Ankara 3 Bolge Milletvekili Adaylari Haberleri

Son dakika! Gözler Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında! Başsavcılık açıkladı: 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber 2024-05-16 07:18:14

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan'ı gözaltına alınan polisler gözaltında! Çok konuşulacak gelişme: Sayı arttı...

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve gözaltına alınan emniyet personelleriyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 4 kamu görevlisinin gözaltında olduğu duyuruldu. Gazeteci İsmail Saymaz, Kaplan'ı gözaltına alan 3 kişinin gözaltına alındığını iddia etti.

Haber 2024-05-15 17:23:07

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 2024-05-15 12:26:07

Ankara Emniyeti'nde deprem! 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında hareketli saatler, görevden alınan emniyetçilerin tek tek evleri arandı

Ankara'da çok kritik bir gelişme daha! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın görevinden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. 3 kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldığı aktarıldı.

Manşet 2024-05-13 23:16:10

Kenan Sofuoğlu 3 haftada bezmiş: Rahat rahat yaşayacaktım, mahvoldum!

2018'de AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilerek siyasete de atılan motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Vekillik yaparım" demesini hayatının en büyük hatası olarak nitelendiren Sofuoğlu "Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim" diye konuştu.

Haber 12-05-24 11:45

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 19:26

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 09-05-24 17:25

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Biga’ya 900 milyonluk dev proje

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Taşoluk Barajı’nın 3’üncü kısım inşaatı kapsamında 900 milyon liralık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yurthaber 07-05-24 15:01

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 18-04-24 13:59

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 18-04-24 13:10

SGK açıkladı! 7 bin kadın 12 ay boyunca yararlanacak... Euro ile destek geliyor

AB finansmanıyla "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi"ni hayata geçiriliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin yararlanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak.

Finans 14-04-24 11:53

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 06-04-24 17:26

TIR alevler içinde kilometrelerce ilerledi! Kuzey Marmara Otoyolu korku dolu anlar

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki TIR'ın dorsesi alev aldı. Sürücü, yangının başka araçlara sıçramaması için güvenli alan bulma çabası sebebiyle yaklaşık 3 kilometre alevler içinde ilerledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 05-04-24 16:49

Akaryakıt fiyatları için endişelendiren haber! Petrol 5 ayın zirvesini gördü! Fiyatları etkileyecek stok verileri bugün açıklanacak (3 Nisan 2024 Çarşamba güncel benzin motorin fiyatları)

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. 5 ayın zirvesini gören brent petrolün varil fiyatı 89 doları aştı. Fiyatlardaki yükselişte, ABD'de güçlü talep öngörüsü ve küresel petrol arzına ilişkin endişeler etkili oldu. (3 Nisan 2024 Çarşamba güncel İstanbul, Ankara, İzmir benzin motorin fiyatları)

Finans 03-04-24 12:41

Yer: Ankara! 16 yaşındaki şahıs dehşet saçtı: Taksi durağına pompalıyla saldırdıktan sonra bıçağına sarıldı...

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içerisinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırıp 4 kişiyi yaraladı. Ardından aralarında abisinin de bulunduğu 4 kişiyi bıçaklayan Arda A., olayı neden yaptığını söyledi.

Haber 18-03-24 15:16

Ankara'daki fark çok konuşulur! Seçime 13 gün kala 3 büyükşehirden çarpıcı anket sonuçları geldi: Mersin ve Adana'da tablo dikkat çekici

Yerel seçimler için yapılan en son anketlerden birinin sonucu paylaşıldı. Anketin kapsamında 31 Mart sonuçları en çok merak edilen büyükşehirlerden Ankara, Adana ve Mersin bulunuyor. Ankara'da tüm seçmenler kadar Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un da dikkatini çekecek sonuçlar var. Ankara ve Mersin'de büyük fark söz konusu. Adana'da ise tablonun 31 Mart'a dek tersine dönme olasılığı ortadan kalkmış değil.

Haber 18-03-24 14:43

240 bin yolcu kapasiteli Sorgun YHT Garı hizmete açıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattı daha yapılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 Bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.

Finans 13-03-24 15:57

Ankara Emniyeti'nden polis süsü verilerek arama yapıldığı paylaşımlarına ilişkin açıklama:

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, "kendilerine polis süsü vererek 3-4 kişilik gruplar halinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında çeşitli adreslerde arama yapıldığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yurthaber 08-03-24 15:28

Yeniden Refah'tan İstanbul için iddialı açıklama! 3. partiyiz dedi, yüzde 30 çıkışı dikkat çekti: AK Parti'den oy alıyoruz!

Seçimlere 27 gün kala belediye başkan adayları ve partiler çalışmalarına hız verirken; özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bursa, Hatay, Şanlıurfa ve Mersin başta olmak üzere bazı kentlerin seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. Cumhur İttifakı'ndan koparak seçimlere kendi adaylara giren Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) 31 Mart akşamı sonuçlara nasıl bir etki yapacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında olurken, YRP özellikle İstanbul'daki yarışta kritik bir konumda bulunuyor

Haber 04-03-24 07:13

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

Sıcakları görüp montları kaldırmayın! Havalar birdenbire soğuyacak; bu illerde yaşayanları yağmur da bekliyor

Mart ayı başlangıcında Türkiye havaların soğumasını hissediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre sıcaklıklar bazı bölgelerde 4-5 derece birden azalacak. Ayrıca çığ tehlikesi yaşanabilecek yerler için de uyarı geldi. Ankara, İstanbul ve İzmir için de hava durumu belli oldu. Peki bugün (3 Mart) hava durumu nasıl? Haftaya havalar ısınacak mı? İşte son hava durumu raporu...

Haber 03-03-24 08:31

İnternet üzerinden ürün satma yöntemiyle dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı

Samsun’da internet üzerinden ürün satma yöntemiyle dolandırılan vatandaşların polise şikayeti üzerine 3 kişi, Ankara ve Mersin’de yakalandı.

Yurthaber 01-03-24 14:16

Ayda 3 bin euro maaş! Türkiye'den mevsimlik tarım işçisi alacaklar! Günlerdir çiftçiler ayaktaydı... Fransa'dan dikkat çeken hamle

Avrupa günlerdir çiftçilerin protestosuna sahne olurken; yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçti. Ülkeye gelecek tarım işçilerine ayda 3 bin Euro maaş verilecek. Söz konusu projeye Türkiye de dahil. Fransız Ulusal Meclisi Milletvekili Mohamed Laqhila yaptığı açıklamada "Onların Fransa'ya gelmesini kolaylaştırmak için mevsimlik sözleşmeler yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Finans 28-02-24 07:38

Anketlerin söylediğini bu kez Mansur Yavaş söyledi! Çok iddialı açıklaması ses getirdi: İşte verdiği oran

31 Mart seçimlerine 33 gün kala siyasiler çalışma tempolarını artırdı. İstanbul, Ankara ve İzmir sonuçları yakından merak edilirken 3 büyükşehirdeki anketlerde aradaki en çok fark Ankara'da. CHP'nin adayı Mansur Yavaş'tan da en az anketlerdeki kadar iddialı bir açıklama geldi. "Yaptığın asfaltlara, kavşaklara kimse bakmaz" diyen Yavaş rekor vurgusu yaparak seçim için beklediği oranı duyurdu.

Haber 26-02-24 12:36

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

Fatih Erbakan ters köşe yaptı! 'Yedek lastik' benzetmesi dikkat çekti, İstanbul ve Ankara iddiası gündem oldu: İmamoğlu daha şanslı, Yavaş rahat alır

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti ile anlaşabileceği iddiaları konuşulurken, Genel Başkan Fatih Erbakan adeta ters köşe yaptı. "AK Parti'nin yedek lastiğine döneriz" sözleriyle iddialara noktayı koyan Erbakan'ın Ankara ve İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili tahmini ise gündem yarattı. Erbakan, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun daha şanslı olduğunu ve 3 ilçede sürpriz yapabileceğini belirtirken "Ankara'da Mansur Yavaş rahat alır" dedi.

Haber 20-02-24 15:06

SON DAKİKA: Hem benzin hem motorin! Petrol 3 ayın zirvesindeyken akaryakıta çifte indirim: EPDK Başkanı duyurdu (20 Şubat Salı güncel benzin-mazot fiyatı)

Akaryakıt fiyatları rekor seviyelerden satışa sunulurken son dakika haberi geldi. Petrol fiyatları ise 3 ayın zirvesinde hareket ederken zam beklentisi oluşmuştu. Ancak hem benzin hem de motorin zammı sonrası EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz akaryakıta çifte indirim haberi verdi. Peki bugün benzin motorin fiyatları ne kadar kaç TL? İşte 20 Şubat Salı İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt pompa fiyatları ile son dakika haberinin detayları…

Finans 20-02-24 14:08

Ankara'daki FETÖ soruşturmalarında 20 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen 3 ayrı soruşturmada, 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 20-02-24 10:14

İstanbul'da kıran kırana yarışta yeni hesap! Adaylık için ismi geçiyordu 'Arkadan hançerleyen olmayız' mesajıyla duyurdu: Yavaş ve İmamoğlu lehine...

Yerel seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenen İstanbul için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Aday çıkartıp çıkartmayacağı merak edilen Demokrat Parti'nin (DP) kararı belli oldu. Adaylık için ismi geçen Milletvekili Cemal Enginyurt "Arkadan hançerleyen olmadık olmayız" diyerek İstanbul ve Ankara için aldıkları kararı paylaştı. Mansur Yavaş'tan Gültekin Uysal'a gelen teşekkür mesajı da dikkat çekti.

Haber 15-02-24 14:20

Ankara Sincan'da şaşırtan olay! 2 kurye sipariş ücretlerini alarak kaçtı

Ankara’nın Sincan ilçesinde dönercide çalışan 2 kurye, sipariş ücretlerini toplayarak kayıplara karıştı. Dükkan sahibi şaşkınlığını gizleyemedi ve "Yanımızda yaklaşık 3 aydır kurye arkadaşlar son gün sabahtan akşama kadar müşteriden topladıkları paraları cebine attılar. " diye konuştu.

Haber 10-02-24 21:33

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-24 16:12
MHP

İstanbul'a kar yağacak mı? Orhan Şen: Bu gerçekleşirse yağacak... 4 bölgede sağanak! Meteoroloji'den son dakika 3 - 7 Şubat hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre; Marmara, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak, iç ve doğu bölgelerde yüksek kesimlerde kar bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normalleri civarında seyrediyor. Peki, İstanbul'a kar yağacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen bununla ilgili açıklama yaptı. İşte son dakika hava durumu tahmini ve İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm iller için son durum...

Haber 03-02-24 10:23

Ankara’da 3 yıldır firar olan FETÖ üyesi yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü mensubu olan, 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 3 yıldır firar ihraç polis memurunu yakaladı.

Yurthaber 31-01-24 12:21

SON DAKİKA | TİP milletvekili Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü! Mahkeme kararı TBMM'de okundu, Meclis karıştı

Son dakika haberi! Türkiye İşçi Partisi'nden aday olan ve Hatay'dan milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin verdiği karar, TBMM Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla Meclis'te tansiyon yükseldi. Bazı milletvekilleri kürsünün etrafını sardı. Kürsüye Anayasa kitapçığı fırlatıldığı görüldü.

Haber 30-01-24 16:28

52 yaşındaki sapık 9 yaşındaki çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı!

Korkunç istismarın adresi Ankara... Sincan'da sokakta oyun oynayan 4 çocuktan yardım isteyen Evren Demirci çocukları bodruma götürüp sünnet olup olmadıklarını sordu. 4 çocuktan 3'ü üst kata kaçmayı başardı ancak talihsiz Human kaçamadı. Sapık komşu, Human'ın cinsel organını ısırarak kopardı. 46 gün hastaneden tedavi gören çocuğun uzvu ise yerine eklenemedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 29-01-24 10:45

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Ankara ve İstanbul’un İl Milli Eğitim Müdürleri değişti

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci maddesi gereğince görevden alındı.

Haber 20-01-24 01:19

Ne Ankara, ne İstanbul ne Ege kıyısı... Türkler evini artık oradan alıyor! 3+1 dairenin fiyatı şatoyla yarışıyor

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına kırdı. Ankara Keçiören'deki bir dairenin Fransa'daki şatoyla hemen hemen aynı fiyata denk gelmesine benzer bir örnek de İngiltere'den çıktı.

Finans 15-01-24 07:39

2024'ün ilk siyasi partisi kuruldu: Emekliler Partisi'nden dikkat çeken 'milletvekili maaşı' vaadi! 'Asgari ücretin üç katı...'

Emekliler Partisi (EP), 2024 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçti. Son 2 ayda kurulan ikinci emekli partisi EP'nin vaatleri de dikkat çekti. EP Genel Başkanı Cengiz Erten sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, milletvekili maaşlarının asgari ücretin en fazla 3 katı arasında olacağını ve emekli milletvekili maaşlarının da asgari ücret kadar olacağını duyurdu.

Finans 13-01-24 14:58

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

Finans 07-01-24 07:47

Can Atalay kararı gündem olmuştu! Yargıtay'dan AYM çıkışı: 5-6 yıldan beri...

Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği 'hak ihlali' kararına ilişkin "Aşağı yukarı 5-6 yıldır süregelen ciddi anlamda derin görüş ayrılıklarımız oldu, bu bir gerçek" dedi. Öte yandan, TTB, Can Atalay hakkında verilen hak ihlali kararının uygulanmaması nedeniyle İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ve Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi üyeleri hakkında ceza soruşturması başlatılması talebiyle başvuruda bulundu.

Haber 05-01-24 16:46

CHP, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırma kararı aldı!

CHP, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilen Can Atalay kararının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni 9 Ocak'ta olağanüstü toplantıya çağırdı. Parti Meclisi sonrasında açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Özel, 14 Ocak Pazar günü Ankara'da "Geleceğimize sahip çıkıyoruz" mitingi düzenleyeceklerini de açıkladı.

Haber 04-01-24 18:52

Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Zam maratonu bitti sırada yerel seçim var

Asgari ücretin ardından memur ve emekli zammının da belirlenmesinden sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-24 09:32

Zam ve maaş maratonu bitti şimdi tüm gözler İstanbul adayında! Pazar günü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon...

Asgari ücretin belirlenmesi enflasyonun açıklanmasından sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-24 09:32

Motorin, benzin, otogaz… Akaryakıta 3’ü 1 arada zam! 1 depo 2.013 TL’ye dolacak (4 Ocak Perşembe güncel benzin-mazot LPG fiyatı)

Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Akaryakıtta ÖTV oranlarının artmasının ardından hem mazot, hem benzin hem de otogaz fiyatları zamlandı. Litre fiyatları yeniden 40 lira seviyesine yükseldi. İşte 4 Ocak 2024 Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları…

Finans 04-01-24 09:05

AYM'nin Can Atalay hakkındaki ikinci 'ihlal' kararını da Yargıtay hukuki bulmadı

Cezaevinde tutuklu TİP milletvekili Can Atalay hakkında AYM ve Yargıtay 3. Ceza Dairesi arasındaki kriz devam ediyor. Yargıtay, AYM'nin 2. ihlal kararına da "uyulmamasına" karar verdi.

Haber 03-01-24 16:14

Yılbaşı gecesi 3 büyükşehirde operasyon! İstanbul, Ankara ve İzmir'de çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı

2023'ün son akşamı da ekipler teyakkuz halindeydi. Düzensiz göçle mücadele kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'de Kalkan-6 operasyon ve denetimleri gerçekleşti. 5 bin 179 kişinin kontrol edildiği mobil göç noktalarında çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 01-01-24 08:41