Gaming Kulaklik Haberleri

JBL, Philips, Xiaomi ve daha pek çok markanın kulaklıkları Gaming Week'e özel indirimde

Teknoloji severlerin yüzünü güldüren Gaming Week hız kesmeden devam ediyor. JBL, Philips, Xiaomi gibi markaların kulaklık modellerinde avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. Sizin için indirimdeki 1500 TL altı kulaklık modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 2024-06-04 17:03:14

Gaming Week'e özel Apple iPad ve MacBook modellerinde indirim başladı

Teknoloji severlerin beklediği o gün geldi: Amazon'un Gaming Week fırsatları başladı. Apple başta olmak üzere pek çok teknoloji markasında %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 10 Haziran'a kadar sürecek Gaming Week'ten yararlanmak için acele etmenizi öneririz. Sizin için Gaming Week'in yıldızı Apple'ın öne çıkan fırsatlarını içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 2024-06-03 16:18:34

Fiyatı düştü! Gamerlardan tam not alan HyperX kulaklık indirimde

Oyun oynarken başarılı bir performans sergilemek için kaliteli ses deneyimi sunan bir kulaklık olmazsa olmaz. Oyun oynadığınız her an sizi başarıya ulaştırmaya yardımcı olacak kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. HyperX Cloud Stinger S 7.1 Gaming Kulaklık kısa süreliğine 460 TL indirimle satışta! Gamerlardan tam not alan kulaklığı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 2023-11-09 17:30:21

Gaming Week bugün sona eriyor! Levet atlatan indirimleri kaçırmayın

Oyun ekipmanlarından konsollara, monitörlerden bilgisayarlara birçok üründe inanılmaz indirimler sunan Gaming Week, bugün sona eriyor. Hala indirimlerden yararlanmadıysanız, şimdi tam zamanı! Oyunlardaki performansınızı yükseltecek, yüksek teknoloji ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 2023-10-16 12:17:11

Uzun şarj ömrüyle kesintisiz oyun keyfi sunan JBL kulaklıkta 4040 TL indirim

Oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak bir kulaklığa mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Premium ses performansıyla gerçekçi bir oyun deneyimi sunan yüksek kaliteli mikrofonu ile mükemmel iletişim kurmanızı sağlayan JBL Quantum 610 Gaming Kulaklık kısa süreliğine 4040 TL indirimle satışta! Bu büyük fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz.

Haber 11-10-23 12:24

AMAZON PRIME GAMING ÜCRETSİZ OYUNLARI: 2023 Eylül ayı Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları neler, nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Eylül ayı içerisinde her gün farklı oyunlar kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Bu kapsamda oyun tutkunlarının Football Manager 2023 ile ilgili yaptıkları sorgulamalar hız kazandı. Peki, 2023 Eylül ayı Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları neler? Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Haber 07-09-23 14:28

Sony ile Microsoft arasında Call of Duty anlaşması!

Sony, Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty serisinin PlayStation'da kalması için Microsoft ile bir anlaşma üzerinde uzlaştı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Sony ve Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için "bağlayıcı bir anlaşma" üzerinde anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın 10 yıllık olduğu düşünülüyor.

Haber 17-07-23 12:13

Gaming kulaklıktan klavyeye, bu yaz dönemini oyun oynamaya ayıracak oyun meraklıları için vazgeçilmez ürünler

Boş zamanları değerlendirmenin en eğlenceli yollarından biri, oyun oynamak. Tabii oyunlardan alınan keyfi artırmak için klavyeden kulaklığa doğru ekipmanları kullanmak çok önemli. Siz de bilgisayar oyunlarına tutkunsanız oyuncu ekipmanlarına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Öyleyse gelin, severek kullanacağınız en iyi oyuncu ekipmanlarına hep birlikte göz atalım.

Haber 05-07-23 15:51

Oyunlarda bir adım öne geçmek için kullanımı rahat en iyi kablosuz gaming mouselar

Oyuncu masasında kablo karmaşasına son vermek ve hareket alanını arttırmak isteyenler, kablosuz gaming mouse modellerini tercih ediyor. Yüksek çekim mesafesi sunan kablosuz mouse çeşitleri, oyuncuların çok daha rahat şekilde mouse kullanmalarını sağlayarak oyun performanslarını iyileştiriyor. Kaliteli oyuncu ekipmanı markalarının imzasını taşıyan birçok kablosuz gaming mouse modeli bulunuyor. Gelin, oyun performansınıza çağ atlatacak en iyi kablosuz mouse modellerini inceleyelim!

Haber 26-09-22 15:37

Oyunlarda en iyi ses kasan siz olun! En iyi kablosuz gaming kulaklık modelleri

Kablolu oyuncu ekipmanlarını sevmeyenlerin olmazsa olmazları arasında bulunan kablosuz gaming kulaklıklar, oyunculara diledikleri gibi hareket etme ve bilgisayardan uzaklaşma fırsatı veriyor. Uzun menzilleri sayesinde oyuncuları serbest bırakan kablosuz oyuncu kulaklıkları, konfor odaklı tasarımları ve güçlü ses kaliteleriyle oyuncuların performansını yükseltiyor. Gelin her oyuncunun tarzına ve bütçesine uygun, en iyi kablosuz gaming kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 26-09-22 13:40

LG UltraGear Gaming İstanbulda

Gaming İstanbul'da LG UltraGear serisinden 27GN880 (Ergo), 38GN950, 27GN650, 32GP83 ve 32GN650 modelleri ziyaretçilere sergilenecek

Yurthaber 16-09-22 15:16
LG

Razer gaming ürünleri Vodafone mağazalarında

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Vodafone olarak, müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 22-07-22 09:38

Amazon Türkiye'den oyunculara özel Gaming Week fırsatları

Amazon Türkiye'den oyunculara özel Gaming Week fırsatları

Yurthaber 06-06-22 14:39

Oyun sevdalılarının vazgeçilmezi en iyi gaming mouse çeşitleri

Bilgisayar oyunları söz konusu olduğunda akla gelen oyuncu ekipmanlarının başında gaming mouse modelleri yer alıyor. Gaming mouse'lar hafif ve kolay kayan yapıları sayesinde gamer'ların oyun sırasında birbirinden başarılı hamleler yapmasını sağlıyor. Ayrıca hız seçenekleri ve ekstra tuşlarıyla da oyunculara pratiklik sunuyor. Gelin, kalitesiyle öne çıkan ve oyuncuları memnun eden en iyi gaming mouse çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 24-05-22 17:15

Hem oyuncuların hem müzikseverlerin bir numarası olan HyperX Cloud 2 incelemesi

Oyun deneyimini daha iyi seviyeye taşımak isteyenlerin tercihi oyuncu kulaklıklarından yana oluyor. Keyifli oyun deneyimi sunmayı amaçlayan ve kalitesiyle öne çıkan HyperX Cloud 2 Gaming kulaklık, eğlenceli oyun anlarını taçlandıracak bir dolu özellik içeriyor. Gelin, HyperX Cloud 2 nasıl performans sunuyor birlikte inceleyelim ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım.

Haber 29-04-22 10:13

Hafifliği ve kusursuzluğu ile dikkat çeken Razer Deathadder Essential incelemesi

Oyunlarda başarıya ulaşmak isteyen birçok kişinin oyuncu mouse tercihi Razer Deathadder Essential oluyor. Sade tasarımı, modern görünümü, dayanıklı ve kompakt yapısıyla beğeni kazanan model; oyuncu dostu özellikleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Gelin, hep birlikte Razer Deathadder Essential Gaming Mouse incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 23-03-22 14:57

Amazon Gaming Week, 8 Mart'a kadar sürecek

Amazon Gaming Week, 8 Mart'a kadar sürecek

Yurthaber 02-03-22 12:06

PlayStation sahiplerinin beklediği cevap sonunda geldi! Microsoft Xbox'ın patronu Phil Spencer: Call of Duty...

Microsoft ile Activision Blizzard arasındaki dev anlaşma sonrası PlayStation sahiplerinin aklındaki en büyük soru, Call of Duty serisinin PlayStation platformundaki geleceği hakkındaydı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, bu konuda Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. İşte Phil Spencer'ın Call of Duty ve PlayStation açıklaması...

Haber 21-01-22 12:52

Tekonosa'da geçen yıl en çok akıllı telefon satıldı

Teknosa'da 2021 yılında akıllı telefonların yanı sıra daha büyük ekranlı televizyonlar, yüksek hafızalı tabletler, evin yardımcısı robot süpürgeler ile gaming ürünler en çok satılanlar listesinde yer aldı

Yurthaber 06-01-22 11:13

Samsung Monitörler HDR10+ GAMING desteği sunacak

Samsung Electronics, oyun tutkunlarına sürükleyici ve ultra hızlı HDR oyun deneyimi sunmak amacıyla bazı 2022 model 4K ve 8K TV'lerinde ve oyun monitörlerinde yeni HDR10+ GAMING standardının destekleneceğini açıkladı.

Haber 25-12-21 11:55

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite incelemesi

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite, tasarım hatları itibarıyla oldukça büyük görünüyor. İşte Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite oyuncu kulaklığının incelemesi.

Haber 09-12-21 12:25

Redmi'nin oyun odaklı yeni telefonundan haber var!

Redmi K40 Gaming Edition'ın halefi Redmi K50 Gaming Edition için yeni bilgiler geliyor. Şimdi de oyun odaklı telefonun kullanacağı işlemci ortaya çıktı.

Haber 25-11-21 15:12

Excalibur gaming dünyasında oyunculara rehberlik ediyor

Excalibur gaming dünyasında oyunculara rehberlik ediyor

Yurthaber 24-11-21 15:00

Twitch ile Facebook Gaming arasında büyük rekabet!

Twitch ile Facebook Gaming'in karşılaştırması bugünlerde çok fazla gündeme geliyor. Elbette durduk yere gündeme gelmesi söz konusu değil. Twitch platformu üzerinden kara para aklandığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Birçok fenomen bu konuda suçlamalar ile karşı karşıya kaldı.

Haber 23-11-21 10:29

Oyuncuların vazgeçilmezi olmaya aday en iyi gaming mouse pad önerileri

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda mouse padler, hem tasarımları hem de fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor. Mouse padler, mouselar için en hassas yüzeyi sağlarken oyuncular için de ergonomik bir destek sunuyorlar. RGB aydınlatmaları ve yaratıcı tasarımları sayesinde oyuncu masalarında tarzlarını konuşturan mouse padlerin birçok model seçeneği bulunuyor. Gelin, en başarılı oyuncu mouse pad modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-11-21 11:53

Oyun zevkinizi katlayacak en iyi oyuncu kulaklığı modelleri

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda gaming kulaklıklar öne çıkıyor. Oyuncu kulaklıkları konfor sunmaları ve etkili ses kontrolü sayesinde oyunculara büyük bir pratiklik sağlıyor. Uzun soluklu oyun deneyimlerinin olmazsa olmazı oyuncu kulaklık seçiminde dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. Gelin, en başarılı oyuncu kulaklık modellerine beraber göz atalım.

Haber 20-10-21 09:39

Amazon Prime Gaming'in eylül ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon Prime üyeleri Prime Gaming ayrıcalığı ile eylül ayında Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman the Complete Journey, Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Tools Up! ve Unmemory gibi oyunlara ücretsiz sahip olabilecek.

Haber 06-09-21 14:09

Oppo Reno 5 Gaming Edition ortaya çıktı

Oppo sektörde emin adımlarla ilerliyor. Bugün çıkan raporlara göre şirket yeni bir cihazla gelecek. Gaming Edition sürümünde aynı Reno 5’te olduğu gibi aynı kamera teknolojisi daha agresif bir tasarımla karşımıza çıkacak. Cihaz, Xiaomi Redmi K40 Gaming'e rakip olacak gibi görünüyor.

Haber 08-07-21 10:01

POCO F3 GT üçüncü çeyrekte piyasada olacak

Bu cihazın yakın geçmişte Çin’de piyasaya sürülen Redmi K40 Gaming sürümünün yeniden markalanmış bir versiyonu olması muhtemel. POCO, POCO X3 GT cihazının varlığını doğrulamamış olsa da, son raporlar onun da yakında geleceğini ortaya koydu.

Haber 19-06-21 11:41

Prime Day için geri sayım başladı

Türkiye'deki Prime üyeleri, bu akşam en sevdikleri yayıncılar wtcN ve Kendine Müzisyen'in Prime üyelerine özel fırsatlarla dolu yorumlarıyla Prime Gaming Live Ultimate Crown: Fire and Ice Edition şovunun keyfini çıkarabilecek

Yurthaber 17-06-21 10:24

Redmi K40 Gaming Edition güncellemeye hazır

Redmi K40 Gaming Edition için yeni bir güncelleme geliyor ve dosya boyutu küçük olsa da, özellikle Çin dışında telefona sahip olmayı planlayanlar için oldukça önemli.

Haber 01-06-21 15:25

Bakan Varank açıkladı! 'Gaming Academy' geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Elektrikli mobilite araçlar, dijitalleşme, uzay ve fırlatma teknolojileri, yapay zekâ ve otonom sistemler gibi yeni nesil teknolojilerde dünyayı takip eden değil yönlendiren bir ülke olmayı hedefliyoruz" dedi. Bakan Varank, Gaming Academy'nin de müjdesini verdi.

Haber 19-05-21 11:25

Redmi K40 Gaming Edition'a kardeş geliyor!

Redmi K40 Gaming Edition adını taşıyan ilk oyun telefonunu geçen ay tanıtan Redmi, Dimensity 1100'e sahip yeni bir oyun telefonu tanıtmak için hazırlanıyor gibi görünüyor. Muhtemelen bu telefon, Redmi K40 Gaming'in Lite sürümü olarak piyasaya çıkacak.

Haber 10-05-21 14:18

Redmi K40 Gaming Edition'dan 1 dakikalık satış başarısı

Xiaomi'nin alt markası Redmi, ilk oyun telefonu Redmi K40 Gaming Edition'ı (Redmi K40 Game Enhanced Edition) geçtiğimiz günlerde tanıttı. Markaya göre cihaz sadece bir dakikalık satış performansıyla önemli bir başarı elde etti.

Haber 30-04-21 12:32

Redmi K40 Gaming Edition için yonga seti kesinleşti

Redmi’nin uygun fiyatlı oyun telefonunda yer alacak olan yonga seti netlik kazandı. İşte Redmi K40 Gaming Edition ile ilgili son detaylar.

Haber 23-04-21 08:55

Amazon Prime Gaming Mart 2021 ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon Prime Gaming üyeleri, mart ayında Blasphemous, Boomerang Fu, Tengami, Bomber Crew ve Sky Drift oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Haber 03-03-21 13:52

Prime Gaming’in mart ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming ile her ay üyelere özel oyun içeriklerine ücretsiz erişim sağlayabiliyor

Yurthaber 03-03-21 12:50

Asus Rog Strix Scar G733Q Gaming laptop incelemesi

Gerek ekranı, gerek klavye düzeni, gerekse de diğer tasarımsal detaylarıyla ön plana çıkan bu ürün, AMD Ryzen 9 işlemci ve Nvidia GeForce RTX 3080 ekran kartıyla da dikkat çekiyor.

Haber 03-03-21 10:05

Prime Gamingde şubat ayının ücretsiz oyunları açıklandı

Prime Gaming üyeleri şubat ayında Table Manners, Stealth Bastard Deluxe, Spinch, Monster Prom ve Swimsanity oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek

Yurthaber 09-02-21 14:02

Facebook Gaming neler sunuyor?

Facebook oyun servisi ile xCloud ve Stadia’ya rakip olma yolunda ilerliyor. Facebook’un yeni oyun servisi Facebook Gaming, yapısı ile dikkat çekiyor.

Haber 28-10-20 12:28

MSI MPG B550I Gaming Edge WiFi incelemesi

AMD işlemciler üzerine sistem kurgulayanların dikkatini çeken MSI MPG B550I Gaming Edge WiFi anakart inceleme konuğumuz oldu.

Haber 07-10-20 12:34

Prime Gaming ile popüler oyunlara ücretsiz erişim Amazon Prime’da

Prime üyeleri, 20'den fazla popüler bilgisayar, konsol ve mobil oyun ile oyun içi içeriklere erişebiliyor

Yurthaber 25-09-20 17:38

Amazon Prime Türkiye'ye geldi! İşte Amazon Prime'ın Türkiye fiyatı

Amazon ücretli abonelik sistemi Amazon Prime'ı Türkiye'ye getirdi. Netflix'e benzer Amazon Prime Video ve Amazon Prime Gaming gibi servisleri içinde bulunduran Amazon Prime'ın fiyatı ise birçok kişiyi şaşırttı. Peki Amazon Prime'ın abonelik ücreti ne kadar?

Haber 15-09-20 12:46

XPG Premier Gaming mouse incelemesi!

PC’de oyun oynayanlar için “klavye + mouse” ikilisi, adeta “el -kol” görevi üstlenir. Hele de rekabetçi oyunlarda mücadele ediyorsak, bu cihazların hem rahat kullanım hem de güzel özellikler sunması beklenir.

Haber 14-07-20 12:06

Mixer kapandı, Ninja artık başka platformun yıldızı oldu

Microsoft Mixer yıldızı Ninja bundan sonra yüksek sayıdaki takipçisiyle YouTube üzerinden yayın yapacak. Microsoft’un Mixer’i kapatacağını duyurmasıyla bu kararı alan Ninja lakaplı Tyler Blevins, Microsoft ile beraber Facebook Gaming platformuna geçmek yerine YouTube’ı tercih etti.

Haber 10-07-20 12:28

Ninja da kurtaramadı: Mixer, Facebook Gaming için kapanıyor!

Mixer, oyuncuları üzerecek sürpriz bir karar ile gündem oldu. Microsoft'un Twitch'e rakip olarak konumlandırdığı oyun yayın servisi Mixer, resmi duyuruya göre Facebook Gaming platformuna taşınacak. Peki Mixer-Facebook Gaming ortaklığı nasıl olacak?

Haber 23-06-20 09:33

Lenovo Legion gaming Phone temmuz ayında hazır

Lenovo Legion gaming Phone ile ilgili son dönemde pek çok söylenti ve sızıntı bilgi gelmişti. Bu bilgilerin üzerinde Lenovo da cihazın varlığını yalanlamamış ve detayların yakında geleceğini belirtmişti. İşte yeni bir detayla daha karşınızdayız.

Haber 13-06-20 11:44

Red Bull Gaming Ground @HOMEa Nisqy konuk olacak

Mücadele bugün saat 19.00'da Twitch.tv/RedBullTR adresinden canlı olarak yayınlanacak

Yurthaber 05-05-20 10:57

Mobil tarafı güçlendirdi: Facebook Gaming uygulaması resmen yayınlandı! (Facebook Gaming nasıl indirilir?)

Facebook Gaming uygulaması sonunda gerçek oldu. Facebook Twitch, YouTube ve Mixer gibi uygulamalara rakip olacak oyunculara özel uygulaması Facebook Gaming'i yayınladı. Peki Facebook Gaming nasıl indirilir?

Haber 21-04-20 09:41