Erkek Mont Haberleri

Konfor ve tarz bir arada! Sezonun yükselen trendi kapitone mont modelleri

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı kış günlerinde tarzınızdan ödün vermeden de sıcacık kalabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Soğuktan korunmak için giydiğimiz kendimizden bile ağır montlara karşın kış sezonunun en dikkat çeken giyim trendleri arasında yer alan kapitone montlar renkli seçenekleri ve özgün detaylarıyla her tarza hitap ederken soğuklara karşı sizi sıcak tutan tasarımlara sahipler. Gelin, tarzınızı göstereceğiniz sezonun öne çıkan kapitone montlara bir göz atalım.

Haber 06-12-2023 18:26

Sıcaklık ve konfor dolu bir kış için olmazsa olmaz! Salomon outdoor mont indirimde

Hem açık hava aktivitelerinde hem de günlük kullanımda size sıcaklık, konfor ve stil sunacak Salomon outdoor montta büyük indirim sizleri bekliyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan bu montu, vakit kaybetmeden inceleyin ve uygun fiyatıyla yakalayın.

Haber 16-11-2023 15:10

2022-2023 sonbahar kış trendleri arasında yer alan hem şık hem kullanışlı mont modelleri

Soğuk havalar, dolaplarda değişime gitme ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Sonbahar ve kış aylarında montların önemi artıyor. Eğer siz de yaklaşan soğuk günler için sizi sıcacık tutacak, zevkinize hitap eden mont modellerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda 2022-2023 yıllarının sonbahar ve kış trendini yakalayan, en kullanışlı ve şık mont modelleri!

Haber 07-10-2022 16:27

Erkek Mont

Erkek Mont Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkek Mont Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.