Feyza Civelek Haberleri

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-2024 12:57

Feyza Civelek'ten sonra o da dile düştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Cannes tarzıyla gündemde

Geçtiğimiz gün yurt dışı başarılarını kutlamak adına Cannes'a giden Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Feyza Civelek tarzıyla sosyal medyanın diline düşmüştü. Civelek'in rol arkadaşı Ceren Karakoç'un kıyafeti de beğenilmedi.

Magazin 11-04-2024 07:47

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek bombayı patlattı! Senaryoyla ilgili spoiler verdi

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un Bize Kaldı programına katılarak diziyle ilgili açıklamalar yaptı. Civelek, senaryoyla ilgili spoiler verdi.

Magazin 05-04-2024 10:46

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kombini dalga konusu oldu! Görenler Bu ne hal? dedi

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek, İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde boy gösterdi. Geceden ödülle dönen Feyza Civelek'in kombini ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-02-2024 08:01

Feyza Civelek

Feyza Civelek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Feyza Civelek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in başından geçen olay dizi konusu oldu!

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in başından geçen olay yakında Show Tv'de başlayacak olan yeni dizi Sandık Kokusu'na konu oldu. Dizinin senaristi Melis Civelek, oyuncu kızı Feyza Civelek'in çocukken yaşadığı bir olayı diziye taşıdı.

Magazin 11-11-2023 14:36

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in annesi de tanıdık çıktı! Meğer aynı dizide...

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle çok konuşuluyor. Dizide tavırları ve sempatik halleri ile büyük beğeni toplayan Nilay karakterine ünlü oyuncu Feyza Civelek hayat veriyor. Feyza Civelek'in annesi bakın kim çıktı. Meğer aynı dizidelermiş...

Magazin 10-11-2023 14:11

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Katarsis'e katıldı! Feyza Civelek'ten çarpıcı itiraflar! Onu kaybettikten sonra hasta oldum

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nilay rolüyle hafızalara kazınan Feyza Civelek Katarsis programına konuk oldu. Klinik psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla gerçekleşen programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Feyza Civelek başından geçen hastalıkları ve yaşadığı zorlu süreci anlattı. Civelek, rol aldığı karakter hakkında da konuştu. İşte Feyza Civelek'ten samimi açıklamalar...

Magazin 08-11-2023 21:55

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne yayınlanmadan ifşa oldu! 'Dilan Polat' göndermesi sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin bir sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki 'Dilan Polat' göndermesi olay oldu.

Magazin 24-10-2023 16:57

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in zayıflama sırrı bakın neymiş! 2,5 ayda 20 kilo verdi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizide Nilay karakterine Feyza Civelek hayat veriyor. Bu zamana kadar birçok projede yer alan genç oyuncu 2,5 ayda 20 kilo verdi. Feyza Civelek zayıflama sırrını açıkladı.

Magazin 29-09-2023 13:15

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu! Sevgilisi bakın kim çıktı

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu. Geçtiğimiz aylarda 'aldatma' konusundaki yorumlarıyla gündem olan ünlü oyuncu gizemli sevgilisiyle el ele görüntülendi. Civelek'in sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 04-08-2023 16:21

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten bomba spoiler! İkinci sezonda bakın ne olacak

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, Defne Samyeli'nin YouTube'da yayınlanan Bir Sen Bir Ben isimli programına konuk oldu. Programda arka arkaya bomba açıklamalarda bulunan Civelek ikinci sezon hakkında bomba bir spoiler verdi. Bakın dizinin ikinci sezonunda neler olacakmış...

Magazin 20-06-2023 14:48

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek acı haberi paylaştı! O kadar kötüyüm ki...

Feyza Civelek, RTÜK tarafından verilen 5 bölüm yayın durdurma cezasıyla gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandırıyor. Dizideki karakteri ile oldukça konuşulan oyuncu, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Her halini Instagram hesabından paylaşan Civelek'ten beklenmedik bir açıklama geldi.

Magazin 18-04-2023 16:44

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in annesi de ünlü çıktı! Bakın kimin kızıymış

Son bölümleri ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yeni bölümleriyle seyiriciyi ekrana kilitleyen dizide Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in annesinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor.

Magazin 01-04-2023 09:44

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek iftar sonrası Eyüp Sultan'da! Dua ederken görüntülendi

Adını Feriha Koydum dizisindeki hayat verdiği zengin kız Lara karakteri ile tanınan ve verdiği kilolarla dikkat çeken Feyza Civelek, Ramazan ayını Eyüp Sultan Camii içerisinde yer alan Eyüp Sultan Türbesi'nde karşıladı. İftar sonrası görüntülenen oyuncu kameraları görünce şaşırdı.

Magazin 28-03-2023 07:33

Feyza Civelek: Kötü karakteri oynamayı seviyorum

Oyuncu Feyza Civelek, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı

Magazin 10-09-2022 15:36

Adını Feriha Koydum'un Lara'sını tanımak imkansız! İşte 21 kilo veren Feyza Civelek'in son hali...

Feyza Civelek, başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı 2011-2012 yılları arasında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde, Feriha'nın komşusu Lara rolüne hayat vermişti. Feyza Civelek'in son halini tanımak imkansız...

Magazin 17-05-2022 13:00

Feyza Civelek: Aşk hayatım kaktüs tadında

Sevilen oyuncu Feyza Civelek, önceki gün Kanyon'da bulunan Harmony Flowers’ta görüntülendi. Civelek'in özel hayat itirafı şaşırttı.

Magazin 13-11-2021 13:53

Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri! Verdiği kilolarla herkesi şaşırtan ünlüler

Aldıkları kilolarla başı dertte olan birçok ünlü isim, çeşitli yollarla kilo verdi. Kimisi bıçak altına yatarken, kimisi de diyet ve sporla bunu başardı. Işın Karaca'dan Uraz Kaygılaroğlu'na, Feyza Civelek'ten Danla Biliç'e kadar birçok isim verdikleri kilolarla inanılmaz bir değişim geçirdi. Ajda Pekkan'ın dediği gibi 'Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri!'

Magazin 16-07-2021 14:41

21 kilo veren Feyza Civeleko yorumlara ateş püskürdü: Psikolojik şiddete uğruyoruz!

Son olarak Star TV'de yayınlanan 'Sol Yanım' adlı dizide boy gösteren başarılı oyuncu Feyza Civelek, ilk olarak 'Güllerin Savaşı' adlı dizide rol almasıyla ekranlarda boy göstermişti. Ünlü oyuncu kısa süre önce verdiği kilolar ile istediği forma kavuştu. Verdiği kilolar ile gündeme gelen Civelek, yapılan o yorumlara sitem etti.

Magazin 28-06-2021 11:45

Sol Yanım'ın Nazlım'ı Feyza Civelek eridi!

Sol Yanım dizisindeki Nazlım karakteriyle ekranlara dönen Feyza Civelek verdiği kilolarla gündemde. Feyza Civelek sosyal medya pozlarıyla gündemde.

Magazin 24-01-2021 11:29

Feyza Civelek kimdir? 2 ayda 21 kilo verdi! Feyza Civelek kaç yaşında, nereli? İşte Feyza Civelek son hali

Rol aldığı yeni dizi ve verdiği kilolarla gündeme bomba gibi düşen Feyza Civelek çok sayıda televizyon izleyicisi tarafından araştırılıyor. Özellikle Feyza Civelek nasıl kilo verdi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki, Feyza Civelek kimdir? Feyza Civelek kaç yaşında nereli? İşte Feyza Civelek’in son hali

Magazin 07-12-2020 16:52

Adını Feriha Koydum’un Lara’sı Feyza Civelek 21 kilo verdi! İşte son hali

Adını Feriha Koydum’un Lara’sı Feyza Civelek Sol Yanım dizisiyle ekranlara dönüyor! Yeniden ekranlara dönem genç oyuncu Feyza Civelek verdiği kilolarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-12-2020 13:51

Polisin elini ısırdığı iddia edilen oyuncu Feyza Civelek'e hapis cezası

Oyuncu Feyza Civelek'in aracını durdurmak isteyen polisin elini ısırdığı iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı. Üç ayrı suçtan 6 ay 7 gün hapis cezası ile 9 bin 80 lira adli para cezasına çarptırılan Civelek'in cezasında hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Magazin 08-07-2020 17:37

Feyza Civelek: Yumruk atan polisi ısırdım

‘Adını Feriha Koydum’ ve ‘Güllerin Savaşı’ dizilerinde rol alan oyuncu Feyza Civelek ile arkadaşı Ecem A. dün sabah 03.30 sıralarında alkol kontrolü yapan polislerle tartışıp karakolluk olmuştu. Polisin elini ısıran genç oyucunun görüntülerine sadece Mynet ulaşmış, Feyza Civelek'in polis memuruna ettiği hakaretler büyük ses getirdi.

Magazin 09-01-2018 11:40

Ünlü oyuncu Feyza Civelek polisi ısırdı! Olay anı görüntüsü ilk kez Mynet'te

Ünlü oyuncu Feyza Civelek, aracını durdurmak isteyen polisin elini ısırdığı iddiasıyla arkadaşı Ecem A. İle birlikte sabah saatlerinde adliyeye götürülüp, “Polise mukavemet” suçundan gözaltına alınmıştı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan genç oyuncu Feyza Civelek'in olay anı görüntülerine ilk kez Mynet ulaştı.

Magazin 08-01-2018 13:41