptırdığı tırnakları görenler şok geçiriyor! French tırnak istedi ama yapılan bambaşkaydı...

Tırnakların bakımlı görünmesi tüm ruh halimizi değiştirebiliyor. Manikürlü ve ojeli tırnaklar ellerin çok daha güzel görünmesini sağlıyor. Özel günlerde kuaförlere özenle gösterilen tırnak modelleri hüsranla sonuçlanabiliyor. Nişanı için french tırnak olarak bilinen Fransız manikürü yaptıran kadının tırnakları görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-23 10:13

Filtre kahvesini makineden içmeyi tercih etmeyenler için uzun ömürlü ve kaliteli french press modelleri

Filtre kahvenizi kendiniz hazırlamak istiyor ancak kahve makinesi kullanmak istemiyor musunuz? O hâlde işinizi kolaylaştıracak, yanınızda taşıyabileceğiniz ve istediğiniz sertlikte kahve demleyebileceğiniz bir French Press'e ihtiyacınız var. Metalden silikonlu, borosilikat cam demlikli modellerden renkli cam tasarımına sahip ürünlere kadar birçok çeşidi bulunan French Pressler arasında size ve bütçenize en uygun olanı öğrenmek ister misiniz? Öyleyse, gelin.

Yemek 22-07-22 11:49

Cansel Elçin, French Riviera Film Festivali’nden ödülle döndü! “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı

Başrollerini Lavinya Ünlüer, Cansel Elçin ve Özlem Conker’in paylaştığı çekimleri Kapadokya’da tamamlanan ‘Bulutlardan Aşağı’ filmi Fransa’dan ödülle döndü. 75. Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyeri yapılan filmin başrol oyuncusu Cansel Elçin, French Riviera Film Festivali’nde ödüle layık görüldü.

Trend 23-05-22 17:50

Ekonomik ve dayanıklı filtre kahve makinesi arayanlara: Philips filtre kahve makinesi inceleme

Kahvesiz asla uyanamayanlardan mısınız? Peki filtre kahvenizi nasıl alırdınız? Filtre kahvenin enfes kokusuna ve tadına hayır diyemiyor musunuz? French press ya da dripper ile filtre kahve yapmak sizi artık yoruyorsa ve daha pratik, hızlı kahve demleme yöntemleri arıyorsanız filtre kahve makinesi kullanımına geçiş yapmanın zamanı gelmiş demektir! Hem ekonomik hem dayanıklı olan Philips Filtre Kahve Makinesi kullanımı sizin için büyük bir kolaylık olabilir.

Haber 01-04-22 11:25

Nefis kahveler demlemek için en iyi french press çeşitleri

Lezzetli bir filtre kahve içmek için birçok farklı demleme yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu teknikler arasında en pratik demleme yöntemlerinden biri ise French press kullanımı. Biz de tam bu sebeple kolay ve hızlı bir şekilde nefis kahveler demleyebileceğiniz en iyi French press çeşitlerini sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-01-22 10:35

Dikkat çekici nail art modelleri için en iyi oje markası tavsiyeleri

Bakımlı olduğumuzu gösteren ilk şey, ellerimiz ve tırnaklarımız. Bu nedenle maniküre, ojeye, el kremlerine veya el bakım ürünlerine yaptığımız yatırımlar oldukça önemli. Daha önceki yıllarda oje veya french uygulamalarıyla karşılaşırken artık nail artlar da trendler arasında yerini alıyor. Haliyle bize de bu akıma uymak kalıyor. Peki nail artı uygulamak için en iyi oje markasının hangisi olduğu hakkında bilginiz var mı?

Kadin 10-11-21 15:26
oje

Evde french oje sürmek çok kolay

Renk renk ojeler, biçimli tırnaklar bu yılın en çok paylaşılan görsellerinden olmuştu, taa ki french oje trendi geri dönene kadar. Fransız manikürü olarak da bilinen oje sürme tekniği sosyal medyayı sallıyor. Peki kolay french oje nasıl yapılır?

Kadin 07-09-21 13:13

‘The French Dispatch’, dünya prömiyerini Cannes'da yapacak

Wes Anderson’ın yeni filmi ‘The French Dispatch’ yaklaşan Cannes Film Festivali’ndeki yarışmada yerini alacak. Merakla beklenen film dünya promiyerini Cannes Film Festivali’nde yapılacak.

Trend 27-05-21 12:22

Dışı çıtır, içi sürprizli: French tostun böylesi parmak ısırtıyor!

Tost, çoğunlukla kahvaltı sofralarını süslese de her öğün yenilebilecek nefis bir lezzet. Bugün de adı gibi havalı mı havalı bir o kadar da doyurucu tost tarifiyle karşınızdayız. Çok basit bileşenlerden oluşan french tost nasıl yapılıyor, görelim.

Yemek 20-04-21 16:36

2021’in merakla beklenen filmleri

Lady Gaga'nın rol aldığı Gucci'den Wes Anderson yapımı The French Dispatch'e, Martic Scorsese’nin Killers of the Flower Moon yapımına 2021’in merakla beklenen filmleri için size harika bir rehber hazırladık.

Trend 17-12-20 09:16

Yavru kediye, köpek annelik yapıyor!

Mersin'in Silifke ilçesinde French Buldog cinsi 6 yaşındaki dişi köpek, yavru kediye annelik yapıyor. Yolda aracı ile seyir halinde iken bulduğu yavru kediyi sahiplen 50 yaşındaki Tunç Şişek, evdeki köpeğiyle birlikte kediyi de büyütmeye başladı.

Haber 24-09-20 10:20

Balıkesir’de polis son 1 ayda 19 silah yakaladı

Balıkesir’de polis ekipleri son 1 ayda il genelinde yaptıkları operasyonlarda 19 ateşli silah ile bu silahlara ait 79 fişek ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il ve ilçeler genelinde yaptıkları operasyonlarda; Balıkesir İl merkezinde, 1 adet Kurusıkı tabanca, Ayvalık İlçesinde, 1 adet 7,65 mm Çapında Sigsauver marka ruhsatsız ateşli silah, 1 adet 9 mm çapında Colt marka ateşli silah ve 8 adet fişek, Üzerinde Type Krup Esse ibaresi bulunan 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait 12 adet fişek, 1 adet Sig sauer marka tabanca, Bandırma İlçesinde, 1 adet pompalı uzun namlulu tüfek ve 21 fişek, 1 adet 7, 65 mm(markasız) ruhsatsız tabanca, 1 adet Sig Sauer marka ruhsatsız tabanca 2 fişek, 1 adet 36 Cal marka model bilgisi bulunmayan ateşli silah ve 1 adet fişek, Bigadiç İlçesinde, 1 adet 9 mm çapında Sar-9 Mete marka ateşli silah ve 14 adet fişek, Burhaniye İlçesinde, 1 adet kurusıkı Retay Mod 92 ibareli kurusıkı tabanca, Olayda kullanılan 1 adet Sarsılmaz Kılınç 2000 Mega marka ruhsatlı ateşli silah, Edremit İlçesinde, 1 adet üzerinde ibare bulunmayan 7,65 mm çapında ruhsatsız ateşli silah ve 3 adet fişek, 1 adet French Military Police ibareli 7,65 tabanca ve tabancaya ait 4 adet 7,65 fişek, 1 adet üzerinde ibare bulunmayan Kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 10 adet fişek, Erdek İlçesinde, 1 Adet First Class marka ruhsatlı av tüfeği, 1 adet 9 mm Sig Sauer marka ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek,Savaştepe İlçesinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve Gönen İlçesinde, 1 adet Kurusıkı tabanca, olmak üzere toplam, 10 adet Ruhsatsız ateşli silah, 1 adet Ruhsatlı ateşli silah, 2 adet Ruhsatsız av tüfeği, 4 adet Kurusıkı silah, 2 adet olayda kullanılan ruhsatlı pompalı tüfek ve bu silahlara ait 79 adet fişek ele geçirildi.

Yurthaber 09-08-20 19:11

II. Dünya Savaşı’ndan Sonra Popülerleşen French Kiss (Fransız Öpücüğü) nasıl ortaya çıktı?

"French kiss" yani Fransız öpücüğü hakkında birkaç bilgiye sahip olabiliriz. Peki kaçımız "French kiss" tanımının nereden geldiğini biliyor? İşte yanıtı...

Trend 09-12-19 11:15

ABD'nin New Orleans kentinde silahlı saldırı: 11 yaralı

Pazar sabah saatlerinde kentin en işlek yerlerinden French Quarter adlı bölgede silah sesleri duyuldu - Saldırıda 2'si ağır 11 kişi yaralanırken şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi

Haber 01-12-19 18:44

New Orleans’ta Silahlı Saldırı

Amerika’nın New Orleans kentinde Pazar sabah saatlerinde French Quarter adlı bölgede silah sesleri duyuldu. Kurşunlara hedef olan 11 kişi hastanelerde tedavi altına alındı

Haber 01-12-19 18:02

Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü (2)

  YÜZÜNDEKİ TIRNAK İZLERİ DİKKAT ÇEKTİ Adana'da, uyuşturucu parası vermediği için tartıştığı annesi Durdu G.'yi başına odunla defalarca vurarak, öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan eskici Erol G.'nin emniyetteki sorgusu tamamlandı.

Haber 01-12-19 16:37

Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü (2)

YÜZÜNDEKİ TIRNAK İZLERİ DİKKAT ÇEKTİ Adana'da, uyuşturucu parası vermediği için tartıştığı annesi Durdu G.'yi başına odunla defalarca vurarak, öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan eskici Erol G.'nin emniyetteki sorgusu tamamlandı.

Haber 01-12-19 16:17

Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü (2)

YÜZÜNDEKİ TIRNAK İZLERİ DİKKAT ÇEKTİ Adana'da, uyuşturucu parası vermediği için tartıştığı annesi Durdu G.'yi başına odunla defalarca vurarak, öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan eskici Erol G.'nin emniyetteki sorgusu tamamlandı.

Haber 01-12-19 16:17

ABD Kongre üyeleri Fed'den kendi kripto parasını çıkarmasını istedi

Amerika Birleşik Devletleri’nde iki kongre üyesi James French Hill ve Bill Foster, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’a bir mektup gönderdi.

Haber 03-10-19 14:00

Sevgililer Günü'nde güzelliğinizi çekici dudaklar ile tamamlayın

Son yılların popüler estetiklerinden olan french kiss dudak dolgusu bu yılında kadınların en çok tercih edilen uygulaması oldu. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu : ''Güzellik anlayışında dudaklar büyük önem taşıdığını ve dolayısıyla kadınların tercihi dolgun, hacimli ve etkileyici bir görünüme sahip olan dudaklara kavuşmak olduğunu'' vurguladı.

Kadin 14-02-19 15:03

My French Film Festival, 18 Ocak'ta başlayacak

Unifrance tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen ilk online frankofon sinema festivalinde, 6 konuda 28 kısa ve uzun metrajlı film gösterilecek

Haber 16-01-19 16:58

Nusret, rap yıldızı French Montana'yı 'Tavukları Pişirmişem' şarkısıyla oynattı

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla dünya çapında üne kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, New York'taki restoranında dünyaca ünlü rap yıldızı French Montana'yı ağırladı. Nusret, misafirini ise 'Tavukları Pişirmişem' şarkısıyla oynattı.

Magazin 14-10-18 20:08

Oil prices would fall if Iran could sell its oil - Macron

French President Emmanuel Macron, responded to U.S.

Haber 26-09-18 15:07

French automaker PSA confirms plans to re-enter US market

Additional tariffs on imported cars threatened by President Donald Trump could affect PSA Group’s plans to return to the U.S.

Haber 20-07-18 09:34

French manufacturing sector growth stabilises in April

The IHS Markit France Manufacturing Purchasing Managers’ Index (PMI) posted 53.8 in April to signal a nineteenth consecutive improvement in the overall health of the French manufacturing sector.

Haber 02-05-18 14:05

İstanbul’da Carla Bruni Rüzgarı Esti

Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni, ekim ayında çıkan yeni albümü “French Touch”ın...

Yurthaber 13-12-17 23:57

Üç Boyutlu Kahve Sanatı!

17 yaşındaki Singapurlu Daphne Tan, kahveyi içmeden önce sanat eseri haline getirmeyi tercih ediyor. Bir okul programı sayesinde bu işle ilgilendiğini söyleyen Tan; ''French press ile bir deney yapıyordum ve 3 boyutlu köpükleri yapmak için bir yöntem buldum'' diyor.

Trend 16-10-17 16:00

Çaldıkları Köpeği Geri Getiren Hırsızlar Kamerada

Bostancı’da bir eve giren hırsızlar bir çok eşyanın yanı sıra evin köpeği French Bulldog cinsi...

Yurthaber 09-10-17 15:22

Anadolu’ya adanmış bir hayat

Anadolu arkeolojisine önemli katkılar sağlayan Ankara İngiliz Arkeoloji Enstitüsü (BIAA) eski müdürü, arkeolog David French, geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybetti. Klasik filoloji ve edebiyat eğitimini, arkeoloji tecrübesi ve engin Türkiye bilgisiyle harmanlayan French, Anadolu’yu birçok bilimciye göre çok daha iyi anlayan ve yorumlayan biriydi.

Trend 17-06-17 11:35

Sunexpress’e Yılın En Başarılı İhracat Kredi Anlaşması Ödülü

SunExpress, uçak finansmanı için gerçekleştirdiği French Tax Lease modeli işlemi ile uluslararası alanda 2016 en...

Yurthaber 10-05-17 13:29

Salihli’de Sokak Hayvanlarına Mama Desteği

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu...

Yurthaber 22-02-17 13:41

Bir sonraki manikürde yaptırmak isteyeceğiniz oje stilleri

French stili manikürün asla modası geçmez. Çünkü her stile her kıyafete uyar. 

Kadin 07-03-16 09:56

Elmalı Tarçınlı French Tost

Kahvaltıyı tatlı ağırlıklı yapanları havalara uçuracak bir tarifle daha sizlerleyiz.

Yemek 05-01-16 17:13

Sosisli Kaşarlı French Tost

Sosis severler için harika bir tarif; sosisli kaşarlı French tost! ​

Yemek 11-12-15 11:22

Jambonlu Kaşarlı French Tost

Kahvaltıda et yemeden duramayanlardansanız, bu jambonlu tarif tam da size göre!

Yemek 11-12-15 11:17

Nutellalı French Tost Tarifi

Son zamanlarda özellikle keyfili pazar kahvaltılarının arananlarından biri olan French tostun en pratik tarifini sizlerle paylaşıyoruz.

Yemek 11-12-15 11:03

Paris'teki Kanlı Saldırıları IŞİD Üstlendi

French President Francois Hollande said more than 120 people died Friday night in shootings at Paris cafes, suicide bombings near France's national stadium and a hostage-taking slaughter inside a concert hall.

Haber 14-11-15 18:11
Yemek 26-10-15 08:20

Turkish, French Presidents Discuss Growing Refugee Crisis

President Tayyip Erdoğan had a phone conversation with his French counterpart, François Hollande, late Sept. 3 to discuss the ongoing

Yurthaber 04-09-15 13:39
pkk

Turkish, French Presidents Discuss Growing Refugee Crisis

- President Tayyip Erdoğan had a phone conversation with his French counterpart, François Hollande, late Sept. 3 to discuss the

Yurthaber 04-09-15 11:57
pkk

Zaz Back To Turkey For Three Concerts

- Young French musician Zaz is back once more to dazzle music lovers with her extraordinary voice in Turkey’s three

Yurthaber 27-07-15 15:57

Turkish Interior Ministry To Pay 10,000 Liras To French Student For Gezi Detainment: Court

- A French student who was deported after being detained by the police during Istanbul’s Gezi Park protests on June

Yurthaber 16-06-15 08:29

French Torte

Hafif bir tatlı French torte nasıl hazırlanır?

Yemek 14-06-15 18:33

Renault Workers In Turkey End Protests

- French car giant Renault said on May 27 that a labor dispute over wages and working conditions, which halted

Yurthaber 27-05-15 15:46