Chelsea Haberleri Ve Son Dakika Chelsea Haberleri

Chelsea Haberleri Ve Son Dakika Chelsea Haberleri

İngiltere'nin Fulham bölgesinde 1905 yılında kurulan Chelsea futbol kulübü, İngiliz futbolunun en üst kademesi sayılan Premier Lig'te mücadele eden takımlardan biridir. 6 Avrupa kupası yanı sıra 6 lig şampiyonluğu bulunan kulüp, 30'u aşkın kupa sahibidir. Kulübün iç saha maçlarına ev sahipliği yapan stadyumunun adı Stamford Bridge olarak tanınır. İlk başarısını 1955'te lig şampiyonu olarak gösteren Chelsea, 1960 ve 1970'li yıllarda pek çok kupa kazanmış ancak 1997 yılına dek önemli bir başarı sergileyememiştir. 2005 ve 2006 yılında yeniden lig şampiyonu olan takım, son şampiyonluğunu 2017 yılında yaşamıştır. Spor kulübünün son yıllardaki en büyük başarısı ise 2012 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmasıdır.

Chelsea Haberleri

İngiltere Lig Kupası'nı Liverpool kazandı

İngiltere Lig Kupası final maçında normal süresi 0-0 biten müsabakada Liverpool, 118. dakikada Van Dijk’ın golüyle Chelsea’yi mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Spor 25-02-2024 20:56

İngiltere Ligi'nde skandal pozisyon! Gravenberch'in ayağının bile kırılabileceği pozisyonda faul kararı çıkmadı

İngiltere'de Chelsea ile Liverpool'un karşı karşıya geldiği mücadelede inanılmaz bir faul pozisyonu yaşandı. Chelsea'nin yıldız oyuncusu Caicedo, Liverpool'un genç oyuncusu Gravenberch'in ayağına iç acıtan bir şekilde bastı. Mücadelenin hakemi pozisyona faul bile vermezken Gravenberch ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Spor 25-02-2024 18:52

Chelsea, forvet oyuncusu Fofana'yı Burnley'ye kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Fildişi Sahilli santrfor David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar Burnley'ye kiraladı.

Spor 13-01-2024 15:23

Everton'ın puan silme cezasının ardından Manchester City ve Chelsea'nin küme düşürülmesi gündeme geldi!

İngiltere Ligi'nde deprem etkisi yaratan kararlar alınıyor. Everton'ın aldığı 10 puan silme cezasının ardından Manchester City ve Chelsea'nin küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Spor 18-11-2023 15:16

Chelsea

Chelsea Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Chelsea Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Rönesans tablosu gibi! Yağmur altında karşılaşan Chelsea ile Manchester City'nin maçında toplam 8 gol çıktı

Chelsea ile Manchester City, Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada 4-4 berabere kaldı. Gol düellosuna sahne olan mücadele dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Alınan bu sonuçla birlikte Manchester City puanını 28'e çıkardı ve zirveye oturdu. Chelsea ise 16 puana çıktı.

Spor 12-11-2023 21:43

İngiltere'de olaylı derbi! Tottenham-Chelsea maçını hakem değil 'VAR' yönetti

Chelsea, Premier Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Tottenham Hotspur'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Ev sahibinin 9 kişi kaldığı mücadeleye hakem kararları damga vurdu.

Spor 07-11-2023 10:26

Galatasaray'a Chelsea'den sol bek geliyor! Sarı-kırmızılılar devre arası için transfer görüşmelerinde gaza bastı

Galatasaray'da performansı eleştiri konusu olan İspanyol sol bek oyuncusu Angelino'nun takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 6 milyon euroluk satın alma maddesi bulunan yıldız oyuncunun opsiyonunun devreye girmesine yalnızca 4 maç kaldı. Kadroda düşünülmeyen Angelino için Okan Buruk'un yeni bir plan yaptığı iddia edildi. Angelino yerine gelecek isim ise şimdiden belli...

Spor 03-11-2023 08:45

Chelsea'den Osimhen'e tarihe geçecek bonservis! Devre arasında Napoli'nin kapısını çalacaklar

Napoli'de gösterdiği performansla harikalar yaratan ve dünya futbolunun aktif golcüleri arasında en iyiler sıralamasında yer alan Victor Osimhen için Chelsea'den tarihi bonservis kararı çıktı.

Spor 12-10-2023 16:52

Dünya devi Chelsea günden güne eriyor! 1 ay boyunca gol atamadılar! Premier Lig'deki sıralaması ise hayranlarını kahretti...

İngiltere Premier Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Manchester City 18 puanla liderliğini sürdürürken, 16 puanlı Liverpool ikinci sırada yer alıyor. Ligin köklü kulüplerinden ve dünya devlerinden olan Chelsea ise gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Londra ekibi, eylül ayını gol atamadan tamamlayacak.

Spor 26-09-2023 15:47

Dünya devi Chelsea'de skandal olay! ''Bir daha forma giyemeyeceksin''

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Chelsea, son gün takımdan ayrılmayan Trevoh Chalobah'a ilginç bir ceza uygulamaya hazırlanıyor.

Spor 13-09-2023 16:08

Son dakika: Futbolu bırakacağı iddia edilmişti! Eden Hazard, Süper Lig'e imzayı atıyor...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de Chelsea formasıyla fırtınalar estiren ve 115 milyon euro bonservis bedeliyle La Liga devi Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, burada gösterdiği etkisiz performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yaşadığı sakatlıklardan istediği gibi dönemeyen Belçikalı yıldız, bu yaz kulüpten ayrılmıştı. Futbolu bırakma noktasına geldiği iddia edilen Hazard için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 28-08-2023 16:42

Galatasaray'ın istediği Lukaku imzaya gidiyor! Kiralık olarak el sıkışıldı

Chelsea ve Roma, Romelu Lukaku'nın transferi için anlaşmaya vardı. Ülkemiz takımlarından Galatasaray ile adı anılan Lukaku'nun transferi kısa süre içinde açıklanacak.

Spor 27-08-2023 16:40

Son dakika: Galatasaray, Hakim Ziyech transferini resmen açıkladı!

Son dakika haberleri: Galatasaray, İngiltere Premier Lig devi Chelsea'den Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. Sarı - kırmızılılar, Trabzonspor ile oynadığı lig maçının devre arasında transferi duyurdu. İşte detaylar...

Spor 19-08-2023 22:40

Rashica sonrası Galatasaray'dan çok sürpriz hamle! Hakim Ziyech transferi bitti, yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor

Galatasaray'dan son dakika transfer hamlesi! Sarı kırmızılılar dünyaca ünlü futbolcu Hakim Ziyech'i transfer ediyor. Chelsea ve Galatasaray'ın bu transfer için anlaştığı Faslı futbolcunun kısa sürede İstanbul'a geleceği iddia edildi. Hakim Ziyech son olarak Chelsea forması giymişti.

Spor 16-08-2023 11:39

Arsenal, Barcelona ve Chelsea'nin eski yıldızı Cesc Fabregas, futbolu bıraktı

Arsenal, Barcelona ve Chelsea'nin eski orta saha oyuncusu İspanyol Cesc Fabregas, 36 yaşında profesyonel kariyerini sonlandırdı.

Spor 01-07-2023 19:49

Gelirse, Türkiye'nin en pahalı orta saha oyuncusu olacak! Beşiktaş ve Galatasaray'dan N'Golo Kante yarışı...

Süper Lig'de N'Golo Kante için transfer savaşı yaşanıyor. Chelsea ile sözleşmesi sona eren yıldız oyuncu için hem Beşiktaş hem de Galatasaray devreye girdi. Dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen N'Golo Kante için girişimlere başlayan iki ezeli rakip büyük bir yarış halinde...

Spor 04-06-2023 07:42

Son dakika: Dünyaca ünlü yıldız Pierre-Emerick Aubameyang'dan Galatasaray'a cevap! Yeni rota Türkiye mi?

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıkan ve sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etmişti. Sarı - kırmızılılarda büyük zaferin kutlamaları devam ederken, yeni sezon çalışmalarına da başlanmıştı. Erden Timur önderliğinde yürütülen transfer operasyonunda gündeme Chelsea'nin yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang'ın geldiği iddia edilmişti. Gabonlu golcünün cevabı belli oldu. İşte detaylar...

Spor 02-06-2023 22:42

İngiltere futbolu bu olayla çalkalanıyor! ''Özür dile yoksa şeytan bebekle tanışacaksın''

Premier Lig’de forma giyen futbolcuların başı taciz olayı ile dertte. Yıldız isimlerin korkulu rüyası 'Şeytan Bebek' lakaplı model, paylaştığı gönderilerden sonra hapis cezasıyla karşı karşıya geldi.

Spor 25-05-2023 16:12

Premier Lig devi Chelsea, tarihi kabusun eşiğinde! Küme düşme tehlikesi...

İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Chelsea, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiriyor. Bu sezon birçok teknik direktör değiştiren ve son olarak Frank Lampard'ı takımın başına getiren Maviler, deneyimli çalıştırıcıdan da istediği verimi alamadı. Düşme potasından 10 puanlık bir uzaklıkta olan Chelsea için flaş bir detay ortaya çıktı.

Spor 30-04-2023 13:54

Fenerbahçe'de Crespo'nun yerine gelecek isim ortaya çıktı! Chelsea'den Kadıköy'e yıldız...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada rakibiyle 3-3 berabere kalınca fırsat tepmiş oldu. Kendi evinde büyük bir şok yaşayan sarı - lacivertliler; yeniden ayağa kalkmanın planlarını yaparken, gelecek sezonun transferleri için de çalışmalarına başladı. Talipleri olan Miguel Crespo'nun ayrılık ihtimaline karşın Fenerbahçe'nin planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 25-04-2023 09:38

MAÇ SONUCU: Real Madrid, Chelsea'ye ilk darbeyi vurdu ve tur kapısını araladı! Karim Benzema ve Marco Asensio, rövanş öncesi avantajı getirdi...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final etabı ilk maçında Real Madrid ile Chelsea karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf Real Madrid oldu. İşte maçtan detaylar...

Spor 13-04-2023 00:03

Chelsea'den herkesi şaşırtan imza! Frank Lampard geri döndü...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Graham Potter’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna eski kaptanı Lampard’ı getirdi. 44 yaşındaki teknik adam, efsanesi olduğu takımı 2019-2021 yılları arasında da çalıştırmıştı. Lampard, bu periyotta Chelsea’nin başında 84 maçta 44 galibiyet, 15 beraberlik ve 25 mağlubiyet yaşadı.

Spor 06-04-2023 16:33

İngiliz ekibi Chelsea'nin yıldız oyuncusu Kai Havertz'den samimi itiraflar! Arkadaşlarım beni 'eşek' diye çağırıyor

İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Chelsea'de forma giyen 23 yaşındaki yıldız oyuncu Kai Havertz verdiği bir röportajda samimi itiraflarda bulundu. Takımdaki lakabının 'eşek' olduğunu ve onlarla özel bir ilişkisi olduğunu söyleyen Havertz, bu lakabının nedenini de açıkladı. İşte detaylar...

Spor 30-03-2023 08:06

İngiltere'de bir ilk! Dünya devi Chelsea, Stamford Bridge'de iftar verdi...

"Ramazan Çadırı Projesi" tarafından ülkede geleneksel hale getirilen "Açık İftar" etkinlikleri kapsamında, Chelsea'nin başkent Londra'daki stadında ilk kez toplu iftar verildi.

Spor 27-03-2023 08:02

Chelseali futbolcu Reece James, TFF'nin depremzedelere yardım kampanyasına destek verdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Reece James, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) depremzedelere destek için düzenlediği kampanyaya, videoyla destek verdi.

Spor 16-03-2023 16:47

Premier Lig tarihinde Chelsea, stadında iftar vererek bir ilke imza atacak

İngiltere Premier Lig'de bir ilke imza atacak olan Chelsea, Ramazan ayında stadında iftar verecek.

Spor 13-03-2023 21:15

Chelsea - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta? Chelsea - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda?

Chelsea ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında karşı karşıya gelecek. 40.341 seyirci kapasiteli Stamford Bridge Stadyumu'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı merak konusu oldu. Sporseverler internette Chelsea - Borussia Dortmund maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki, Chelsea - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 07-03-2023 10:57

Dünyaca ünlü teknik direktör korkunç olayı açıkladı ve isyan etti: Ailem ve ben, ölüm tehditleri alıyoruz!

İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin teknik direktörü Graham Potter, 8 Eylül 2022'de takımın başına geçmişti. İngiliz çalıştırıcı, Chelsea'de göreve geldiği günden bu yana gösterdiği performansla eleştirilerin hedefindeki isim olmuştu. Maviler'in genç teknik adamı, ailesi ile kendisinin ölüm tehditleri aldığını ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Spor 25-02-2023 12:16

Herkes Aubameyang'ı beklerken, bambaşka bir dünya yıldızı! Fenerbahçe'den yılın transferi için atak: Paulo Dybala!

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından profesyonel futbol müsabakalarına ara verilmiş ve spor camiası birlik olarak yardım çalışmalarını sürdürmüştü. Bir yandan da transfer harekatına devam eden Fenerbahçe'nin gündemine Pierre-Emerick Aubameyang gelmişti. Taraftarlar; Gabonlu yıldızı beklerken Paulo Dybala ismi ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 19-02-2023 18:50

Son dakika: Galatasaray çıldırdı! Nicolo Zaniolo sonrası bir bomba daha: Romelu Lukaku! Kulüpten gelen mesajda hangi ifadeler yer aldı?

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsılan Türkiye'de profesyonel futbol müsabakalarına mart ayının başına kadar ara verilmişti. Bu süreçte çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti. Sarı - kırmızılıların büyük bir transfer bombasını daha patlatmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Galatasaray, Inter'in gözden çıkardığı Romelu Lukaku'yu gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 18-02-2023 14:00

Transfer haberleri: Fenerbahçe transferde gözünü fena kararttı! Chelsea 'Hazırız' dedi, yönetim Hakim Ziyech'i ikna etmek için seferberlik başlattı...

Spor Toto Süper Lig'e verilen aradan sonra daha güçlü dönmeyi hedefleyen Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar kadrosuna Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i katan sarı - lacivertliler, sahaya direkt olarak etki edecek bir transferin peşinde. Hakim Ziyech için daha önce Chelsea ile birçok kez temasa geçen Fenerbahçe'ye İngiliz devinden onay çıktı. İşte detaylar...

Spor 18-02-2023 08:12

Fenerbahçe, Pierre-Emerick Aubameyang transferini bitiriyor! Yıldız oyuncunun tek şartı var...

Fenerbahçe, Pierre-Emerick Aubameyang için Chelsea ile her konuda anlaşma sağladı. 33 yaşındaki Gabonlu forvet oyuncusu Chelsea'de istediği kadar forma şansı bulamayınca kulüpten ayrılmayı kafasına koymuştu. Chelsea ile pazarlıklar sonucu anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerin oyuncuyla son aşamada olduğu öğrenildi.

Spor 17-02-2023 13:16

Borussia Dortmund Chelsea karşısında avantajı kaptı! Alman ekibi İngiliz devini tek golle geçti

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund sahasında Chelsea ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip Borussia Dortmund oldu. İşte detaylar...

Spor 16-02-2023 00:56

Pierre Emerick Aubameyang Fenerbahçe'yi istiyor! İmza için tek bir şart var...

Forvet bölgesi için yıldız bir ismi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemin ilk sırasındaki isim İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Pierre Emerick Aubameyang... Gabonlu yıldızı Fenerbahçe'ye öneren İngiliz ekibiyle görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler'in imza için tek bir şartı var. İşte detaylar...

Spor 14-02-2023 10:46

Son dakika: Şaka değil gerçek! Fenerbahçe bombaları bir bir patlatacak! Pierre-Emerick Aubameyang ve Philippe Coutinho'yu duyurdular...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında yer alan ve lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ligde 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan ve bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertliler iki dünya yıldızına imza attırmak için uğraşıyor. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Pierre-Emerick Aubameyang ve Philippe Coutinho'yu transfer etmek istediğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 02-02-2023 10:07

Son dakika: Menajeri, stadyumda maçı izledi! Galatasaray taraftarı havalimanına akın edecek! Christian Pulisic ve Nicolo Zaniolo...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığı 22 haftada 51 puan toplayan Galatasaray, liderliğini sürdürüyor. Son olarak Ümraniyespor'u 3-2'lik skor ile geçen sarı - kırmızılılarda üst üste alınan 11. galibiyetin sevinci yaşanırken, gözler bir yandan da transfere çevrilmiş durumda. Kaan Ayhan hamlesiyle ara transferi açan Galatasaray'ın Chelsea'den Christian Pulisic ve Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 02-02-2023 08:39

İngiltere Lig rekorunu yerle bir etti! Enzo Fernandez 121 milyon Euro karşılığında Chelsea'de!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Benfica forması giyen 21 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Enzo Fernandez'i 121 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu bonservis bedeliyle Premier Lig'in en pahalı transferi oldu.

Spor 01-02-2023 13:06

Batshuayi'nin ardından bir skandal daha! Chelsea yönetimi Hakim Ziyech transferinde belgeleri 3 kez yanlış yollayınca olanlar oldu...

PSG'nin Hakim Ziyech transferi, Chelsea'nin belgeleri zamanında göndermemesi nedeniyle iptal oldu. Chelsea, gerekli belgeleri tam 3 kez yanlış gönderdi ve transfer iptal oldu. Chelsea, bir benzer durumu, Batshuayi’yi kiralık yerine bonservisiyle satmak için Nottingham’a sürekli hatalı ve eksik belge yollayarak yapmıştı.

Spor 01-02-2023 09:51

Son dakika: Didier Drogba, Galatasaray'a transfer yapıyor! Chelsea'nin yıldızı, Florya yolunda...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 21 haftada topladığı 48 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen ve ara transferde de bu doğrultuda hareket eden sarı - kırmızılılar, Kaan Ayhan'ı renklerine bağlamıştı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Cimbom, Chelsea'den David Fofana'yı gündemine almıştı. G.Saray'a Drogba'dan sürpriz bir yardım geldi.

Spor 30-01-2023 11:44

Son dakika: Galatasaray bombaları bir bir patlatacak! Haji Wright, David Datro Fofana ve Uğur Çiftçi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1'lik skorla geçen ve üst üste 9. galibiyetini alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan sarı - kırmızılı yönetimin hedefindeki 3 isim ortaya çıktı. Galatasaray'ın bu hafta içerisinde Haji Wright, David Datro Fofana ve Uğur Çiftçi isimlerinden ikisini açıklaması bekleniyor.

Spor 23-01-2023 13:27

Chelsea'den 30 milyonluk transfer! 7,5 yıllık sözleşme...

İngiltere Premier Lig devi Chelsea, Hollanda Eredivisie takımı PSV'den Noni Madueke'yi transfer ettiğini açıkladı.

Spor 21-01-2023 12:54

Galatasaray'a 20'lik Drogba geliyor! 12 milyon Euro'ya transfer olan genç oyuncu adım adım sarı-kırmızılılara...

Galatasaray, Chelsea forması giyen Fildişi Sahilli golcü David Fofana için kiralama teklifi yaptı. Seferovic'le yolların ayrılması durumunda 20 yaşındaki golcü kiralanacak. İngiltere'de 'Yeni Drogba' olarak adlandırılan David Fofana için sarı-kırmızılı taraftarlar heyecanlanmış durumda...

Spor 19-01-2023 14:49

Chelsea'nin başına 5 ay önce geçen Graham Potter'ın son halini görenler inanamadı!

Thomas Tuchel'in ardından İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Chelsea'nin yeni patronu olan Graham Potter'ın son hali görenleri şaşkına çevirirken, 47 yaşındaki menajer sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-01-2023 13:15

Chelsea resmen açıkladı! 125 milyon euro'luk yıldız imzaladı...

Ara transfer döneminin ilk bombası Chelsea'den geldi! İngiltere Premier Lig devi, Atletico Madrid'de forma giyen Joao Felix'in sezon sonuna kadar kiralandığını resmen açıkladı. Atletico'nun 2019'da 125 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Felix, 6 ay boyunca Chelsea'nin başarısı için top koşturacak.

Spor 11-01-2023 15:17

Roman Abramoviç Galatasaray'ı satın alacak mı? Eski Başkan Faruk Süren ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin eski sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, için geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ı almak istediği yönünde iddialar ortaya atılırken, bu kez ortaya atılan iddia çok konuşulacak türden. Buna göre; Sarı-Kırmızılılar'ı almak üzere ilk görüşmeyi gerçekleştirilen Abramoviç, bir dizi temaslarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-01-2023 08:05

Son dakika: Süper Lig'de kartlar yeniden dağıtılabilir! Roman Abramovich gözünü kararttı! İstanbul'dan takım alacak, yeni 'Chelsea' yapacak!

Son dakika haberleri: Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası yaptırımlara maruz kalan Rus iş insanı Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea'yi satmak zorunda kalmıştı. Bu olaydan sonra yeni bir kulüp arayışına giren milyarderin gözünü Türkiye'ye diktiği iddia edildi. Abramovich'in daha önce Göztepe'yi alacağı öne sürülmüş ancak herhangi bir görüşmenin olmadığı ortaya çıkmıştı. Rus milyarderin İstanbul'un üç kulübünden birini alacağı yazıldı. İşte detaylar...

Spor 03-01-2023 15:11

Roman Abramoviç'in hayali Galatasaray'ı satın almak! Rus milyarder paraya kıyıp işi bitirmek istiyor...

Chelsea'nin eski sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, Süper Lig'den bir takım satın almak istiyor. Chelsea gibi dev bir kulübün sahibi olmak isteyen Rus milyarder, İstanbul takımlarından birini istediği iddia edilmişti. Sosyal medyada ortaya atılan iddialardan sonra bu takımın Galatasaray olduğu ortaya çıktı.

Spor 23-12-2022 12:08

Roman Abramoviç gözünü kararttı! Fenerbahçe ve Galatasaray'ı satın almakla ilgileniyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin eski sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, Göztepe'yi satın almak için girişimlerde bulunmuştu. Bir türlü anlaşma sağlanamadığı için bu anlaşma suya düşmüş ve Abramoviç istediğine ulaşamamıştı. O zamanlardan beri Türkiye'de yaşayan Abramoviç'in özellikle İstanbul'a hayran kaldığı ve kendisine özel bir ev inşa ettirdiği iddia edildi. Hatta Abramoviç'in İstanbul'dan bir takım almak için harekete geçtiği ifade edildi.

Spor 21-12-2022 07:38

İngiliz devinin logosu değişti! Taraftarlar Chelsea benzerliğinden dolayı dalga geçiyor...

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Aston Villa, logo değişikliğine gitti. Son yıllarda futbol camiasında oldukça popüler olan logo değişikliğine bir yenisi daha eklendi. Aston Villa'nın yeni logosunu duyurmasının ardından Chelsea taraftarları benzerlikten dolayı tepki gösterdi.

Spor 13-11-2022 12:20