Bartın Üniversitesi Haberleri

Akademisyenler, depremi yaşayan gebe ve lohusalarla görüştü

Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Hemşirelik Bölümü akademisyenleri, depremden etkilenen Elbistan ve Afşin ilçelerinde çadır kentlerde kalan gebe ve lohusalarla görüştü.

Yurthaber 28-02-2023 11:26

Bartın Üniversitesinde 5. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı

Bilim ve teknoloji konusunda farkındalığı artırmak, gençlerin geleceği şekillendirecek gelişmelere odaklanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen organizasyonla Milli Teknoloji Hamlesi'ne katkı sunulması hedefleniyor

Yurthaber 06-09-2022 20:39

Amasra'da temel kazısında rastlanılan tarihi kalıntılar, gün yüzüne çıkarılacak

Kum Mahallesi'nde ulaşılan tarihi kalıntıların mahiyetinin belirlenmesi için kurtarma çalışması yürütülüyor

Yurthaber 24-08-2022 10:51

Bartın'da yaşlılar üniversite sıralarında aldıkları eğitimlerle sosyalleşiyor

Bartın Üniversitesinde ileri yaştaki bireylere, Avrupa Birliği projesi kapsamında beslenme, sanat etkinlikleri, e-kamu hizmetlerine erişim, siber suçlara karşı korunma ve sosyal medya konularında eğitimler veriliyor - Eğitimler boyunca akranlarıyla çeşitli derslere katılıp sanatsal faaliyetler yapan, türküler söyleyip keyifli vakit geçiren yaşlı bireyler, artan telefon dolandırıcılıklarına karşı da bilgilendiriliyor

Yurthaber 19-07-2022 11:46

Bartın Üniversitesi

Bartin Universitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bartin Universitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

BARÜ'de mezuniyet töreni düzenlendi

BARÜ'de mezuniyet töreni düzenlendi

Yurthaber 24-06-2022 21:26

Bartın'da öğrenciler ve firmalar 8. Kariyer ve İstihdam Günlerinde buluştu

Bartın'da öğrenciler ve firmalar "8. Kariyer ve İstihdam Günleri"nde buluştu

Yurthaber 24-05-2022 17:49

Bartın'da üniversite öğrencileri köy okuluna kütüphane kazandırdı

Bartın'da üniversite öğrencileri köy okuluna kütüphane kazandırdı

Yurthaber 22-05-2022 13:44

Üniversite sıralarında keşif yolculuğuna çıkıyorlar

Bartın'da "Çocuk Üniversitesi" projesi kapsamında üniversiteyi gezen öğrenciler, derslik, laboratuvar ve atölyeler başta olmak üzere birçok olanaktan yararlanma imkanı buluyor - Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Çocuklara kendilerini keşfetme yolculuklarında bir destek mekanizması olarak üniversite iklimini, buradaki ekosistemi fark ettirerek, hayat yolculuklarına devam etmelerini sağlamış oluyoruz"

Yurthaber 15-03-2022 11:29

Bartın Üniversitesince endemik bitki türü keşfedildi

Bartın Üniversitesince endemik bitki türü keşfedildi

Yurthaber 12-01-2022 10:07

Bartın Üniversitesinde parmak izinden ayak boyunu tespit eden sistem geliştirildi

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Eyüp Burak Ceyhan: - "Kişiye ulaşmada çok önemli bir adım daha atmış oluyoruz. Sistem dünyada ilk olması sebebiyle Türk Patent ve Marka Kurumundan tescillendi ve bu özelliğiyle şu anda ticarileştirilebilir bir özelliğe sahip oldu. Aynı zamanda biz bunu hem emniyet hem de jandarma kriminal dairelerinde ücretsiz bir şekilde kullandırmayı düşünüyoruz"

Yurthaber 04-12-2021 11:53

Bartın Üniversitesi öğrencileri Ar-Ge Pazarı ile projelerini hayata geçiriyor

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Burada ödül alan bir fikir, proje ve ürün başlangıcının, ülkemizin yarın ilk 500'de, ilk 1000'de teknoloji geliştiren, ürün geliştiren firma seviyesine ulaşması, en büyük hayallerimiz arasında."

Yurthaber 02-11-2021 09:59

Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı'nda en iyi projeler ödüllendirildi

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Tüm bileşenlerimizle birlikte gösterdiğimiz bu çabaların sonucunda hedefimiz, teknolojiye olan ilgiyi artırmak ve Türkiye'nin milli teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmaktır"

Yurthaber 27-10-2021 00:07

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, doğal gaz çalışmalarını anlattı:

"Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin üretime geçmesi ve ülkemiz ekonomisine kazandırılması en büyük hedefimiz" -"2020'de Sakarya gaz sahasında milli imkanlarımızı kullanarak gerçekleştirdiğimiz ultra derin sondaj çalışmalarımız dünya çapında başarılı sonuçlar getirdi. Bildiğiniz gibi Sakarya gaz sahası keşfi 2020'de dünyadaki ikinci büyük, denizlerde ise en büyük keşif oldu" -"Önce Tuna-1 kuyusundan gelen güzel haberlerle 405 milyar metreküplük ardından Amasra-1 kuyusundan gelen 135 milyar metreküplük doğal gaz keşif haberleri, ülkemizin doğal gaz ihtiyacını karşılamada dışarıya bağımlılığın önemli ölçüde azalacağını müjdeledi"

Yurthaber 26-10-2021 20:35

Bartın Üniversitesindeki 4. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği başladı

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal: - "Salgın, iklim değişikliği, göç olaylarına bilimsel yaklaşımın yanında sosyal ve beşeri bilimlerin de içinde olduğu çözümlere ihtiyaç var" - ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik: - "Girişimci gençlerimizin üniversite eğitiminden başlayarak sanayi ve teknolojinin ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirilmelerinin gerekliliğine inanmaktayız" - Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Rekabetin içerisinde ayakta kalabilmenin en önemli koşulu Ar-Ge'ye yapılan yatırımlardır. Bu noktada bütüncül aklın harekete geçirilmesi ve geçmişten gelen birikimlerle üniversite-kamu-sanayi iş birliğinin tesisi önem arz etmektedir"

Yurthaber 25-10-2021 18:21

Bartın Üniversitesindeki Ar-Ge Pazarı'nda projeler yarışacak

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Önemli projelerin ilgili kişi ve kuruluşlarla buluşturulması hedefine yönelik gerçekleştirilecek etkinliğe 'Benim de bir fikrim var’ diyen herkesi davet ediyoruz"

Yurthaber 30-09-2021 14:43

Porsuk ağacında kanser hücrelerini küçültüp yok eden ilaç bileşiği tespit edildi

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Silvikültür Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Barış Özel: - "Elde edilen bileşik, ovaryum, meme, prostat ve küçük hücreli olmayan akciğer kanserinin tedavisinde tek veya diğer kemoterapötik bileşiklerle kullanıldığında kanser hücrelerini küçülterek yok etmektedir"

Yurthaber 08-09-2021 10:36

Taş köprüler, betonarme yapılara göre doğal afet ve çevresel etkenlere daha dayanıklı

Bartın Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ercan Gemici: - "Tarihi köprülerde kullanılan taş malzemeler, genellikle inşa edildiği bölgenin madenlerinden elde edildiği için çevresel etkilere karşı dayanımı betona göre daha yüksektir. Bu nedenle uzun yıllar deformasyona uğramadan ayakta kalmaktadır" - "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın verdiği, bundan sonraki yapılacak köprülerin kemer formunda ve taş olarak inşa edilmesi talimatı, isabetli bir karardır"

Yurthaber 17-08-2021 11:54

Orhan Uzun kimdir? Bartın Üniversitesi rektörü Orhan Uzun kimdir? Orhan Uzun kaç yaşında?

Orhan uzun, mezun olduktan sonra kısa bir süre fizik öğretmenliği yaptıktan sonra, Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev aldı. Daha sonra aynı üniversitede, Dr. , Doçent ve son olarak 2010 yılında Profesör unvanını aldı. Birçok doktora tezi ve lisansütü tez çalışması bulunan Orhan Uzun, TÜBİTAK’ta da görev aldı. Bülent Ecevit Üniversitesi’nde de görev yapan Orhan Uzun, evli ve üç çocuk babasıdır.

Haber 21-04-2021 09:06

Bartın Üniversitesinde Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi almanın gururu yaşanıyor

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Ortak sağlığımız ve ortak geleceğimiz anlayışıyla gösterdiğimiz gayretler sonucunda bu belgeyi alan ilk devlet üniversitesi olduk" - "Bazı fakülte, meslek yüksekokulu ve programlarımızda tedbiri elden bırakmadan, kademeli olarak yüz yüze eğitime nisan itibarıyla başlıyoruz"

Yurthaber 17-03-2021 11:11

Bartın Üniversitesinde Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi almanın gururu yaşanıyor

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Ortak sağlığımız ve ortak geleceğimiz anlayışıyla gösterdiğimiz gayretler sonucunda bu belgeyi alan ilk devlet üniversitesi olduk" - "Bazı fakülte, meslek yüksekokulu ve programlarımızda tedbiri elden bırakmadan, kademeli olarak yüz yüze eğitime nisan itibarıyla başlıyoruz"

Yurthaber 17-03-2021 11:11

Bartın Üniversitesinde Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi almanın gururu yaşanıyor

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Ortak sağlığımız ve ortak geleceğimiz anlayışıyla gösterdiğimiz gayretler sonucunda bu belgeyi alan ilk devlet üniversitesi olduk" - "Bazı fakülte, meslek yüksekokulu ve programlarımızda tedbiri elden bırakmadan, kademeli olarak yüz yüze eğitime nisan itibarıyla başlıyoruz"

Yurthaber 17-03-2021 11:11

Bartın'daki sempozyumda akıllı şehirler ele alındı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Akıllı Şehirler ve Coğrafi Teknolojiler Dairesi Başkanı Yıldırım Dursun Bayar: - "Akıllı şehir dediğimizde bir şehrin sürdürülebilir olmasından dirençli olmasına, güvenli ve üretken olmasından yeşil ve kimlikli olmasına birçok konu akla geliyor" - "Küresel yaklaşımları değerlendirdiğimizde ülke olarak Avustralya, Amerika ve Hollanda'nın ardından ulusal stratejisi ve eylem planını oluşturmuş dördüncü ülkeyiz"

Yurthaber 11-03-2021 15:35

Bartın Üniversitesi öğretim görevlisi Melih Onuş koronavirüse yenik düştü

Bartın Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan 39 yaşındaki Melih Onuş, tedavi gördüğü koronavirüse yenik düştü. Üniversiteden yapılan açıklamada Onuş'un tatildeyken virüsü kaptığı belirtildi.

Haber 11-09-2020 16:20

Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından tasarlandı! 1.2 lira ile 100 km gidiyor

Bartın Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ve 1 lira 2 kuruş ile 100 kilometre yol giden “Simurg” isimli elektrikli otomobil, TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 16. TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarının en hızlı 2’nci otomobili olurken, verimlilikte 7’nci oldu.

Haber 09-09-2020 21:36

Bartın Üniversitesi'nde üretilen yerli enzim, pandemi ile mücadelede katkı sağlayacak

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Orhan Uzun, "Yeni proje kapsamında öğretim elemanlarımız Kovid-19 için üretilecek ilaçların klinik deneylerinde kullanılacak enzimi yerli olarak üretmeyi başardılar" dedi.

Haber 31-08-2020 19:46

Bartın Üniversitesinde üretilen yerli enzim pandemi ile mücadelede katkı sağlayacak

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Orhan Uzun: - "Yeni proje kapsamında öğretim elemanlarımız Kovid-19 için üretilecek ilaçların klinik deneylerinde kullanılacak enzimi yerli olarak üretmeyi başardılar" - Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dursun Kısa: - "Yerli imkanlarla üretilen main proteaz enzimi ile salgınla mücadelede tedavi ve önleyici ilaçların üretimi daha da hızlanacak"

Yurthaber 31-08-2020 18:50

Bartın Üniversitesinde solunum cihazı çoklayıcısı üretildi

Bartın Üniversitesinde solunum cihazı çoklayıcısı üretildi

Yurthaber 06-04-2020 20:16

Üç farklı sınıfta okuyan üç kardeş aynı odada uzaktan eğitim görüyor

Ankara Pursaklar'daki evlerinde, biri lise diğeri ilkokula giden 2 kardeşiyle uzaktan eğitim yaparken çekilen fotoğraflarını sosyal medyaya koyan üniversite öğrencisi Gamze Gül Arpaut'un paylaşımı beğenildi

Yurthaber 02-04-2020 15:07

Bartın Üniversitesi'nde Sanal kütüphane ile milyonlarca yayına erişim imkanı getirildi

Bartın Üniversitesi'nde "Sanal kütüphane" ile milyonlarca yayına erişim imkanı getirildi

Yurthaber 25-03-2020 13:10

HAVELSAN Genel Müdürü Atalay: Siber güvenlikte dünyanın gerisinde değiliz

HAVELSAN Genel Müdürü Atalay: "Siber güvenlikte dünyanın gerisinde değiliz"

Haber 17-12-2019 14:28

Parmak izinden cinsiyet tespiti için geliştirilen sisteme patent

Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak Ceyhan'ın parmak izinden cinsiyet tespiti amacıyla geliştirdiği sisteme TÜRKPATENT tarafından incelemeli patent belgesi verildi - Ceyhan: "Alınan parmak izinin tek veya çift merkezli olduğu görüntü işleme teknikleriyle otomatik tespit ediliyor. Kaç merkezli olduğuna göre farklı yöntemler devreye girerek, yapay zeka aracılığıyla bu parmak izinin sahibinin kadın mı erkek mi olduğunu yüzde 97 gibi yüksek bir başarıyla tahmin ediyor"

Yurthaber 05-11-2019 11:37

Filyos Projesi'ne odaklanan öğrencilere 8 bin lira teşvik fonu

Bartın Üniversitesi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokolle Filyos Projesi'nde "Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları" temasını içeren çalışmalar yapan öğrencilere 8 bin liraya kadar teşvik fonu verilecek

Yurthaber 01-11-2019 12:46

Filyos Projesi'ne odaklanan öğrencilere 8 bin lira teşvik fonu

Bartın Üniversitesi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokolle Filyos Projesi'nde "Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları" temasını içeren çalışmalar yapan öğrencilere 8 bin liraya kadar teşvik fonu verilecek

Haber 01-11-2019 12:45

Bartın Üniversitesinin keşfi bölge tarihini değiştirecek

Bartın Üniversitesi tarafından yürütülen ve yaklaşık 2 yıl süren arkeolojik yüzey araştırmalarında tespit edilen Paleolitik döneme ait buluntular, bölge tarihinin 10 bin yıldan daha eski olduğunu ortaya koydu - Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Bağdatlı Çam: - "Bölgede elde edilen Paleolitik döneme tarihlenen taş aletler bölge tarihinin on bin yıldan daha eski olduğunu kanıtlamaktadır" - "Amasra ve çevresinde olasılıkla Demir çağlarından itibaren kullanılan Anakaya Anıtları ve seramik buluntular tespit edilmiştir. Amasra'nın yerleşim tarihi bilinen 3 bin yıldan daha eskiye uzanmaktadır"

Yurthaber 18-10-2019 12:55

Bartın Üniversitesinin keşfi bölge tarihini değiştirecek

Bartın Üniversitesi tarafından yürütülen ve yaklaşık 2 yıl süren arkeolojik yüzey araştırmalarında tespit edilen Paleolitik döneme ait buluntular, bölge tarihinin 10 bin yıldan daha eski olduğunu ortaya koydu - Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Bağdatlı Çam: - "Bölgede elde edilen Paleolitik döneme tarihlenen taş aletler bölge tarihinin on bin yıldan daha eski olduğunu kanıtlamaktadır" - "Amasra ve çevresinde olasılıkla Demir çağlarından itibaren kullanılan Anakaya Anıtları ve seramik buluntular tespit edilmiştir. Amasra'nın yerleşim tarihi bilinen 3 bin yıldan daha eskiye uzanmaktadır"

Haber 18-10-2019 12:54

Bartın Üniversitesi ikinci elektrikli otomobilini üretti

Üniversitede 18 öğrencinin bir yıllık uğraşı sonucu yüzde 100 yerli olarak üretilen elektrikli otomobil "Gökbörü" pistlerdeki yerini aldı

Yurthaber 17-09-2019 17:31

Bartın Üniversitesi ikinci elektrikli otomobilini üretti

Üniversitede 18 öğrencinin bir yıllık uğraşı sonucu yüzde 100 yerli olarak üretilen elektrikli otomobil "Gökbörü" pistlerdeki yerini aldı

Haber 17-09-2019 17:28

Bartın Üniversitesi 10 ayda 39 ton atık topladı

Sıfır Atık Projesi kapsamında üniversite yerleşkesinde Ekim 2018'den bu yana yürütülen çalışma kapsamında 39 ton atık toplandı, bu sayede 874 ağaç kesilmekten kurtarıldı

Yurthaber 26-07-2019 15:11

Bartın Üniversitesi 10 ayda 39 ton atık topladı

Sıfır Atık Projesi kapsamında üniversite yerleşkesinde Ekim 2018'den bu yana yürütülen çalışma kapsamında 39 ton atık toplandı, bu sayede 874 ağaç kesilmekten kurtarıldı

Haber 26-07-2019 15:10

Bilim ve sanat köy çocuklarının ayağına götürülüyor

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi araştırma görevlisi Dr. Bekir Güler'in yürüttüğü, TÜBİTAK tarafından desteklenen "O Köy Bilim Köyümüzdür" projesi kapsamında, köylerde kurulan kamplarda öğrenciler için bilim, doğa ve sanat etkinlikleri düzenleniyor - Dr. Bekir Güler: - "14 kişilik proje ekibimizle köy köy geziyoruz. Öğrencilerimizin doğadaki bilimi, sanatı, matematiği, fen bilgisini, resmi, müziği, hepsini bir arada görmelerini ve yerinde yaşamalarını istiyoruz"

Haber 23-06-2019 11:06

Bilim ve sanat köy çocuklarının ayağına götürülüyor

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi araştırma görevlisi Dr. Bekir Güler'in yürüttüğü, TÜBİTAK tarafından desteklenen "O Köy Bilim Köyümüzdür" projesi kapsamında, köylerde kurulan kamplarda öğrenciler için bilim, doğa ve sanat etkinlikleri düzenleniyor - Dr. Bekir Güler: - "14 kişilik proje ekibimizle köy köy geziyoruz. Öğrencilerimizin doğadaki bilimi, sanatı, matematiği, fen bilgisini, resmi, müziği, hepsini bir arada görmelerini ve yerinde yaşamalarını istiyoruz"

Yurthaber 23-06-2019 11:05

Wushu kung fu, Orta Asya’dan bize kalan bir mirastır

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz: - "Bu sporu araştıran ve yakından tanımak isteyen biri, wushu kung funun ecdadımızdan günümüze ulaşan bir spor dalı olduğunu rahatlıkla anlayacaktır"

Yurthaber 20-02-2019 19:41

Köylerdeki öğrenciler bilim ve sanat etkinlikleriyle buluşacak

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Bekir Güler'in yürüttüğü ve TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görülen "O Köy Bilim Köyümüzdür" projesi kapsamında, köylerde kurulacak kamplarla öğrenciler için bilim, doğa ve sanat etkinlikleri düzenlenecek - Arş. Gör. Dr. Bekir Güler: - "Proje ekibimiz, 'O Köy Bilim Köyümüzdür' gezici aracı ile köy köy gezecek, bilim, doğa ve sanat etkinliklerini köylerde yaşayan öğrencilerimize götürecek. Bu sayede öğrencilere, doğaya daha bilinçli ve bilimsel bir bakış açısıyla yaklaşmaları konusunda rehberlik edilecek"

Haber 03-01-2019 16:52

Peygamber çiçeğinin yeni bir türü daha bulundu

Bartın Üniversitesi'nde görev yapan iki akademisyen ve İranlı bir bilim insanı, arazide yaptıkları çalışmalar neticesinde, "peygamber çiçeği" olarak bilinen Cyanus'a ait yeni bir bitki türünü daha dünya literatürüne sokmayı başardı - Prof. Dr. Halil Barış Özel: - "Çok önemli bir tür, kendine has bir vejetasyonu var. Güneydoğu Anadolu Bölgemizde bu önemli vejetasyonun çok özel elamanı olarak bunu tespit ettik"

Haber 30-11-2018 11:52

Asıl hedef Türkiye'ydi

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay: - (Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi) "Türkiye aleyhine şu anda işi, gücü fitne çevirmek olan birtakım komplo odakları var. Ama onların faaliyetlerini enselemek lazım. Nitekim şu anda fitneyi enseledik. Şu anda komplo yapılmak istendi Türkiye'ye. Hedef Kaşıkçı falan değildi. Bir taşla 10 kuş vuracaklardı, biri de Kaşıkçı olacaktı. Ama asıl hedef Türkiye'ydi" - "Sayın Cumhurbaşkanımızın süreci idare etme biçimi gerçek bir siyaset dehalığı. Bir kriz var ortada ve bu krizi nasıl idare edelim? Bu uluslararası ilişkiler dersinde tez konusu yapılsa yeridir" - "15 kişi var, kullandıkları araçlar devlet araçları. Devletin uçaklarıyla çıkmış gelmişler. Hepsi de devlet görevlisi. Bir devlet görevlisi kendi başına iş yapamaz. Mutlaka yönlendiren biri var. O zaman kim yönlendirdi? Çok basit bir soru. 'Kim yönlendirdi?' sorusu uluslararası krize yol açacak bir soru olmasa gerek. Biz bunu talep ediyoruz"

Haber 26-10-2018 21:37

Bartın Üniversitesi 2 Dünya Şampiyonu Daha Çıkardı

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Ekrem Öztürk ve Burhan Akbudak, Dünya...

Yurthaber 11-09-2018 14:09

Bü İslami İlimler Fakültesi Kalite Danışmanlık Eğitimleri

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin teknik destek programları kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKKA) sunduğu...

Yurthaber 08-09-2018 12:18

Bartın Üniversitesi Öğrencileri Madalyalarla Dönüyor

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Milli Güreşçi Muhammed Akdeniz, Dünya Üniversiteler...

Yurthaber 08-09-2018 12:17