YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgi Evi sakinlerine tatil sürprizi

Dursunbey Belediyesi Sevgi Evinde misafir olan yaşlılar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Zeytinli’de tatil yaptı.2014 yılında göreve gelir gelmez Sosyal Belediyeciliğe önem veren ve ilk olarak Sevgi Evi misafirhanesini kuran Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaşlıların sosyal hayatları ile de yakından ilgileniyor.

Dursunbey Belediyesi Sevgi Evinde misafir olan yaşlılar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Zeytinli’de tatil yaptı.
2014 yılında göreve gelir gelmez Sosyal Belediyeciliğe önem veren ve ilk olarak Sevgi Evi misafirhanesini kuran Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaşlıların sosyal hayatları ile de yakından ilgileniyor. Sevgi evinde gerçekleşen bir çok etkinlik ile adeta hayata yeniden bağlanan yaşlılar, Başkan Bahçavan’ın talimatı ile Edremit’e bağlı Zeytinli sahillerinde tatil yaptı.
Otobüsler ile Sevgi Evinden alınan yaşlılar Edremit’te Dursunbey’in sevilen isimlerinden birisi olan Doktor Mehmet Sarı tarafından karşılandı. Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü ekipleri gözetminde Zeytinli sahiline geçen yaşlıların bir kısmı ilk kez deniz görmenin mutluluğunu da yaşadı. Sabah kahvaltı ile tatillerine başlayan yaşlılar daha sonra denize girerek serinlediler. Sahilde dondurma ve çay keyfi yapan yaşlılar kendilerine bu imkanı sunan Başkan Bahçavan’a da dua ve teşekkür ettiler. Tatil hakkında açıklama yapan Sevgi Evi Müdüresi Hanife Aydoğan, "Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan yaşlılarımız ile çok yakından ilgileniyor. Başkanımız bizlere hemen her fırsatta yaşlılarımızın huzuru ve mutluluğu için Sosyal etkinlikler yapmamız konusunda uyarıyor. Sevgi Evimizde bu yönde güzel etkinliklere imza atıyoruz. Şimdi de misafirlerimiz ile birlikte yaz tatili için Zeytinli’ye geldik. Yaşlılarımız çok mutlu. Yeniden doğdum diyen dedelerimiz ve ninelerimiz var. Bizlere bu imkanları sunan Başkanımıza teşekkür ediyorz" dedi.
Gün boyu deniz keyfi yapan Sevgi Evi sakinleri akşam saatlerinde Dursunbey’e dönerken, bu etkinliklerin devam edeceği öğrenildi.

Sevgi Evi sakinlerine tatil sürprizi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler