Unlu Oyuncu Ayberk Pekcan Haberleri

Oyunculuğu bırakmıştı! Aliye'nin küçük Arda'sı Ayberk Koçar'ın son hali şoke etti! Bakın hangi mesleği seçti

Ünlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici sahneleriyle üç sezon ekranlara gelen 2004 yapımı Aliye dizisinde Ayberk Koçar da rol alıyordu. Dizide Aliye'nin iki çocuğundan biri olan 'Arda' karakterini canlandıran Ayberk Koçar büyüdü ve şimdilerde genç bir delikanlı oldu.

Magazin 2023-08-17 12:30:28

Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2 çocuğum da istemeden oldu demişti! Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer 2. Sayfa'da!

Cem Özer 12 Ocak 2023 Perşembe günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. 2004 yılında Nurgül Yeşilçay ile evlenen ünlü oyuncunun evliliği 2010 yılında son bulmuştu. İkilinin Osman Nejat Özer adında bir çocukları bulunuyor. Cemre Özer ise ünlü oyuncunun Sebla Pekcan ile olan evliliğinden kızıdır. Ünlü oyuncu Cem Özer yaptığı bir açıklamada "2 çocuğum da istemeden oldu" ifadesini kullanmıştı. Peki, Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 2023-01-12 09:43:11

Bir zamanların en çok izlenen dizisi Aliye’nin küçük oyuncusu Arda’yı görenler tanıyamadı! İşte Ayberk Koçar’ın yeni hali

Bir zamanlar televizyon ekranlarının sevilen yapımlarından olan Aliye'de Arda karakterine hayat veren çocuk oyuncu Ayberk Koçar, seneler sonra yaşadığı değişimle şaşırttı. Dizinin sempatik çocuk karakterini canlandıran Ayberk Koçar, büyüyüp genç bir delikanlı oldu.

Magazin 2022-08-11 14:20:11

Kansere yenik düştü! Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Pekcan, son yolculuğuna uğurlandı. Edinilen bilgiye göre, birçok sinema filmi, tiyatro ve dizide rol alan Mersinli sanatçı Ayberk Pekcan, Mersin’de özel bir hastanenin onkoloji servisinde bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Akcan, son yolculuğuna alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Magazin 2022-01-25 14:33:45

Ayberk Perkcan'ın ölümü Büşra Pekin'i kahretti! Gözyaşlarımı tutamıyorum

Oyuncu Ayberk Pekcan, 51 yaşında hayatını kaybetti. Pekcan ile Dilber Ay filminde rol alan Büşra Pekin bu ölüm haberiyle yıkıldı. Pekin ünlü oyuncuyla bir pozunu paylaşarak gözyaşlarını tutamadığını belirtti. Büşra Pekin paylaşımında "Seni çok seviyorum" dedi.

Magazin 25-01-22 09:12

Dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Yurthaber 24-01-22 18:10

Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Kurtlar Vadisi oyuncusu hayatını kaybetti! Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereli?

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan geçtiğimiz hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Kurtlar Vadisi'nde de rol alan oyuncudan bugün üzücü haber geldi. Pekcan, tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. Peki Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 24-01-22 17:42

Son Dakika! Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı dizileriyle tanınan ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan (51) hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu geçen hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı.

Magazin 24-01-22 17:16

Hükümet Kadın 2 nerede ve ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 oyuncuları kimdir?

Hükümet Kadın 2 filminin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Ercan Kesal, Sermiyan Midyat ve Ayberk Atilla gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Hükümet Kadın 2, 2014 yapımı Türk komedi filmidir. Filmin başrolünde Demet Akbağ yer alıyor. İşte merak edilenler...

Trend 29-11-21 18:45

Ayberk Pekcan kimdir, aslen nereli? Ayberk Pekcan'ın hastalığı nedir?

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan'ın hayatı merak ediliyor. Oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağırısı şikayetiyle gittiği hastanede hasta olduğunu öğrendi. Peki Ayberk Pekcan kimdir, aslen nereli? Ayberk Pekcan'ın hastalığı nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 24-10-21 22:28

Ayberk Pekcan kimdir? Ayberk Pekcan kaç yaşında ve nereli?

Türk sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Pekcan'ın akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Bunun ardından Ayberk Pekcan'ın kim olduğu merak konusu oldu. Ayberk Pekcan Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalını tamamladı. İşte detaylar...

Magazin 24-10-21 15:05

Ayberk Pekcan sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti, kötü haberi aldı

Diriliş Ertuğrul'da Artuk karakterine can veren Ayberk Pekcan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti aldığı haberle şoke oldu.

Magazin 24-10-21 08:37

Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta çekilen ‘Gırift’ dizi setini ziyaret etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yapımcı ve Yönetmenliğini Malatya’lı Haydar Işık’ın yaptığı, Selahattin Taşdöğen, Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Ayşin ve Mazhar Alaca gibi sanatçıların rol aldıkları polisiye-dram temalı ‘Gırift’ dizisinin setini ziyaret etti.Yeşilyurt’un farklı noktalarında ve Tarihi Yeşilyurt Konaklarında çekimleri devam eden ‘Gırift’ dizisinin Yönetmeni Haydar Işık ve rol alan sanatçılarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yöresel lezzetleriyle kendisine has farklı güzelliklere sahip Yeşilyurt’un sinema ve dizi gibi yapımlar için tercih edilmesinden mutlu olduklarını söyledi.Kadrosunda ünlü sanatçıların yer aldığı ‘Gırift’ dizisine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her noktası farklı bir güzelliğe sahip Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtımına sanatsal yapımlarla güçlü bir destek verdiklerinin altını çizdi.Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve eğitim faaliyetleriyle Yeşilyurt’un var olan güçlü potansiyelini ön plana çıkardıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yönetmenliğini değerli hemşehrimiz Haydar Işık’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda ise birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı ‘Gırift’ dizisine ev sahipliği yapmaktan ziyadesiyle mutlu olmaktayız.

Yurthaber 14-02-21 16:40

Deniz kazalarının nedeni bilinçsizlik ve dikkatsizlik

YEŞİLÇAM yıldızlarından ünlü oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un, Bodrum'da sürat teknesiyle, denizde yüzen Gülseren Ayvazoğlu'na çarparak yaralaması, denizde yaşanan kazaları gündeme getirdi. Bodrum Deniz Kurtarma Derneği Kordinatörü Ayberk Olcay, denizdeki kazaların nedeninin bilinçsizlik ve eğitimsizlikten kaynaklandığını söyledi.

Haber 15-08-19 17:52

Diriliş: Ertuğrulun oyuncuları hayranlarıyla buluştu

Oyuncular Ayberk Pekcan, Celal Al, Emre Üçtepe ve Melikşah Özen, "Ramazan Yeniden Diriliştir" temalı ramazan etkinliklerine katıldı - "Artuk Bey" karakterini canlandıran Ayberk Pekcan: - "Bizler çocukluğumuzda hep yabancı karakterlere özenirdik. Fakat şimdi görüyorum ki çocuklar kayı giysileriyle dolaşıyor, yerli ve milli kahramanlarımıza özeniyor"

Haber 19-05-19 12:02

Berk Uğurlu, Ayberk Olmaz ve Rıdvan Önce A Milli Basketbol Takımı aday kadrosundan çıkarıldı

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri İkinci Tur I Grubu'nda Karadağ ve Slovenya ile yapacağı maçların aday kadrosundan 3 oyuncu çıkarıldı.

Spor 03-09-18 14:55

A Milli Basketbol Takımı’nda 3 Oyuncu Kadrodan Çıkarıldı

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda 2019 FIBA Dünya Kupası eleme maçları kadrosuna çağrılan Ayberk Olmaz,...

Yurthaber 20-06-18 11:15

Diriliş Ertuğrul ekibi Sakarya'da söyleşiye katıldı

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ile oyunculardan Nurettin Sönmez, Cengiz Coşkun ve Ayberk Pekcan, etkinlikte katılımcıların sorularını yanıtladı

Haber 29-05-18 01:38

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Esenler'de

Esenler Belediyesi'nin "Ramazan Diriliştir" konseptiyle düzenlediği ramazan sohbetlerine dizinin oyuncularından Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan ve Osman Soykut konuk oldu - Oyuncu Nurettin Sönmez: - "Bamsı'nın ruhunu kendi ruhumla bütünleştirmeye çalıştım hep. Ne kadar Nuretttin ve Bamsı birlik olduysa, o kadar kendimi iyi hissediyorum"

Haber 21-05-18 17:04

Diriliş Ertuğrul ekibi Kayseri’de

Diriliş Ertuğrul dizisinde Artık Bey rolünü canlandıran Ayberk Pekcan ile Abdurrahman Alp rolünü canlandıran Celal Al, Tekden Koleji tarafından Afrin’e yönelik düzenlenen zeytin dalı operasyonunda eğitim desteği vermek amacıyla düzenlenen türkü şölenine katıldı.Tekden Koleji tarafından Büyükşehir Belediyesi ve Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi’nin destekleriyle Afrin’e yönelik düzenlenen zeytin dalı operasyonunda eğitim desteği vermek amacıyla ‘Afrin’de bir kalemde sen ol’ adlı türkü şöleni düzenlendi.

Haber 19-04-18 21:35

Diriliş Ertuğrul Ekibi Kayseri’de

Diriliş Ertuğrul dizisinde Artık Bey rolünü canlandıran Ayberk Pekcan ile Abdurrahman Alp rolünü canlandıran Celal...

Yurthaber 19-04-18 21:29

Sevgilisini darp eden oyuncunun cezası belli oldu

Yönetmen, oyuncu ve menajer Canda Karikutal, kendisini darp ettiği iddiasıyla oyuncu Ayberk Pekcan’a açtığı tazminat davasını kazandı.

Magazin 02-09-17 11:24

2017 Nba Draftı’na 7 Türk Oyuncu Kayıt Yaptırdı

2017 NBA Draftları’nda Ege Arar, Berk Uğurlu, Tolga Geçim, Ömer Faruk Yurtseven, Egemen Güven, Ayberk...

Yurthaber 26-04-17 10:18

Usta Oyuncu Ayberk Atilla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Usta oyuncu Ayberk Atilla, Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçının sevenlerinin...

Yurthaber 22-01-17 15:20

Usta Oyuncu Ayberk Atilla Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Hayatını kaybeden usta oyuncu Ayberk Atilla, Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor. Sinan...

Yurthaber 22-01-17 14:24

Usta Oyuncu Ayberk Atilla İçin Kerem Yılmazer Sahnesi’nde Tören Düzenlendi

Hayatını kaybeden usta oyuncu Ayberk Atilla için Kerem Yılmazer Sahnesi’nde tören düzenlendi. Usta sanatçının sevenleri...

Yurthaber 22-01-17 13:28

Usta Oyuncu Ayberk Atilla İçin Kerem Yılmazer Sahnesi’nde Tören Düzenleniyor

Hayatını kaybeden usta oyuncu Ayberk Atilla için Kerem Yılmazer Sahnesi’nde tören düzenleniyor.Bir süredir mesane kanseri...

Yurthaber 22-01-17 12:38

Ünlü Oyuncu Ayberk Atilla Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak

71 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Ayberk Atilla, yarın Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının...

Yurthaber 21-01-17 14:10

Bursaspor'da Forsell'e Unlu Yumurta Sürprizi

Bursaspor'un Finlandiyalı oyuncusu Petteri Forsell'in 22. doğum günü kutlandı. Genç oyuncu, takım arkadaşları tarafından yumurta...

Yurthaber 17-10-12 11:36

Ünlü oyuncu kalp krizi geçirdi

Sevilen oyuncu Ayberk Atilla, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Magazin 22-05-12 14:53

Usta oyuncu kalp krizi geçirdi

Oyuncu Ayberk Atilla, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Haber 22-05-12 14:10