Emeklilerin Banka Promosyonu Haberleri

Banka maaş promosyonu ile ilgili çarpıcı veri! Emekli ve çalışanların gözü orada... Şikayetler yüzde 287 arttı

Maaş promosyonları çok sayıda vatandaşın gündemindeki konulardan bir tanesi. Ancak gelen son verilere göre, şikayetlerde yüzde 287 artış kaydedildi. Maaş promosyonu ve limit artışı konularının mercek altına alındığı raporda, gerçekleşen yeni düzenlemelerle beraber emekli ve çalışanların yakından takip ettiği maaş ve promosyon konulu şikayetlerin, yüzde 287 arttığı kaydedilirken para çekme limitini konu alan şikayetlerin artış oranının ise yüzde 212 olduğu aktarıldı.

Finans 05-05-2023 15:59

EYT banka promosyonu ne kadar? EYT'liye hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte güncel promosyon ücretleri

Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yasası Meclis Başkanlığı'na geldi. Şimdi ise gözler EYT yasasının Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe girmesinde. Yürürlük tarihi için geri sayım devam ederken ilk maaş için Mart ayı işaret edildi. Bu noktada ise bankaların EYT'li emekliler için promosyon bedelleri ortaya çıktı. Peki, EYT banka promosyonu ne kadar? EYT'liye hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte güncel promosyon ücretleri...

Finans 31-01-2023 10:01

Ne 5 bin ne 7 bin 500 TL... EYT ile birlikte banka promosyonunda çıta yükseldi! Emekli maaşı promosyonu 20 bin TL'ye kadar çıktı

Son dönemin en çok konuşulan konularından bir tanesi EYT'ydi. EYT'liler yasanın Meclis'ten geçmesini beklerken banka promosyonları da araştırılıyor. Emekli maaşlarına gelen yüzde 30'luk zamdan sonra emekliler "Banka promosyonu ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. EYT ile beraber bankaların kesenin ağzını açtığı ve promosyonda çıtanın yükseltileceği ifade edildi. Daha önce emeklilerin promosyon olarak 5 bin TL, 7 bin 500 TL aldığı biliniyordu. Şimdiyse çıtanın 20 bin TL'ye çıkacağı belirtildi.

Finans 05-01-2023 09:40

3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma nasıl yapılır? 3 yıldan önce emekli maaşı taşıma cayma bedeli nedir?

Emekli olan kişiler emekli maaşlarını tercih ettikleri bankadan alma hakkına sahiptirler. Gerekli yükümlülükleri yerine getirdikten sonra emekli maaşı talebinde bulunurken banka adı verebilirler. Daha sonra maaşlarını taşımaları hâlinde üç yıl dolmadan taşıma işlemi yaparlarsa promosyona göre hesaplanan bir cayma bedeli öderler.

Haber 19-10-2022 19:18

Emeklilerin Banka Promosyonu

Emeklilerin Banka Promosyonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emeklilerin Banka Promosyonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.