Guardiola Haberleri

Guardiola'nın genç prensi Galatasaray'a geliyor!

Galatasaray önümüzdeki sezon transferleri için düğmeye bastı. Manchester City forması giyen 20 yaşındaki Oscar Bobb'u kadrosuna katmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar ilk teması kurdu.

Spor 15-03-2024 10:23

Manchester City'de kan kaybı sürüyor, 2-0 önde oldukları maçtan da 1 puanla ayrıldılar! Son 6 haftada sadece 7 puan...

Premier Lig'in 17. haftasında Manchester City sahasında Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. City aldığı bu beraberlikle son 6 haftada 11'nci puan kaybını yaşarken herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 16-12-2023 21:23

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! 20 yaşındaki genç oyuncu golü attı, Guardiola kariyerinde ilk kez 6'da 6 yaptı

Şampiyonlar Ligi son maçında Manchester City, deplasmanda Kızılyıldız'ı 3-2 mağlup ederek G Grubu'nu 6'da 6 ile tamamladı.

Spor 13-12-2023 22:45

Guardiola, Galatasaray'ın rakibiyle gülerek dalga geçti!

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United ile ilgili gelen soruya gülerek cevap vermişti. Maçın ardından tekrar gündeme gelen Guardiola, Manchester United taraftarı tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Spor 20-09-2023 08:44

Guardiola

Guardiola Hakkındaki Haberler Mynet'te. Guardiola Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şampiyonlar Ligi'ni kimin alacağını söyledi! Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter şampiyon mu oluyor?

Sosyal medyada bir kullanıcı paylaştığı videolarla Avrupa'da fenomen olmuş durumda. Yumurtaların üstüne Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımların logosunu yapıştıran kullanıcı, yumurtaları birbirine tokuşturarak hangi ekibin tur atlayacağını söyledi. Yarı finale kadar fire vermeden doğru bilerek devam eden bu kullanıcının kupayı kimin alacağına dair çektiği video binlerce izlenme aldı.

Spor 12-05-2023 07:58

Basın toplantısında çıldırdı! Guardiola'dan Real Madrid maçı sonrası sert çıkış...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalin ilk maçı Real Madrid-Manchester City arasında oynanırken, mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Manchester City'nin tecrübeli hocası Guardiola, maç sonunda adeta isyan etti.

Spor 10-05-2023 08:15

Bin pişman etti! Fenerbahçe'den ayrıldı, Guardiola hayran kaldı... Erling Haaland'ın yanına gidiyor

Sezonun sonuna yaklaşılırken transfer temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe, İngiliz basınından gelen haberle bin pişman oldu. Sarı-Lacivertliler'den ayrılarak Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae için Manchester City'nin devreye girdiği yazılırken, İngiliz devinin oyuncunun 45 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyebileceği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 26-04-2023 09:22

Pep Guardiola'dan depremzedeler için yardım çağrısı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde zarar görenler için yardım çağrısında bulundu.

Spor 31-03-2023 23:22

Mohamed Salah ile Pep Guardiola'nın konuşmaları ortaya çıktı! Teknolojide son nokta...

Liverpool'un Manchester City'yi 1-0 mağlup ettiği maçın sonunda Mohamed Salah ile Pep Guardiola'nın konuşması İngiltere gündemine oturmuştu. Maçtaki tek golü atan Salah ile rakip teknik adamın ne konuştuğunu öğrenmek isteyen İngilizler büyük çaba sarf etti ve sonuca ulaştı. Guardiola'nın Salah'a ne söylediğini ağız okuma teknolojisini kullanarak bilgisayar üzerinden tespit ettiler.

Spor 19-10-2022 09:19

İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui Gündoğan, Manchester City’nin teknik direktörü Guardiola’yı kızdırdı!

İngiltere’deki restoranları eleştiren Sara Gündoğan'a, eşi İlkay’ın top koşturduğu Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola'dan yanıt geldi. Aynı zamanda restoran sahibi olan teknik adam, yengeye çağrı yaparak kendi restoranına davet etti.

Magazin 10-10-2022 08:01

İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'ye Guardiola'dan yanıt gecikmedi

İlkay'ın eşinden ilginç bir paylaşım geldi. Türk asıllı dünya yıldızı İlkay'ın eşi Sara Arfaoui, Manchester'daki yemeklerin 'korkunç' derecede kötü olduğunu ve burada yaşamaktan bıktığını ifade etti. İngiltere'de mutsuz olduğunu ve gezmeye bile çıkmadığını ifade eden Arfaoui, yakın gelecekte İtalya'ya taşınma hayalini kurduğunu söyledi. İlkay Gündoğan'ın eşinin bu sözlerine takımın teknik direktörü Guardiola'dan esprili bir yanıt geldi.

Spor 08-10-2022 14:07