Galibiyeti taraftarlara armağan eden Mancini, “Real Madrid ve Juventus’un bulunduğu gruptan çıkarak büyük iş başardık. Bence geçen yıl Galatsaray daha basit bir takımların arasından ikinci tura yükselmişti” diye konuştu.Maçtan kareler
Juventus’u mağlup ederek adını ikinci tura yazdıran sarı kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini, “Real Madrid ve Juventus gibi devlerin yer aldığı gruptan çıkarak büyük iş başardık” dedi.
Zorlu galibiyet sonrası Terim dönemine de göndermede bulunan İtalyan teknik adam, G.Saray’ın ikinci tura çıktığı geçen sezon Manchester United, Cluj ve Braga’nın bulunduğu grubun bu senekinden basit olduğuna dikkat çekti.
‘TARAFTARIMIZ BAŞKAN’A DA GÜVENSİN’
İlk etapta imkansız gibi gözüken bu turu geçtikleri için çok mutlu olduğunu belirten Mancini, basın toplantısında şunları söyledi: “Zor şartlarda oynanan bir maçı kazandık. Rakibimiz karşısında çok pozisyon bulduk ve birini değerlendirdik. Bu zafer taraftarımıza adanmalı 40 bin kişi tribündeydi. Bu takımlarına olan güvenlerinin göstergesi.
Taraftarımız başkanımıza da aynı güveni göstermeli. O çok mantıklı bir adam.
‘BİR ŞEYLERİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRDÜM’
Kendimi iyi hissediyorum ama bir İtalyan takımına karşı zafer kazandığımız için değil. Artık bir şeylerin iyileşmeye başladığını gördüğüm için ve takımımla birbirimize daha iyi adapte olduğumuz için mutluyum. Zaten bize galibiyeti de bu getirdi.
Drogba ve Sneijder fark yaratıyor, ancak Real ve Juve’nin gücünü görmezden gelemeyiz. Turu geçmeyi başarılı olarak nitelemeliyiz.”
Mancini, tur atlamalarının transfer çalışmalarında değişikliğe neden olmayacağını da sözlerine ekledi.
RIZA ÇALIMBAY: MANCİNİ’YE KATILMIYORUM
Roberto Mancini’nin söylediklerine katıl-mıyorum. Devler Ligi’ne katılan tüm ekipler ülkelerinde şampiyonluğa oynayan takımlar. O güçlü bu değil görüşünü doğru bulmuyorum.
BÜLENT KORKMAZ: DOĞRU SÖYLEMİŞ
Evet Mancini doğru söylemiş. Bunda yanlış bir şey yok. Geçen seneki gruba bakacak olursak, ona kıyasla Real Madrid ve Juventus’lu gruptan çıkmak elbette daha zor bir iş.
YILMAZ VURAL: KIYASIN ALEMİ YOK
MANCINI geçen seneyi karıştırmasa daha iyi olurdu. Geçen seneyle kıyas yapmanın alemi yok. Ama geçen yıl Braga ve Cluj’a bakarsak bu sene Juve’yi geride bırakmak tabii ki daha zor.