Chelsea Borussia Dortmund Maci Hangi Kanalda Haberleri

Chelsea - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta? Chelsea - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda?

Chelsea ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında karşı karşıya gelecek. 40.341 seyirci kapasiteli Stamford Bridge Stadyumu'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı merak konusu oldu. Sporseverler internette Chelsea - Borussia Dortmund maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki, Chelsea - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-03-07 10:57:22

Borussia Dortmund Chelsea karşısında avantajı kaptı! Alman ekibi İngiliz devini tek golle geçti

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund sahasında Chelsea ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip Borussia Dortmund oldu. İşte detaylar...

Spor 2023-02-16 00:56:22

Şampiyonlar Ligi’nde depremzedeler unutulmadı! Maç öncesi 'Yanınızdayız' pankartı açıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Borussia Dortmund-Chelsea ve Club Brugge-Benfica maçları öncesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle hayatını kaybedenler için takımlar saygı duruşunda bulunulurken, Almanya’daki mücadelede "Yanınızdayız" pankartı açıldı.

Spor 2023-02-15 23:43:49

Borussia Dortmund Manchester City ne zaman, saat kaçta? Borussia Dortmund Manchester City hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Borussia Dortmund Manchester City maçı Şampiyonlar Ligi G grubu 5. haftasında gerçekleşecek. Mücadeleyi yakından takip etmek isteyen futbol severler Borussia Dortmund Manchester City maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisini araştırıyorlar. Peki, Borussia Dortmund Manchester City ne zaman, saat kaçta? Borussia Dortmund Manchester City hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2022-10-25 21:53:24

Milan Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milan Chelsea maçı şifresiz mi? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev maç!

Milan ile Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında karlı karşıya geliyor. İngiliz ekibiyle Avrupa kupalarında oynadığı ilk maçı 1966 yılının Şubat ayında kazanan İtalyan ekibi daha sonraki beş randevudan galibiyet çıkaramadı. Heyecanla beklenen karşılaşma, 80 bin kişilik Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanacak. Maç öncesi birçok kişi "Milan Chelsea maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Milan Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 11-10-22 13:49

CHELSEA MILAN MAÇI CANLI İZLE! Chelsea Milan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği ekiplerden Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Milan ile karşı karşıya gelecek. Maç, Stamford Bridge'te oynanacak. Heyecanla beklenen karşılaşma için geri sayım sürerken pek çok futbolsever 'Chelsea Milan maçı canlı izle' konu başlığını sorguluyor. Peki, Chelsea Milan maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Spor 05-10-22 18:29

Borussia Dortmund teknik direktör Marco Rose ile yollarını ayırdı mı? Marco Rose kimdir? Hangi takımları çalıştırdı?

Borussia Dortmund'dan teknik direktör Marco Rose ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Bu açıklamanın ardından deneyimli Alman teknik direktör vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, Borussia Dortmund teknik direktör Marco Rose ile yollarını ayırdı mı? Marco Rose kimdir? Hangi takımları çalıştırdı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Borussia Dortmund'dan yapılan açıklama ve ünlü teknik direktörün hayatı ve biyografisi...

Spor 20-05-22 13:57

Real Madrid Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Chelsea hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. İspanyol devi Real Madrid, son Şampiyonlar Ligi galibi Londra temsilcisi Chelsea ile kendi sahasında karşılaşacak. Real Madrid Chelsea maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. İşte Real Madrid Chelsea maçına dair merak edilenler!

Spor 12-04-22 22:16

Türkiye Portekiz maçında penaltı kazanan Enes Ünal kimdir? Hangi takımda oynuyor?

Enes Ünal'ın kim olduğu merak konusu oldu. 10 Mayıs 1997 Osmangazi doğumlu Enes Ünal 24 yaşındadır. 2019'da Lisa Smellers ile evlenmiştir. Enes Ünal'ı Chelsea, Borussia Mönchengladbach, Juventus ve Santos gibi kulüpler kadrosuna dahil etmek istedi. Peki Enes Ünal hangi takımda oynuyor? İşte ayrıntılar...

Spor 25-03-22 00:33

UEFA Şampiyonlar Ligi: Chelsea Lille maçı ne zaman, saat kaçta? Chelsea Lille maçı hangi kanalda?

Chelsea Lille maçı için geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu heyecanı sürüyor. Chelsea sahasında Lille ile karşı karşıya gelecek. Peki Chelsea Lille maçı ne zaman, saat kaçta? Chelsea Lille maçı hangi kanalda? İşte Chelsea Lille maçı ile ilgili ayrıntılar...

Spor 22-02-22 20:09

Borussia Dortmund Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Dortmund Beşiktaş maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanıyor?

Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund'a konuk olacak olan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne puanla veda etmek istiyor. Şu ana kadar grupta puan alamayan Beşiktaş, Borussia Dortmund’u deplasmanda yenerek, moral bulmayı hedefliyor. Peki Borussia Dortmund Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta?

Spor 07-12-21 14:15

Juventus Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta? Juve-Chelsea maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar ligi heyecanı bütün hızıyla devam ediyor. Futbolseverler H Grubu’nda oynanacak olan Juventus-Chelsea maçının ayrıntılarını araştırmaya koyuldu. Peki, Juventus Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Juve-Chelsea maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Spor 29-09-21 20:49

Beşiktaş Ajax maçı Exxen şifresiz canlı izle! Ajax BJK maçı hangi yabancı kanalda yayınlanıyor?

Beşiktaş ve Ajax karşılaşmasının nerede yayınlandığı merak ediliyor. İlk maçta Borussia Dortmund'a kaybetmiş olan siyah beyaz takım, 12 eksikle Ajax karşısında zoru başarmak istiyor. Peki Ajax BJK maçı hangi yabancı kanalda yayınlanıyor? Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda? Exxen şifresiz canlı izlenir mi? İşte ayrıntılar ve maç ile ilgili merak edilenler...

Spor 28-09-21 20:30

Ajax Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Kartal, Hollanda’da galibiyet peşinde!

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, C Grubu 2. hafta maçında Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta Vodafone Park’ta Borussia Dortmund’a 2-1 yenilen Beşiktaş, devler ligindeli ilk galibiyetini Hollanda’da Ajax karşısında almayı hedefliyor.

Spor 21-09-21 16:34

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Kartal devler ligi perdesini açıyor!

Ghezzal, Pjanic, Batshuayi Alex gibi transferleriyle gündeme gücüne güç katan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi perdesini Borussia Dortmund ile açıyor. Kendi evinde Alman ekibi Borussia Dortmund’u konuk edecek olan Beşiktaş, mücadeleden galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Spor 15-09-21 11:34

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Beşiktaş, sahasında Alman ekibi Borussia Dortmund'u ağırlıyor. Kara Kartal, taraftarı önünde rakibini mağlup ederek Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonuna 3 puanla giriş yapmak istiyor. Beşiktaş'ta Alex Teixeira, Domagoj Vida ve Umut Meraş sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı için geri sayım başladı. İşte Beşiktaş - Borussia Dortmund maçının muhtemel 11'leri.

Spor 15-09-21 09:46

Chelsea Manchester City maçı hangi kanalda, saa kaçta? Chelsea M.City maçı şifresiz canlı veren kanallar!


Portekiz’de oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Chelsea karşılaşacak. Dragao Stadı'nda oynanacak Manchester City - Chelsea maçı, Türkiye’den de canlı olarak takip edilecek.

Spor 29-05-21 10:39

UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Chelsea – Manchester City maçı hangi kanalda?

Futbol dünyasının en büyük ve en prestijli organizasyonlarından olan UEFA Şampiyonlar Ligi final heyecanı için geri sayım başladı. İki İngiliz takımının karşılaşacağı final, heyecanlı anlara tanıklık edecek. Manchester City ve Chelsea arasında oynanacak finalin ne zaman olduğu ise futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Spor 27-05-21 14:44

Manchester City Chelsea maçı ne zaman ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi kupası sahibini bulacak

Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde dev final için geri sayım başladı. İki Premier Lig devinin karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi final maçı, bu yıl normalde İstanbul’da oynanacaktı. Ancak salgından dolayı final, Portekiz’e alınmıştı.

Spor 25-05-21 13:12

Real Madrid Chelsea maçı hangi kanalda başlayacak? Şampiyonlar Ligi’nde dev maç!

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı yaşanıyor. Final seviyesinde olan Real Madrid Chelsea mücadelesi, dünyada yakından takip ediliyor. İspanyol devi Real Madrid, kendi evinde Chelsea’yi yenerek, avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Spor 27-04-21 11:37

Chelsea Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Lig'inde Chelsea, Porto'yu konuk ediyor

Chelsea, İspanya’da oynadığı son iki Avrupa Kupası maçlarından galip bir şekilde ayrılmıştı. Porto ise Şampiyonlar Lig’inde İngiliz takımları ile oynadığı son 7 maçı kaybetmiş ve 16 gol yemişti. Yediği 16 gole rağmen Porto takımı sadece 2 gol atabilmişti. Chelsea ise, 2017 – 2018 sezonunda sonra, Şampiyonlar Lig’inde 10 maç üst üste kaybetmeyen ilk İngiliz takımı olmayı hedefliyor. Futbol severler, bu heyecanlı maçın saat kaçta başlayacağını merak ediyor.

Spor 13-04-21 12:35

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H Grubu'nda maçlar tamamlandı. Buna göre Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Lazio, Juventus, Barcelona, RB Leipzig ve PSG gruplarından çıkan takımlar oldu.

Spor 09-12-20 11:22

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

F, G ve H grubundaki son karşılaşmaların ardından Borussia Dortmund, Olympique Lyon, Valencia ve Chelsea son 16 turuna çıktı - Barcelonalı Fati, 17 yaş 40 günle bir Şampiyonlar Ligi maçında gol atan en genç futbolcu oldu

Spor 11-12-19 01:49

Community Shield finali Chelsea - Manchester City izle (Chelsea - Manchester City finali hangi kanalda?) Chelsea - Manchester City şifresiz izle, Chelsea - Manchester City periscope izle

Premier Lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup şampiyonu Chelsea, sezonun ilk kupası olan Community Shield'i kazanmak için karşı karşıya...

Spor 05-08-18 16:20

Uluslararası Şampiyonlar Kupası 2018 başlıyor! İlk maç Manchester City - Borussia Dortmund... İşte maçların fikstürü

Uluslararası Şampiyonlar Kupası başlıyor. Devlerin mücadele edeceği futbol şöleni Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda ilk karşılaşma Manchester City - Borussia Dortmund ve Bayern Münih - PSG maçları. Turnuva 18 dev takımın mücadelesi nefesleri kesecek. Futbolseverler, Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçlarını heyecanla bekliyorlar. Peki Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçları hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Uluslararası Şampiyonlar Kupası fikstürü ve yayınlanan kanallar listesi...

Spor 20-07-18 10:32

Batshuayi'nin yeni durağı Dortmund

- Alman ekibi Borussia Dortmund, 24 yaşındaki forvetin sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Chelsea ile anlaşma sağladı

Haber 31-01-18 13:03

Roma - Chelsea maçı şifresiz canlı izle ( TRT 1 - İdman TV) Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Roma - Chelsea maçı şifresiz kanalda! Futbolseverlere müjde. Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile Chelsea, 3-3 biten ilk maçın rövanşında, gruptaki 4. haftasında İtalya'da kozlarını paylaşacaklar. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak 8 karşılaşmanın programları ve yayınlanacak kanallar ile Roma - Chelsea maçını şifresiz izleyebileceğiniz bağlantılar haberimizde.

Haber 31-10-17 21:27

Roma - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Roma - Chelsea maçı şifresiz mi olacak?

Roma - Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları bu akşam başlıyor. C grubunda mücadele eden Roma ile Chelsea, bu akşam oynanacakları maçta liderlik için kapışacaklar. Futbolseverler tarafından heyecanla beklenen maç, iki hafta önce oynanan ve 3-3 biten maçın rövanşı olacak. Peki Roma - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz yayınlanacak mı?

Spor 31-10-17 07:26

AzTV yayın akışı: Borussia Dortmund - Real Madrid maçı Az TV'de! (26 Eylül Salı)

AZ TV yayın akışında bugün neler var? AzTV'de bu akşam hangi maç yayınlanacak? Azerbeycan'ın önemli televizyon kanalı AZ TV'de bu akşam Şampiyonlar Ligi'nden bir maç yayınlanacak. Devler Ligi'nde gruplarda ikinci hafta maçları bu akşam ve yarın oynanacak. Az TV ise Azeri sporseverlere Borussia Dortmund - Real Madrid maçını canlı olarak yayınlıyor. İşte 26 Eylül Salı AZ TV yayın akışı...

Haber 26-09-17 14:26

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı canlı izle: Maçı şifresiz canlı yayınlayan kanallar için tıklayın

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı canlı ve şifresiz izlenebilecek. Haberimizdenki, canlı ve şifresiz izleme rehberi aracılığı ile Borrusia Dortmud Bayern Münih arasında oynanacak kupa mücadelesini canlı ve şifresiz izleyebiliyorsunuz. Maçın Türkiye yayını Eurosports 2 Türkiye kanalında gerçekleşecek fakat yurtdışı için pekçok canlı ve şifresiz izleme kanalları da bulunuyor. Hangi kanallar Borussia Dortmund Bayern Münih maçını canlı ve şifresiz yayınlayacak, haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haber 05-08-17 16:50

Chelsea - Bayern Münih maçı canlı izle: Bayern, Chelsea karşısında 3-0 önde!

Chelsea ile Bayern Münih, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya geliyorlar. Geçen sezon İngiltere Premier Ligi şampiyonu Chelsea ile Almanya Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Singapur'da kozlarını paylaşacaklar. Peki Chelsea - Bayern Münih maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanalda yayınlanıyor?

Spor 25-07-17 08:30

Arsenal - Chelsea maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Premier Lig'de haftanın zorlu maçında Arsenal, Chelsea'yi konuk edecek. 24 Eylül Cumartesi oynanacak mücadele 19:30'da başlayacak ve LİG TV 3'ten canlı yayınlanacak.

Spor 23-09-16 13:40

West Ham United – Chelsea maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Lider Chelsea, İngiltere Premier Ligi 26. hafta karşılaşmasında West Ham United’a konuk oluyor. Andre Marriner’in düdük çalacağı maç Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak.

Spor 02-03-15 16:13

Dortmund-Galatasaray maçını hangi kanalda?

Borussia Dortmund ile Galatasaray bu akşam saat 21.45'te Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. hafta maçında karşı karşıya gelecek.

Magazin 04-11-14 16:03

Vodafone Kupası Beşiktaş’ın Oldu

Borussia Dortmund, Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villarreal, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi futbol dünyasının büyük...

Yurthaber 24-04-14 17:38

Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz kanallar neler?

Galatasaray-Chelsea maçı hangi kanalda? Galatasaray-Chelsea maçı ne zaman? Galatasaray-Chelsea maçı saat kaçta? Galatasaray-Chelsea maçı şifresiz hangi kanalda? 26 Şubat Çarşamba günü oynanacak Galatasaray - Chelsea maçı, kapalı kanaldan D-Smart platformundan yayınlanacak.

Spor 26-02-14 14:30

Galatasaray-Chelsea maçı ne zaman hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray ile Chelsea karşılaşacak. Bu dev mücadele 26 Şubat Çarşamba saat 21:45'te D-Smart 77. kanalda yayınlanacak.

Spor 14-02-14 14:39

Arsenal - Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Chelsea, İngiltere Premier League'de zirveden inmek istemeyen Arsenal ile karşılaşacak.

Spor 23-12-13 14:41

Galatasaray Chelsea maçı ne zaman hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 2. turunda temsilcimiz Galatasaray, İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Chelsea ile eşleşti.

Spor 16-12-13 12:59