YURTHABER

Siirt
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baykan'da Kültür Merkezi Hizmete Açıldı

Baykan'da hayırsever iş adamı Sabri Cemil Arıak tarafından yaptırılan Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Baykan'da hayırsever iş adamı Sabri Cemil Arıak tarafından yaptırılan Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, ilçe merkezinde iki katı yurt iki katı da dershane olarak hizmet verecek kültür merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu belirterek, "Bu kültür merkezini yaptıran genç kardeşimizi kutluyorum. Davranışının örnek olmasını da diliyorum" dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran da bütün gençlerin yüksek öğrenim görmelerini istediklerini söyledi.

Emniyet Müdürü Recep Güven ise eğitim kurumlarının açılmasının kendi iş yoğunluklarını azalttığını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın eğitim görmesi onların topluma daha yararlı insanlar olarak yetişmesini sağlıyor. Bir anlamda da bizim iş yoğunluğumuzun azalması anlamına da geliyor" diye konuştu.

Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Okay da kütüphane ve kültür merkezlerinin, eğitimin kalitesinin yükselmesini sağladığını belirtti.

Hayırsever iş adamı Sabri Cemil Arıak ise eğitime her türlü yatırımı yapmaya devam edeceğini belirterek, böyle bir eserin yapılmasından memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Merkezde akıllı tahtalar dahil her türlü modern donanımın mevcut olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler