SPOR

Kapat

Gekas'ın sözleşmesi feshedildi

Akhisar Belediyespor'da 22 Mart'taki Trabzonspor deplasmanı sonrası kadro dışı kalan Gekas'ın sözleşmesi resmen feshedildi.

Gekas'ın sözleşmesi feshedildi

U21 takımla antrenmanlara çıkmayı reddeden, hergün A takımın çalışma saatinde gittiği tesislere de alınmayan Yunanlı yıldız oyuncu, kulübü FIFA'ya şikayet etti. Gekas'ın şikayetine rağmen tek taraflı fesih yapmadığı, sözleşmenin kulüp tarafından sonlandırıldığı öğrenildi.

Akhisar Belediyespor'da 2012-13 sezonunda attığı gollerle takımı kümede tutan, bu sezon Süper Lig'de 13 kez ağları sarsan yıldız santrforun 1 yıllık daha mukavelesi bulunuyordu. Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, sözleşme fesh edilmesine rağmen Gekas'la anlaşma yoluna gideceklerini söyledi. Eryüksel, "Oyuncuyla anlaşarak vedalaşmak için görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İSYANI

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz perşembe günü Beşiktaş'la 1-1 berabere kalarak rakibinin şampiyonluk yarışında son 3 haftaya lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde girmesine neden olan Akhisar Belediyespor, eleştirilere kızdı. "Kulağımıza hoş olmayan sözler geliyor" diyen Başkan Hüseyin Eryüksel, "Her maçta olduğu gibi kazanmak için ciddiyeti bozmadan mücadele ettik. Bu ligde kazanan önemli bir para ödülü alıyor. Bundan sonraki maçlarda da rakip gözetmeden iyi oynayıp kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat