Buse Tosun Cavusoglu Kimdir Haberleri

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 2023-12-26 20:12:16

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 2023-12-19 20:16:06

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir? Altın madalyalı güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nun biyografisi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şampiyonlar yarışacak. Cumhuriyetin 100. yılına özel yayınlanacak olan programa konuk olan Buse Tosun Çavuşoğlu'nun kazanacağı tutar merak konusu oldu. Buse Tosun Çavuşoğlu, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından elde edeceği ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağışlayacak. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan ünlü güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 2023-10-29 19:19:10

Kim Milyoner Olmak İster’de şampiyonlar geçidi! Kenan İmirzalıoğlu Cumhuriyet Bayramı'nda bakın kimleri ağırlayacak

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ekranların sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?', Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak Zehra Güneş, Şahika Ercümen, Buse Tosun Çavuşoğlu ve Taha Akgül'ü konuk edecek. Şampiyonlar geçidine sahne olacak yarışmada kazanılan ödüller çeşitli kurumlara bağışlanacak.

Magazin 2023-10-29 13:56:59

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu dünya şampiyonu oldu

Kadınlar 68 kilo finalinde Moğol Enkhsaikhan'ı tuşla yenen milli güreşçi, altın madalya elde etti

Spor 21-09-23 22:12

SALAK MİLYONER OYUNCULARI VE KONUSU! Salak Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Salak Milyoner filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan eski Türk filmi Tosun Paşa'nın oyuncu kadrosunda, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Münir Özkul gibi usta oyuncular yer alıyor. Peki, Salak Milyoner konusu nedir, oyuncuları kimdir? Salak Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 20-09-23 18:57

TOSUN PAŞA KONUSU VE OYUNCULARI! Tosun Paşa filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Tosun Paşa konusu ve oyuncularına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Tosun Paşa, iki köklü aile arasındaki meseleleri konu ediniyor. Tosun Paşa filmi 1976 yılında yayınlanmıştır. Filmi izlemek isteyen sinema severler Tosun Paşa hakkındaki detayları şimdiden sorguluyorlar. Peki, Tosun Paşa filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Tosun Paşa filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 20-09-23 18:39

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

YABANİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Yabani dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte isimleri

Yabani dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi her hafta salı akşamları yayınlanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 12-09-23 21:17

Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? FOX TV Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? İlk tanıtım yayınlandı

Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları gibi detayları araştırılıyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Kirli Sepeti dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimler yer alıyor. Peki, Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Kirli Sepeti ne zaman başlayacak?

Magazin 24-08-23 15:02

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 19. yarışmacısı Gamze Tosun nereli? İşte hayatı!

Gamze Tosun MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda ana kadroda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Gamze Tosun bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef All Star Gamze'nin hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Gamze Tosun evli mi? MasterChef Gamze'nin Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 06-07-23 09:51

Kısmetse Olur'a bir TikTok fenomeni daha katıldı! Kısmetse Olur Buse Korkmaz kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'ne yeni bir gelin adayı katıldı. Daha önce TikTok fenomeni Aybüke Çangal programda Tolga ile aşk yaşadıktan sonra diskalifiye olmuştu. Bu kez, TikTok fenomeni Buse Korkmaz programa katıldı. Erkekler evine giderek kendini tanıtan Buse Korkmaz, maço erkeklerden hoşlanmadığını dile getirdi. Korkmaz, ilk görüşmesini Berat ile yaptı. Peki, Kısmetse Olur Buse Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buse Korkmaz'ın Instagram hesabı ne?

Magazin 10-03-23 11:36

SURVİVOR BUSE PLAN KİMDİR? Paylaşımlarıyla olay yaratan Buse Plan kaç yaşında ve nereli?

Buse Plan bu yıl Survivor kadrosunda yarışacak. Sosyal medya fenomeni ve gezgin olan yarışmacı Survivor 2023 Fenomenler kadrosunda görev alacak. Yarışma performansı oldukça merak edilen yarışmacı ile ilgili araştırmalar sıklık kazandı. Peki Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte cevaplar...

Magazin 15-01-23 23:44

Buse Plan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Buse Plan'ın hayatı ve biyografisi

Buse Plan, Survivor 2023'te fenomenler (Influencer'lar) kadrosunda yer alacak. YouTube platformunda çektiği videolar sayesinde tanınan Buse Plan hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Buse Plan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor Buse Plan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-01-23 14:35

Buse Varol kimdir, nereli ve kaç yaşında? Alişan'ın eşi Buse Varol, MasterChef'te!

Buse Varol, MasterChef'in ünlüler özel bölümünde yer alacak. Alişan'ın eşi Buse Varol; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yemek yapacak. Peki, Buse Varol kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Masterchef ünlüler konuğu Buse Varol'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-23 16:08

Survivor Buse Plan kimdir? Buse Plan kaç yaşında ve nereli?

Heyecanla beklenen Survivor 2023 sezonuna dahil olan Buse Plan hakkında araştırmalar hız kazandı. Sosyal medya fenomeni olan Buse Plan'ın Instagram'da 296 bin takipçisi bulunuyor. Peki Survivor Buse Plan kimdir? Buse Plan kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 25-12-22 16:41

Acun Ilıcalı Survivor kadrosunu açıklamaya devam ediyor! Basketbolcu Aysu Keskin ve ampute futbolcu Barış Telli kadroda

Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından Aysu Keskin ve Barış Telli'nin de Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu. Açıklamadan sonra Aysu Keskin kimdir ve Barış Telli kimdir soruları merak konusu oldu.

Magazin 25-12-22 15:50

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli? Gamze Tosun elendi mi?

MasterChef Gamze ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Dün akşam 146. bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta potaya giden yarışmacılar Gamze'nin kaptanlığında 2-1 yenilerek haftayı mağlup kapatan kırmızı takımdan Büşra, Tolga, Gamze ve Mavi takım kaptanı Burak Kaya olmuştu. Elenen isim ise Gamze olarak açıklandı. Peki, MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 05-12-22 14:24

Depreme canlı yayında yakalanan NTV spikeri Buse Yıldırım kimdir, nereli ve kaç yaşında? Buse Yıldırım canlı yayında korku dolu anlar yaşadı!

NTV spikeri Buse Yıldırım depreme canlı yayında yakalandı. Korku dolu anlar yaşayan Buse Yıldırım'ın panik olduğu yüzünden okundu. Başarılı spiker "Şu saniyelerde deprem gerçekleşiyor. Deprem gittikçe şiddetlenmekte..." ifadelerini kullandı. Peki, NTV spikeri Buse Yıldırım kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte depreme canlı yayında yakalanan NTV spikeri Buse Yıldırım hakkında merak edilenler...

Haber 23-11-22 08:16

MasterChef Gamze kimdir? Konuşması dinleyen herkesi duygulandırdı!

MasterChef Türkiye'nin her bölümü ilgiliyle takip ediliyor. MasterChef 2022 yarışmacıları yaptıkları açıklamalar ile gündem oluyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130.bölümünde annelik ile ilgili konuşan Gamze Tosun izleyicileri duygulandırdı. İzleyiciler MasterChef Gamze kimdir? Kaç yaşında, kaç çocuğu var? Aramalarında bulundu.

Magazin 17-11-22 20:52

Yalnız Kurt dizisinin İnci'si Nilay Duru kimdir? Nilay Duru nereli, kaç yaşında? Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonu için geri sayım!

Yalnız Kurt dizisinin İnci'ı Nilay Duru merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin İnci'si Nilay Duru kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Nilay Duru'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-22 13:28

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? EDHO'da Hızır Ali'yi canlandıran Yalçın Hafızoğlu Yalnız Kurt'ta!

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yalçın Hafızoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-22 11:55

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Gamze’nin yaşını duyanlar çok şaşırıyor

MasterChef Gamze bu hafta kırmızı takım yarışmacıları arasında yer alıyor. Yaptığı yemekler ve geçen hafta Şule’nin yönelttiği sabotaj suçlaması ile gündeme gelen Gamze Tosun, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 12-10-22 16:02

Dünya Güreş Şampiyonası

Milli sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 72 kiloda beşinci oldu

Haber 15-09-22 21:26

Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri Buse Meral kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında?

Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri Buse Meral, yeni sezon için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar güzel oyuncunun biyografisi için arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri Buse Meral kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında?

Magazin 09-09-22 13:06

MasterChef Gamze kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Gamze Tosun nereli, evli mi, kaç yaşında?

MasterChef Gamze Tosun kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 2 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Gamze Tosun, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Gamze kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Gamze Tosun nereli, evli mi, kaç yaşında? İşte MasterChef 2022 ana kadro yarışmacısı Gamze Tosun...

Magazin 03-08-22 21:31

FOX TV haber spikeri Gülbin Tosun kimdir? Mahra Melin Pınar'ın annesi Gülbin Tosun hakkında şikayetçi mi oldu? Mahra Melin Pınar'ın annesi neden şikayetçi oldu?

FOX TV haber spikeri Gülbin Tosun, Mahra Melin Pınar'ın annesi ile sosyal medya üzerinden yaşadığı tartışma dolayısıyla gündem oldu. Köpeklerden kaçarken kamyonetin altında kalması sebebiyle yaşamını yitiren küçük kızın annesi bu paylaşım sonrası flaş bir hamlede bulundu. Peki FOX TV haber spikeri Gülbin Tosun kimdir? Mahra Melin Pınar'ın annesi Gülbin Tosun hakkında şikayetçi mi oldu? Mahra Melin Pınar'ın annesi neden şikayetçi oldu? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 24-05-22 08:19

Gülbin Tosun kimdir, neden gündem oldu? Gülbin Tosun aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir?

FOX Ana Haber Hafta Sonu spikeri Gülbin Tosun'un takipçisine verdiği yanıt ve kullandığı sözler tepki çekti. Gelişme sonrası ünlü spikerin hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Gülbin Tosun kimdir, neden gündem oldu? Gülbin Tosun aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 23-05-22 16:29

FOX TV haber spikeri Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun - Mahra Melin Pınar annesi olayı ne?

FOX TV haber spikeri Gülbin Tosun, Mahra Melin Pınar'ın annesine ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle gündem oldu. Ünlü haber spikeri sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki FOX TV haber spikeri Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun - Mahra Melin Pınar annesi olayı ne? Twitter'da gündem olan FOX TV'nin ünlü haber spikerinin hayatı, biyografisi ve Mahra Melin Pınar'ın annesine ilişkin sarf ettiği sözler haberimizde...

Haber 23-05-22 10:11

Elif Buse Doğan kimdir? Samsak Döveci ile ünlenen Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı küs mü? Samsak Döveci olayı nedir?

Elif Buse Doğan, 2. Sayfa magazin programına konuk oluyor. 2013'te Grup Laçin tarafından yorumlanan Samsak Döveci türküsüyle ünlenen ünlü isim, en son Serkan Çağrı ile yaşadığı anlaşmazlık sebebiyle gündem olmuştu. Peki Elif Buse Doğan kimdir? Samsak Döveci ile ünlenen Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı küs mü? Samsak Döveci olayı nedir? İşte seslendirdiği ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 21-04-22 09:26

Samsak döveci olayı ile tanınan Serkan Çağrı kimdir? Serkan Çağrı evli mi? Serkan Çağrı kaç yaşında, nerelidir?

'Samsak Döveci' nedeniyle araları açılan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasında sular durulmuyor. 45 yaşındaki klarnet virtüözü, "Program sonrası 'Şarkıyı hep beraber kliplendirelim' diye karar aldık. Elif Hanım tarafından farklı bir tercihte bulunularak, yol alındı" ifadelerini kullanmıştı. Bu olayda sular bir türlü durulmuyor. Samsak döveci olayı ve Serkan Çağrı hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Serkan Çağrı hakkında merak edilenler!

Magazin 20-04-22 13:53

Buse Arslan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Buse Arslan kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl?

Buse Arslan ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Aygül Hatun karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kurdu. Trafik kazası geçiren ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı. Çıkan haberlerin ardından Buse Arslan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Buse Arslan kaza mı geçirdi? Sağlık durumu nasıl? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 03-03-22 09:26

Alişan'ın eski kayınvalidesi Necla Kaymakçı Erol kimdir? Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol kimdir? Annesi Necla Erol neden gündem oldu?

Alişan'ın eski kayınvalidesi Necla Kaymakçı Erol, Eda Erol'un paylaşımı sebebiyle dikkat çekti. 4 yıllık evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Buse Varol - Alişan çifti gündemdeki yerini korurken Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol'un son paylaşımı çok konuşuldu. Peki Alişan'ın eski kayınvalidesi Necla Kaymakçı Erol kimdir? Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol kimdir? Annesi Necla Erol neden gündem oldu? İşte detaylar...

Magazin 16-02-22 13:07

Buse Naz Çakıroğlu kimdir, aslen nereli? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında ve boyu kaç?

Buse Naz Çakıroğlu daha önce Tokyo 2020'de madalyayı garantilemişti. 51 kilo yarı finalinde Tayvanlı rakibi Huang Hsiao-wen'i yenen Çakıroğlu finale yükseldi. Bunun ardından Buse Naz Çakıroğlu'nun kim olduğu, nereli, kaç yaşında ve boyunun kaç olduğu merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Spor 04-08-21 09:11

Kemal Sunal kimdir? Kaç filmde oynadı? Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor...

Talih Kuşu, Kiracı, Garip, Yoksul, Köyden İndim Şehire, Çarıklı Milyoner, Korkusuz Korkak, Kibar Feyzo, Hababam Sınıfı, Tosun Paşa gibi birçok filmde rol alan ve filmleri yıllarca izlenen usta oyuncu Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor... Kemal Sunal kariyer hayatı boyunca birçok film ve tiyatroda rol almıştır. Sunal, ardında ölümsüz eserler bırakan sayılı sanatçılardan birisidir. Peki Kemal Sunal kimdir? Kaç filmde oynadı? İşte ayrıntılar...

Haber 03-07-21 11:07

Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet hayatını kaybetti! Kartal Tibet kimdir?

Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu, yönetmen ve senarist Kartal Tibet, 83 yaşında hayatını kaybetti. Türk sinemasına oyunculukla adım atan Kartal Tibet, unutulmaz Tarkan filmlerinde başrol oynamıştı. Kartal Tibet, yönetmenlik kariyerine ise Tosun Paşa filmiyle başlamıştı. Acı haberin ardından ünlü isimler de Kartal Tibet ile ilgili paylaşımlar yaptı.

Magazin 02-07-21 02:10

Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında ve evli mi?

"Gülbin Tosun kimdir?" , "Gülbin Tosun kaç yaşında ve evli mi?" soruları araştırılmaya başlandı. Gülbin Tosun spiker ve sunucudur. FOX TV kanalında haber bültenlerini sunmaktadır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. İşte ayrıntılar...

Haber 28-06-21 17:13

Buse Buçe Kahraman kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Nermin kimdir? Buse Buçe Kahraman kaç yaşında?

Daha önce Yasak Elma, Çarpışma, Uyanış: Büyük Selçuklu gibi dizilerde rol alan Buse Buçe Kahraman, 2021 yaz sezonunda bu akşam başlayacak ve ATV ekranlarında yayınlanacak olan Baş Belası dizisinde Nermin karakterini canlandıracak. Peki Buse Buçe Kahraman kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Nermin kimdir? Buse Buçe Kahraman kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-21 20:28

Milli güreşçi Buse Tosun'dan gümüş madalya

Kadınlar 72 kiloda yarışan milli güreşçi Buse Tosun, Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Uluslararası Zilkowski Pytlasinski Poland Open Güreş Turnuvası'nda gümüş madalya elde etti.

Spor 12-06-21 07:28

Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında? Elif Buse Doğan nereli?

Elif Buse Doğan, müzik hayatına ilk olarak dedesinden öğrendiği bağlama ile başladı. Küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenen Elif Buse Doğan, ilkokula giderken, Kocaeli’ndeki ilköğretimler arasında düzenlenen ses yarışmasında 3 yıl üst üste Türk Halk Müziği dalında birinci oldu. Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’ndan Türk Halk Müziği eğitimi alan Elif Buse Doğan, liseyi de Kocaeli Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu.

Haber 18-04-21 22:12

Buse İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buse İskenderoğlu evli mi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile magazin dünyasına bomba gibi düşen Buse İskenderoğlu özellikle koronavirüs pandemisi döneminde sık sık yalı partilerine katılarak dikkatleri üzerine çekti. Buse İskenderoğlu, Mart 2021 itibariyle koronavirüse yakalandı. Peki Buse İskenderoğlu kimdir? Buse İskenderoğlu kaç yaşında?

Magazin 20-03-21 09:58

Alisan’in eşi Buse Varol kaç yaşında ve nereli? Hayat hikâyesi nedir?

2020 yılında eşi Alişan, oğlu Burak ve oğullarının bakıcısı ile beraber İstanbul’dan izmir’e giderken kaza geçiren ünlü oyuncu Buse Varol, o gün ölümden dönmüştü. Ailesi ile beraber seyahat eden Buse Varol’un arasının aksı kırılmış ve bütün aile oldukça tehlikeli bir trafik kazası geçirmişti. Bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklenen araçta bulunan kimseye neyse ki önemli bir şey olmadı. Peki Buse Varol kimdir?

Magazin 18-03-21 16:47

Bartın Üniversitesi mezunu milli sporcu Buse Tosun, Dünya Kupası ikincisi oldu

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu milli sporcu Buse Tosun, Sırbistan’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından yapılan 2019 yılı genel madalya sıralamasında 57 madalya ile Türkiye birincisi olan Bartın Üniversitesi’nde mezun olan öğrenciler de başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Yurthaber 16-12-20 14:51

Milli güreşçi Buse Tosun, Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı

Kadınlar 72 kiloda milli güreşçi Buse Tosun, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Kupası finalinde Bulgaristanlı Yaneva'ya mağlup olarak gümüş madalya elde etti.

Spor 15-12-20 22:57

Buse Tosun finalde

Sırbistan başkenti Belgrat’da düzenlenen UWW Bireysel Dünya Kupası’nda Kadınlarda Buse Tosun finale yükseldi.

Spor 14-12-20 23:31

Dünya Kupası'nda milli güreşçi Buse Tosun finale çıktı

Güreşte Sırbistan'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kadınlarda 72 kiloda Buse Tosun, finale çıktı.

Spor 14-12-20 20:43

Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında? Elif Buse Doğan nereli?

Elif Buse Doğan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılmasıyla televizyon izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. TRT Müzik’te Serkan Çağrı ile Nefesten Sese adlı programı sunan ünlü isimle alakalı çok sayıda detay merak edildi. Peki, Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında? Elif Buse Doğan nereli? İşte tüm detaylar…

Magazin 27-10-20 11:26

Alişan’ın eşi Buse Varol kimdir? Buse Varol kaç yaşında, nereli, hangi dizlerde oynadı? İşte Buse Varol’un biyografisi!

Star TV’nin sevilen sabah programı Demet ile Alişan İle Sabah Sabah’ın son konuğu Alişan’ın eşi Buse Varol oldu. İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Buse Varol’un hayatı merak edilmeye başlandı.

Magazin 02-09-20 14:12

Erkan Kolçak Köstendil kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kaç yaşındadır? Erkan Kolçak Köstendi aslen nereli? Taze baba Erkan Kolçak Köstendil’in biyografisi

Çukur dizisindeki Vartolu Saadettin rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Erkan Kolçak Köstendil baba oldu. Babalık sevinci yaşayan Erkan Kolçak Köstendil’in eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel’in sağlık durumunun iyi olduğunun haberi verildi. Sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olan Erkan Kolçak Köstendil gelen tebrikleri kabul ederken bir yanda da babalığa alışmaya çalışıyor. Acemi baba Erkan Kolçak Köstendil yaşamı ve kariyeri ile merak ediliyor.

Magazin 14-07-20 13:14