Bankamatik Haberleri

İYİ Parti'nin İzmir adayı Özlale, muhalefete sert bir giriş yaptı! 'Personelin yarısı bankamatik memuru...'

İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından İzmir Büyükşehir Belediye adayı gösterilen Milletvekili Ümit Özlale, İzmirli gençlerle bir araya geldi. Özlale muhalefet hakkında zehir zemberek sözler kullandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iyi yönetilmediğini düşündüğünü belirten Özlale, "İzmir'in yarısı bankamatik memuru" dedi.

Haber 2023-09-11 09:12:08

Fransa'da emeklilik protestosu! Binlerce kişi sokağa indi

Fransa'da halk, hükümetin emeklilik yaşını 64'e çıkaracakları düzenlemeyi duyurmasının ardından sokaklara indi. Gösteride, eylemciler bankamatik ve bankaların camlarını kırdı.

Haber 2023-01-21 23:19:38

Bankamatik ne demek? Bankamatik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Bankamatik kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Bankamatik kelimesi ne demektir?

Egitim 2022-05-17 20:35:53

Öğrencilerden nöbetçi eczane arama derdine Akıllı çözüm

Malatya'da Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 2 yılda geliştirilen ve TEKNOFEST'te birinci seçilen proje hayata geçtiğinde, vatandaşlar eczanelerden istediği zaman ilacını alabilecek - Öğretmen Ali Yılmaz Altunsuyu: - "Hasta bankamatik gibi ilacını her yerden alabilir. Aynı zamanda barkod okumadaki süreyi kısaltıyor" - Öğrenci Taha Özbay: - "Yazılımı, Kovid-19 döneminde eczanelerde oluşan kalabalık ve nöbetçi eczane arama sorununu ortadan kaldırmak için yaptım"

Yurthaber 2021-12-13 11:30:33

Silvan’da ATM önlerinde büyük tehlike

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde korona virüs tedbirlerine uymayanlar bankamatik önünde ve caddelerde kuyruklar oluşturdu.Yetkililer sık sık sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması yönünde uyarılar yaparken, Silvan’da korona virüs tedbirlerine uymayanlar, maaşlarını çekmek için ATM’lerin önüne gelerek, kuyruk oluşturuyor.Vatandaşlar maaşlarını çektikten sonra kaldırımda ayak üstü sohbetlerine dalarak sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayıyor.

Yurthaber 17-02-21 15:51

Didim’de vatandaşlar dolandırıcılara karşı bilgilendirildi

Aydın’ın Didim ilçesinde polis ekipleri sokak sokak gezerek vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi.Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli tarafından ilçemizde halkın yoğun bulunduğu noktalarda ve bankamatik çevrelerinde halkımızı bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amaçlı, dolandırıcılık, ev, iş yeri ve otodan hırsızlık, 155 Polis İmdat hattının kullanımı, cinsel taciz olayları ile ilgili ve araçlar üzerinde şaka ceza makbuzu ile vatandaşımıza bilgilendirme broşürleri dağıtılmış gerekli yerlere bilgilendirme afişleri asılmıştır” denildi.

Yurthaber 05-02-21 12:35

Antalya'da kahreden olay! Bankamatikte işlem yaparken öldü

Olay Manavgat ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre bankamatikte işlem yapmakta olan bir vatandaş, bir anda yüz üstü yere yığıldı. Bankamatik kuyruğundaki vatandaşların bir bölümü yere düşen şahsa yardım etmeye çalışırken, bazı vatandaşlarda düşerken etrafa saçılan paraları toplayarak yere düşen kişinin çantasına koydu.

Haber 28-01-21 12:07

Bankamatik kuyruğunda fenalaşan adam hayattını kaybetti

Antalya’da bankamatikte işlem yaptığı sırada bir anda yere yığılan emekli adam hayatını kaybetti.

Haber 28-01-21 11:33

Marmaris’te bankamatik fareleri yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yardımcı olma bahanesiyle ATM önlerinde para çekmek isteyen turistlerin bankamatik kartlarını el çabukluğu ile çalarak, daha sonra şifresini öğrendikleri kartları kullanıp bankamatiklerden 17 bin 370 Sterlin çektikleri tespit edilen çeşitli suçlardan sabıkalı 4 kişi polisin titiz takibi sonucu yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Marmaris ilçe merkezi Uzunyalı Caddesi ve İçmeler Mahallesi’nde 30 Ağustos ile 9 Eylül arasında mağduriyet yaşayan İngiliz Andreas Derksen, James Fredirick Milne, Amber Jade Orley , Phillip Peter Brammer ve Catrine Elizabeth Ploydin Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne gelerek şikayetçi oldu.

Haber 11-09-20 16:13

Mastercard Paha Biçilmez Deneyimler Maximum Mobil’de

İş Bankası, Mastercard Paha Biçilemez İstanbul Deneyimleri işbirliği ile günlük hayattaki farklı alışveriş deneyimlerini tek bir uygulama içerisinde topladığı mobil ödeme platformu Maximum Mobil kullanıcılarını, eğlenceli ve ilgi çekici online deneyimler ile buluşturuyor - Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen: - "Mastercard'ın Paha Biçilemez İstanbul platformu ile gerçekleştirdiğimiz özel API entegrasyonu sayesinde İş Bankası Mastercard ve Maestro logolu kredi kartı ve Bankamatik Kartı’na sahip Maximum Mobil kullanıcıları, uygulamaya eklenen Paha Biçilemez Deneyimler menüsü altından kendilerine özel hazırlanan kültür & sanat, müzik, eğlence, spor ve sağlıklı yaşam gibi farklı alanlardaki deneyimleri online olarak yaşayabilecekler"

Yurthaber 26-06-20 14:41

Dodurga’ya PTTMatik kuruldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga beldesinde vatandaşların çok istediği bankamatik çağrısına PTT kulak vererek, beldeye bankamatik kurdu.Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, bir hayallerinin gerçek olduğunu söyleyerek, "Hayallerinizi canlı tutun.

Yurthaber 06-05-20 14:58

Konyaaltı’nda vatandaşa ücretsiz maske dağıtımı devam ediyor

Konyaaltı Belediyesi korona virüsü ile mücadele kapsamında bankamatik, market ve mahalle muhtarlıkların önlerinde kurulan stantlarda vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor.

Yurthaber 08-04-20 11:25

Korona Virüs günlerinde dolandırıcılara dikkat

Korona virüs kapsamında pek çok işlemin internet üzerinden yapılması ve iyi niyetli vatandaşların yardım etme isteğini fırsat bilen dolandırıcılar olduğunu belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay "Bu dönemde daha dikkatli olmak gerekiyor" dedi.Öncelikle çevremizde ki yaşlıların maaş kartlarını herkese vermemeleri noktasında uyarmak gerektiğini belirten Nihat Altay, ‘’Dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar, tanımadığı kişilere bankamatik kartlarını ve PTT kartlarını vermemelidirler.

Yurthaber 04-04-20 13:41

İBB çalışanlarından Özgür Özel’e suç duyurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki işlerinden çıkarılan çalışanlar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu. Özel’in, kendileri hakkındaki ‘bankamatik memuru’ ve ‘asalak’ sözlerini yargıya taşıyan işçiler CHP’li vekil hakkında hakaret ve iftiradan dava açılmasını talep etti.

Haber 20-02-20 12:48

Sultanbeyli’de üç bankamatik kundaklandı

Sultanbeyli’de üç bankamatik kundaklandı

Haber 13-01-20 03:36

Engelliler, kart bilgileri için endişe duyuyor

İşitme engelliler alışverişte satıcıyla iletişim kurarken, bedensel ve görme engellilerse bankamatik ve kredi kartı bilgilerini paylaşmak zorunda kaldıkları durumlarda tedirginlik yaşıyor - Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya: - "Siz bana kendi şifrenizi verir misiniz? Şifre kişiye özel bir şeydir. Zorlanıyor insan ama mecbursun bunları yapmaya. Mağduriyet yaşayan arkadaşlarımız var. Televizyonlarda da görüyorsunuz, şifresi kırılan insanlar var. Belki kartı alıp içeride kopyasını çıkarır"

Haber 02-12-19 11:05

Ukrayna'da bankamatik havaya uçuruldu, paralar yola saçıldı

 Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir bankanın ATM'si patlatılarak soyuldu.

Haber 30-11-19 17:48

Ukrayna'da bankamatik havaya uçuruldu, paralar yola saçıldı 

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir bankanın ATM'si patlatılarak soyuldu. Patlamanın etkisiyle banka tamamen kullanılmaz hale gelirken, çok sayıda banknot sokağa saçıldı.

Haber 30-11-19 16:49

Mezitli’nin sinerjisi artıyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesinin yeni hizmet binasının yapılmasıyla birlikte, çok sayıda işletme ve bankalar bölgede yeni yerler açmaya başladı.Bölgedeki canlanmayı fark eden banka şubeleri, Mezitli Belediyesinin olduğu alanda bankamatik yerleştirmeye başladı.

Yurthaber 29-11-19 15:38

Seferihisar Belediye Başkanı: İfadeler şahsıma ait değil

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, bir gazetede yer alan ifadelerin kendisine ait olmadığını aktararak, "İfadelerin şahsıma ait olmadığını ve başkanımız Tunç Soyer’in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde 500 kişilik bir bankamatik personel alımı gerçekleşmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarım" dedi.Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, basında yer alan bir haber üzerine açıklama yayınladı.

Yurthaber 18-11-19 17:25

Kredi kartı dolandırıcısı yakalandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başkasına ait kredi veya bankamatik kartıyla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı.Manavgat’ın Kumköy bölgesinde meydana gelen ’banka veya kredi kartının kötüye kullanılması’ olayının şüphelisi olan F.K., Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 06-10-19 12:17

‘Kampüs Kart’ dağıtılmaya başlandı

Adnan Menderes Üniversitesi personelinin ve öğrencilerin kampüs içinde tek kartla birçok hizmeti almasını sağlayacak Halk Bank ADÜ Kampüs Kart, Merkez Kafeterya’da personele dağıtılmaya başlandı.Aynı zamanda bir bankamatik kartı işlevini de yerine getirecek olan ‘Kampüs Kart’ 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında personele, 7-18 Ekim 2019 tarihleri arasında da öğrencilere dağıtılacak.Halk Bank ADÜ Kampüs Kart ile turnikelerde kampüs giriş-çıkışı, kütüphane hizmetleri, kantin hizmetleri, bankacılık hizmetleri (Halk Bank) ve yemekhane hizmetleri noktasında otomatik ve hızlı geçiş sağlanacak.İmzalanan protokol gereği, altyapısı, sistem, donanım, yazılım gibi tüm otomasyon sistemleri banka tarafından düzenlenecek olan Halk Bank ADÜ Kampüs Kart ile ADÜ öğrencilerinin ve personelinin görsel, metin ve data halinde kişiye özel bilgileri kartta yer alacak.

Yurthaber 23-09-19 13:25

Alanya’da pos tefeciliği operasyonu: 3 gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin pos tefeciliği yaptığı belirlenen fatura ödeme merkezine düzenlediği operasyonda, 3 adet pos cihazı, farkı kişilere ait 30 adet kredi ile bankamatik kartı, 80 bin TL ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Şekerhane Mahallesi Fatih Sokak’ta bulunan Ahsen İşhanı’ndaki bir fatura ödeme merkezinde pos tefeciliği yaparak yüklü miktarda kazanç elde ettiği bilgisine ulaşarak harekete geçti.

Haber 21-09-19 00:39

CHP MYK toplandı

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: - "Dağa zorla kaçırılan çocuklar, gözyaşı döken ana babalar için üzülmemek, kahrolmamak mümkün değil. Bunu yapan PKK terör örgütünü lanetliyoruz" - "Herkesin içi rahat olsun, CHP'li belediye başkanlarımız işe uğramadan para alan bankamatik memurları ile amirlerine hakarette bulunan çalışanlar dışında kimsenin iş akdini feshetmemeye azami özeni gösteriyor" - "Genel Başkanımıza yapılan saldırılar, il başkalarımıza siyasi davalarla verilmek istenen göz dağları, belediye başkanlarımıza savrulan tehditler, saraydan gelen talimatlarla milletvekillerimizin, Parti Meclisi üyelerimizin özgürlüklerinin elinden alınması bizi çıktığımız yoldan ve mücadelemizden geri çeviremez"

Haber 09-09-19 17:19

İBB Medya AŞ çalışanlarının işten çıkarılması

Medya AŞ çalışanı Mihriban Çetinay: - "Bizleri 'bankamatik çalışanı' veya 'trol' olarak nitelendirenlere de hukuki gerekenin yapılacağını söylemek istiyoruz" - Medya AŞ İnsan Kaynakları Şefi Erkan Yaldız: - "Sosyal medyadan bize linç kampanyası yapılıyor. İnsan kaynakları şefinin 'bankamatik' olma ihtimali var mı?"

Haber 22-08-19 13:44
Yurthaber 19-08-19 20:40

Bankamatik faresi Zonguldak’ta yakalandı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri 4 ilde bazı bankaların bankamatiklerine kart sıkıştırma düzeneği yerleştirerek vatandaşların kartlarını ele geçirerek 17 bin lirasını çalan bir kişiyi Zonguldak’ta yakaladı.Zonguldak’ta Ocak-Şubat ayı içerisinde ve 2018-2019 yılları arasında Bartın, Kocaeli ve İstanbul illerinde 8 ATM cihazına kart sıkıştırma düzeneği yerleştirerek vatandaşların kartlarını ele geçirerek toplam 17 bin lirasını çeken C.A.

Yurthaber 19-08-19 16:04

Kırşehir Belediyesinde 13 bankamatik memurunun işine son verildi

Kırşehir Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, Belediye Meclisi Toplantısında belediyede görevli gözüken 13 bankamatik memurunun ilişiğinin kesildiğini söyledi.Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında konuşan Millet İttifakı adayı CHP’li Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, "Dedikodu ile konuşmam tasarrufa bakalım, 100 günlük bilanço verdim.

Haber 01-08-19 22:23

Polis kimse dolandırılmasın diye sabaha kadar bankamatik başında nöbet tuttu

Aydın’da özel bir bankaya ait ATM’ye yerleştirilen düzenek tespit edilmesi üzerine polis, kimsenin dolandırılmaması için ATM başında sabaha kadar nöbet tuttu.

Yurthaber 04-07-19 13:00

Taleplerimiz karşılanmazsa açlık grevine başlayacağız

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Belediyelerdeki işe iadeler konusunda taleplerimiz karşılanmazsa Kurban Bayramı'ndan sonra açlık grevine başlayacağız" - "Hak-İş olarak çalışmayan hiçbir kişiyi asla savunmayız. Eğer çalışmıyorsa hiçbir kişi adına da en küçük bir mücadelemiz olmaz. İşçiler açısından 'bankamatik çalışanı' ifadelerini asla kabul etmiyoruz"

Haber 02-07-19 12:10

Karalar’dan Onlar bankamatik memuruydu ifadesine açıklama

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın işten çıkarmalarla ilgili bazı yayın organlarında yer alan "Onlar bankamatik memuruydu" ifadelerinin kendisine ait olmadığını açıkladı.Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nde, bazı çalışanların görevlerine son verildiğine dair iddialara yanıt olarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bir takım basın yayın organlarına “Onlar bankamatik memuruydu” şeklinde demeç verdiğine ilişkin haberler yer almaktadır.

Yurthaber 02-07-19 09:35

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan işten çıkarma haberleriyle ilgili açıklama

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın işten çıkarmalarla ilgili bazı yayın organlarında yer alan "Onlar bankamatik memuruydu" ifadelerinin kendisine ait olmadığını açıklandı.

Haber 02-07-19 09:34

Bankamatik önünde pusuya yattı, polisten kaçamadı

Antalya’da turistleri bankamatik önünde yardım bahanesi ile 60 bin TL dolandırdığı iddia edilen şüpheli, polislerin çalışması sonucu yakalandı.Olay, Muratpaşa ilçesinde bir bankamatik önünde meydana geldi.

Haber 25-06-19 17:05

Germencik’te işten çıkarılan personel, Başkan Öndeş’in iddialarına cevap verdi

Germencik Belediyesinde görevlerine son verilen işçiler, kendilerini ‘bankamatik memuru’ olarak nitelendiren Başkan Fuat Öndeş’e avukatları aracılığıyla cevap verdi.İşçilerin avukatlığını üstlenen Av.

Yurthaber 21-05-19 16:35

Öndeş: “Belediyedeki bankamatik memurlarını tespit ettik”

Germencik Belediyesi’nin işten çıkarttığı personellerle alakalı olarak, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş açıklama yaptı.Başkan Öndeş, 12 ay boyunca işyerine bile uğramadan maaş alan personel tespit ettiklerini açıkladı.Germencik Belediyesi’nin tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak durumunda olduğunun altını çizen Başkan Fuat Öndeş, "Bizim kimsenin ekmeğiyle işimiz yok.

Yurthaber 20-05-19 15:30

Havalimanı dış hatlarda bankamatik talebi

Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni kullanan yolcular, dış hatlarda bankamatik bulunmadığına dikkat çekerek bankamatik talebinde bulundular.Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bankamatik bulunmaması, dış hatları kullanan turistleri mağdur ediyor.

Yurthaber 01-05-19 14:40

Seçer: Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yan gelip yatanlara yedirmem

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çalışmadan maaş alanlara karşı tavırlarının net olacağını belirterek, "Bankamatik memuru var diye şikâyet etmem, gereğini yaparım.

Yurthaber 26-04-19 15:25

Mansur Yavaş o iddiayı yalanladı: İtibar etmeyin!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, '34 bin bankamatik memuru hakkında yasal işlem başlatıldı' iddialarını sosyal medya hesabından yalanladı.

Trend 20-04-19 08:57

Türel, Tekin ve Böcek'i bankamatik memuru iddiasını ispata davet etti

Türel, Tekin ve Böcek'i "bankamatik memuru" iddiasını ispata davet etti

Haber 12-04-19 00:10

Güvenlik birimleri ve bankalardan hırsızlıklara karşı videolu uyarı

Güvenlik birimleri ve bankalar, son zamanlarda ATM’lerde gerçekleştirilen bankamatik hırsızlıklarına dikkat çekmek için uyarı amaçlı tanıtım videosu hazırladı.Bir bankanın, bankamatiklere yerleştirilen kart kopyalama düzeneğiyle vatandaşların kartlarının kopyalanması ve hesaplarının boşaltılmasına yönelik yayınladığı uyarı videosunda, bankamatik hırsızlarının uyguladığı taktik canlandırıldı.Videoda, bankamatiklerin kart giriş, hoparlör ve kart haznesine taktıkları aparatlara bağlı çiplerle vatandaşların kart bilgilerini kopyalayan hırsız rolüne girmiş oyuncu, bu bölümlere yerleştirdikleri bir kamera aracılığıyla da kopyaladıkları kartların şifrelerini elde ediyor.

Haber 12-03-19 11:42

Moldovalı bankamatik dolandırıcılarına operasyonu

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA- İSTANBUL Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta yaptığı 2 farklı operasyonda banka kartı kopyalayan ve oltalama yöntemiyle toplam 85 kişinin hesabından yaklaşık 550 bin lira çaldığı belirlenen 4'ü Moldova uyruklu 6 kişiyi yakaladı.

Haber 01-03-19 12:33

Moldovalı bankamatik dolandırıcılarına operasyonu

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA- İSTANBUL Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta yaptığı 2 farklı operasyonda banka kartı kopyalayan ve oltalama yöntemiyle toplam 85 kişinin hesabından yaklaşık 550 bin lira çaldığı belirlenen 4'ü Moldova uyruklu 6 kişiyi yakaladı.

Haber 01-03-19 11:45

 İSTANBUL- MOLDOVALI BANKAMATİK DOLANDIRICILARINA OPERASYONU

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İSTANBUL DHA- İSTANBUL Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta yaptığı 2 farklı operasyonda banka kartı kopyalayan ve oltalama yöntemiyle toplam 85 kişinin hesabından yaklaşık 550 bin lira çaldığı belirlenen 4'ü Moldova uyruklu 6 kişiyi yakaladı.

Haber 01-03-19 11:38

Moldovalı bankamatik şebekesi çökertildi

Türkiye’de bankalara ait para çekme makinelerine yerleştirdikleri kart kopyalama cihazları ile vatandaşların hesaplarını boşaltan 4 kişilik Moldovalı suç şebekesi, düzenlenen operasyonla çökertildi.

Haber 01-03-19 11:17

Başkent’liler kredi kartlarıyla ulaşımı sevdi

Başkent Ankara’da 1 Ocak’tan itibaren yerli ve yabancı turistlerin de kullanmaya başladığı Bankamatik ve temassız kredi kartıyla toplu taşıma uygulamasına Başkentliler de yoğun ilgi gösterdi.Ankarakart almadan vatandaşların konforlu ve üst seviyede ulaşımına imkan sağlayan bankamatik ve temassız kredi kartıyla seyahat imkanı sayesinde Başkent’te toplu taşıma daha da kolaylaştı.

Haber 02-02-19 10:44

Bankamatik dolandırıcıları suç makinesi çıktı

Bartın’da bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirdikleri kart kopyalama cihazı ile vatandaşların hesaplarını boşaltan şüpheliler yakalandı.

Haber 29-01-19 23:06

Özhaseki, Çankayalı muhtarlarla buluştu

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki: - "Benden önce (Kayseri'de) 3 dönem CHP'li belediyecilik vardı. Maaşlar ödenemiyordu. İşçilerin birçoğu işe gelmiyordu ve bankamatik memurları etrafı sarmıştı"

Haber 17-01-19 13:31

Başkent ulaşımında temassız kart dönemi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve E-Kent iş birliğinde başkentte toplu ulaşımda kullanım amacıyla yılbaşından itibaren hayata geçirilecek "Temassız Mastercard" uygulamasının imza töreni gerçekleştirildi - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna: - "Misafirlerimizin AnkaraKart'ı temin edeceği yeri aramaya uğraşmaması için cebindeki kredi veya bankamatik kartla tek binişlik ücret olan 3 lira karşılığında ulaşım hizmetini sağlamış olacağız"

Haber 19-12-18 16:14

Mozambik kamuda 30 bin bankamatik çalışanı tespit etti

Mozambik kamuda 30 bin bankamatik çalışanı tespit etti

Haber 11-12-18 01:31