Deniz Baysal Haberleri

Ani vedası olay olmuştu! Deniz Baysal Teşkilat'tan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkikat dizisinde yaşanan oyuncu değişiklikleri herkesi şaşırtmıştı. Dizide 'Zehra' karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın ani vedası büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı...

Magazin 02-03-2024 15:38

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin 24-11-2023 23:57

Deniz Baysal annesini paylaştı, dua istedi! Murat Yıldırım'dan yorum gecikmedi

En son Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal sosyal medya hesabından annesiyle hastanede çekilmiş pozlarını paylaştı. Baysal’ın fotoğraflarına yorum yapanlar arasında Teşkilat’taki partneri Murat Yıldırım da yer aldı.

Magazin 14-10-2023 10:27

Teşkilat'tan ayrılan Deniz Baysal'ın yeni adresi belli oldu! Bakın hangi dizi ile geri dönüyor

Teşkilat dizisinde hayat verdiği Zehra karakteriyle büyük beğeni toplayan Deniz Baysal'ın projeden ayrılması hayranlarını üzmüştü. Diziye Baysal'ın yerine kimin geleceği merak edilirken ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Magazin 24-08-2023 11:28

Deniz Baysal

Deniz Baysal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Baysal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Teşkilat'ta şok ayrılık! O isim diziye veda etti

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat'tın oyuncu ekibinde şok eden bir ayrılık yaşandı. Son olarak 3. sezonuyla ekranlara gelen dizinin yeni sezonu eylül ayında seyirciyle buluşacak. Dizinin başrol karakterlerinden Deniz Baysal ekibe veda etti.

Magazin 27-07-2023 20:46

Teşkilat'ın Zehra'sının eski sevgilisi set aşkı çıktı! Meğer aynı dizide oynamışlar!

Ekranların sevilen simalarından olan başarılı oyuncu Deniz Baysal, şu sıralar bir magazin haberiyle gündemde. Kolpa müzik grubunun solisti Barış Yurtçu ile evli olan Baysal'ın eski sevgilileri de gündem oldu.

Magazin 20-03-2023 23:51

Adı setteki yasak aşk skandalına karıştı! Deniz Baysal açtı ağzını yumdu gözünü: 'Cadı avına mı çıkıyorsunuz?'

Teşkilat dizisinde hayat verdiği Zehra rolüyle yıldızı parlayan Deniz Baysal'ın adı setteki yasak aşk skandalına karıştı. Evli bir kadın başrol oyuncusu ile evli yönetmeninin sette karavanda sarmaş dolaş yakalandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Söz konusu kadının Deniz Baysal olduğu iddia edilince ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 17-03-2023 11:55

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un son halini görenler şaşkına döndü! ''Bu ne hâl!''

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ta hayat verdiği 'Serdar Kılıçararslan' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul'un dijital dizisi Magarsus, sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Yeni dizisi için kilo aldığı konuşulan Çağlar Ertuğrul'un son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 23-10-2022 09:03

Murat Yıldırım'ın yer alacağı Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor, yeni sezon hangi gün? Teşkilat Ömer'i kim canlandıracak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi sevenleri tarafından ilgiyle izleniyordu. Sezon arasına giren Teşkilat dizisi 3. sezonu ile geri dönüyor. Dizide yer alan Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler gibi başarılı isimlerin arasına Murat Yıldırım'ın da eklendiği öğrenildi. İzleyiciler Teşkilat ne zaman? Teşkilatın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Teşkilat Ömer karakterini kim canlandıracak merak ediyor. İşte cevapları..

Magazin 02-10-2022 10:03

Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler?

Teşkilat dizisi 2. sezonu ile dönemi noktalamıştı. Diziyi yakından takip eden seyirciler Teşkilat'ın 3. sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezonunun başlama tarihi için araştırmalar hız kazandı. Peki, Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisi yeni oyuncular kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 30-09-2022 11:26

Aziz apar topar kaldırılmıştı! Murat Yıldırım Teşkilat'la anlaştı

Aziz dizisinde yaşanan senaryo krizi sonrası dizi apar topar yayından kaldırıldı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.

Magazin 04-09-2022 08:12

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal bikinili tatil pozlarıyla nefes kesti! Ve Tanrı kadını yarattı

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Deniz Baysal, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Dizi çekimlerine ara verip tatile çıkan Deniz Baysal, bikinili pozlarıyla adeta nefes kesti. Baysal'ın pozlarına yorum yağdı.

Magazin 28-07-2022 13:16

Tatilde aşka gelen Deniz Baysal eşini öpücüklere boğdu

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, müzisyen eşi Barış Yurtçu ile tatilde aşka geldi. Çeşme'de tatil yapan çift, plajda öpüşürken objektiflere takıldı.

Magazin 27-07-2022 13:43