YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GÜNCELLEME - Bursa'daki suç örgütüne yönelik operasyon

Tefecilik, silahla yaralama, zorla senet imzalatma, tehdit ve yağma gibi suçları işledikleri öne sürülen 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Bursa'da, suç örgütüne yönelik operasyonda örgütün elebaşı olduğu öne sürülen avukatın da aralarında bulunduğu 9 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince avukat Hakan K'nin elebaşı olduğu öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Avukat Hakan K. ile K.G.K, V.G, A.H, M.Ç, S.D, İ.K, M.D. ve S.D. adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Hakan K, ağabeyi İbrahim K, Volkan G. ve Kıvanç K. tutuklandı.

Adliyeye getirilenlerden 2'si savcılıktaki ifadelerinin ardından, 3 kişi ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlılardan Hakan K'nin savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği, kendisine iftira atıldığını ileri sürdüğü öğrenildi.

- Olay

Geçen hafta şikayetler üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından avukat H.K'nin elebaşı olduğu öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlemiş, 9 kişiyi gözaltına almıştı.

Gemlik'te 5, Mudanya'da bir ve kent merkezindeki 7 adreste yapılan aramalarda 2 operasyonel balistik çelik yelek, 2 av tüfeği, 2'si ruhsatsız 5 tabanca ile 960 tabanca mermisi ele geçirilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler