YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükşehirin sosyal sorumluluk projesine övgü

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yöneticileri, Manisa Büyükşehir Belediyesinin tiyatro gelirlerini kamu yararına çalışan sivil toplum örgütlerine bağışlaması projesini takdirle karşıladıklarını belirtti.Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yöneticileri, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yöneticileri, Manisa Büyükşehir Belediyesinin tiyatro gelirlerini kamu yararına çalışan sivil toplum örgütlerine bağışlaması projesini takdirle karşıladıklarını belirtti.
Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yöneticileri, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ile bir araya gelen vakıf yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediyesinin tiyatro gelirlerini kamu yararına çalışan sivil toplum örgütlerine bağışlaması projesini takdirle karşıladıklarını belirterek, proje nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Sıdıka Doğdu, yönetim kurulu üyeleri Neşe Budakçıgil, Beril Güven, Müberra Yiğiter, Nimet Çıtak ve Yurdagül Genç ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yürütülebilecek ortak projelerin gündeme geldiği ziyarette, tiyatro gelirlerinin kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarına bağışlanması projesinden de övgüyle söz edildi. Şube Başkanı Sıdıka Doğdu, projeyi takdirle karşıladıklarını belirterek, proje nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler