Alzheimer Hastalığı Haberleri

Unutkanlığı hafife almayın... Canan Karatay alzheimer hastalığını önleyecek besinleri tek tek açıkladı! Bunları mutlaka tüketin

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa alzheimer hastalığına dair önemli açıklamalarda bulundu. Karatay, alzheimer hastalığını önceleyecek besinleri tek tek açıkladı.

Haber 07-12-2023 10:06

30'lu yaşlarda bunu yaşadıysanız dikkat! Meğer Alzheimer'ın en büyük nedeni oymuş

Unutkanlık çağımızın en büyük sorunlarından biri. Yapılan bir araştırmaya göre 30'lu yaşlarda yaşanan bazı durumlar Alzheimer'ın habercisi. Hastalık yıllar önce sinyal veriyor. Alzheimer'ın en büyük nedeni ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haber 11-08-2023 11:40

Dünü unutuyor, yıllar öncesini hatırlıyorsanız! Sinsice ilerleyen Alzheimer’ın erken belirtilerine çok dikkat edin

Yaşlandım artık her şeyi çabuk unutuyorum… Günümüzde hemen hepimizin ortak sorunu olan ‘unutkanlık’ özellikle ileri yaşın doğal bir sonucu olarak düşünülse de, aslında ‘Alzheimer’ gibi son derece ciddi hastalığın ilk sinyallerinden biri olabiliyor! Alzheimer, 65 yaş üzerinde en sık görülen ve demansa neden olan ilerleyici nörodejeneratif bir hastalık.

Haber 21-09-2022 22:27

Alzheimer Hastalığı

Alzheimer Hastalığı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alzheimer Hastalığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.