Trans Birey Haberleri

Cinsiyet değiştirip trans birey olmuştu! Katarsis'e katılan Almina Can Rencü eski hallerini paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde Bana Göre TV'de yayınlanan Katarsis X-TRA programına trans birey Almina Can Rencü konuk olmuştu. Aile hayatı, geçirdiği cinsiyet geçiş operasyonu dönemi, çektiği aşk acısı ve hayatına dair birçok önemli konuda açıklamalarda bulunmuştu. Almina, Instagram hesabından eski hallerini paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 07-02-2024 16:38

Trans bireyi günlük kiralık dairede rehin alıp başına silah dayadı! İstanbul'da sabaha karşı hareketli anlar

İstanbul'da sabaha karşı patlak veren 'rehine' hareketliliğinde ortalık fena karıştı. N. A. isimli kişi, E. K. isimli trans bireyi rehin alıp başına silah dayadı. E. K. bir yolunu bulup ihbarda bulundu ve olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Ekipler kapıyı çaldı ancak cevap alamadı. Bunun üzerine devreye koçbaşı girdi. Sabaha karşı yaşanan olayın hareketli anları kameraya da yansıdı!

Haber 10-11-2023 12:20

İstanbul'dan sonra bu kez Bursa! Durakta oturan trans bireye köpükle saldırdılar yetmedi o anları kaydettiler

Sosyal medyada paylaşılan ve Bursa'da çekildiği iddia edilen görüntüler gündem oldu. Söz konusu görüntülerde otobüs durağındaki bankta oturan trans bireye, kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı anlar yer aldı. Geçtiğimiz ay İstanbul Fatih'te de benzer görüntüler kaydedilmiş, kadınlara yangın tüpünü sıkarak kaçan üç şüpheli, polis tarafından yakalanmıştı.

Haber 29-08-2023 15:29

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan fenomen sosyal medyadan isyan etti! “Tanıştığım erkeklerden saklıyorum

Transseksüel sosyal medya fenomeni Adea Danielle, insanların fazla yargılayıcı olduğunu dile getirerek erkeklere cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini söylemediğini belirtti. Fenomen isim “Erkekler çok önyargılı” diyerek transseksüel olduğunu ikili ilişkilerindeki ilerleme ve samimiyete göre söylediğini belirtti.

Trend 05-04-2023 13:38

Transseksüellerle aynı evde yaşayan gencin şüpheli ölümü! Bazı haplar...

Antalya'da yaşayan İran asıllı 30 yaşındaki bir genç transseksüellerle paylaştığı evde fenalaşarak hayatını kaybetti. Gencin arkadaşlarının haber vermesi üzerine ekipler evde inceleme yaptı. İlk araştırmalarda gencin kullandığı bazı haplardan dolayı yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.

Haber 22-03-2023 17:23

Sosyal medyadan isyan etti! “Ben trans bir babayım ve bebeğimi emziriyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 31 yaşındaki Tanius Posey isimli bir transeksüel baba, sosyal medyadan yaptığı ebeveynliğine yönelik paylaşımların sonrasında kendisine yöneltilen eleştirilere adeta ateş püskürdü. Bebeğini doğurduktan sonra cinsiyet değiştirme sürecini başlattığını ifade eden Posey eleştirilere, “Ben trans bir babayım ve bebeğimi emziriyorum” diyerek cevap verdi.

Trend 24-01-2023 11:25

Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...

Trend 20-01-2023 22:57

'İç çamaşırıyla peşimden geldi' Trans bireyin sır ölümünde tutuklu sevgiliden şok sözler 'Cinsiyet değiştirdiğini bilseydim...'

Kocaeli'deki trans birey Nefes Balkan'ın sır ölümünde yeni bir gelişme yaşandı. 5. kattan şüpheli şekilde düşüp yaşamını yitiren Balkan'ın tutuklu sevgilisi ilk kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen şahıs, Nefes'in cinsiyet değiştirdiğini bilseydi muhatap olmayacağını söyledi. Tanıklar, şahsın Nefes'e şiddet uyguladığını belirtti. Sanık, Nefes'in uyuşturucu kullandığını, olaydan 2 gün önce evden ayrılacakken Nefes'in iç çamaşırıyla peşinden geldiğini ve eve girdiklerini anlattı.

Haber 18-01-2023 17:16

Eski sevgilisini tecavüz edip öldürmüştü! Zehirli iğneyle idam edilen transseksüel McLaughlin ABD tarihine geçti

ABD tarihinde dün akşam sularında bir ilk yaşandı. Transseksüel birey Amber McLaughlin, 2003'te cinsiyet değiştirmeden önce eski sevgilisine ofisinde tecavüz edip mutfak bıçağıyla öldürmüş, cesedini Mississippi Nehri'nin yakınlarına atmıştı. Avukatları, McLaughlin'in McLaughlin çocukluğuna dikkat çekerek cezasının müebbet hapse çevrilmesini talep etmişti. McLaughlin hakkında verilen idam cezası zehirli iğneyle infaz edildi.

Trend 04-01-2023 16:09

Dünya bu protestoyu konuşuyor! Eteğini kaldırarak kasıklarını gösterdi... Hareketi gündem oldu

İskoç parlamentosunun şimdiye kadarki en uzun oturumu dün gerçekleşti. İskoçya’da yaşayan 16 yaş ve üzerindeki trans bireylere tıbbi bir teşhis olmaksızın yeni cinsiyetlerinin yasal olarak tanımlanmasına ilişki yasa tasarısı görüşmeleri şiddetli bir şekilde devam etti. Söz konusu yasanın kabul edilmesi üzerine bir kadın protestocu duruma eteğini kaldırarak tepki gösterdi.

Trend 24-12-2022 08:24

9 yaşındaki kızla annesinin önünde seks yapmak istedi! Transseksüel kadın böyle yakalandı

49 yaşında transseksüel bir kadın olan 49 yaşındaki Tiane Miller, bir anneye dokuz yaşındaki kızının seks yaparken onlara katılmasını teklif ettikten sonra beş buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha önce de benzer suçlardan hüküm giyen Miller'ın yaptığı telefon görüşmelerinin detayları, resmen mide bulandırdı.

Trend 19-12-2022 07:48

Ülke bu olayı konuşuyor! Kendisini kadın olarak tanıttığı evde 14 yaşındaki kıza tecavüz edip hamile bıraktı

İngiltere’de yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırmayı başardı. Polis kayıtlarında adını Danielle Rose-Gemini olarak açıklayan asıl adı David Orton olan isimli şahıs mahkemde 14 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu. Kendisini kadın olarak tanıtarak eve sızan Gemini, 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti ve onun hamile kalmasıyla birlikte gerçek ortaya çıktı.

Trend 02-12-2022 07:39

Bu kadarına pes! Yetişkin içerik yıldızı hayatının şokunu yaşadı: Aboneleri arasında babasını görünce...

TikTok'ta "@londonvll" olarak kayıtlı olan trans model London, makyaj önerileri ve ilginç videolar paylaştığı TikTok hesabına eklediği bir gönderiyle kısa sürede gündem oldu. Yetişkin içerik platformu OnlyFans'taki abonelerinden birinin babası olduğunu görünce şaşkına döndüğünü açıkladığı gönderisi bir anda viral olunca, London'un paylaştığı detaylar daha da şoke ediciydi.

Trend 15-11-2022 12:26

Transseksüel öğretmenin kıyafeti tepki topladı! Sahte göğüsler takınca veliler çıldırdı

Kanada’nın Ontario bölgesinde teknoloji öğretmeni olarak çalışan Kayla Lemieux isimli bir kişi kıyafeti nedeniyle velilerin tepkisini çekti. Resmi adı Stephen Hanna olan öğretmenin geçtiğimiz yıl erkekten kadına geçiş ameliyatını tamamladığı belirtilirken sınıfa sahte göğüsler takarak gelmesi tepkilere neden oldu.

Trend 20-09-2022 11:37

Ülke bu düğünü konuşuyor! Karısının rızasını aldığını söyleyen Hintli adam transseksüel bir kadınla evlendi

Hindistan’ın Oshisha şehrinin Kalahandi bölgesinde yaşayan ismi açıklanmayan 32 yaşındaki bir adam karısının ikinci evliliğini kabul ettiğini dile getirerek ülkede gündem oldu. Dilencilik yaptığı sırada transseksüel bir kadınla tanıştığını ve ona ilk görüşte aşık olduğunu dile getiren adam ikinci evliliğinin sorun olmadığını ve eşleriyle birlikte aynı evde mutluluk içinde yaşadıklarını ifade etti.

Trend 13-09-2022 15:08

İki kadın mahkumu hamile bırakan trans mahkum cinsel organını jiletle kesmeye çalıştı

Geçtiğimiz aylarda tamamen kadınların bulunduğu bir cezaevinde iki kadın mahkumu hamile bırakmasıyla gündeme gelen trans mahkum Demi Minor bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Kadın cezaevindeki olaydan sonra hakkında sert güvenlik önlemleri alınan ve tamamen erkeklerin bulunduğu bir cezaevine nakledilen Minor, bu kez de jiletle cinsel organlarını kesmeye çalışmayla gündem oldu.

Trend 23-08-2022 13:28

Transeksüel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmeden önceki pozunu paylaşınca herkesi şaşırttı

Sosyal medya fenomeni ‘Eden The Doll’ TikTok’ta kısa sürede popüler olan ‘Teenage Dirtbag’ trendinin bir parçası olarak gençlik yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Cinsiyet değiştirmeden önceki yıllara ait görüntüsünü paylaşan fenomen isim hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Trend 15-08-2022 16:31

Kadınlar koğuşunda kalıyordu iki kadını birden hamile bırakınca cezaevi karıştı! Şimdi de erkekler koğuşunda...

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde dünya basınında geniş yankı uyandıran bir olay yaşandı. New Jersey’de geçen yıllarda mahkumların tercih ettikleri cinsiyetler göz önünde tutularak istedikleri hapishanede kalmasına izin veriliyordu. Düzenleme kapsamında trans birey 27 yaşındaki Demi Minor, kadın cezaevinde kalmaya karar verdi. Ancak iki kadın mahkumu hamile bırakması üzerine ortalık bir anda karıştı.

Trend 27-07-2022 09:43

Trans yüzücülerin kadınlar kategorisinde yarışması yasaklandı

Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA), erkek ergenliğinin herhangi bir dönemini yaşamış trans sporcuların kadın kategorilerinde yarışmasını yasakladı.

Haber 20-06-2022 13:54

Trans kadın 'çirkin bir kadın' olacağını söyleyen babasıyla tekrar bir araya geldi

Transseksüel bir dansçı olan Cassandra Cass, hayatına kadın olarak devam etmek istediğini söylediğinde ona "çirkin bir kadın" olacağını söyleyen babasıyla 20 yıldan uzun zaman sonra yeniden bir araya geldi. İkili şimdi, geçmişteki kırgınlıklarını onarıp yeniden bir aile olabilmeyi denediklerini söyledi.

Trend 25-05-2022 10:26

Ortaokulda en yakın arkadaşlardı! İçlerinden biri cinsiyet değiştirince evlenmeye karar verdiler

ABD, Tennessee'den Aaron ve Kayla Capener, 14 yaşındayken iki iyi arkadaş olmuşlardı. İkili arkadaşlıklarını tüm mesafelere rağmen sürdürdü. Aaron eşcinsel olduğunu fark edip cinsiyet değiştirdi ve tekrar Kayla ile iletişim kurduğunda aralarındaki bu güçlü duygunun aşk olduğuna karar verdiler. Çift, 2021 yılında evlendi ve şimdi mutlu bir birliktelikleri var.

Trend 05-05-2022 15:44

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Ahmet Melih Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz'ın hayatı araştırılıyor. Oyuncu Ahmet Melih Yılmaz kariyer hayatı boyunca birçok tiyatro, film ve dizi projelerinde rol aldı. Yılmaz, Çukur dizisinde Timsah Celil rolüne hayat verdi. İşte Ahmet Melih Yılmaz hakkında detaylar...

Magazin 10-04-2022 11:12

İngiltere Başbakanı Johnson, trans kadınların kadın sporlarında yarışmaması gerektiğini söyledi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, trans kadın sporcuların, kadın spor müsabakalarında yarışmaması gerektiğini söyledi.

Haber 06-04-2022 22:46

Trans şarkıcıyı darbeden Semiha Yankı'ya kasten yaralama suçundan ceza

Anıl Petek adıyla tanınan trans şarkıcı Anıl Şişman'ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı'ya kasten basit yaralama suçundan 75 gün hapis cezası verildi. Yankı'nın hapis cezası para cezasına çevrilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Magazin 20-03-2022 11:13

İmkansız sanıyordu! Hamile kalan adam şoke eden gebelik sürecini sosyal medyadan paylaştı

24 yaşındaki Ryan Sanderson, hamile olduğunu öğrendiğinde cinsiyet değiştirme sürecinin dokuzuncu haftasındaydı. Testi pozitif çıkan genç adam şaşkına döndü. Bugün iki yaşına gelen oğlu Hendrick'i doğurmak için hormon tedavilerini hemen durdurma kararı aldı. Sanderson'un şaşırtan gebeliğine dair anlattığı hikaye herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 08-03-2022 15:09

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı?

Ahmet Melih Yılmaz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından gündem oldu. Bir dönem Çukur dizinde Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Peki Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı? Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 18-02-2022 10:34

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan bomba sözler! Ailenizin travestiçisi olacağım

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıklayınca gündem olmuştu. Başarılı oyuncu "Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor" derken piyasadan çekildiğini de açıkladı ve şunları söyledi: "Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum. Doymayanlar utansın..." Ahmet Melih Yılmaz kimseden onay beklemediğini de sözlerine ekledi.

Magazin 18-02-2022 09:23

Trans bireyleri yasaklayacak! Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın o sözlerine dünyadan tepki yağıyor

Teksas'ta destekçileriyle birlikte bir miting düzenleyen eski ABD Başkanı Donald Trump'ın söyledikleri ABD'yi ikiye böldü. Başkan olduğu süre boyunca dünyada eleştirilen liderler arasında yer alan Donald Trump, bu kez de trans bireyler hakkında keskin cümleleriyle dikkat çekti.

Haber 04-02-2022 15:04

İzmir'de trans birey cinayetinde yeni gelişme

İzmir'de yaşanan cinayette yeni gelişme yaşandı. Karabağlar'da trans birey Günay Özyıldız'ı (48) bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Ömer Al (19) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-01-2022 13:15

İzmir'de trans birey Günay Özyıldız öldürüldü! Kan donduran olayla ilgili yeni gelişme

İzmir Karabağlar'da dün gece 48 yaşındaki trans birey Günay Özyıldız, yaşadığı apartmanın girişinde bıçaklanarak öldürüldü. Özyıldız'ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polis ekipleri yürüttüğü çalışmalar sonucunda 2 şüpheliyi yakaladı.

Haber 17-01-2022 13:47

Doğum yapan adam, hastanede kendisine “anne” diye seslenen hemşireyi dövdü

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 37 yaşındaki transseksüel birey Bennet Kaspar-Williams ve eşi Malik, 2020 yılında oğullarının dünyaya gelişi sırasında yaşadıkları bir olayı anlattı. 2020 yılının Ekim ayında doğum yapan Williams ve kendisine anne diyen hemşirelerin arasında bir tartışma başladı. Olayın büyümesinin sonrasında Williams’ın hemşireleri dövdüğü ortaya çıktı.

Trend 23-12-2021 14:37

Trans bireyi çekiçle katletmişti! Kan donduran detaylar

İzmir'in Bornova ilçesinde trans birey Kadir Yüksel’i (36) çıkan tartışmada çekiçle başına vurarak öldüren Sedat Gülsoy, alkol ve uyuşturucunun etkisinde olduğu için olayı hatırlamadığını öne sürdü. Gülsoy'un tutukluluğuna karar veren mahkeme, maktulün cesedini saklamasına yardım eden 2 sanığı tahliye etti. İddianamede şüphelilerin, Kadir Yüksel'in aracıyla bir yakınlarının düğününe Adana'ya da gittikleri ve maktulün banka kartından para çektiklerine de yer verildi.

Haber 01-12-2021 17:30

İzmir'de trans birey cinayeti! Tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı

İzmir'in Konak ilçesinde, iddiaya göre, trans birey olduğu ileri sürülen A.Y. (22), tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 27-11-2021 07:30

Yol kenarında baygın halde bulunan trans birey, hastanede öldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, yol kenarında baygın olarak bulunan trans birey O.Ç. (42), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 06-11-2021 19:02

Jamie Lee Curtis oğlunun transseksüel olduğunu duyurdu

'Halloween' filmindeki 'Laurie Strode' rolüyle tanınan Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby, transseksüel olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl ailesine kadın olmak istediğini dile getiren 25 yaşındaki Ruby, anne ve babasına durumu yüz yüze söylemekten çekindiğini bu yüzden onlara mesaj attığını söyledi.

Magazin 22-10-2021 13:55

Neredeyse ölüyordu! Cinsiyet değiştirerek vücudunun tamamını dövmeyle kaplattı

Nikki Chu isimli kadın üniversite yıllarında tacize uğradıktan sonra hayatını değiştirmeye karar verdi. Saldırı sırasında bedeninin büyük bir bölümü yandı. Yanık izlerini kapatmak için vücudunu dövmelerle kapattırdı ve cinsiyet değiştirme operasyonu oldu.

Trend 21-10-2021 10:28

ABD'nin ilk açık trans oramirali Rachel Levine yemin etti

Joe Biden yönetimi salı günü, ABD'de ülkenin ilk açık trans oramiraline yemin ettirdi. Rachel Levine aynı zamanda ABD Sağlık Bakanı Yardımcısı görevini yürütüyor.

Haber 20-10-2021 21:10

Cinsel ilişki için evine gelen kişi tarafından öldürülmüştü! Kadir Murat Sözübir cinayetinde yeni gelişme

İstanbul Fatih'te trans birey Kadir Murat Sözübir'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Abdürrahim E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, cinsel ilişki amacıyla evine gittiği Sözübir'i, trans birey olduğunu fark edince verdiği 100 TL'yi geri almaya çalışırken yaşanan boğuşmada öldürdüğünü itiraf eden şüpheli Abdürrahim E. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.

Haber 12-10-2021 09:26

5. kattan düşerek ölen trans bireyin sevgilisi tutuklanmıştı! İfadesi ortaya çıktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 5. kattan düşerek yaşamını yitiren transseksüel bireyin tutuklanan sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı. Olay gecesi alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olduklarını söyleyen şüpheli, "Bir anda pencereye koştu ve ben engel olamadım" dediği öğrenildi.

Haber 08-10-2021 23:23

Trans bireyin gizemli ölümü! Sevgilisi tutuklandı

İzmit’te sevgilisiyle tartışma sırasında 5’inci kattaki evinin penceresinden düşen trans birey Nefes Balkan’ın (28) ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında, olay sırasında evde bulunan ve gözaltına alınan erkek arkadaşı Tunahan T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 07-10-2021 22:07

Sevgilisiyle tartışırken evinin penceresinden düşen trans birey hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iddiaya göre sevgilisiyle tartıştığı sırada 5'inci kattaki evinin penceresinden düşen trans birey Nefes Balkan (28), hayatını kaybetti. Polis, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 06-10-2021 02:38

Cinsel ilişki için evine gitti, trans birey olduğunu öğrenince parasını istedi! Sonrası dehşet

Fatih'te trans birey Kadir Murat Sözübir (42), 5 Eylül'de kendi evinde 6 yerinden bıçaklandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli Abdürrahim E. (25), suçta kullandığı bıçakla Tekirdağ'da polise teslim oldu. Şüpheli, cinsel ilişki amacıyla evine gittiği Sözübir'i, kadın olmadığını trans birey olduğunu fark edince verdiği 100 TL'yi geri almaya çalışırken yaşanan boğuşmada öldürdüğünü itiraf etti.

Haber 14-09-2021 12:46

Trans oyuncu Elliot Page’den kaslı vücut paylaşımı

Cinsiyet değiştirdikten sonra yeni kimliğini açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, geçtiğimiz aylarda yaptığı ilk mayolu paylaşımın ardından, sporla gelişen vücudunu ve özellikle de karın kaslarını gözler önüne seren yeni paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 16-08-2021 11:26

En trajik aşk hikayesi! ‘Kadın koca’ olarak isimlendirilen Mary Hamilton’un hikayesi hüzünlendirecek

18.yüzyılın ortalarında ‘kadın koca’ olarak bilinen bir kavram ortaya atıldı. Kadın kocalar bu yüzyılda meyhane işletiyor, tersane yönetiyor ve yazarlık yapabiliyordu. Aslında toplumun birçok noktasında bu terimle ifade edilen kişiye rastlamak mümkündü. Ancak işler aşka ve evliliğe geldiğinde ‘kadın kocalar’ bir hiç olarak kabul edildi. Hatta Mary Hamilton, tarihin en trajik aşk hikayelerinden birinin kahramanı olarak karşımıza çıktı.

Trend 02-08-2021 14:29

Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli Valentina Sampaio

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli Valentina Sampaio'nun bir gafla değişen hayatı ilham kaynağı oldu. İşte güzelliği ile büyüleyen modelin başarıya ulaşan hayat yolculuğu.

Magazin 06-07-2021 20:58

Moda dünyasının kalıplarını yıktı! Transseksüel model sosyal medyada ilgi çekti

Dünyaca ünlü markalar artık güzellik standartlarını yeniden yazmaya başladı. Klasik haline gelen 90-60-90 vücut ölçüleri ve sıfır beden algısı tamamen değişti. Farklılıklardan doğan güzellikler yeni trend oldu ve toplum tarafından dışlanan kişiler bir anda kendilerini dünyaca ünlü markaların yüzü olarak buldu.

Trend 01-07-2021 15:32

İntihara teşebbüsü canlı yayınla takipçileriyle paylaştı, sözleri ise pes dedirtti

Antalya’da eşiyle tartışan bir kişi, falezlerde intihar teşebbüsünde bulundu. O anları sosyal medya üzerinden canlı yayınla paylaşan bir şahsın sözleri ise pes dedirtti. Transseksüel olduğunu söyleyen kişi, “Takipçim fazla benim. Şu an 177 kişi izliyor” dedi.

Haber 05-04-2021 16:10

ABD’nin ilk trans bakan yardımcısı Senato’da onaylandı

ABD Senatosu Başkan Joe Biden’ın Sağlık Bakanı Yardımcısı adayı Rachel Levine’in adaylığını onayladı. Böylece Levine, Senato tarafından onaylanan ilk trans birey oldu.

Haber 25-03-2021 03:22

Tarihin ilk transeksüel bireyi: Einar Wegener’ın Lili Elbe’ye dönüşümündeki cesur hikaye

Tarihin ilk transeksüeli Einar Wegener ve her zaman ona destek veren eşi Gerda Gottlieb yaşadıkları dönemde birçok zorluğa göğüs germek zorunda kaldı. Yaşadıkları bütün kötü durumları beraber aşan çiftin aşkları ve hayatlarında attıkları cesur adımlar tarihe damga vurdu.

Trend 19-03-2021 11:48