Halloween Kostum Haberleri

CADILAR BAYRAMI NE ZAMAN 2023? Bugün Cadılar Bayramı mı, Halloween neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween); Twitter (X), Instagram, Facebook ve Threads gibi sosyal medya uygulmalarında yapılan paylaşımlar nedeniyle araştırılıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, bugün mü? Cadılar Bayramı neden kutlanır?

Haber 2023-10-31 13:42:27

CADILAR BAYRAMI TARİHİ 2023: (Halloween) Cadılar Bayramı ne zaman, neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween) popülerliği son yıllarda başta Instagram olmak üzere sosyal medyada yapılan yapılan paylaşımlar nedeniyle artış gösterdi. Her yıl ekim ayında yapılan Halloween kutlamalarının tarihi, internette araştırılıyor. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, neden kutlanır? İşte, 2023 Cadılar Bayramı tarihi...

Haber 2023-10-31 06:35:41

Merve Boluğur Halloween partisine katıldı! Tarzıyla dikkat çekti

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur Halloween partisindeki tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 2023-10-29 08:59:21

Duygu Özaslan'ın katıldığı Halloween partisindeki kombinine alternatif öneriler

Tarzıyla sık sık gündeme gelen Duygu Özaslan, bu sefer de Hallowen partisinde giydiği kostümle adından söz ettirmeyi başardı. Siyahlar içerisindeki gotik tarzı, yoğun ve zarif makyajıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Özaslan'ın parti tarzını sevdiyseniz harika bir listeyle karşınızdayız. İşte Özaslan'ın Hallowen stiline alternatif, birbirinden şık ve kaliteli parçalar!

Magazin 2022-11-07 18:05:36

Halloween partilerine meraklı olanlar için en zevkli kostüm önerileri

Cadılar Bayramı, aslında Hristiyan kültürünün ögesi olsa da artık tüm dünyada kutlanan bir tür partiye dönüştü. Hâl böyle olunca her yıl Cadılar Bayramı için çeşit çeşit kostümler ortaya çıkıyor. Peki, siz bu yıl için hazırlığınızı yaptınız mı? Cevabınız "Hayır." ise üzülmeyin. Cadılar Bayramı partileri için en eğlenceli kostümleri bir araya getirdik!

Haber 30-10-22 21:54

Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween) kutlamaları başladı. Her sene ekim ayında kutlanan Cadılar Bayramı için korkunç kostümler giyilir ve kutlamalar yapılır. Sosyal medyada Cadılar Bayramı popülerliğinin artmasıyla Halloween hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? İşte merak edilenler...

Trend 30-10-22 12:06

Enes Batur'un eski aşkı Başak Karahan kırmızı gecelikli pozlarını paylaştı! Dekolte vermekten çekinmedi

Bir dönem Enes Batur ile yaşadığı milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Başak Karahan, Halloween stilini takipçilerinin beğenisine sundu. Başak Karahan kırmızı gecelikli pozlarında dekolte vermekten çekinmedi.

Magazin 27-10-22 10:33

Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman? Ekim 2022 Cadılar Bayramı (Halloween) hangi gün?

Cadılar Bayramı (Halloween) kutlamalarının popülerliği son zamanlarda arttı. Korkunç kostümlerin giyildiği ve kutlama yapıldığı Cadılar Bayramı (Halloween) ülkemizde de ilgi görmeye başladı. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman? Ekim 2022 Cadılar Bayramı (Halloween) hangi gün? İşte ayrıntılar...

Haber 23-10-22 16:11

Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? Cadılar Bayramı'na geri sayım başladı!

Korkunç kostümlerin giyilerek kutlamalar yapıldığı Cadılar Bayramı için (Halloween) geri sayım başladı. Cadılar Bayramı'nda çocuklar komşularının kapısını çalar ve şeker ya da harçlık alır. Cadılar Bayramı'nda balkabağı oyma geleneği Antik Roma öncesi Keltik dönemine dayanır. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? İşte merak edilenler...

Trend 18-10-22 14:33

Dünya Dracula Günü nedir? 26 Mayıs neden Dünya Dracula Günü olarak anılıyor? Dracula kimdir?

Dünya Dracula Günü, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapmayı sürdürüyor. 2014 yılından beri her sene bugün tıpkı Cadılar Bayramı'nda (Halloween) olduğu gibi birçok kişi kostüm giyim, korku türündeki vampir filmlerini seyrediyor. Peki Dünya Dracula Günü nedir? 26 Mayıs neden Dünya Dracula Günü olarak anılıyor? İşte detaylar....

Haber 26-05-22 08:45

Tana Mongeau en yakın arkadaşlarıyla Halloween partisinde!

YouTube fenomeni Tana Mongeau, Halloween (Cadılar Bayramı) kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-10-21 10:52

Merve Boluğur'un son paylaşımı olay oldu! Siyahlar içinde iddialı poz

Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Boluğur son olarak, İstanbul Boğazı manzarasıyla çekilen siyah mini etekli pozunu hayranlarıyla paylaştı. Güzel oyuncunun takipçileri ise fotoğrafa "Halloween güzeline bakın", "Çok güzelsin" gibi yorumlar yaptı.

Magazin 26-10-21 02:08

Jamie Lee Curtis oğlunun transseksüel olduğunu duyurdu

'Halloween' filmindeki 'Laurie Strode' rolüyle tanınan Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby, transseksüel olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl ailesine kadın olmak istediğini dile getiren 25 yaşındaki Ruby, anne ve babasına durumu yüz yüze söylemekten çekindiğini bu yüzden onlara mesaj attığını söyledi.

Magazin 22-10-21 13:55

Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) filminin galasına damga vuran detay! İkonik korku filmine gönderme yaptı

Jamie Lee Curtis, başrolünde yer aldığı Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) filminin prömiyerine âdeta damga vurdu. 1960’lı yılların ikonik korku filmi Sapık’ın (Psycho) başrol oyuncusu annesi Janet Leigh'in kostümüyle geceye katıldı.

Trend 14-10-21 14:41

Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween nedir? Cadılar Bayramı kostümleri...

Cadılar Bayramı dünya genelinde coşkuyla kutlanan bir gündür. Her yıl aynı tarihte kutlanan Cadılar Bayramı'nda birbirinden farklı kostümler giyilir. Sosyal medyada da oldukça popüler olan bu güne özel makyaj yapılır. Cadılar Bayramı, öncelikle Pagan ve sonrasında Hristiyan kökleri olmasına rağmen günümüzde seküler bir kutlama halini aldı. İşte detaylar...

Haber 12-10-21 13:04

Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) filminin Türkçe altyazılı ilk fragmanı paylaşıldı

2018 yılında David Gordon Green’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Cadılar Bayramı filmi tüm dünyada büyük ses getirmişti. Yapımın devamı niteliğindeki Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) filminin Türkçe altyazılı ilk fragmanı paylaşıldı. Filmin 15 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor.

Trend 29-06-21 15:48

İHH ve ASİM’den skandal kutlamaya tepki

ABD’nin Adana Konsolosluğu’nda çalışan 2 Türk personelin Halloween (Cadılar Bayramı) kutlamalarında İslam dini ile alay ettiği görüntülere Adana Sivil İnsiyatif Meclisi ve İHH Adana Şubesi tepki gösterdi.ABD Adana Konsolosluğu’nda çalışan Türk personel C.G.

Haber 22-11-19 14:01

ABD’nin Adana Konsolosluğunda skandal kutlama

ABD’nin Adana Konsolosluğu’nda çalıştığı ileri sürülen Türk personellerin Halloween (Cadılar Bayramı) kutlamalarında İslam dini ile alay ettiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.ABD’nin Adana Konsolosluğu’nda çalıştığı ileri sürülen Türk personeller Cadılar Bayramı kutlamalarında İslam diniyle alay ettiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Haber 19-11-19 17:45

Aleyna Tilki'nin Cadılar Bayramı kostümü olay oldu

Genç popçu Aleyna Tilki'nin Halloween (Cadılar Bayramı) için cesur bir kıyafet seçti.

Magazin 01-11-19 16:09

Paris Hilton’un Cadılar Bayramı partisinde kostüm giymeyi unuttular

Paris Hilton dün akşam, Beverly Hills'de Halloween (Cadılar Bayramı) partisi verdi. Partiye katılanların seçtiği cesur kıyafetler ise medyada olay oldu.

Magazin 27-10-19 09:47

Halloween Kills’in çekimleri başladı

Jamie Lee Curtis’li Halloween Kills filminin çekimleri başladı.

Trend 10-10-19 11:33

Marmaris'te 'Cadılar Bayramı' kutlaması

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Barlar Sokağı Azmak Başı girişinde bulunan bir barda, 'Cadılar Bayramı' (Halloween) partisi düzenlendi.

Haber 04-11-18 12:37

Danla Bilic'ten Cadılar Bayramı makyajı!

Youtube üzerinden hazırladığı ilginç makyaj videoları ile ünlü olan Danla Bilic bu defa Cadılar Bayramı (Halloween) makyajı yaptı. Danla Bilic'in sıra dışı makyajı takipçilerinin büyük ilgisini çekti.

Magazin 02-11-18 00:55

Cadılar Bayramı için harcanan para dudak uçuklattı

Bazı ülkelerde geçmiş nesillerin anılması, bazı ülkelerdeyse hasat mevsimi sonuna vurgu yapmak için kutlanan Halloween, son yıllarda eğlence sektörüne dönük hale geldi. Durum böyle olunca da harcamalar dudak uçuklatacak rakamlara ulaştı.

Haber 01-11-18 12:30

Cadılar Bayramı İçin 9 Milyar Harcandı

Yılın sonuna yaklaştığımız şu günlerde birçok ülkede ölenlerin anıldığı törenler düzenleniyor. Amerikalılar'ın bu kapsamda bu yıl Halloween dekorasyon, kostüm, şeker ve tebrik kartlarına 9 milyar dolar harcadığı tahmin ediliyor

Haber 01-11-18 02:16

Trakya usulü “Halloween” kutlaması

Edirne’de Roman ve oyun havalarıyla kutlanan Cadılar Bayramı eğlenceli görüntülere sahne oldu

Haber 31-10-18 23:00

İstanbul'u cadılar bastı! Görenler inanamadı

Dünyada birçok ülkede kutlanan Cadılar Bayramı, son yıllarda Türkiye'de de kutlanmaya başlandı. 'Halloween' olarak da adlandırılan bayram, ülkemizdeki popülerliğini her geçen yıl arttırmaya devam ediyor.

Haber 31-10-18 22:34

Bu nasıl kostüm? Partiye böyle gitti!

İngiliz sosyetesinin tanınmış isimlerinden, tasarımcı ve reality şov yıldızı ZaraLena Jackson, Londra sokaklarında cesur Halloween kostümüyle yürüdü.

Magazin 29-10-18 16:45

Zehirli Sarmaşık kostümüyle partiye damga vurdu

Amerikalı şarkıcı Halsey, düzenlediği Halloween partisi için cesur bir kostüm tercih etti.

Magazin 28-10-18 13:53

Buse Narcı'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! Halloween makyajıyla dikkat çekti

Buse Narcı, Cadılar Bayramı pozu paylaştı. Güzel oyuncu, Buse Narcı, Halloween fotoğrafındaki makyajıyla dikkatleri çekti.

Magazin 27-10-18 03:09

Bu yılın en ateşli Cadılar Bayramı trendi 'kabak kalçalar'

Her yıl 31 Ekim'de kutlanan Halloween yani bir başka deyişle “Cadılar Bayramı” hızla yaklaşırken o güne özel iddialı kostümler ve makyajlar da ortaya çıkmaya başladı. Ancak bu yılın en ateşli Cadılar Bayramı eğilimi sanırız, 'kabak kalçalar' olacak.

Kadin 02-10-18 10:27

Jelena Karleusa'dan Halloween pozları

Beşiktaş'ın yıldızı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa sosyal medyadan yaptığı Halloween (Cadılar Bayramı) paylaşımlarıyla yine gündemde...

Spor 01-11-17 20:59

Halloween: Keltlere dayanan bir gelenek

Halloween yani Cadılar Bayramı bir kült mü yoksa artık ticari bir gelenek mi? Keltlere kadar dayanan bu geleneğe dair bilinmeyenleri derledik.

Haber 30-10-17 14:06

Cadılar Bayramı için kostüm öneriniz Netflix'ten

Bu Cadılar Bayramı’nda (Halloween) ne giyeceğinize karar verdiniz mi? Henüz karar veremediyseniz ve biraz ilhama ihtiyacınız varsa, Netflix dizilerine ve filmlerine göz atmanız yeterli. Ailece, sevdiğiniz dizi kahramanlarının kılığına bürünebilirsiniz.

Magazin 25-10-17 10:24
Trend 02-11-15 13:33

Halloween in Hollywood. Hollywood in Halloween!

Halloween steht wieder vor der Tür und die Stars feiern wieder Halloween. Halloween! Hier wird nur geschrien! Jeder hier liebt Halloween!

Trend 21-10-15 13:48

Salzige Halloween Plätzchen

Mischen, kneten, gehen lassen, formen, backen und fertig.

Trend 20-10-15 19:57

Jetzt geht's rund! heut' ist Halloween.

Jetzt geht's rund, wie man sieht, Jedermann singt unser Kürbislied! Hier in Halloween, hier in Halloween

Trend 06-10-15 16:07

Kuchen mit Fanta: Fanta Kuchen :) Halloween Kuchen

Alle Zutaten mischen. Bei 180 Grad 45 Min. backen. Kuchen auskühlen. Guss verteilen und dekorieren. Fertig! Ein Kuchen in 60 Minuten.

Trend 29-09-15 12:28

Halloween steht vor der Tür

Halloween kommt von „All Hallos Eve“ und wird jedes Jahr am 31. Oktober gefeiert. Beleuchtete Kürbis ist ein Symbol für Halloween.

Trend 28-09-15 17:07

''Sen ''29 Ekim Kostümü'' Demişsin Ama Bu Bildiğin Halloween Kostümü Sevgili Nazlıaka''

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Cumhuriyet’in ilanının 91’inci yıldönümünde düzenlenen gecede podyuma çıktı.

Trend 30-10-14 08:04

En Azılı Seri Katillerin Hikayeleri! Dikkat Korku İçerir

Sapık, Kuzuların Sessizliği, Hannibal, Mr. Brooks, Se7en, Copycat, Halloween, Çığlık, Zodiac, Dexter gibi pek çok film ve diziye konu olmuş seri katillerin nefes kesen hikayeleri.

Trend 01-09-14 13:43

New York'tan cadılar geçti

ABD'nin New York şehrinde Cadılar Bayramı (Halloween) festival havasında kutlandı.

Haber 01-11-13 09:13

Turkish Halloween: Bocuk Gecesi

Keşan'da Orta Çağ'dan kalma 'Bocuk Gecesi'nde giyilen kostümler ve yüz boyaları değme Halloween'lere taş çıkarıyor.

Yurthaber 09-01-13 11:37